Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

εγω το ειδα κιολας

ειναι γυρω στα 32τμ και αν δεις τα δικλινα ειναι αποπνυκτηκα σε σχεση με το 4κλινο.. η τιμη που μου ειπαν ειναι 1650-1850 για φυσ. και καισαρικη αντιστοιχα και νομίζω δεν ειμαι σιγουρη με επισκληρηδιο

Ενω εχω παει 2 φορες στο Γαια,για την αυχενικη κ την β επιπεδου επειδη ομως ταλαιπωρηθηκα δεν κοιταξα τα δωματια!!!

Μια χαρα ειαι οι τιμες τοτε!!!;):P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ενω εχω παει 2 φορες στο Γαια,για την αυχενικη κ την β επιπεδου επειδη ομως ταλαιπωρηθηκα δεν κοιταξα τα δωματια!!!

Μια χαρα ειαι οι τιμες τοτε!!!;):P

και εγω μην νομιζεις 2 φορες εχω παει αλλα ηθελα ν α τα δω γιατι μαλλον θα ξαναανεβω 20 μερες πριν τον τοκετο.. θυμησε μου απο που εισαι?

Καλημέρα,

Καλό το πινακάκι ;)

Νατάσα δούλεψα σεζόν σε κάποια ξενοδοχεία το 98". Τρέλες της ηλικίας, αλλα πέρασα πολύ όμορφα, αξεχαστα μπορώ να πω. Εκ τοτε έχω έρθει αλλη μια φορά το 07".

Αυτός ο "Μύλος" στη Λάμπη είναι όλα τα λεφτά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

αχ κορίτσια σήμερα η ψυχολογία μου είναι κάπως..είχα βγάλει κάτι σαν εκζεματάκι στο πόδι και δεν το έδωσα σημασία..και σήμερα βλέπω ότι βγήκε ένα μικρότερο πάνω από το στήθος! Να σκάσω είμαι! Τα δερματικά είναι ο εφιάλτης μου! Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο! Θα δω αν σήμερα θα είναι ο δερματολ. στο ιατρείο του, αλλιώς αύριο..μετά την καμπύλη! Είναι κάπως πώς όταν καιγόμαστε από σίδερο..σαν ξηρή περιοχή..:(:(:(

bg1136850.jpg

Διαφημίσεις

καλημερα απο την δουλεια σημερα,χτες ξεποδαριαστηκα και σημερα ποναω ολοκληρη,εχει και πολυ ζεστη ευτυχως εδω δουλευουν τα κλιματιστικα στο φουλ.Λοιπον πηραμε σεντονακια φορμακια ζιπουνακια και μερικες κουβερτουλες..Μετα πηγαμε και ειδαμε για καροτσι μου αρεσε πολυ αυτο http://www.trikiklo.com/On_the_road/Push_chairs/easywalker_duo_buggy_for_twins.html .....και τελος ειδαμε για κρεββατακι για την μικρη και σε ενα μηνα θα το εχουμε...Αχ η κοπελιτσα μου μεγλαωσε...Καποια κοπελα με ρωτησε αν τα πηρα ολα ροζ,οχι ευτυχως πηραμε αρκετα φορμακια σεντονακια ουδετερα(βεβαια και ροζ)και η κουνια ειναι λαχανι-πορτοκαλι οποτε την γλυτωσα,πιστευα αν τα επαιρνα ολα ροζ θα δεσμευομουν παρα πολυ και θα ηθελα καινουρια!

YJl6p2.pngLnfIp3.png dBTEp2.png

αχ κορίτσια σήμερα η ψυχολογία μου είναι κάπως..είχα βγάλει κάτι σαν εκζεματάκι στο πόδι και δεν το έδωσα σημασία..και σήμερα βλέπω ότι βγήκε ένα μικρότερο πάνω από το στήθος! Να σκάσω είμαι! Τα δερματικά είναι ο εφιάλτης μου! Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο! Θα δω αν σήμερα θα είναι ο δερματολ. στο ιατρείο του, αλλιώς αύριο..μετά την καμπύλη! Είναι κάπως πώς όταν καιγόμαστε από σίδερο..σαν ξηρή περιοχή..:(:(:(

πηγαινε να το δει ο δερματολογος, και οτι σου πει ρωτα και τον γυναικολογο, και εγω βγαζω τετοια διαφορα, εχω ευαισθητο δερμα! δεν θα ειναι τιποτα!:-P

Yotou μπορεις να παρεις απο το φαρμακειο βιταμινες eviol ειναι φθηνες να τις σπας και να τις βαζεις πανω στα νυχια σου κανοντς μασαζ μια καθε φορα για ολα τα νυχια και να τα βαζεις μεσα σε νερο.....θα δεις διαφορα συγουρα!!!!!!

Natassa 83 δεν ειναι συγουρο οτι θα κανεις καμπυλη εγω στο πρωτο παιδακι δεν ειχα κανει και μεχρι στιγμης δεν εχει χρειαστει συνηθως σου ζητανε να κανεις εαν υπαρχει κληρονομικοτητα στο ζαχαρο ή εχει τσιμπιμες τιμες στις εξετασεις!!!!

Lianaki μην ανυσηχεις δεν θα ειναι τιποτα μαλλον απο τον ηλιο μπορει να ειναι η κατι μπορει να σου εχει προκαλεσει αλεργεια επικοινωνησε με τον δερματολογο σου και τον γυναικολογο σου για να εισαι συγουρη!!!!

Εαν δεν ερθουν και αλλες κοπελες στην παρεουλα μας θα βγαλουμε τον νικητη στην λιστα!!!!:D:D:D

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Yotou μπορεις να παρεις απο το φαρμακειο βιταμινες eviol ειναι φθηνες να τις σπας και να τις βαζεις πανω στα νυχια σου κανοντς μασαζ μια καθε φορα για ολα τα νυχια και να τα βαζεις μεσα σε νερο.....θα δεις διαφορα συγουρα!!!!!!

Natassa 83 δεν ειναι συγουρο οτι θα κανεις καμπυλη εγω στο πρωτο παιδακι δεν ειχα κανει και μεχρι στιγμης δεν εχει χρειαστει συνηθως σου ζητανε να κανεις εαν υπαρχει κληρονομικοτητα στο ζαχαρο ή εχει τσιμπιμες τιμες στις εξετασεις!!!!

Lianaki μην ανυσηχεις δεν θα ειναι τιποτα μαλλον απο τον ηλιο μπορει να ειναι η κατι μπορει να σου εχει προκαλεσει αλεργεια επικοινωνησε με τον δερματολογο σου και τον γυναικολογο σου για να εισαι συγουρη!!!!

Εαν δεν ερθουν και αλλες κοπελες στην παρεουλα μας θα βγαλουμε τον νικητη στην λιστα!!!!:D:D:D

thanks για τα νυχια! θα το κανω! για ναδουμε ποιος θα κερδισει? κοριτσια η αγορια????:-P

Διαφημίσεις

καλημερα απο την δουλεια σημερα,χτες ξεποδαριαστηκα και σημερα ποναω ολοκληρη,εχει και πολυ ζεστη ευτυχως εδω δουλευουν τα κλιματιστικα στο φουλ.Λοιπον πηραμε σεντονακια φορμακια ζιπουνακια και μερικες κουβερτουλες..Μετα πηγαμε και ειδαμε για καροτσι μου αρεσε πολυ αυτο http://www.trikiklo.com/On_the_road/Push_chairs/easywalker_duo_buggy_for_twins.html .....και τελος ειδαμε για κρεββατακι για την μικρη και σε ενα μηνα θα το εχουμε...Αχ η κοπελιτσα μου μεγλαωσε...Καποια κοπελα με ρωτησε αν τα πηρα ολα ροζ,οχι ευτυχως πηραμε αρκετα φορμακια σεντονακια ουδετερα(βεβαια και ροζ)και η κουνια ειναι λαχανι-πορτοκαλι οποτε την γλυτωσα,πιστευα αν τα επαιρνα ολα ροζ θα δεσμευομουν παρα πολυ και θα ηθελα καινουρια!

αχ ωραια δωρακια για τα μπεμπακια!!! και εγω σε αυτα τα χρωματα ειμαι, λαζανι- πορτοκαλι για να μην δεσμευτω στο δευτερο! ε θα παρω και κατι ροζουλι!!!

Κορίτσια πήραμε μπρος και χαμός...!! Στο Μπουρ μπουρ πρώτες είμαστε!!

Έχει καμιά την "τρέλα" να μετράει την κοιλιά της;;;;!!!

Εγώ την μετράω κάθε μέρα σχεδόν από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος και ο άντρας μου με κοροιδεύει...! χιχιχι! Χτες γίναμε 105 εκατοσταααα!!! Γιούπιιιιι!!!

UbPrp3.png

thanks για τα νυχια! θα το κανω! για ναδουμε ποιος θα κερδισει? κοριτσια η αγορια????:-P

Καλά που βγάλαμε εμείς με τα δίδυμα διπλά αγόρια...! Αλλιώς θα μας είχαν φάει λάχανο τα κοριτσάκια!! χαχαχα

UbPrp3.png

Περαστικά κοπέλα μου! Εϊμαι σίγουρη ότι δεν θα είναι τίποτα σπουδαίο! Τα παθαίνεις αυτά πιο συχνά στην εγκυμοσύνη ειδικά καλοκαίρι.

Σέβη Μπράβο! Πολύ χαίρομαι! Κι εγώ έχω ένα φόβο για τα αποτελέσματα της καμπύλης. Θα σας πω την άλλη εβδομάδα που θα την κάνω.

UbPrp3.png

Καλά που βγάλαμε εμείς με τα δίδυμα διπλά αγόρια...! Αλλιώς θα μας είχαν φάει λάχανο τα κοριτσάκια!! χαχαχα

Πες τα,πες τα!!!;):P

Κορίτσια πήραμε μπρος και χαμός...!! Στο Μπουρ μπουρ πρώτες είμαστε!!

Έχει καμιά την "τρέλα" να μετράει την κοιλιά της;;;;!!!

Εγώ την μετράω κάθε μέρα σχεδόν από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος και ο άντρας μου με κοροιδεύει...! χιχιχι! Χτες γίναμε 105 εκατοσταααα!!! Γιούπιιιιι!!!

Αχχχ οχι δεν την μετρησα ποτε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...