Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

yotou μια χαρα ηλικια εχεις..εγω ειμαι 31

ναι αλλα εχεις ηδη ενα παιδακι και σε λιγο αλλα δυο! εμενα ειναι το πρωτο! οτι κανω μεχρι τα 37-38 μετα τελος!

εκανα β επιπεδου και τωρα η μπεμπα πρεπει να ειναι 1κιλο και κατι, πριν 2 εβδομαδες ηταν 1 κιλο. εγω εκανα και αμνιοπαρακεντηση (απο δικη μου επιθυμια για να ειμαι σιγουρη) και ολα καλα!!!

καλα αποτελεσματα στα μπεμπακια για την πεμπτη! :-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω κοπελα που κραταει την μικρη και κανει και καποιες δουλειες(μαγειρεμα-συγιρισμα)στο σπιτι,δοξα το θεο ειναι πολυ καλη και η μικρη τα παει καλα μαζι της..

α μια χαρα!!! ναι κοριτσακι εχω!

αγγελικουλα σχολαω! θα τα πουμε αυριο!

καλη ξεκουραση!

μια χαρα γιοτου..Σε ευχαριστω επιτελους θα δω τα σπορακια μου...Σχολας τυχερηηηη!!!Εγω εχω αλλη μια ωρα ακομα...Υπομονη..Βγαινω και εγω γιατι εχω λιγη δουλιτσα να μαζεψω και να φυγω

YJl6p2.pngLnfIp3.png dBTEp2.png

Αχ κοριτσάκια είμαι πολύ χαρούμενη! Μόλις έμαθα ότι η αδερφούλα μου είναι έγκυος στο δεύτερο! Μάλιστα προσπαθούσαν καιρό πριν έρθει το πρώτο (4-5 χρόνια) και τώρα που ο γιος τους είναι μόλις 20 μηνών τσουπ τους ήρθε αναπάντεχα το 2ο! Και να φανταστείτε θηλάζει ακόμη! Ωραία είναι αυτά! Να έρχονται μπεμπίνια στον κόσμο!

Σέβη χάλια με τη γλυκόζη ε? Πώπω πώς σε καταλαβαίνω! Την Πέμπτη θα τα λουστώ κι εγώ...

Κι εγώ από κιλάκια στα +5 είμαι! Καλά πάμε!

bg1136850.jpg

λιανακι συγχαρητηρια στην αδερφουλα σου,αυτα τα ξαφνικα ειναι πολυ ωραια τελικα...Νομιζω δεν υπαρχει προβλημα πλεον στο να θηλαζεις και να εισαι εγκυος..Συγχαρητηρια και παλι,να εχει μια υγιη και τελειομηνη εγκυμοσυνη:D:D

Διαφημίσεις

Ευχαριστω για τις ευχες σας αλλα δεν παει καλα το πραμα...

109 ειχα σακχαρο νηστικη,τις αλλες τιμες δεν τις ξερω ακομα!!!

Με επιασε τοσο πολυ η γλυκοζη που ακομα κ τωρα εχω αναγουλες....δεν συζηταμε οτι εκεινη την στιγμη κοντεψα να πεθανω απο αηδια κ ανακατωσουρα,ζαλαδα...χαλια!!!

Ωωωωωχ, να..!Αυτά είναι που σκεφτομαι κι αηδιάζω στην ιδέα και μόνο...:-(
Καλησπερα κοριτσια σας ευχαριστω για το καλωσορισμα...NADIMOR ιδια πητ εχουμε αν και με βλεπω να γενναω νωριτερα..Σεβη δυδυμοαγορομανα και εγω,βεβαια εχω και ενα κοριτσακι 1,5χρονων,ποιος την χαρη της 2αδερφους θα εχει να την προσεχουν..Κοριτσια απο κιλα πως τα πατε??Εγω ειμαι ηδη +8...
Κι εγώ για νωρίτερα με κόβω, ας είναι...δεν με νοιάζει. Φτάνει να γεννηθούν γερά τα ζουζουνάκια μου!....Εεεε, συγνώμη....+8 κιλά μόνο?.....αααααα, με στεναχωρήσατε τώρα....εγώ είμαι στα +10 κιλά κι 700 γρ.!!...Και τα παίρνω πολύ εύκολα ρε γμτ τα κιλά!....Είμαι επιρρεπής και στα παγωτά, βέβαια...;)
Να σου ζησει το κοριτσακι!!! οντως ποιος την χαρη της!!!

Εγω εχω +6....

Λογικα μην υπολογιζεις τελος Οκτωβρη αλλα τελος Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη!!!Με τα διδυμα εαν παμε εκει,ειμαστε τελεια!!!

Τι +6?.....+6 κιλά?.....Με καταρακώσατε κορίτσια...:rolleyes:
β'επιπεδου εχετε κανει ολες??Εγω την πεμπτη το απογευμα θα παω
Κι εγώ έκανα πριν αρκετές μέρες αλλά ξαναπήγαμε την επόμενη μέρα γιατί η μικρή είχε πάρει τέτοια θέση που δεν μπορούσε ο γιατρός να μετρήσει τον αυχένα της ψηλά. Και την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια. Δεν είχε γυρίσει. Τώρα θα ξαναπάμε μέσα στην εβδομάδα, ελπίζω να μπορέσει να κάνει ο άνθρωπος δουλειά...
Αχ κοριτσάκια είμαι πολύ χαρούμενη! Μόλις έμαθα ότι η αδερφούλα μου είναι έγκυος στο δεύτερο! Μάλιστα προσπαθούσαν καιρό πριν έρθει το πρώτο (4-5 χρόνια) και τώρα που ο γιος τους είναι μόλις 20 μηνών τσουπ τους ήρθε αναπάντεχα το 2ο! Και να φανταστείτε θηλάζει ακόμη! Ωραία είναι αυτά! Να έρχονται μπεμπίνια στον κόσμο!

Σέβη χάλια με τη γλυκόζη ε? Πώπω πώς σε καταλαβαίνω! Την Πέμπτη θα τα λουστώ κι εγώ...

Κι εγώ από κιλάκια στα +5 είμαι! Καλά πάμε!

Καλησπέρα και σε σένα Lianaki!!...Δεν θα σχολιάσω τα κιλά σου, (φτου φτου!πως τα καταφέρνετε ρε κορίτσια?) αλλά εύχομαι στην αδερφούλα σου μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα ή και δύο υγιή μωρά!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ευχαριστω πολύ Nadimor! Να σου πω με τα κιλά δεν ξέρω, αλλά ακόμη δεν παίρνω ευτυχώς! Έχω κόψει τα γνωστα αλκοολ, αναψυκτικά, τηγανιτά και γλυκά τρώω σπάνια πια! Κατα τα άλλα τα ίδια γεύματα που έκανα και πριν μείνω έγκυος κάνω! Πάντως αυτό που λένε "μου άνοιξε η όρεξη" ακόμη δεν το έχω νιώσει! Βλέπουμε τι θα ακολουθήσει!

bg1136850.jpg

Alex μου υπομονή με την διατροφούλα, σε καταλαβαίνω γιατί την έχω κάνει, προσωπικά νομίζω ότι σαν μανούλες δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να ακολουθήσουμε σωστή διατροφή για τα μωράκια μας. Εδώ εγώ την έκανα πέρυσι πριν μείνω έγκυος και έχασα 7 κιλά, πόσο μάλλον φέτος που κουβαλάω τα μωράκια μου. Αν χρειαστεί ευχαρίστως θα την κάνω..

Ακριβώς όπως τα λες, για την μπεμπούλα μου θα κάνω ό,τι χρειαστεί!! Η διατροφή ήδη έχει αποτελέσματα κι έτσι είμαι πολύ χαρούμενη!

Από κιλά είμαι κι εγώ στα +5. Ίσως επειδή περπατάω πολύ, τουλάχιστον μια ώρα την ημέρα.

Λιανάκι, συγχαρητήρια για την αδερφή σου! Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα υγιέστατο μωράκι!! Κι εγώ θήλαζα τον Γιάννη μου όταν έμεινα έγκυος στην μπέμπα! Δεν είναι τόσο σπάνιο μάλλον...

Αγγελική, με το καλό η β επιπέδου! Όλα να πάνε τέλεια!

Sevi μου, εύχομαι οι υπόλοιπες τιμές της καμπύλης να είναι καλύτερες απ' ό,τι περιμένεις... Εσύ ακολουθείς κάποια ειδική διατροφή;

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Ευχαριστω πολύ Nadimor! Να σου πω με τα κιλά δεν ξέρω, αλλά ακόμη δεν παίρνω ευτυχώς! Έχω κόψει τα γνωστα αλκοολ, αναψυκτικά, τηγανιτά και γλυκά τρώω σπάνια πια! Κατα τα άλλα τα ίδια γεύματα που έκανα και πριν μείνω έγκυος κάνω! Πάντως αυτό που λένε "μου άνοιξε η όρεξη" ακόμη δεν το έχω νιώσει! Βλέπουμε τι θα ακολουθήσει!

Καλέ αφού δεν άνοιξε μέχρι τώρα στις 25 εβδομάδες θα ανοίξει?...Να μην ανοίξει εύχομαι. Πως μπορείς και αντιστέκεσαι στα γλυκά???

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Αγγελικη-Ιωαννα ναι Αθηνα μενω....Γερακα!!!

Nadimor εγω τα πηρα στην αρχη μαζεμενα!!! μαλιστα καποια στιγμη εχασα 2 κιλα τρωγοντας οτι να ναι!!!

Alex δεν ειναι καλες οι αλλες μετρησεις 0' 109-60' 172-120' 118-180' 117

Διατροφη μου εδωσε προκαταβολικα η ενδοκρινολογος,οποτε μολις της στειλω τα αποτελεσματα,θα μου πει σιγουρα ινσουλινη!!!!

γεια σου σεβουλα,επιτελους χαλαρωση για μενα,η μικρη εχει μια ωριτσα που κοιματε και εγω εκατσα να χαλαρωσω λιγο στο ιντερνετ...Εσυ πως εισαι??Δροσισε τωρα ευτυχως..Εχεις κανει αγορες για τα μωρουλια σου??εγω οχι ακομα

γεια σου σεβουλα,επιτελους χαλαρωση για μενα,η μικρη εχει μια ωριτσα που κοιματε και εγω εκατσα να χαλαρωσω λιγο στο ιντερνετ...Εσυ πως εισαι??Δροσισε τωρα ευτυχως..Εχεις κανει αγορες για τα μωρουλια σου??εγω οχι ακομα

Απο εβδομαδα θα παω για κουνιες κ καροτσι!!!

Εγω ζεσταινομαι.......:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...