Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Ευχαριστω κοριτσια , θα σας γραψω νέα την Πεμπτη !!

lianaki αυτο σημαινει πως το μωρο υπερηχογραφικά αναπτυσεται πολύ καλά και θα έιναι έτοιμο υπερηχογραφικά να γεννηθεί μεχρι και τις 9/10. Βεβαια αυτο στη πορεία μπορει να αλλάξει. Αλλα συνηθως δινουν πιθανη ημερ. βάση περιόδου .Δηλ κι εγω κάπως έτσι ειμαι.. μια βδομαδα μπροστά αλλά το χαρτί για να σταματησω τη δουλεια θα λεει 3/11. .... Δε πειραζει αν εργαζεσαι κι εσυ θα κερδίσουμε κάποιες μερουλες παραπανω με το μωρ'ακι μας όταν γεννηθεί !!!!

andraki εσεις ξεχασα δεν ξερετε φυλο απο επιλογή σας ε ?? Μπράβο βρε κορίτσι !!

Απο ψωνια κι εμεις τίποτα ..άλλωστε τα έχω όλα απο τη 1η μου κόρη . Η μικρή κοιμαται σε κρεβάτι εδω κι 1 χρόνο περίπου , οποτε η κούνια θα είναι για το μωράκι Την οποια παρεπιπτώντος την είχαμε φυγαδεψει στο χωριο λόγω έλειψης χώρου αλλά και γιατί δεν πιστευαμε πως θα κάναμε 2ο μωρό . Αλλά.......

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!

Αρχισαν τα ευχαριστα ψωνια εμεις εχουμε τα παντα και ουδετερα χρωματα μονο κατι συμπληρωματα σε μακρυμανικα χρειαζομαι και παιρνω κουβερτακια φλις και τα υπολοιπα μολις γεννησω εαν ειναι κοριτσακι θα παρουμε τιποτα κοριτσιστικο!!!!

Οσο για κρεμα εγω και στην πρωτη εκγυμοσυνη εβαζα vazeline intensive care ουτε μια ραγαδα δεν εκανα αυτη βαζω και τωρα αν και νομιζω οτι ειναι θεμα δερματος εμενα το δερμα μου δεν κραταει σημαδια ευτυχως.

Αλαξιερα δεν ειχα παρει ουτε θα παρω ειχα βολευτει ενα σαν μαξιλαρακι οπως αυτο που εχει πανω η αλαξιερα το εβαζα στο κρεβατι μου πανω σελτεδακι και αλλαζαμε !!!!!!

δεν ξερετε φυλο?

Οχι θα ειναι εκπληξη!!!!! kinder εκπληξη!!!!

καλημερα κοριτσια!

τι κανετε?

κλασσικα εγω στην δουλεια!!!!

συννεφιες εχουμε σημερα!

εχτες ειχαμε παει λυκαβιτο και φαγαμε παγωτακι με θεα! ωραια ηταν!!!

kinder εκπληξη με ωραιο παιχνιδακι μεσα!!! πλακα εχει!:-P

καλημερα κοριτσια...

εχει γινει δυσκολος ο υπνος!! και ΠΑΡΑΞΕΝΑ ονειρα!!

θα φταιει που ειμαι μακρια απο το σπιτι μου... ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ????

θελω να παω σπιτι μου και εχω αποκλειστεί στην αθηνα..

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια...

εχει γινει δυσκολος ο υπνος!! και ΠΑΡΑΞΕΝΑ ονειρα!!

θα φταιει που ειμαι μακρια απο το σπιτι μου... ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ????

θελω να παω σπιτι μου και εχω αποκλειστεί στην αθηνα..

καλημερα!

νομιζω αυριο δεν θα εχει απεργιες! μακαρι να ληξουν και να βρεθεις συντομα στο σπιτακι σου!!!

Κορίτσια καλημέρα!

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση σε σχέση με τις σπουδές. Ευτυχώς χτες έμαθα και επίσημα ότι τελείωσε με επιτυχία και αυτή η χρονιά, οπότε προχωράμε!

Χτες επίσης είχαμε ραντεβού με τον παιδοκαρδιολόγο. Την προηγούμενη Δευτέρα είχαμε κάνει β' επιπέδου και ο γιατρός δεν μπόρεσε να δει καθόλου τις καρδιές παρότι μας είχε εκεί μια ώρα λόγω άβολης θέσης των μωρών.

Οπότε, χτες μια βδομάδα μετά, έγινε το υπόλοιπο μισό της β' επιπέδου. Άλλη μια ώρα μας είχε εκει ο παιδοκαρδιολόγος για να δει τις καρδιές και πάλι δεν μπόρεσε... Είναι γυρισμένα μπρούμυτα και η καρδιά είναι στην σκιά της σπονδυλικής στήλης. Ειδικά στο κάτω μωρό σχεδόν τίποτα δεν μπόρεσε να δει. :(

Είπε ότι συνηθίζεται αυτό στα δίδυμα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Οπότε τώρα ο Θεός βοηθός.....

UbPrp3.png

Κορίτσια καλημέρα!

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση σε σχέση με τις σπουδές. Ευτυχώς χτες έμαθα και επίσημα ότι τελείωσε με επιτυχία και αυτή η χρονιά, οπότε προχωράμε!

Χτες επίσης είχαμε ραντεβού με τον παιδοκαρδιολόγο. Την προηγούμενη Δευτέρα είχαμε κάνει β' επιπέδου και ο γιατρός δεν μπόρεσε να δει καθόλου τις καρδιές παρότι μας είχε εκεί μια ώρα λόγω άβολης θέσης των μωρών.

Οπότε, χτες μια βδομάδα μετά, έγινε το υπόλοιπο μισό της β' επιπέδου. Άλλη μια ώρα μας είχε εκει ο παιδοκαρδιολόγος για να δει τις καρδιές και πάλι δεν μπόρεσε... Είναι γυρισμένα μπρούμυτα και η καρδιά είναι στην σκιά της σπονδυλικής στήλης. Ειδικά στο κάτω μωρό σχεδόν τίποτα δεν μπόρεσε να δει. :(

Είπε ότι συνηθίζεται αυτό στα δίδυμα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Οπότε τώρα ο Θεός βοηθός.....

polixenia όλα καλά θα πάνε! Το έχω ακούσει ότι στα διδυμάκια είναι δύσκολοι οι υπέρηχοι γενικά και παίζει ρόλο η στάση τους! Δηλαδή δεν θα ξαναπάς μέχρι να τις δει? Εφόσον πλήρωσες τη β επιπέδου σου πρέπει να πηγαίνεις μέχρι να ολοκληρωθεί! Συγχαρητήρια και με το εξάμηνο! Καλή συνέχεια!

bg1136850.jpg

Ευχαριστώ κοπέλα μου. Όχι δεν θα πάω. Έβγαλε λέει θετικό πόρισμα γιατί από όσο μπόρεσε να δει δεν είδε λέει κάτι ασυνήθιστο... Τι να πω... Θα το συζητήσω και με το γιατρό μου την Δευτέρα που θα πάω για το μηνιαίο ραντεβού...

UbPrp3.png

Ευχαριστώ κοπέλα μου. Όχι δεν θα πάω. Έβγαλε λέει θετικό πόρισμα γιατί από όσο μπόρεσε να δει δεν είδε λέει κάτι ασυνήθιστο... Τι να πω... Θα το συζητήσω και με το γιατρό μου την Δευτέρα που θα πάω για το μηνιαίο ραντεβού...

συγχαρητηρια για τις εξετασεις του εξαμήνου! μπραβο! ευχαριστα και τα νεα σου με τα μπεμπακια, και με το καλο ο μηνιαιος υπερηχος!

καλυτερα ετσι, ο γιατρος σου ξερει! νομιζω αυτο που σκεφτηκες ειναι το καλυτερο!

το εχω ξαναακουσει με διδυμα, συνηθως ετσι γινεται!

τα ζυγισανε? ποσο στα βγαλανε?

Διαφημίσεις

polixenia όλα καλά θα πάνε! Το έχω ακούσει ότι στα διδυμάκια είναι δύσκολοι οι υπέρηχοι γενικά και παίζει ρόλο η στάση τους! Δηλαδή δεν θα ξαναπάς μέχρι να τις δει? Εφόσον πλήρωσες τη β επιπέδου σου πρέπει να πηγαίνεις μέχρι να ολοκληρωθεί! Συγχαρητήρια και με το εξάμηνο! Καλή συνέχεια!

lianaki τι κανεις?

συγχαρητηρια για τις εξετασεις του εξαμήνου! μπραβο! ευχαριστα και τα νεα σου με τα μπεμπακια, και με το καλο ο μηνιαιος υπερηχος!

καλυτερα ετσι, ο γιατρος σου ξερει! νομιζω αυτο που σκεφτηκες ειναι το καλυτερο!

το εχω ξαναακουσει με διδυμα, συνηθως ετσι γινεται!

τα ζυγισανε? ποσο στα βγαλανε?

Ούτε από το ζύγισμα έμεινα ικανοποιημένη... Ουσιαστικά τα βγάζανε όσο τα είχε μετρήσει ο γιατρός μου πριν 2-3 βδομάδες. Επειδή όμως ξέρω ότι μηχάνημα με μηχάνημα παρουσιάζει απόκλιση, γιατί το ζύγισμα γίνεται με software και είναι απλώς μια εκτίμηση και όχι πραγματικό, δεν αγχώθηκα. Θα πάμε τελικά Παρασκευή μεθαύριο στο γιατρό μας και θα δούμε τότε πόσο έχουν μεγαλώσει τα μωρουλίνια. Άντε να πάμε στο γιατρό μας γιατί μαντάρα τα έχουν κάνει οι άλλοι.... γρρρρρ...

UbPrp3.png

μανούλες καλημέρα!! που λέτε να γεννήσετε με το καλό??

εμεις στο ΓΑΙΑ αποφασίσαμε. Ειμαι απο κω κ ανεβηκαμε στην αυχενικη κ γνωρισαμε τον γιατρο μας.. καναμε και tour στα δωματια.. το 4ακλινο ειναι ποιο ωραιο απο τα 3κλινα κ 2κλινα.. καλα τα lux κ μονοκλινα?? ΧΛΙΔΗ αλλα κ τα λεφτα τους!!!

στην κω (που ειναι το νησι του Ιπποκρατη πατερα της Ιατρικης) το νοσοκομειο ειναι να κανεις τον σταυρο σου να μην αρρωστήσεις. δεν εχει υπερηχο και παιδίατρο και οι γυναικολογοι του νοσοκομειου δεν εχουν ιατρείο, δηλ. αλλος σου κανει τον μηνιαίο τσεκαπ και αλλος σε γενναει στο τελος..

εμείς στο Ιασώ θα γεννήσουμε! Εκεί είναι ο γιατρός μου! Θέλω να πάω κι εγώ όταν με το καλό γυρίσω από τις διακοπούλες να δω δωμάτια! Μάλλον λέμε για δίκλινο! Θέλουμε να κάνουμε και rooming in, οπότε θα μας βολέψει περισσότερο νομίζω!

Αυτό που θέλω να κοιτάξω είναι αν έχουν μαθήματα ανώδυνου τοκετού! Ξέρω ότι χρησιμεύουν πολύ και από αρχές Σεπτεμβρίου καλό είναι να μπαίνουμε στο κλίμα! Ξέρω ότι είναι ένα καλό κέντρο και κάνει δωρεάν μαθήματα, η "Φαιναρέτη", αλλά είναι Ν. Σμύρνη και μας πέφτει κάπως μακρυά. Αλλά αν δεν βρω κάπου πιο κοντά λέω να πάω εκεί! Εσείς το έχετε ψάξει καθόλου αυτό το θέμα?

bg1136850.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...