Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

YOTOU εννοείται θα βρείτε και μετά! Απλά θέλει ψαξιματάκι πριν κλείσετε οτιδήποτε! Εγώ όπου και να ρωτούσα μου έλεγαν 10 με 15% θα κάνουν τον Ιούλιο, γιατί τα βρεφικά έχουν ζήτηση όλο τον χρόνο οπότε και οι τιμές δεν πολυαλλάζουν! Οπότε αφού το είδα σας το είπα μπας και βοηθήσει και καμιά άλλη κοπέλα! Γίνεται τέτοιο εμπόριο που ό,τι κόψεις καλό είναι!

bg1136850.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας εγκυούλες! Είστε καλά; Τα μωρουλίνια τι κάνουν; Κλωτσάνε;

Εμείς μια χαρά, ήρθε το πρωί η κουμπάρα μου με το βαφτιστήρι και περάσαμε όμορφα! Έβλεπα τα πιτσιρίκια να παίζουν και ήταν πολύ ωραίο θέαμα! Ελπίζω να παίζει και με την αδερφούλα του ο Γιάννης, άλλωστε θα έχουν μόνο 18 μήνες διαφορά!

Βλέπω ετοιμάζεται τα δωμάτια των μωρών σας! Τι καλά! Αυτή τη φάση πολύ την ευχαριστήθηκα στην πρώτη εγκυμοσύνη! Για την μπέμπα προς το παρόν δεν έχω πάρει τίποτα:oops::oops::oops:... Όλο λέω θα πάω στα μαγαζιά, όμως τελικά κάτι προκύπτει και δεν προλαβαίνουμε... Εμείς θα την έχουμε σε καλαθούνα τους πρώτους μήνες στο δωμάτιό μας (κούνια δε χωράει) και μετά θα πάει στην κούνια του Γιάννη στο δωμάτιό του. Αλλαξιέρα δεν είχα πάρει λόγω έλλειψης χώρου, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ πρακτική. Ευτυχώς το κρεβάτι μας είναι ψηλό και δεν κουράζομαι στην αλλαγή πάνας...

Μarigia, σχετικά με το θηλασμό βλέπω ότι το θες πάρα πολύ και το ψάχνεις το θέμα, άρα σίγουρα θα τα καταφέρεις!! Μην ξεχνάς ότι μια παρέα είμαστε εδώ, θα βοηθάμε η μία την άλλη έστω και διαδικτυακά! Εγώ έχω πητ 21-10 και αν κρίνω από την προηγούμενη φορά, θα τον φάω όλο τον ένατο! Άρα θα είμαστε αρκετές εδώ παρεούλα!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Υοτου, τι κορίτσαρο ετοιμάζεις;;;!!! Φτου σκόρδα! Θα σου λεγα να την κάνουμε προξενιό στο γιο μου, αλλά γύρω στο 1,75 τον βλέπω σαν τον μπαμπά του... Άσε, δε λέει να μας περνάει στο μπόι η νύφη... :tongue::tongue::tongue:

ελα βρε alex! τα παιδια τωρα βγαινουν ψηλοτερα απο τους γονεις! ασε να δουμε τα υψη τους και αν ειναι τα προξενευουμε!!! χαχαχαχα!:tongue:

:tongue::rolleyes:

Λες, ε; Οκ, σε καμιά εικοσαριά χρόνια το ξανασυζητάμε το θέμα! :lol::lol:

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!

Είδα έχετε αρχίσει τα ψαξίματα και εγώ έχω μείνει πίσω και αγχώθηκα λίγο...

Δεν ξέρω τι θα πει καλά καλά Isofix ακόμα. Πότε θα προλάβω να τα μάθω και να τα ψάξω;;;

Marigia μου και alex μου, πληροφορική σπουδάζω στο 3ο έτος και είμαι πνιγμένη σε 3 πράγματα: Μαθηματικά, Μαθηματικά και Μαθηματικά...

Οπότε καταλαβαίνετε... Αλλά όλα καλά! Αμάν λέω να τελείωσει κάθε χρόνο το έτος, και μόλις τελειώνει αρχίζει και μου λείπει και περιμένω πώς και πώς τον Οκτωβριο για να ξεκινήσω πάλι... Είμαι παρανοϊκή;;;!!!

Αύριο θα πάμε στον παιδοκαρδιολόγο και θα σας γράψω νεουλάκια... Φιλιά σε όλες!!

UbPrp3.png

κοριτσια θα ηθελα να με βοηθησετε να βρω μια καλη αλλα οχι ακριβη κρεμα σωματος..

εβαζα βαζελινη κρεμα αλλα μου ειπαν οτι η βαζελινι ειναι στην ουσια πετρελαιο..

Θα ηθελα μια με ΚΟΛΑΓΟΝΟ,ΕΛΑΣΤΙΝΗ,ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε.. πολλα θελω?? δεν εχω τπτ αλλα φοβαμαι γιατι φουσκωνω γρηγορα!!

Διαφημίσεις

polixenia μην αγχώνεσαι! Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα! Λίγο αν μελετήσεις στο internet μόλις ηρεμήσεις με τα μαθήματα και θα τα βρεις όλα! Όλα καλά να πάνε με τον παιδοκαρδιολόγο!

natasa83 αν θες για ραγάδες εγώ χρησιμοποιώ της prevenstria, δεν έχω βγάλει καμία ως τώρα, αλλά είναι και ανάλογα με το κάθε σώμα!

Για απλή κρέμα σώματος έχω να σου προτείνω της apivita, την personal! Είναι κατάλληλη και ιδανική για εγκύους, γιατί δεν έχει ούτε καν άρωμα! (paraben, silicone,mineral oil free). Είναι κάπως παχύρευστη! Εγώ αυτή βάζω, κυρίως μετά το μπανάκι και είναι μια χαρά! Τιμή δεν θυμάμαι να σου πω, αλλά δεν είναι πολύ ακριβή!

bg1136850.jpg

Καλημέρα κοπελιες !!!

polixenia καλή δύναμη κ δεν είσαι παρανοικη ..αμα σ αρεσει αυτο που κάνεις ετσι είναι ..στενοχωριέσαι αμα τελειωσει ..Εγω με το ζόρι την εβγαλα τη σχολή και φυσικά δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτο...

Για ψωνια πάντως αν βρειτε ευκαιρίες καλα κάνετε και ψωνίζετε .. Τα motherbaby έχουν πο΄λύ καλες τιμές ολο το χρόνο .Απο εκει πήραμε την κουνια εμεις και τη συφινιέρα αλλαξιέρα την οποία ποτε δε χρησιμοποιησα..Εμενα με βοηθησε ενα στρωματακι αλλαξιέρα σαν κι αυτο http://www.toys.gr/site.php?&PHPSESSID=ba6aa708d9ebed45b3f2cc031692e2cf&file=productdetails.xml&id=16685&categoryid=92&supplier=&agegroup=&pricerange=

που εφάρμοζε πάνω στην κούνια και την άλλαζα . Ειχα και μια θηκη υφασμάτινη που την ειχα κρε΄μασει στα κάγκελα της κούνιας με πανες και κρεμες και μια χαρά .Οσες έχετε πρόβλημα χωρου δείτε το .

Για κρεμουλα προληψης ραγάδων πολύ καλή ειναι όντως η prevenstria που γράφει και το Lianaki και την έβαζα κι εγω στη 1η μου εγκυμοσύνη .τωρα βάζω αυτη http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=50

Επισης κορίτσια σημαντικο !! Οσες δεν εχετε κάνει Β επιπεδου ακόμα 10 μερες πριν την εξεταση μη βάζετε κρέμα στη κοιλίτσα γιατι αλλοιωνει την εικονα στον υπερηχο και γενικα πριν απ όλους τους υπερηχους doppler κτλ

alex μακάρι να πανε ολα καλά αυτη τη φορά γιατι όντως το θέλω πολύ και εννοειται πως θα λέμε τον πονο μας και θα βοηθάμε η μια στην αλλη εδω στο καφε ...

Χαρομαι που θα χω και παρείτσα στο σεμινάριο Lianaki θα μαστε μαζί πρώτα ο Θεος!

Andraki τελικα εσυ είσαι η μικροτερη ε? Κι εγω για 3 Νοεμβρη εχω ΠΗΤ αλλα λογω καισαρικής θα γεννησω Οκτωβρη

Πεμπτη εχουμε επιπεδου Β Ανυπομονω τόσο !!!!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημέρα κοπελιες !!!

polixenia καλή δύναμη κ δεν είσαι παρανοικη ..αμα σ αρεσει αυτο που κάνεις ετσι είναι ..στενοχωριέσαι αμα τελειωσει ..Εγω με το ζόρι την εβγαλα τη σχολή και φυσικά δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτο...

Για ψωνια πάντως αν βρειτε ευκαιρίες καλα κάνετε και ψωνίζετε .. Τα motherbaby έχουν πο΄λύ καλες τιμές ολο το χρόνο .Απο εκει πήραμε την κουνια εμεις και τη συφινιέρα αλλαξιέρα την οποία ποτε δε χρησιμοποιησα..Εμενα με βοηθησε ενα στρωματακι αλλαξιέρα σαν κι αυτο http://www.toys.gr/site.php?&PHPSESSID=ba6aa708d9ebed45b3f2cc031692e2cf&file=productdetails.xml&id=16685&categoryid=92&supplier=&agegroup=&pricerange=

που εφάρμοζε πάνω στην κούνια και την άλλαζα . Ειχα και μια θηκη υφασμάτινη που την ειχα κρε΄μασει στα κάγκελα της κούνιας με πανες και κρεμες και μια χαρά .Οσες έχετε πρόβλημα χωρου δείτε το .

Για κρεμουλα προληψης ραγάδων πολύ καλή ειναι όντως η prevenstria που γράφει και το Lianaki και την έβαζα κι εγω στη 1η μου εγκυμοσύνη .τωρα βάζω αυτη http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=50

Επισης κορίτσια σημαντικο !! Οσες δεν εχετε κάνει Β επιπεδου ακόμα 10 μερες πριν την εξεταση μη βάζετε κρέμα στη κοιλίτσα γιατι αλλοιωνει την εικονα στον υπερηχο και γενικα πριν απ όλους τους υπερηχους doppler κτλ

alex μακάρι να πανε ολα καλά αυτη τη φορά γιατι όντως το θέλω πολύ και εννοειται πως θα λέμε τον πονο μας και θα βοηθάμε η μια στην αλλη εδω στο καφε ...

Χαρομαι που θα χω και παρείτσα στο σεμινάριο Lianaki θα μαστε μαζί πρώτα ο Θεος!

Andraki τελικα εσυ είσαι η μικροτερη ε? Κι εγω για 3 Νοεμβρη εχω ΠΗΤ αλλα λογω καισαρικής θα γεννησω Οκτωβρη

Πεμπτη εχουμε επιπεδου Β Ανυπομονω τόσο !!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!

τι κανετε??

polixenia εισαι αξια!!! και καθολου παρανοική!

marigia καλα αποτελεσματα στην β επιπεδου! που θα το κανεις?

σημαντικη βοηθεια για ολες τις κοπελες ειναι το καφε, γιατι μοιραζομαστε τις ιδιες αγωνιες και τους ιδιους φοβους!

σημερα ζυγιστηκα και εχω χασει μισο κιλο!!! τι χαρα! εκοψα το πολυ ψωμι, να εχω περιθωριο ρε κοριτσια για κανα παγωτακι που μου αρεσουν τοσο πολυ!!!!:-P

για ραγαδες χρησιμοποιω baby oil σε μορφή τζελ της τζονσον ειδικο για ραγαδες, ειμαι αρκετα ευχαριστημενη, θα δειξει μετα την γεννα βεβαια!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!

Αρχισαν τα ευχαριστα ψωνια εμεις εχουμε τα παντα και ουδετερα χρωματα μονο κατι συμπληρωματα σε μακρυμανικα χρειαζομαι και παιρνω κουβερτακια φλις και τα υπολοιπα μολις γεννησω εαν ειναι κοριτσακι θα παρουμε τιποτα κοριτσιστικο!!!!

Οσο για κρεμα εγω και στην πρωτη εκγυμοσυνη εβαζα vazeline intensive care ουτε μια ραγαδα δεν εκανα αυτη βαζω και τωρα αν και νομιζω οτι ειναι θεμα δερματος εμενα το δερμα μου δεν κραταει σημαδια ευτυχως.

Αλαξιερα δεν ειχα παρει ουτε θα παρω ειχα βολευτει ενα σαν μαξιλαρακι οπως αυτο που εχει πανω η αλαξιερα το εβαζα στο κρεβατι μου πανω σελτεδακι και αλλαζαμε !!!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

ωραία marigia θα είμαστε παρεούλα στο σεμινάριο! Καλή επιτυχία με τη β' επιπέδου! Όλα καλά να πάνε! Εγώ βρε κορίτσι βάση περιόδου είχα ΠΗΤ 16/10, αλλά ο γιατρός στη β επιπέδου μου είπε ότι με τον υπέρηχο ΠΗΤ βγαίνει 9/10! Τι να πω? Θα δω τι θα μου πει και ο γιατρός μου όταν θα πάω σε λίγες μερούλες!

bg1136850.jpg

Καλημερα κοριτσια!!!!

Αρχισαν τα ευχαριστα ψωνια εμεις εχουμε τα παντα και ουδετερα χρωματα μονο κατι συμπληρωματα σε μακρυμανικα χρειαζομαι και παιρνω κουβερτακια φλις και τα υπολοιπα μολις γεννησω εαν ειναι κοριτσακι θα παρουμε τιποτα κοριτσιστικο!!!!

Οσο για κρεμα εγω και στην πρωτη εκγυμοσυνη εβαζα vazeline intensive care ουτε μια ραγαδα δεν εκανα αυτη βαζω και τωρα αν και νομιζω οτι ειναι θεμα δερματος εμενα το δερμα μου δεν κραταει σημαδια ευτυχως.

Αλαξιερα δεν ειχα παρει ουτε θα παρω ειχα βολευτει ενα σαν μαξιλαρακι οπως αυτο που εχει πανω η αλαξιερα το εβαζα στο κρεβατι μου πανω σελτεδακι και αλλαζαμε !!!!!!

τα κουβερτάκια φλις είναι καλύτερα από τα βαμβακερά? Κάτι είχα ακούσει ότι δεν πολυκάνουν ειδικά για τα μικρούλια! Ισχύει ή οχι άραγε??

bg1136850.jpg

τα κουβερτάκια φλις είναι καλύτερα από τα βαμβακερά? Κάτι είχα ακούσει ότι δεν πολυκάνουν ειδικά για τα μικρούλια! Ισχύει ή οχι άραγε??

Κοιτα εγω τα χρησιμοποιουσα στο καροτσι και με βολευαν πολυ δεν κουκουλονα το μωρο μεχρι επανω τι να σου πω πολλα λεγονται ολα απαγορευονται και ολα επιτρεπονται.

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...