Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Μπορω δεν μπορω πρεπει να τα φτιαξω κ επειδη εχω προβλημα στα μεγαλα νυχια κ στα 2 ποδια δεν μου τα ακουμπαει κανενας!!!!

Μονο εγω ξερω πως πρεπει να τα κοψω κ να μην πονεσω τοσο!!!

Περυσι που τα εκανα εξω,μια χ@ζη μου εκανε φλεγμονη απο το κοψιμο!!!:mad::mad::mad:

Απο τοτε μοναχη μου......

Κι εγώ έχω θέμα με τα νύχια μου, τόσο στα πόδια όσο και στα χέρια... Μόνο στο γάμο μου τα έκανα έξω και το αποτέλεσμα ήταν να πάθω μυκητίαση και να κάνω τοπικά ενέσεις... Η αδερφή μου που τα έκανε στην ίδια κοπέλα δεν έπαθε τίποτα, άρα το αποδίδω σε δική μου ευαισθησία... Οπότε καλύτερα μόνη μου κι ας μην είναι τέλειο το αποτέλεσμα...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο ρε Σέβη! Πόσο ήταν οι τιμές σου; Τις έγρψες πιο κάτω αλλά δε θυμάμαι! Αν ήσουν οριακά μόνο λίγο τη διατροφή να προσέχεις, και αφού λέει η ενδοκρινολόγος, τέλεια, απέφυγες την ινσουλίνη! Τέλεια νέα!

Εγώ μόνο ανταύγειες έκανα πριν εγκυμοσύνη με δική μου βάση από κάτω, αλλά και τώρα που δεν τα έχω κάνει καθόλου ευτυχώς μια χαρά είναι, γιατί η βάση μου ήταν καστανόξανθη, οπότε τις έχω αποφύγει και τις ανταύγειες! Δυναμώνουν και λίγο τα μαλλάκια μου!

Αυτό που έκανα και νομίζω είναι κάπως υπεβολή, αλλά δε βαριέσαι, είναι ότι δεν έχω βάψει καθόλου τα νύχια με σκούρα χρώματα, γιατί είχα διαβάσει ότι έχουν πιο πολλά βαρέα μέταλλα και χημικά! Οπότε με γαλλικό είμαι και παλ χρωματάκια! Αλλά νομίζω ότι ψύλλοι στα άχυρα είναι! Αλλά αφου δε με πειράζει το άφησα!

bg1136850.jpg

δεν τα βαφεις τα μαλλια? εγω τα βαφω με φυτικη βαφη, εχω παρα πολλα ασπρα απο τα 18 μου, και δεν μπορω να τα αφησω!!!

Κι εγώ χρησιμοποιώ φυτική βαφή, γιατί οι άσπρες τρίχες έχουν αυξηθεί επικίνδυνα... Πήρα και την έγκριση της γιατρού εννοείται...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

αχ μωρε ο γλυκουλης!!! δεν σας εχει δωσει τιποτα για να μαλακωσει λιγο ο πονος?

Μόνο ντεπόν όταν πονάει πάρα πολύ... Χτες το βράδυ του δώσαμε και κοιμήθηκε σαν πουλάκι... Υπάρχει και μια αλοιφή για τα ούλα, αλλά ο παιδίατρος μου είπε ότι δεν κάνει και τίποτα...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Alex η ιδια μου μιλησε για ινσουλινη κ μου ειχε δωσει ηδη συνταγη για να γραψω στο Ικα..το ειχε δεδομενο οτι θα ειναι αυξημενη!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α, μάλιστα... Τη διέψευσες πάντως! Μια χαρά! ;)

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Lianaki μου εγω που εχω περιεργο γιατρο κ ολο οχι λεει με αφηνει να βαφω τα νυχια οτι χρωμα να ναι!!!

Για τα μαλλια ειπε οχι,ουτε φυτικη....αλλα δεν με νοιαζει,εχω να τα βαψω 2 χρονια για να βγει ολο το φυσικο μου κ μετα να κανω ανταυγιες!!!

Λοιπον ειχα 0' 109-60' 172-120' 118-180' 117!!!!

Κι εγώ χρησιμοποιώ φυτική βαφή, γιατί οι άσπρες τρίχες έχουν αυξηθεί επικίνδυνα... Πήρα και την έγκριση της γιατρού εννοείται...

και εγω με εγκριση εννοειται! και νυχια με αφηνει να βαφω, ειναι χαλαρος γιατρος και τον γουσταρω πολυ!

ε αφου εχετε και το ντεπον για τα δυσκολα παλι καλα!

Παω για νανι κοριτσια.ξεπατωθηκα σημερα!!! μαγειρεμα κ σιδερο!!!

Τα λεμε.....φιλακια στα μωρακια σας κ στις κοιλιτσες σας!!!!:P:p:p

καλη ξεκουραση! και εγω σχολαω σε 2'!

φιλακια στα μπεμπονια!!!!!!!!!

Yotou.............................07/10/2011 κοριτσακι :tongue:

Marigia .........................30/10/2011 κοριτσακι :tongue:

Σεβη...............................07/10/2011 αγορακι-αγορακι :rolleyes: :rolleyes:

Αγγελικη-Ιωαννα..........31/10/2011 αγορακι-αγορακι :rolleyes: :rolleyes:

Nadimor.........................31/10/2011 αγορακι-κοριτσακι :rolleyes::tongue:

lianaki............................09/10/2011 κοριτσακι :tongue:

alex................................21/10/2011 κοριτσακι :tongue:

adraki............................20/10/2011 kinder εκπληξη! :-P

polixenia........................26/09/2011 αγορακι-αγορακι :rolleyes: :rolleyes:

natasa............................

fatsaki............................ 08/10/2011 κοριτσακι :tongue:

χαχαχα πλακα δεν εχει?

Διαφημίσεις

Σεβη...............................07/10/2011 αγορακι-αγορακι :rolleyes: :rolleyes:

polixenia........................26/09/2011 αγορακι-αγορακι :rolleyes: :rolleyes:

χαχαχα πλακα δεν εχει?

χιχι! Πολλή πλάκα!

Προς το παρόν κερδίζουν τα αγοράκια 7-6! Λέτε η kinder-έκπληξη να φέρει την ισοπαλία;;; Θα το μάθουμε σε μερικούς μήνες!

Κοιμήθηκε ο μικρός, πάω κι εγώ να την πέσω! Καλή ξεκούραση σε όλες!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Οι φυσιολογικές τιμές μετά από χορήγηση 100 γραμμαρίων γλυκόζης, είναι

γλυκόζη νηστείας

95

γλυκόζη σε 1 ώρα

180

γλυκόζη σε 2 ώρες

155

γλυκόζη σε 3 ώρες

140

απο άρθρο του gyn.gr! Οπότε είσαι σε όλα καλά Σέβη! Τέλεια!

ΥOTOU υπέροχο το πινακάκι!! Άντε γρήγορα όλες μας να κρατάμε αγκαλιά τα ζουζούνια μας!

bg1136850.jpg

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια,χτες ξεραθηκα απο της 12,00μεχρι της 6συνεχομενα και επιτελους ξεκουραστηκα.Τωρα ειμαι στην δουλεια και ανυπομονω να σχολασω και να παω να δω την μικρη μου και να φαω γιατι εχω πεθανει της πεινας..Το απογευμα λεμε να παμε να δουμε για ρουχαλακια καροτσι και γαι κρεβατακι για την μικρη...

YJl6p2.pngLnfIp3.png dBTEp2.png

δεν τα βαφεις τα μαλλια? εγω τα βαφω με φυτικη βαφη, εχω παρα πολλα ασπρα απο τα 18 μου, και δεν μπορω να τα αφησω!!!
Τα έβαψα μια φορά όταν έκλεισα το τρίμηνο με φυτική βαφή και τώρα λέω να τα βάψω σε καμιά δεκαριά μέρες, να είμαι σουλουπωμένη στις διακοπές, και μετά θα τα ξαναβάψω άλλη μια φορά πριν πάω να γεννήσω. Να μη με δουν τα μωρά μου και τρομάξουν..!:lol::lol::lol:...Απλά δεν ήθελα να τα βάφω στην εγκυμοσύνη κάθε μήνα, όπως πρώτα...
Κοριτσια με πηρε τωρα τηλ η γραμματεας της ενδοκρινολογου κ εμεινα μακακας...μου ειπε οτι η καμπυλη ηταν καλη κ τιποτα αλλο!!!!!:shock::shock::shock:

Αφου λεω στην κοπελα εγω νομιζα οτι ειναι παθολογικη κ θα χρειαστω ινσουλινη κ μου λεει οχι την ειδε η ιδια κ μου εγραψε επανω οτι ειναι καλη!!!

Μπράβο Σέβη!!!....Τέλεια νέα!...Συνεχίζεις την διατροφή σου κι όλα μια χαρά...:D

χαχαχα πλακα δεν εχει?

χαχαχαχα....!!!Καλόοοοοο...!!!Αλλά ίσως είναι καλύτερα να βάλεις τα ονόματα με σειρά ΠΗΤ, να ξέρουμε ποια γεννάει πρώτα και μετά ποιες ακολουθουν...
Καλησπερα και απο μενα κοριτσια,χτες ξεραθηκα απο της 12,00μεχρι της 6συνεχομενα και επιτελους ξεκουραστηκα.Τωρα ειμαι στην δουλεια και ανυπομονω να σχολασω και να παω να δω την μικρη μου και να φαω γιατι εχω πεθανει της πεινας..Το απογευμα λεμε να παμε να δουμε για ρουχαλακια καροτσι και γαι κρεβατακι για την μικρη...
Καλά ψώνια Αγγελικήηηηηη...!

Banjp3.png

hJSRp3.png

fatsaki............................08/10/2011 κοριτσακι:tongue:

Marigia ..........................30/10/2011 κοριτσακι :tongue:

καλημερα φιλεναδιτσες!

καλυτερα ετσι!

κοριτσια εχτες πηραμε κουρτινα για το παιδικο, τελεια! ειναι η φαρμα του μικυ, εχει επανω ουρανο με συννεφα και κατω λιβαδι με ολους τους ηρωες! απλα τελεια! ενθουσιαστηκαμε! ανυπομονω να την κρεμασουμε!:-P:razz::-P

Αγγελικη φανταζομαι θα κανατε ωραια ψωνια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...