Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Να ΄μαι κι εγώ! Τι κάνετε, κοριτσάκια;

Καλώς μας ήρθαν οι νέες εγκυούλες με τα διδυμακια τους! Με το καλό!!

Λιανάκι, η γιατρός μου είπε όχι γλυκά, παγωτά, τηγανητά... Φρούτα μέχρι 2 την ημέρα, ψωμί ολικής το πολύ 2 φέτες και ζυμαρικά-πατάτες με μέτρο... Αυτά τα λίγα... Δε μου είπε να ζυγίζω τις ποσότητες. Πάντως τώρα που μαζεύτηκα οι μετρήσεις μου βγαίνουν πολύ καλές! Από 80 μέχρι 98! Καλή επιτυχία στην καμπύλη σου εύχομαι! Τι ίδιο και στη sevi! Περιμένουμε νέα σου! Όλα να πάνε καλά!

Βλέπω έχετε ξεκινήσει μπανάκια οι περισσότερες! Εμείς το Σάββατο φεύγουμε για τις διακοπές μας και περιμένω πώς και πώς! Όσο για μαγιό, επειδή κι εγώ φοβάμαι λίγο τα ολόσωμα, θα βάλω μπικινάκι όπως πάντα. Απλά αγόρασα το πάνω μέρος σε μεγαλύτερο μέγεθος. Όταν βγαίνω από τη θάλασσα αμέσως στεγνό μαγιό μου είπε η γιατρός!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια καλημέρα!!

Πήγαμε κι εμείς Παρασκευή στο γιατρό μας!

Ρίξαμε γέλιο, μας έφτιαξε τη διάθεση, γι'αυτό σας λέω τι β' επιπέδου και τι χαζά... Σαν το γιατρό μου δεν έχει!!

Ο άντρας μου να λέει τι χαζομάρα ήταν αυτή η β' επίπέδου, δεν καταλαβαίναμε τίποτα, σκυλοβαρεθήκαμε.. Γιατί δεν κάνουν ένα πιο user friendly λογισμικό να καταλαβαίνουμε κι μείς τι βλέπουμε;;;

Και ο γιατρός να γελάει και να προσπαθεί να του εξηγήσει ότι .. ξέρεις αυτό το πρόγραμμα δεν φτιάχτηκε για να .. διασκεδάζει τους γονείς αλλά για να μετράει κάποια πράγματα!!!

Πολύ γέλιο! Τι καλός που είναι! Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ τον γουστάρω!!

Στο θέμα μας τώρα! Τα μπεμπόνια μεγάλωσαν, 650 είναι ο ένας και 700 ο άλλος!

Την άλλη βδομάδα θα κάνω καμπύλη ζαχάρου..

Alex μου υπομονή με την διατροφούλα, σε καταλαβαίνω γιατί την έχω κάνει, προσωπικά νομίζω ότι σαν μανούλες δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να ακολουθήσουμε σωστή διατροφή για τα μωράκια μας. Εδώ εγώ την έκανα πέρυσι πριν μείνω έγκυος και έχασα 7 κιλά, πόσο μάλλον φέτος που κουβαλάω τα μωράκια μου. Αν χρειαστεί ευχαρίστως θα την κάνω..

Με το καλό και στις καινούριες εγκυούλες μας!

UbPrp3.png

Καλώς σας βρήκα κορίτσια...!!:D:D

Sevi-gio καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου..!

Πωπω πως την σκέφτομαι αυτήν την καμπύλη ζαχάρου...Δεν μου έχουν πει και τα καλύτερα λόγια...Πως θα το καταπιώ αυτό το πράγμα??

Όσο για τα μπάνια, κι εγώ δεν έχω κάνει ακόμα, αλλά η αλήθεια είναι πως έχω γίνει λίγο παράξενη. Αν πάω για μπάνιο εδώ κοντά στην Αθήνα θέλω α)καθαρή θάλασσα, β) οπωσδήποτε σκιά, γ) να έχω κοντά μου τουαλέτα. Κι επειδή δεν θέλω να ζαλίζω τους φίλους μου με όλα αυτά, προτιμώ να κάτσω σπιτάκι μου και να κάνω μπανάκια στις διακοπές...:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Γεια σας κοριτσια.. Εγω γυρισα επιτελους στο νησι απο την παρασκευη και εχω κανει 3 μπανια !! πηρα μαγιο (μλουζακι μπικινι) οπως των mothercare αλλα απο μαγαζι με μαγιο. 27ευρω αλλα πρεπει να παρω και δευτερο για να αλλαζω οταν βγαινω γιατι αργει να στεγνωσει.. εμας οι θαλασσες ειναι παντου καθαρες αλλα το ΚΑΘΑΡΗ σημενει και κρυα... εγω παντως μπηκα!

απο βδομαδα θα ξεκινησω να ετοιμαζω το δωματιο της κορουλας μας..

που θα μπει το κρεβατι τα αυτοκολλητα κτλ. απο επιπλα ειμαστε οκ απο καροτσι δεν μπορω να καταληξω! εχω καιρο ακομα αλλα μονο το bugaboo μ'αρεσε!

παω να ετοιμαστω για θαλασσα πολλα φιλια κ καλο μεσημερι!

Ευχαριστω για τις ευχες σας αλλα δεν παει καλα το πραμα...

109 ειχα σακχαρο νηστικη,τις αλλες τιμες δεν τις ξερω ακομα!!!

Με επιασε τοσο πολυ η γλυκοζη που ακομα κ τωρα εχω αναγουλες....δεν συζηταμε οτι εκεινη την στιγμη κοντεψα να πεθανω απο αηδια κ ανακατωσουρα,ζαλαδα...χαλια!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια σας ευχαριστω για το καλωσορισμα...NADIMOR ιδια πητ εχουμε αν και με βλεπω να γενναω νωριτερα..Σεβη δυδυμοαγορομανα και εγω,βεβαια εχω και ενα κοριτσακι 1,5χρονων,ποιος την χαρη της 2αδερφους θα εχει να την προσεχουν..Κοριτσια απο κιλα πως τα πατε??Εγω ειμαι ηδη +8...

YJl6p2.pngLnfIp3.png dBTEp2.png

Καλησπερα κοριτσια σας ευχαριστω για το καλωσορισμα...NADIMOR ιδια πητ εχουμε αν και με βλεπω να γενναω νωριτερα..Σεβη δυδυμοαγορομανα και εγω,βεβαια εχω και ενα κοριτσακι 1,5χρονων,ποιος την χαρη της 2αδερφους θα εχει να την προσεχουν..Κοριτσια απο κιλα πως τα πατε??Εγω ειμαι ηδη +8...

Να σου ζησει το κοριτσακι!!! οντως ποιος την χαρη της!!!

Εγω εχω +6....

Λογικα μην υπολογιζεις τελος Οκτωβρη αλλα τελος Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη!!!Με τα διδυμα εαν παμε εκει,ειμαστε τελεια!!!

και εγω καπου εκει πιστευω θα γεννησω,καλα θα ειναι να φτασω τελη οκτωβρη,ο γιατρος παντως λεει οτι παει πολυ καλα η εγκυμοσυνη και τα μωρα παιρνουν καλο βαρος και ο πλακουντας ειναι σε πολυ καλη θεση,μακαρι να τα καταφερω εστω 36βδομαδες!!Σεβη απο αθηνα εισαι??

και εγω καπου εκει πιστευω θα γεννησω,καλα θα ειναι να φτασω τελη οκτωβρη,ο γιατρος παντως λεει οτι παει πολυ καλα η εγκυμοσυνη και τα μωρα παιρνουν καλο βαρος και ο πλακουντας ειναι σε πολυ καλη θεση,μακαρι να τα καταφερω εστω 36βδομαδες!!Σεβη απο αθηνα εισαι??

ωχ ρε σεβακι, αηδεια ε? ευχομαι ολα καλα!

αγγελικη 1,5 χρονων μωρο και διδυμα! πωπω μπραβο, θα κουραστεις λιγακι αλλα τα παιδια ειναι ευτυχια! αυτος ειναι και ο μονος τροπος για να κανω και εγω 3 παιδια γιατι ο αντρας μου ουτε να το συζηταει! 2 το πολυ μου λεει! βεβαια δεν με περνει και ηλικιακα για 3 ειμαι ηδη 34!

απο κιλα +6

YOTOU ΘΕΛΑΜΕ πολυ καιρο 2παιδακι και τελικα μας εκατσαν 2παιδακια...Η μικρη μου ειναι αρκετα ησυχη και ισως πιστευω για αυτο ηθελα τοσο πολυ κι αλλο μωρο..Με βοηθαει αρκετα η μαμα μου αλλα και ο αντρας μου,βεβαια τα πρωινα ειμαι στη δουλεια,αλλα τα απογευματα ερχετε η μαμα μου απο το σπιτι και ασχολειτε με την μικρη.

Διαφημίσεις

YOTOU ΘΕΛΑΜΕ πολυ καιρο 2παιδακι και τελικα μας εκατσαν 2παιδακια...Η μικρη μου ειναι αρκετα ησυχη και ισως πιστευω για αυτο ηθελα τοσο πολυ κι αλλο μωρο..Με βοηθαει αρκετα η μαμα μου αλλα και ο αντρας μου,βεβαια τα πρωινα ειμαι στη δουλεια,αλλα τα απογευματα ερχετε η μαμα μου απο το σπιτι και ασχολειτε με την μικρη.

και εγω ετσι κοντα θελω να κανω το δευτερο! και εμενα μ'αρεσουν πολυ τα μωρα!!! το πρωι ποιος την κραταει την μικρη?

εχω κοπελα που κραταει την μικρη και κανει και καποιες δουλειες(μαγειρεμα-συγιρισμα)στο σπιτι,δοξα το θεο ειναι πολυ καλη και η μικρη τα παει καλα μαζι της..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...