Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

εμείς στο Ιασώ θα γεννήσουμε! Εκεί είναι ο γιατρός μου! Θέλω να πάω κι εγώ όταν με το καλό γυρίσω από τις διακοπούλες να δω δωμάτια! Μάλλον λέμε για δίκλινο! Θέλουμε να κάνουμε και rooming in, οπότε θα μας βολέψει περισσότερο νομίζω!

Αυτό που θέλω να κοιτάξω είναι αν έχουν μαθήματα ανώδυνου τοκετού! Ξέρω ότι χρησιμεύουν πολύ και από αρχές Σεπτεμβρίου καλό είναι να μπαίνουμε στο κλίμα! Ξέρω ότι είναι ένα καλό κέντρο και κάνει δωρεάν μαθήματα, η "Φαιναρέτη", αλλά είναι Ν. Σμύρνη και μας πέφτει κάπως μακρυά. Αλλά αν δεν βρω κάπου πιο κοντά λέω να πάω εκεί! Εσείς το έχετε ψάξει καθόλου αυτό το θέμα?

καλημερα κοριτσια! τι κανετε?

polixenia και εγω δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη με το β επιπεδου που το εκανα στο ιασω! ο γιατρος βαριοταν!!! το ειπα στον γιατρο μου και μου ειπε οτι θα το τακτοποιησει, ειναι μεγαλο κεφαλι στο ιασω!

νατασα δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα στην επαρχια και ειδικα στα νησια! υπομονη!

lianaki και εγω ιασω! αλλα δεν θα επιλεξω rooming in επειδη θα ειμαι σε 3κληνο λογω μικροβιων των επισκεπτηριων, αλλα θα ζητησω αποκληστικο θηλασμο, αν εχω γαλα φυσικα!

alex! τι κανεις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Κι εγω στο Ιασο θα γενησω, πως λενε το γιατρο σας εμενα τον λενε Λιανο !!!!

Οταν ανεβηκα για β επιπεδου πηγα να δω μια φιλη μου που γεννησε στο Ιασο και ηταν σε τρικλινο και το ειδα μια χαρα μου φανηκε και ανετο στο πρωτο μου παιδακι ημουν σε δικλινο.

Οσο για το θηλασμο πιστευω οποια θελει να θηλασει το πετυχαινει αποψη μου δυσκολιες παντα υπαρχουν αρκει να υπαρχει διαθεση και θεληση και ολα ξεπερνιουνται!!!!

Εγω στο πρωτο θηλασα 9 μιση μηνες και το εκοψα γιατι με δαγκωσε 2 φορες και ημουν στη τσιτα πιστευω και τωρα να τα καταφερω εχω πολυ θεληση και μου φτανει.....καλο ειναι βεβαια να ενημερωνετε κανεις αλλα νομιζω το ενστικτο ειναι αυτο που μας βοηθαει σε ολα!!!!

natassa και εμεις στη Παρο τα ιδια μια παιδιατρος και κανουμε το σταυρο μας μην αρωστησουμε....

Σημερα θα κανει β επιπεδου και η marigia αναμενουμε ευχαριστα νεα!!!!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Κι εγω στο Ιασο θα γενησω, πως λενε το γιατρο σας εμενα τον λενε Λιανο !!!!

Οταν ανεβηκα για β επιπεδου πηγα να δω μια φιλη μου που γεννησε στο Ιασο και ηταν σε τρικλινο και το ειδα μια χαρα μου φανηκε και ανετο στο πρωτο μου παιδακι ημουν σε δικλινο.

Οσο για το θηλασμο πιστευω οποια θελει να θηλασει το πετυχαινει αποψη μου δυσκολιες παντα υπαρχουν αρκει να υπαρχει διαθεση και θεληση και ολα ξεπερνιουνται!!!!

Εγω στο πρωτο θηλασα 9 μιση μηνες και το εκοψα γιατι με δαγκωσε 2 φορες και ημουν στη τσιτα πιστευω και τωρα να τα καταφερω εχω πολυ θεληση και μου φτανει.....καλο ειναι βεβαια να ενημερωνετε κανεις αλλα νομιζω το ενστικτο ειναι αυτο που μας βοηθαει σε ολα!!!!

natassa και εμεις στη Παρο τα ιδια μια παιδιατρος και κανουμε το σταυρο μας μην αρωστησουμε....

Σημερα θα κανει β επιπεδου και η marigia αναμενουμε ευχαριστα νεα!!!!!!!

καλημερα! εγω εχω τον Ζιωγα! δεν με νοιαζουν καθολου τα δωματια παρα μονο ο γιατρος! και στην γουαδελουπη να πηγαινε θα πηγαινα και εγω μαζι του!!!:-P

μακαρι να θηλασω και εγω τοσο πολυ!!!

καλα αποτελεσματα marigia! περιμενουμε νεα!!!

εγώ έχω τον Τρυφ.Τσάγκα!

ΥOTOU δεν ξέρω κι εγώ πολλά από θηλασμό, αλλά η αδερφή μου έχει 20 μηνών παιδάκι και το θηλάζει ακόμη! Αν το θέλεις πολύ, όλα γίνονται! Κι αυτό με το γάλα είναι κάπως ουτοπικό! Όλες έχουμε γάλα! Λάνθασμένοι χειρισμοί γίνονται! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να τα θηλάσουμε τα ζουζούνια μας!

bg1136850.jpg

εγώ έχω τον Τρυφ.Τσάγκα!

ΥOTOU δεν ξέρω κι εγώ πολλά από θηλασμό, αλλά η αδερφή μου έχει 20 μηνών παιδάκι και το θηλάζει ακόμη! Αν το θέλεις πολύ, όλα γίνονται! Κι αυτό με το γάλα είναι κάπως ουτοπικό! Όλες έχουμε γάλα! Λάνθασμένοι χειρισμοί γίνονται! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να τα θηλάσουμε τα ζουζούνια μας!

αχ μακαρι!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια!!

Οντως πολύ καλά τα νεα απο τη Β επιπεδου .. 560γρ και 28εκ ύψος ! Πολύ καλή η μπεμπούλα !!! Παει κι αυτο και τωρα θα κάνουμε κανα μπανάκι και θα ησυχάσουμε....

Τα τετρακλινα στο Γαια τα ειδα πρόσφατα και μου φάνηκαν τεράστια σε σχεση με του ΜΗτερα .. Με ενημερωσαν πως γενικά προωθουν το rooming in στα 4κλινα αρκει να το ζητησουν όλες οι κοπέλες

Τωρα για τον θηλασμο πολλες δεν θηλαζουν ή δεν θηλασαν λόγω λανθασμενης ενημερωσης

Εγω δηλ το δεν τα καταφερα ενω το ηθελα πάρα πολύ γιατί το μωρο πηγε ΜΕΘΝ για 3 μερες και χρησιμοποιουσα θηλαστρο που κανενας δεν μου ειχε πει για 8-10 αντλησεις τη μερα για να εδριαωθει ο θηλασμος και γενικα δεν ειχα και το σωστο θηλαστρο ..Οταν βγηκε το μωρό είχαμε το άγχος του βάρους οπως όλες οι πρωτομανουλες ποσο μαλλον εμεις που ειμασταν νωθρα και ειχαμε χ.άσει και πολύ βάρος , ειχα και τον παιδίατρο να μου λεει θηλασε 10 λεπτα απ το 1 στηθος και 10 λεπτά απ το αλλο και υστερα δωσε συμπλήρωμα, ε και σε 40 μέρες το χασαμε και πιναμε μόνο ξένο ...

Βέβαια φταιω κι εγω που δεν ειχα ενημερωθει τόσο οσο τώρα ας πουμε ...

Αλλα και παλι το θεωρω αρκέτα δύσκολο ....

Αυτα κοριτσακια μου παω να παρω τη μικρή απ τον παιδίκό

Φιλια πολλα στις κοιλίτσες

nI9Sp3.png

urDwp2.png

marigia τέλεια τα νέα σας! Καλή συνέχεια τώρα! Πάει κι αυτό! Εγώ κάθε φορά το βλέπω σαν ένα ένα σκαλοπατάκι που πρέπει να ανεβούμε και δεν έχω καταλάβει καλά καλά πώς περνάει ο καιρός!

bg1136850.jpg

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε; Εγώ στο τρέξιμο, τα πρωινά όλο δουλειές προκύπτουν, τα απογεύματα οικογενειακώς βολτίτσα για να εκτονωθεί ο μικρός, περνάει η μέρα χωρίς να το καταλάβω... Κατά τις 10 το βράδυ πέφτω στο κρεβατάκι μου κομμάτια, πού κουράγιο να κάτσω στο pc...

Χτες έκανα και την καμπύλη ζαχάρου, πήρα τα αποτελέσματα και οι τιμές μου φάνηκαν ψιλοτσιμπημένες...:-(

Έχω ραντεβού αύριο με τη γυναικολόγο, να δούμε τι θα μου πει... Θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολόγο οπωσδήποτε... Ήρθε η ώρα να μαζευτώ λιγάκι, είχα ξεσαλώσει με τα παγωτά, τη νουτέλα, κλπ κλπ... Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν πιο προσεχτική...

Polixenia, συγχαρητήρια για τις σπουδές σου και καλή συνέχεια! Μη στεναχωριέσαι για τη β επιπέδου, κι εμείς μια από τα ίδια, με το ζόρι κατάφερε να δει καρδιά/ πρόσωπο γιατί η μικρή ήταν μπρούμυτα... Πόσο μάλλον τα δικά σου που είναι και δύο... Αύριο λοιπόν θα έχουμε και οι δύο νέα από τα ζουζούνια μας! Ανυπομονώ!!

Εγώ στο μητέρα σε τρίκλινο θα γεννήσω και πάλι, rooming in δεν πρόκειται να ζητήσω γιατί την ώρα των επισκεπτηρίων γίνεται χαμός από κόσμο... Δεν το ρισκάρω να πάρει η μπέμπα τα μικρόβια του καθενός... Λιανάκι, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με μαθήματα ανώδυνου τοκετού... Στην πρώτη γέννα μου έδειξε η μαία κάποιες αναπνοές, αλλά τελικά δεν άντεξα κι έκανα επισκληρίδιο...

Marigia, μπράβο για τη β επιπέδου! Τέλεια νέα! Άντε και καλά μπανάκια τώρα! Εμείς ανεβαίνουμε Καβάλα σε 10 μέρες κ ανυπομονώ για το πρώτο οικογενειακό μας μπανάκι! :-)

Yotou μου, όλα καλά θα πάνε με το θηλασμό! Θα βάζεις το μωράκι σου συνέχεια στο στήθος και θα κατέβει το γάλα!!

Φιλιά σε όλες

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Ωχ alex θέλω κι εγώ να κάνω την καμπύλη μια από αυτές τις μέρες..άντε να δούμε τι θε δείξει! Όσο για το rooming in ξέρω ότι την ώρα του επισκεπτηρίου το δίνεις το παιδάκι σου στις μαίες! Απλά η διαφορά με τον αποκλειστικό θηλασμό είναι ότι το έχεις μαζί σου περισσότερες ώρες και ελπίζω να ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να του δώσουν κανένα συμπλήρωμα! Άσε που το έχεις δίπλα σου συνέχεια και το περιεργάζεσαι..θα δούμε..ας έρθει ο καιρός με το καλό και βλέπουμε!

Τα μαθήματα του ανώδυνου δεν έχουν να κάνουν με επισκληρίδιο! Εννοείται και θα κάνω επισκληρήδιο!:D:D Γιατί να φας τόσο πόνο?? Απλά οι αναπνοές και κάποιες πρακτικές συμβουλές που θα σου δώσουν σε βάζουν πιο πολύ στο κλίμα φαντάζομαι!

bg1136850.jpg

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια!!

Οντως πολύ καλά τα νεα απο τη Β επιπεδου .. 560γρ και 28εκ ύψος ! Πολύ καλή η μπεμπούλα !!! Παει κι αυτο και τωρα θα κάνουμε κανα μπανάκι και θα ησυχάσουμε....

Τα τετρακλινα στο Γαια τα ειδα πρόσφατα και μου φάνηκαν τεράστια σε σχεση με του ΜΗτερα .. Με ενημερωσαν πως γενικά προωθουν το rooming in στα 4κλινα αρκει να το ζητησουν όλες οι κοπέλες

Τωρα για τον θηλασμο πολλες δεν θηλαζουν ή δεν θηλασαν λόγω λανθασμενης ενημερωσης

Εγω δηλ το δεν τα καταφερα ενω το ηθελα πάρα πολύ γιατί το μωρο πηγε ΜΕΘΝ για 3 μερες και χρησιμοποιουσα θηλαστρο που κανενας δεν μου ειχε πει για 8-10 αντλησεις τη μερα για να εδριαωθει ο θηλασμος και γενικα δεν ειχα και το σωστο θηλαστρο ..Οταν βγηκε το μωρό είχαμε το άγχος του βάρους οπως όλες οι πρωτομανουλες ποσο μαλλον εμεις που ειμασταν νωθρα και ειχαμε χ.άσει και πολύ βάρος , ειχα και τον παιδίατρο να μου λεει θηλασε 10 λεπτα απ το 1 στηθος και 10 λεπτά απ το αλλο και υστερα δωσε συμπλήρωμα, ε και σε 40 μέρες το χασαμε και πιναμε μόνο ξένο ...

Βέβαια φταιω κι εγω που δεν ειχα ενημερωθει τόσο οσο τώρα ας πουμε ...

Αλλα και παλι το θεωρω αρκέτα δύσκολο ....

Αυτα κοριτσακια μου παω να παρω τη μικρή απ τον παιδίκό

Φιλια πολλα στις κοιλίτσες

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε? τα μωρακια σας? φανταζομαι η δευτερομανουλες θα κουραζονται πιο πολυ... αλλα χαλαλι:-P

μπραβο marigia! μεγαλο το μωρακι σου! και ολα μια χαρα!!!:-P:-P:-P:-P

πολυ μου αρεσει να ακουω ευχαριστα!!!

alex και εγω συμφωνω για το rooming in, δεν θα το κανω! ελπιζω το ζαχαρο να πεσει με λιγη προσοχη!

να μας πεις νεα απο τον γιατρο σημερα!

τα δικα μας νεα!

πηγαμε εχτες και πηραμε τον καναπε ανακληντρο που ηθελα για το παιδικο, εχει και αποθηκευτικο χωρο και ειναι σε ανοιχτο εκρου χρωμα, και ριχταρι πορτοκαλι! (το δωματιο θα ειναι σε πορτοκαλι- λαχανι)

πηραμε ενα φωτιστικο με τον γουινι, τον γκαριζ και τον τιγρη πανω σε ενα αεροπλανο (τελειο!) και μια ραφιερα στο χρωμα του ξυλου σε στυλ αλαξιερας με 2 μεγαλα συρταρια και 2 μεγαλα ντουλαπια! ετσι οταν το μπεμπακι μεγαλωσει δεν θα ειναι αχρηστη! θα βαλω και ενα στρωματακι επανω και μια χαρα!

πολυ χαρηκα! τωρα μας μενει μονο το κρεβατακι και μερικα αυτοκολλητα τοιχου και η φωλιτσα του μικρου μας ετοιμη!!!!icon_razz.gificon_razz.gificon_razz.gif

φιλακια πολλα σε ολες κοριτσακια!!!

αχ! ευχαριστω! εσεις εχετε κανει προετοιμασιες για το παιδικο?

images?q=tbn:ANd9GcRbO8ljbKSpV6XMW2TSJhVWCRrN3byaHZAf1jdvA-5iJK_Uhl7aEA

τέλειο το νινάκι! Κι εμείς κλείσαμε κούνια, αλλαξιέρα, παραγγείλαμε και ταπετσαρία και κομμάτια ύφασμα για το διάδρομο της κουρτίνας και για να κάνουμε μαξιλάρες! όλα όμως θα τα πάρουμε καλό Αύγουστο! Και όταν με το καλό επιστρέψω από διακοπές θα αρχίζουμε να το ετοιμάζουμε! Καλό Σεπτέμβρη δηλαδή! Αλλά σίγουρα τα χοντρά έφυγαν! Το μόνο που έχω τώρα σπίτι είναι η προίκα του και τα χαζεύω! :D:D Ωραίες αγορές είναι αυτές!

bg1136850.jpg

τέλειο το νινάκι! Κι εμείς κλείσαμε κούνια, αλλαξιέρα, παραγγείλαμε και ταπετσαρία και κομμάτια ύφασμα για το διάδρομο της κουρτίνας και για να κάνουμε μαξιλάρες! όλα όμως θα τα πάρουμε καλό Αύγουστο! Και όταν με το καλό επιστρέψω από διακοπές θα αρχίζουμε να το ετοιμάζουμε! Καλό Σεπτέμβρη δηλαδή! Αλλά σίγουρα τα χοντρά έφυγαν! Το μόνο που έχω τώρα σπίτι είναι η προίκα του και τα χαζεύω! :D:D Ωραίες αγορές είναι αυτές!

μια χαρα! εμας μας εμεινε η κουνια, κουρτινες και η προικα θα τα δουμε κατα την αλλη εβδομαδα.τον αυγουστο θα παρω 2-3 φορμακια και ζιπουνακια, κανα δυο σετ σεντονια και πετσετουλες και ολα κομπλε!

τωρα προεχει να ερθει ο ψυκτικος να μας βαλει το αιρκοντισιον και να αδειασουμε τα πραγματα που εχουμε στο παιδικο. αυτα βεβαια θα τα κανει ο αντρας μου γιατι εγω δεν σηκωνω τιποτα εννοειται!!!

εγω το μονο που εχω στο σπιτι ειναι ενα μαξιλαρακι και το φωτιστικο, τιποτα δηλαδη:-(

ναι ωραιες αγορες!!!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...