Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολες!!!!

Αγγελικη-Ιωαννα διδυμοαγορομανα κ εσυ;;; κ εμεις!!!:P

Nadimor κ εσυ διδυμακια;;; αχου τι καλα!!!

Καλως ηρθατε κοριτσια......!!!

Εγω παω για εξετασεις σημερα συν την καμπυλη σακχαρου...:-(Πως θα περασουν τοσες ωρες;;;;:rolleyes: φιλακια σε ολες κ στις κοιλιτσες σας!!!!:P

Καλησπέρα κι από μένα...!!:D:D

Είμαι έγκυος σε δίδυμα κι έχω ΠΗΤ 31-10...

Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη...

Ελπίζω να με θέλετε κι εμένα στην παρέα σας...:rolleyes::D

καλημερα κοριτσια!

καλως τις καινουργιες με τα διδυμακια σας!!!

και βεβαια σας θελουμε στην παρεα μας!!!

οσο για την καμπυλη ζαχαρου θα εμπιστευτω τον γιατρο μου και οτι μου πει!

εχτες ειχαμε παει για μπανιο στην ψαθα και ηταν τελεια!!! εκανε κ η μπουμπου το πρωτο της μπανιο! νομιζω οτι της αρεσε!

περασαμε τελεια!!!

Καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολες!!!!

Αγγελικη-Ιωαννα διδυμοαγορομανα κ εσυ;;; κ εμεις!!!:P

Nadimor κ εσυ διδυμακια;;; αχου τι καλα!!!

Καλως ηρθατε κοριτσια......!!!

Εγω παω για εξετασεις σημερα συν την καμπυλη σακχαρου...:-(Πως θα περασουν τοσες ωρες;;;;:rolleyes: φιλακια σε ολες κ στις κοιλιτσες σας!!!!:P

καλημερα σεβακι! πρωινη πρωινη ε? καλα αποτελεσματα στις εξετασεις! και φιλια στα αγορακια!!!

Διαφημίσεις

καλημερα σεβακι! πρωινη πρωινη ε? καλα αποτελεσματα στις εξετασεις! και φιλια στα αγορακια!!!

Παντα πρωινη....τι ειναι το κακο αυτο;;;; μετα που θα θελω δεν θα μπορω.....:tongue:

Ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!

Καλημερα Γιωτα!!!! εμεις ημασταν σε βαπτιση εχθες....διδυμα αγορακια!!!

Να παιρνουμε μαθηματα....

ναι!!! παντως πολλα διδυμα ακουω τωρα τελευταια!!! στο σοι του αντρα μου και στο δικο μου υπαρχουν πολλα και νομιζα πως θα κανω και εγω!

αυπνοιες εχεις? η ξυπνας απλα νωρις?

ναι!!! παντως πολλα διδυμα ακουω τωρα τελευταια!!! στο σοι του αντρα μου και στο δικο μου υπαρχουν πολλα και νομιζα πως θα κανω και εγω!

αυπνοιες εχεις? η ξυπνας απλα νωρις?

Μπα αυπνοιες εχω!!! εδω κ κανενα διμηνο......

Ναι οντως εχουν αυξηθει πολυ τα διδυμα!!! καλο ειναι αυτο....μια γεννα 2 παιδια!!!:P

Καλημερα κοριτσια και απο μενα και καλη εβδομαδα!!!!

Στις πρωινες κι εγω!!!!!

Καλως ηρθατε κοριτσια με το καλο τα δυδιμακια σας!!!!!

Ολες χωραμε καλε ε δεν ειμαστε και χοντρες κι ολας!!!!!!!

Κοριτσια εγω πριν μεινω εγκυος ειχα παει για τεστ παπ και μου ειχε πει ο γιατρος οτι τωρα εαν μεινω εγκυος θα κανω δυδιμακια εχω κληρωνομικοτητα και απο τις δυο μου γιαγιαδες, ο θεος ομως με λυπηθηκε και ετσι ειναι ενα το μωρακι.

Ο αντρας μου, μου λεει δεν πειραζει γιατι θα δυσκολευοσουν και στην εκγυμοσυνη και μετα με 3 παιδια τα δυο νεογενητα το αλλο θα το κανουμε λιγο αργοτερα, αλλα ακομα δεν μπορει να το χωνεψει χθες μαλιστα μου ελεγε πως μου ξεφυγε το αλλο χαχαχαχα

Εμεις κοριτσια εχουμε δουλιτσα και γι αυτο δεν πολυγραφω σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω, καθε απογευμα παμε στη θαλασσα με το αντρακι μου και μετα παιχνιδι στη γειτονια με χρι το βραδυ!!!!!

Καλα αποτελεσματα σεβουλα υπομονη θα περασει και θα ξεμπερδεψεις!!!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

sevi-gio καλή επιτυχία!! Περιμένω να μου πεις πώς ήταν! Εγώ θα την κάνω Πέμπτη!! Κορίτσια κάνετε μπανάκι ε? Εγώ το ψιλοφοβαμαι! ο γιατρός μου είπε αν είναι καθαρά νερά και ζεστά να κάνω άφοβα, αλλά ξέρω εγώ? Μ' αρέσει και η θάλασσα πάρα πολύ! Έχετε πάρει μαγιό ολόσωμα ή τα μπικινάκια σας φοράτε?

bg1136850.jpg

Διαφημίσεις

sevi-gio καλή επιτυχία!! Περιμένω να μου πεις πώς ήταν! Εγώ θα την κάνω Πέμπτη!! Κορίτσια κάνετε μπανάκι ε? Εγώ το ψιλοφοβαμαι! ο γιατρός μου είπε αν είναι καθαρά νερά και ζεστά να κάνω άφοβα, αλλά ξέρω εγώ? Μ' αρέσει και η θάλασσα πάρα πολύ! Έχετε πάρει μαγιό ολόσωμα ή τα μπικινάκια σας φοράτε?

ειναι δυσκολο 1 παιδι και 2 μωρα!!! απαπαπαπα!!!!

τελεια ηταν στην θαλασσα, το μπικινι μου φορουσα και χαιρομαι γιατι εχω κανει το στηθος που παντα ονειρευομουν!!! αλλα καλο ειναι να υπαρχει 2ο μαγιο για να αλλαξεις. τα ολοσωμα τα ψιλοφοβαμαι γιατι στεγνωνει το μαγιο πανω στην κοιλια.

Καλημέρα,

Κοριτσάκια όλα καλά?

Seivi-gio καλη επιτυχία!

Εγώ έκανα ένα μπανακι την προηγούμενη εβδομάδα στο Πόρτο Γερμενο και ήταν απόλαυση!

Πήρα μαγιουδακι απο calzedonia. Eίναι στυλ μπικινι αλλά μεγάλο, καλυπτει όλη την κοιλιά και διπλώνει προς τα κατω στο υψος που θελεις! Από πάνω κανονικό!Μια χαρά βολευτηκα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα,

Κοριτσάκια όλα καλά?

Seivi-gio καλη επιτυχία!

Εγώ έκανα ένα μπανακι την προηγούμενη εβδομάδα στο Πόρτο Γερμενο και ήταν απόλαυση!

Πήρα μαγιουδακι απο calzedonia. Eίναι στυλ μπικινι αλλά μεγάλο, καλυπτει όλη την κοιλιά και διπλώνει προς τα κατω στο υψος που θελεις! Από πάνω κανονικό!Μια χαρά βολευτηκα!

μια χαρα!

images?q=tbn:ANd9GcRzirMpqWUPYfZ8vaJu9ve87uwV2c7UkS4nbBQz-quK8sN4wN6IchmjZ3YI

έχω δει και στα mothercare κάτι ωραία που είναι σαν φανελάκι-βρακάκι εγκυμοσύνης! Πιο πολύ για να κρατάει την κοιλίτσα φαντάζομαι! Ίσως να το τολμήσω κι εγώ, γιατί φεύγω την άλλη εβδομάδα για το εξοχικό μου και θα είναι τεράστιος πειρασμός!

Α! Κορίτσια εγώ έκλεισα για μαθήματα ανώδυνου τοκετού στο Έλενα! Άσχετο που δε θα γεννήσω εκεί! 29 Αυγούστου με έβαλαν και το παράβολο κάθε μέρα που θα κόβω είναι 5 ευρώ! Οπότε καλά είναι! Οι 4 μέρες θα είναι για στάσεις, αναπνοές κλπ και η τελευταία για θηλασμό! Πρωινές ώρες 9:00-11:00! Αν ενδιαφέρεστε πεστε μου να σας δώσω τηλέφωνο!

bg1136850.jpg

έχω δει και στα mothercare κάτι ωραία που είναι σαν φανελάκι-βρακάκι εγκυμοσύνης! Πιο πολύ για να κρατάει την κοιλίτσα φαντάζομαι! Ίσως να το τολμήσω κι εγώ, γιατί φεύγω την άλλη εβδομάδα για το εξοχικό μου και θα είναι τεράστιος πειρασμός!

Α! Κορίτσια εγώ έκλεισα για μαθήματα ανώδυνου τοκετού στο Έλενα! Άσχετο που δε θα γεννήσω εκεί! 29 Αυγούστου με έβαλαν και το παράβολο κάθε μέρα που θα κόβω είναι 5 ευρώ! Οπότε καλά είναι! Οι 4 μέρες θα είναι για στάσεις, αναπνοές κλπ και η τελευταία για θηλασμό! Πρωινές ώρες 9:00-11:00! Αν ενδιαφέρεστε πεστε μου να σας δώσω τηλέφωνο!

τυχερη! ωραιες διακοπουλες. η αδελφη μου ειναι μαια στο ελενας ,αν ειναι θα την ρωτησω, δεν ξερω ακομα αν θα ειμαι free γιατι μπορει να ερχομαι στο μαγαζι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...