Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

κορίτσια να σας ρωτήσω πού κάνατε ή που θα κάνετε την καμπύλη ζαχάρου? Εγώ όλες τις εξετάσεις τις έκανα σε Βιοιατρική, καλύπτεται και από Δημόσιο που είμαι, αλλά τώρα που τους πήρα τηλ. μου είπαν ότι θα την κάνω και θα περιμένω εκεί στη γραμματεία που γίνεται ένας χαμός!! Κι αν ζαλιστώ ή θέλω να κάνω εμετό?? Συνήθως ξέρω ότι σε βάζουν σε ένα δωματιάκι και είσαι και ξαπλωμένη! Μήπως να πήγαινα στο Ιασώ??

bg1136850.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια να σας ρωτήσω πού κάνατε ή που θα κάνετε την καμπύλη ζαχάρου? Εγώ όλες τις εξετάσεις τις έκανα σε Βιοιατρική, καλύπτεται και από Δημόσιο που είμαι, αλλά τώρα που τους πήρα τηλ. μου είπαν ότι θα την κάνω και θα περιμένω εκεί στη γραμματεία που γίνεται ένας χαμός!! Κι αν ζαλιστώ ή θέλω να κάνω εμετό?? Συνήθως ξέρω ότι σε βάζουν σε ένα δωματιάκι και είσαι και ξαπλωμένη! Μήπως να πήγαινα στο Ιασώ??

εγω δεν θα την κανω απο οτι φαινεται!

αν ειναι να την πληρωσεις γιατι δεν πας σε ενα αλλο μικροβιολογικο που θα εχει λιγοτερο κοσμο? δες και το euromedica

δεν την πληρώνω ΥΟΤΟU..καλύπτεται από τον ΟΠΑΔ (δημόσιο) που είμαι συμβεβλημένη! Η Βιοιατρική είναι ιδιωτική! Δεν είναι αυτό το θέμα μου! Απλά μου φαίνεται ότι θα είναι κουραστικό να κάθομαι σε ένα καναπέ τρεις ώρες ακούνητη και ο κόσμος να μπαινοβγαίνει!

Κι εμένα ο γιατρός δεν μου είπε να την κάνω,γιατί από το αίμα είναι χαμηλή η τιμή μου, κοντά στο 80 κάθε φορά! Εγώ όμως επέμενα, γιατί είναι πααρα πολλά κορίτσια που ενώ είχαν χαμηλή τιμή στο νηστείας, μετά με την καμπύλη βγήκε ψηλά! Είναι καλό να γίνεται, γιατί προλαβαίνεις πολλά! Δεν ξέρω, συζήτησέ το με το γιατρό σου! Εμένα πάντως μου την έγραψε εν τέλει, όσο κι αν είναι απαίσια! Αν μπεις και στο φόρουμ του parents γράφουν πολλά κορίτσια τις εμπειρίες τους!

bg1136850.jpg

δεν την πληρώνω ΥΟΤΟU..καλύπτεται από τον ΟΠΑΔ (δημόσιο) που είμαι συμβεβλημένη! Η Βιοιατρική είναι ιδιωτική! Δεν είναι αυτό το θέμα μου! Απλά μου φαίνεται ότι θα είναι κουραστικό να κάθομαι σε ένα καναπέ τρεις ώρες ακούνητη και ο κόσμος να μπαινοβγαίνει!

Κι εμένα ο γιατρός δεν μου είπε να την κάνω,γιατί από το αίμα είναι χαμηλή η τιμή μου, κοντά στο 80 κάθε φορά! Εγώ όμως επέμενα, γιατί είναι πααρα πολλά κορίτσια που ενώ είχαν χαμηλή τιμή στο νηστείας, μετά με την καμπύλη βγήκε ψηλά! Είναι καλό να γίνεται, γιατί προλαβαίνεις πολλά! Δεν ξέρω, συζήτησέ το με το γιατρό σου! Εμένα πάντως μου την έγραψε εν τέλει, όσο κι αν είναι απαίσια! Αν μπεις και στο φόρουμ του parents γράφουν πολλά κορίτσια τις εμπειρίες τους!

δεν ξερω! θα τον ρωτησω παντως! το euromedica δεν ειναι συμβεβλιμενο? μπες στο νεες μανουλες νομιζω η σεβη την εκανε η θα την κανει. ρωτα την

Διαφημίσεις

lianaki ποια καμπύλη θα κάνεις ?? Αυτη με τις 3 αιμοληψιες ??? Κανει περίπου 1 μιση ώρα .

Δυστυχως δεν γίνεται αλλιως πρέπει να είσαι εκει και να μη φας ουτε τσίχλα ..

Εγω ειχα παει σε μικροβιολογικό και μια χαρά ειχε περάσει η ώρα στο μπουρου μπουρου με μια αλλη εγκυούλα ...

Και όντως τελικά φανηκε πως εχω θεμα παρόλο που στις τιμες του ζαχάρου ημουν στο 80.

Ευτυχως το παλεψα με δίαιτα και το μηχανακι μετρησης παραμάσχαλα ....

Για τα μαθηματα ανώδυνου έχεις ρωτησει στην Ευτοκία ??? Επισης πολύ βοηθα και η γιογκα για εγκυους εχω ακούσει

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Yotou να την κάνεις τη καμπύλη εστω και προληπτικά.

Lianaki kαθόμουν καλέ , δεν είναι κάτι ..Μια χαρά σε κρατάει η γλυκόζη που σου δίνουν μη φοβάσαι .

Ρωτα Ευτοκία γιατί κάνουν πολύ καλή δουλειά το ξέρω απο 2 φίλες

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Λιανακι μου κ εγω θα κανω την μεγαλη καμπυλη(3ωρη) την Δευτερα(μπλιαχ) αλλα μου την εδωσε ο γυναικολογος κ η ενδοκρινολογος γιατι εχω προδιαθεση απο την μαμα μου!!! εγω θα την κανω οπως κ ολες τις εξετασεις στο κεντρο που καναμε την εξωσωματικη κ δυστυχως θα την βγαλω στον καναπε!!!:confused::confused::confused:

Καλα μου ειστε οι υπολοιπες κ τα μπεμπακια σας;;;

Διαφημίσεις

Εγώ μάλλον την Πέμπτη θα πάω που θα μπορεί και ο αντρούλης μου το πρωί για να έχω και παρέα! Εγώ λέω να πάω στο Ιασώ τελικά! Θα δω! καλή επιτυχία και σε σένα sevi-gio!

Ειχα κανει στην αρχη της εγκυμοσυνης την μικρη καμπυλη κ ηταν παθολογικη,δλδ μου βγηκε μετα απο 1 ωρα 160 το σακχαρο....με διατροφη μια χαρα!!! αλλα τωρα στις εβδ που διανυουμε ανεβαινει πολυ γι"αυτο την ζητανε οι γιατροι!!! Την Πεμπτη εμεις εχουμε υπερηχο να δουμε τα μικρα...!!!

07/07 στις 7 το απογευμα εχουμε ραντεβου κ εκεινη την μερα μπαινω στον 7ο!!!:P:tongue::P

Γεια σας κοριτσάκια! Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Πήγαμε στη γυναικολόγο σήμερα, η μπουμπού είναι μια χαρά, μεγαλώνει και ζυγίζει 553 γραμμάρια!! Όσο για το ζάχαρο, η καμπύλη ήταν τσιμπημένη αλλά θα το αντιμετωπίσουμε με διατροφή... Για μία εβδομάδα θα μετράω το ζάχαρο το πρωί νηστική και μία ώρα μετά το φαγητό και θα επικοινωνήσω ξανά μαζί της. Αν οι τιμές δεν είναι φυσιολογικές θα χρειαστεί να ξανακάνω αργότερα μια μικρή καμπύλη, το θεωρεί όμως απίθανο αν προσέξω τη διατροφή μου...

Θα τα πούμε αύριο, πάω να την πέσω γιατί είμαι κομμάτια... Φιλιά!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Γεια σας κοριτσια,ειμαι η αγγελικη εγραφα και στις αρχες τις εγκυμοσυνης μου εδω...Περιμενω διδυμακια αγορακια και θα γεννησω με το καλο 31/10 εχω πητ

YJl6p2.pngLnfIp3.png dBTEp2.png

alex1979 όταν λες να προσέξεις τη διατροφή σου, σου είπε τι συγκεκριμένο να τρως ή να ζυγίζεις και συγκεκριμένες ποσότητες? Όλα να πάνε καλά και να ρυθμιστεί γρήγορα σου εύχομαι! Αυτή τη βδομάδα θα πάω κι εγώ και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα!

Αγγελικη-Ιωαννα με το καλό να υποδεχθείς τα αντράκια σου!!

bg1136850.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...