Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εγω θα τα φτιαξω αυριο μονη μου!!! εννοειται οτι η κοιλια με δυσκολευει αλλα θα βαλω το καρεκλακι της παραλιας κ θα καθισω οποτε μια χαρα!!!;):P

ειναι το μοναδικο πραγμα που δεν μπορω να κανω μονη μου! αντε και τον χειμωνα παει και ερχεται που δεν φαινονται! αλλα το καλοκαιρι παω 2-3 φορες!χερια κανω μονο οταν ειναι πολυ χαλια και εχω να παω καπου πολυ καλα, και απο κομμωτηριο αναγκαστικη βαφη καθε μηνα, το ισιωμα το εκοψα λογω οικονομικων! εκανα καθε εβδομαδα:-(

μπραβο ρε σεβη! αφου μπορεις παλι καλα!

ειναι το μοναδικο πραγμα που δεν μπορω να κανω μονη μου! αντε και τον χειμωνα παει και ερχεται που δεν φαινονται! αλλα το καλοκαιρι παω 2-3 φορες!χερια κανω μονο οταν ειναι πολυ χαλια και εχω να παω καπου πολυ καλα, και απο κομμωτηριο αναγκαστικη βαφη καθε μηνα, το ισιωμα το εκοψα λογω οικονομικων! εκανα καθε εβδομαδα:-(

Μπορω δεν μπορω πρεπει να τα φτιαξω κ επειδη εχω προβλημα στα μεγαλα νυχια κ στα 2 ποδια δεν μου τα ακουμπαει κανενας!!!!

Μονο εγω ξερω πως πρεπει να τα κοψω κ να μην πονεσω τοσο!!!

Περυσι που τα εκανα εξω,μια χ@ζη μου εκανε φλεγμονη απο το κοψιμο!!!:mad::mad::mad:

Απο τοτε μοναχη μου......

Μπορω δεν μπορω πρεπει να τα φτιαξω κ επειδη εχω προβλημα στα μεγαλα νυχια κ στα 2 ποδια δεν μου τα ακουμπαει κανενας!!!!

Μονο εγω ξερω πως πρεπει να τα κοψω κ να μην πονεσω τοσο!!!

Περυσι που τα εκανα εξω,μια χ@ζη μου εκανε φλεγμονη απο το κοψιμο!!!:mad::mad::mad:

Απο τοτε μοναχη μου......

και εγω ειχα τρελο θεμα με τα δυο μεγαλα νυχια (απο μια βλαμενη που ειχε ερθει παλια σπιτι) και μου τα εφτιαξε μια κοπελα σε ενα μανικουραδικο στο 2ο δημ σχολειο κοντα, ειναι θεα η κοπελα δεν παιζεται! αν το χρειαστεις καποια στιγμη πες μου να σου στειλω με πμ το τηλ.βεβαια λογω αποστασης δεν πηγαινω τωρα και εχω βρει μια αλλη κοντα στο σπιτι

Δεν εχεις κανει ακομα την β επιπεδου;;;;;;

Οχι μαλλον σε λικνο στην αρχη η εαν κανει σε ιδια κουνια!!!Αλλα 2 θα παρουμε!!! καροτσι θα παρουμε το peg perego το aria twin....

Κι εγώ το Aria twin ζαχαρώνω...Όσο για τις κούνιες βρήκα 2 της PALI σε προσφορά και λόγω διδύμων μου κάνουν ακόμα 25% έκπτωση...;)

Αλλά δεν πήγα να τις κλείσω ακόμα. Λίκνο δεν θα πάρω, λέω στην αρχή να τα βάλω σε μια κούνια στο δωμάτιό μας και μόλις σαραντίσουν, το καθένα στην κούνια του...!

Καλησπέρα στις διδυμονούλες ναδιμορ και Αγγελ-Ιωαννα !! Με το καλό κορίτσια !!! Αληθεια στα αλλα καφε υπάρχουν τοσες διδυμονούλες ?? Φτου φτου στο καφέ μας λοιπον !!!

Κοριτσια θα πρέπει να είμαι το μοναδικο άτομο που του άρεσε η γλυκόζη οταν εκανα τη καμπύλη ... Πολύ χαλαρά την κατεβασα.....

sevi δεν είναι κάτι η διατροφή κι οποιος σου πει πως θα πεινάσεις είναι ψέμα .. Μια χαρα την έκανα κι εγω στη 1η μου κόρη και χορταινα Ενταξει καμιά φορά κατεβαζα κ κανα σοκολατάκι υγείας .... . Εγω την κάνω τον αλλο μήνα κι ο Θεος βοηθός ...

...Βρε κορίτσια απο συσπάσεις πως πάτε ??? Ξεκινησα να κάνω απο την 17η βδομαδα αλλά οχι πολλές . Επειδη επαιρνα γιουτοπαρ και στην 1η εκυμοσύνη τα μισώ κ δεν θέλω να αναγκαστω να τα ξαναπάρω.. Κανω όμως πιο έντονες αυτον τον μήνα κι η γυναικολογος λέει πως αν ειναι πανω απο 10 πρεπει να τα ξεκινήσω .. Προς το παρον τα χω στο ντουλάπι και δεν αποφασίζω να τα πάρω... και ειμαι περίπου στις 10.. Απλά σκέφτομαι πως αν τα ξεκινησω θα εχω τοσο εντονες ταχυπαλμίες που δε θα μπορω να δουλέψω. ...

Ουφ τα λεμε αυριο αγχωθηκα τωρα ...

Καλησπέρα marigia!...Καλώς σε βρήκαμε :D...Ώστε σου άρεσε η γλυκόζη,ε?....Για να δούμε πως θα μου φανεί εμένα...

Όσο για τις συσπάσεις που λες, χθες πήρα κι εγώ τον γιατρό μου να του πω πως τις τελευταίες μέρες, πετρώνει η κοιλιά μου, όχι συχνά, ίσως μία φορά τη μέρα ή μια φορά στις 2 μέρες. Μου είπε πως είναι φυσιολογικό απ'την στιγμή που δεν με πονάει. Γιατί οι συσπάσεις λέει συνοδεύονται από έντονους πόνους περιόδου. Εγώ απλά το καταλαβαίνω όταν πιέζω την κοιλιά μου για να με κλωτσήσουν τα ζουζούνια...

Τελικά από τον ένα στον άλλο διαφέρει. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη γλυκόζη, ούτε στην 1η εγκυμοσύνη, ούτε και τώρα!

Τα ίδια κι εγώ +8 και βλέπουμε. Στ 1ο είχα πάρει συνολικά 20:shock: Ε τα έχασα μετά και χωρίς καθόλου δίαιτα, λίγη προσοχή μόνο!:D Τώρα και άλλα 8 να πάρω που δεν το εύχομαι θα φτάσω τα 16. Ε οκ καλά είναι μωρέ. Θα τα χάσουμε μετά, μη μου αγχώνεστε! Αυτό είναι το τελευταίο, ας πάνε όλα καλά και τα κιλά χάνονται αν έχεις θέληση!

Δίκιο έχεις για τα κιλά...εγώ αγχώνομαι μερικές φορές.....άλλες φορές πάλι, λέω, άι στα κομμάτια, δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας!!
Δεν εχω παρει κιλα γιατι με αηδιαζει η σοκολατα και η φετα ......ασε που περπαταω αρκετα ολα μαζι δεν τρωω και ιδιαιτερα το βραδυ μαλλον ολα αυτα στο τελος θα δειξει!!!

Εγω θα γεννησω 20 Οκτωμβριου και δεν θα μαθω τι ειναι το μικρο μου οποτε ?

Εμενα δεν πετρωνει η κοιλια μου εχω πονακια χαμηλα και στη μεση !

ευτυχως οχι για πολυ ωρα!!!

Σε αηδιάζει η σοκολάτα????....Είσαι περίπτωση!!!...:tongue:

Και γιατί δεν θα μάθεις τι είναι το μωρό σου?...Θες να είναι έκπληξη?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω θα τα φτιαξω αυριο μονη μου!!! εννοειται οτι η κοιλια με δυσκολευει αλλα θα βαλω το καρεκλακι της παραλιας κ θα καθισω οποτε μια χαρα!!!;):P
Κι εγώ μόνη μου τα έφτιαχνα πριν μείνω έγκυος, αλλά τώρα....δεν βοηθάει η κοιλιά..!!:rolleyes:Και τα οικονομικά δεν ευνοούν το πεντικιούρ έξω, αλλά τι να κάνω?...Που και που βάζω και την αδερφή μου κι έτσι γλιτώνω από τα έξοδα :lol:

Αχ, αυτή η βαφή...έχει βγει η ρίζα ΚΑΙ οι άσπρες τρίχες κι είμαι μια ομορφιά...:tongue::tongue:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κι εγώ μόνη μου τα έφτιαχνα πριν μείνω έγκυος, αλλά τώρα....δεν βοηθάει η κοιλιά..!!:rolleyes:Και τα οικονομικά δεν ευνοούν το πεντικιούρ έξω, αλλά τι να κάνω?...Που και που βάζω και την αδερφή μου κι έτσι γλιτώνω από τα έξοδα :lol:

Αχ, αυτή η βαφή...έχει βγει η ρίζα ΚΑΙ οι άσπρες τρίχες κι είμαι μια ομορφιά...:tongue::tongue:

δεν τα βαφεις τα μαλλια? εγω τα βαφω με φυτικη βαφη, εχω παρα πολλα ασπρα απο τα 18 μου, και δεν μπορω να τα αφησω!!!

Κοριτσια με πηρε τωρα τηλ η γραμματεας της ενδοκρινολογου κ εμεινα μακακας...μου ειπε οτι η καμπυλη ηταν καλη κ τιποτα αλλο!!!!!:shock::shock::shock:

Αφου λεω στην κοπελα εγω νομιζα οτι ειναι παθολογικη κ θα χρειαστω ινσουλινη κ μου λεει οχι την ειδε η ιδια κ μου εγραψε επανω οτι ειναι καλη!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια με πηρε τωρα τηλ η γραμματεας της ενδοκρινολογου κ εμεινα μακακας...μου ειπε οτι η καμπυλη ηταν καλη κ τιποτα αλλο!!!!!:shock::shock::shock:

Αφου λεω στην κοπελα εγω νομιζα οτι ειναι παθολογικη κ θα χρειαστω ινσουλινη κ μου λεει οχι την ειδε η ιδια κ μου εγραψε επανω οτι ειναι καλη!!!

Μπράβο! Είδες, καμιά φορά βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα... Έτσι κι εγώ, το μυαλό μου είχε πάει κατευθείαν στην ινσουλίνη... Άρα συνεχίζεις να προσέχεις τη διατροφή σου και όλα καλά! ;)

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

μπραβο ρε κοριτσακι! ευτυχως!!!

Άστα... Του βγαίνει απίστευτη γκρίνια και με το δίκιο του... Κάνουμε υπομονή, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο...

αχ μωρε ο γλυκουλης!!! δεν σας εχει δωσει τιποτα για να μαλακωσει λιγο ο πονος?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...