Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!

Πω πω δε σας προλαβαινω μετα το μεσημερι δε μπαινω και το πρωι πρεπει να κραταω σημειωσεις :tongue: χαχα

Λοιπον ας ξεκινησω

Nadimar Οντως ειναι παραξενο αλλα ναι με αηδιαζει και η σοκολατα και η φετα ενω πριν ετρωγα σοκολατα καθε μερα και φετα με ολα τα φαγητα ωρα πια μετα απο αυτο πιστευω και στα θαυματα!!!!

Sevi-gio Μπραβο κοριτσακι μου προσεχε λιγο την διατροφη σου και ολα θα πανε τελιεα!!!

alex 1979 Υπομονη με τα δοντακια ειναι απο τα λιγα πραγμαα που δεν μπορουμε να βοηθησουμε τα παιδακια μαςκαι εγω αυτη την κρεμουλα εβαζα που μυριζει σαν ουζο εμεις ευτυχως τα περασαμε αρκετα ανωδυνα και οταν ηταν λιγο ανυσηχουμλης χρησιμοποιουσα την κρεμουλα!!

Δοντια και ζεστη ειναι το χειροτερο δυστηχος...

Yotoy Ωραια ιδεα το πινακακι οποτε το κοιταω γελαω!!!!

Αγγελικη-ΙωανναΦανταζομαι στο πρωτο παιδακι τα ειχατε παρει ολα ροζ αλλα να μου πεις τωρα ειναι 2 οποτε και ουδετερα να ειναι παλι χρειαζονται πραγματα!!!!

Κοριτσια εγω μανικοιουρ και πεντικιουρ κανω μονη μου εχω τελιεωσει πολλα χρονια σχολη και οταν ημουν στην Αθηνα εκανα αυτη τη δουλεια ετσι εχω ολα τα συνεργα και κανω και σχεδιακια !!!!

Επισης στη σχολη μας ειχαν πει οτι δεν επηρεαζει το εμβρυο το βαψιμο τον νυχιων αλλωστε ειναι τοσο μικρη η ποσοτητα προφανως γι αυτο!!!!

Στα μαλλια κανω ανταυγιες εκανα πριν 2 εβδομαδες αν δε κανω λαθος και τωρα πριν ανεβω για να γεννησω παλι!!!!

Αν θυμηθω κατι αλλο θα σας το πω:tongue:

B]

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Καλημερα!!!!

Πω πω δε σας προλαβαινω μετα το μεσημερι δε μπαινω και το πρωι πρεπει να κραταω σημειωσεις :tongue: χαχα

Λοιπον ας ξεκινησω

Nadimar Οντως ειναι παραξενο αλλα ναι με αηδιαζει και η σοκολατα και η φετα ενω πριν ετρωγα σοκολατα καθε μερα και φετα με ολα τα φαγητα ωρα πια μετα απο αυτο πιστευω και στα θαυματα!!!!

Sevi-gio Μπραβο κοριτσακι μου προσεχε λιγο την διατροφη σου και ολα θα πανε τελιεα!!!

alex 1979 Υπομονη με τα δοντακια ειναι απο τα λιγα πραγμαα που δεν μπορουμε να βοηθησουμε τα παιδακια μαςκαι εγω αυτη την κρεμουλα εβαζα που μυριζει σαν ουζο εμεις ευτυχως τα περασαμε αρκετα ανωδυνα και οταν ηταν λιγο ανυσηχουμλης χρησιμοποιουσα την κρεμουλα!!

Δοντια και ζεστη ειναι το χειροτερο δυστηχος...

Yotoy Ωραια ιδεα το πινακακι οποτε το κοιταω γελαω!!!!

Αγγελικη-ΙωανναΦανταζομαι στο πρωτο παιδακι τα ειχατε παρει ολα ροζ αλλα να μου πεις τωρα ειναι 2 οποτε και ουδετερα να ειναι παλι χρειαζονται πραγματα!!!!

Κοριτσια εγω μανικοιουρ και πεντικιουρ κανω μονη μου εχω τελιεωσει πολλα χρονια σχολη και οταν ημουν στην Αθηνα εκανα αυτη τη δουλεια ετσι εχω ολα τα συνεργα και κανω και σχεδιακια !!!!

Επισης στη σχολη μας ειχαν πει οτι δεν επηρεαζει το εμβρυο το βαψιμο τον νυχιων αλλωστε ειναι τοσο μικρη η ποσοτητα προφανως γι αυτο!!!!

Στα μαλλια κανω ανταυγιες εκανα πριν 2 εβδομαδες αν δε κανω λαθος και τωρα πριν ανεβω για να γεννησω παλι!!!!

Αν θυμηθω κατι αλλο θα σας το πω:tongue:

B]

καλημερα! εισαι απο τις τυχερες στο θεμα νυχια!!! εμενα ειδικα των χεριων πριν ξεκινησω το ασβεστιο ηταν χαλια, ξεφλουδιζαν σπαγαν, χαλια! τωρα χαιρομαι που μακραινουν και δεν σπανε!!!

Καλημέρα

Νατάσα σε είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν θα το είδες μάλλον. Που ακριβώς είσαι στο νησί? Εγώ έμενα κάποτε...για μια σεζόν στο Ψαλίδι!

μενουμε κοντα στην μαρινα τωρα..

εσυ πως και απο το νησι??

Διαφημίσεις

Ναι μεχρι την 24η γινεται!!!Μαλλον στο Γαια.....QUOTE]
Lianaki μου εγω που εχω περιεργο γιατρο κ ολο οχι λεει με αφηνει να βαφω τα νυχια οτι χρωμα να ναι!!!

Για τα μαλλια ειπε οχι,ουτε φυτικη....αλλα δεν με νοιαζει,εχω να τα βαψω 2 χρονια για να βγει ολο το φυσικο μου κ μετα να κανω ανταυγιες!!!

!!!!

και εγω στο γαια θα παω. γιατρος μου ειναι ο αλεξανδροπουλος εσενα?

εχεις αποφασησει για δωματιο? τιμες ξερεις??

polixenia........................26/09/2011 αγορακι-αγορακι :rolleyes: :rolleyes:

Σεβη...............................07/10/2011 αγορακι-αγορακι :rolleyes: :rolleyes:

Yotou.............................07/10/2011 κοριτσακι :tongue:

fatsaki............................08/10/2011 κοριτσακι:tongue:

natasa............................08/10/2011 κοριτσακι:tongue:

lianaki............................09/10/2011 κοριτσακι :tongue:

adraki............................20/10/2011 kinder εκπληξη! :-P

alex................................21/10/2011 κοριτσακι :tongue:

Marigia ..........................30/10/2011 κοριτσακι :tongue:

Αγγελικη-Ιωαννα..........31/10/2011 αγορακι-αγορακι :rolleyes: :rolleyes:

Nadimor.........................31/10/2011 αγορακι-κοριτσακι :rolleyes::tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα νατασα! πως τα περνας στο νησι? το μπεμπακι καλα?

το εκανα το πινακακι... καλα ειμαστε.. σημερα περημενουμε τα αποτελεσματα των εξετασεων αιματος ουρων σιδηρου.. εμενα δε μου εχει πει για καμπυλη ακομα.. ειναι σιγουρο οτι θα κανω?? δεν την γλυτωνω?

υπερηχο μπορω να κανω αυτες τισ μερες ξερεις? εκανα το β επιπεδου 15/6 και δεν θελω να ρωτησω τον γιατρο.. θα μου πει δεν υπαρχει λογος αλλα θελω να την δω παλι!!!

Καλημερα Νατασσα!!! ο γιατρος μου ειναι ο Παπανικοπουλος....

Τιμες δεν ξερω αλλα σιγουρα θα παω σε 4κλινο....απο οτι εχω διαβασει ειναι μεγαλα κ με 2 τουαλετες!!!

εγω το ειδα κιολας

ειναι γυρω στα 32τμ και αν δεις τα δικλινα ειναι αποπνυκτηκα σε σχεση με το 4κλινο.. η τιμη που μου ειπαν ειναι 1650-1850 για φυσ. και καισαρικη αντιστοιχα και νομίζω δεν ειμαι σιγουρη με επισκληρηδιο

το εκανα το πινακακι... καλα ειμαστε.. σημερα περημενουμε τα αποτελεσματα των εξετασεων αιματος ουρων σιδηρου.. εμενα δε μου εχει πει για καμπυλη ακομα.. ειναι σιγουρο οτι θα κανω?? δεν την γλυτωνω?

υπερηχο μπορω να κανω αυτες τισ μερες ξερεις? εκανα το β επιπεδου 15/6 και δεν θελω να ρωτησω τον γιατρο.. θα μου πει δεν υπαρχει λογος αλλα θελω να την δω παλι!!!

η καμπυλη δεν ειναι απαραιτητη, εγω ειμαι αναμονη ακομα, αν δει αυξημενο ζαχαρο θα μου πει!

κανονικα καθε μηνα κανεις υπερηχο, μεχρι 15/7 θα πρεπει να κανεις λογικα! παρτον τηλ δεν χανεις τιποτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...