Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια !!!

Χθες ημουν χαλια πονοκεφαλο ζαλαδα εκανα και εμετο το στομαχι μου ηταν σε κακο χαλι....και μεσα σε ολα αυτα ειχαμε να παμε σε βαφτηση το απογευμα!!!!!

Μας εχει τρελανει ο αερας χθες 9 μποφορ οη νυχτα φυσουσε σαν το χειμωνα ελεος φετος δε λεει να καλοκαιριασει για τα καλα.....

Σημερα παλι αερα γκρρρρ

Marigia και εγω ειμαι πιο λιγο σε εγκυμοσυνη γιατι λογο καισαρικης θα γεννησω 20 Οκτωμβριου οποτε μην ανυσηχεις θα εχεις παρεα!!!!

Πολλα φιλια θα τα πουμε αργοτερα!!!!

καλημερα κοριτσια και απο μενα!

εχτες βαπτησαμε την ανηψια μου, ηταν ενα κουκλακι!!!

φορεσα ενα πολυ ωραιο μωβ φορεμα προ εγκυμοσυνης, μου εκανε γιατι ηταν απο το στηθος και κατω ολο βολαν! οχι να το παινευτω αλλα ημουν πολυ ωραια με την κοιλουμπα μου!!! ολοι μου χαιδευαν το κοριτσακι μου!!!:-P:-P:-P

και ο μπαμπας μας καμαρωνε για την κορουλα του και για την γυναικουλα του!!!

linaki καλως ηρθες και παλι!!!:-P

ευτυχως που δεν κανει πολυ ζεστη και ετσι τα ποδια μου ειναι σε καλη κατασταση ακομα, δεν εχουν πρηστει!!!

φιλακια σε ολες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς σας βρήκα κοριτσάκια μου! Με πήραν τηλ. από το σεμινάριο και μου έκλεισαν κι εμένα για 2 Σεπτεμβρίου! Θα μου στείλουν και μια φόρμα αίτησης μέσω mail!

alex 1979 είναι το πρώτο μας παιδάκι, οπότε θέλω πολύ να ενημερωθώ!

Πώς πάτε με τις αγορές? Αρχίσατε καθόλου να κοιτάτε? Εμείς επειδή από 15/7 φεύγουμε για το εξοχικό είδαμε και κλείσαμε καρότσι, κάθισμα αυτοκιν. κλπ! Και τώρα καταλήγουμε στα επιπλάκια! Βέβαια όλα αυτά θα τα παραλάβουμε τέλη Αυγούστου, αλλά και μόνο που μπαίνεις στη διαδικασία είναι τέλεια! Το Σεπτέμβρη πια θα κάνουμε τις ψιλο τελευταίες αγορές μας!

bg1136850.jpg

Καλώς σας βρήκα κοριτσάκια μου! Με πήραν τηλ. από το σεμινάριο και μου έκλεισαν κι εμένα για 2 Σεπτεμβρίου! Θα μου στείλουν και μια φόρμα αίτησης μέσω mail!

alex 1979 είναι το πρώτο μας παιδάκι, οπότε θέλω πολύ να ενημερωθώ!

Πώς πάτε με τις αγορές? Αρχίσατε καθόλου να κοιτάτε? Εμείς επειδή από 15/7 φεύγουμε για το εξοχικό είδαμε και κλείσαμε καρότσι, κάθισμα αυτοκιν. κλπ! Και τώρα καταλήγουμε στα επιπλάκια! Βέβαια όλα αυτά θα τα παραλάβουμε τέλη Αυγούστου, αλλά και μόνο που μπαίνεις στη διαδικασία είναι τέλεια! Το Σεπτέμβρη πια θα κάνουμε τις ψιλο τελευταίες αγορές μας!

εμεις ειμαστε στην διαδικασια ψαξιματος! καροτσι- καθισμα αυτοκινητου- πορτ μπεμπε τα εχουμε απο τα διδυμα του κουνιαδου μου. μεσα στον ιουλιο θα κλεισουμε και τα υπολοιπα! εμεις αργουμε για διακοπες, κοντα στον 15αυγουστο θα φυγουμε για καμια δεκαρια μερες!

θα κλεισω και εγω μαλλον για το σεμιναριο, θα εξαρτηθει και απο την δουλεια βεβαια!

οντως ειναι τελεια μονο και μονο που ψαχνεις για μπεμπε! που να τα αγορασουμε κιολας!

εμας η πεθερα μου μας πηρε κρεβατακι.. ψαχνω για καροτσακι....

κοριτσια μου εχει κολλησει το BUGABOO!! τι θα κανω??? πανακριβο αλλα τελειο!

ειμαι αθηνα οπως σας εχω πει κ πηγα στο πρατηριο μιας εταιριας(για να χαζεψουμε πηγαμε αλλα..) και αγορασα ενα μπολερακι ροζ και καλτσακια για την μικρη μου!! τελεια μικρουτσικα...

λεφτα να βγαζει ο μπαμπας και εχουμε πολλα ψωνια να κανουμε..

να σας ρωτησω κατι??? η αλλαξιερα ειναι χρήσιμη ή αδικα την περνουν ??

εμας η πεθερα μου μας πηρε κρεβατακι.. ψαχνω για καροτσακι....

κοριτσια μου εχει κολλησει το BUGABOO!! τι θα κανω??? πανακριβο αλλα τελειο!

ειμαι αθηνα οπως σας εχω πει κ πηγα στο πρατηριο μιας εταιριας(για να χαζεψουμε πηγαμε αλλα..) και αγορασα ενα μπολερακι ροζ και καλτσακια για την μικρη μου!! τελεια μικρουτσικα...

λεφτα να βγαζει ο μπαμπας και εχουμε πολλα ψωνια να κανουμε..

να σας ρωτησω κατι??? η αλλαξιερα ειναι χρήσιμη ή αδικα την περνουν ??

οι αποψεις διιστανται!!! αλλοι λενε ετσι και αλλοι αλλιως! καλυτερα θα μας πουν οι δευτερομανουλες! παντως ο αντρας μου εχει κολλησει να την παρουμε! τι να πω, θα δειξει!!!

Διαφημίσεις

Υοτου, τι κορίτσαρο ετοιμάζεις;;;!!! Φτου σκόρδα! Θα σου λεγα να την κάνουμε προξενιό στο γιο μου, αλλά γύρω στο 1,75 τον βλέπω σαν τον μπαμπά του... Άσε, δε λέει να μας περνάει στο μπόι η νύφη... :tongue::tongue::tongue:

ελα βρε alex! τα παιδια τωρα βγαινουν ψηλοτερα απο τους γονεις! ασε να δουμε τα υψη τους και αν ειναι τα προξενευουμε!!! χαχαχαχα!:tongue:

:tongue::rolleyes:

Καλησπέρα κοριτσάκια,

Για την αλλαξιέρα που ρωτάτε...εγω είχα πάρει τη συρταριέρα κι επάνω ένα ειδικό σαν μαξιλαράκι και την άλλαζα εκέι μέχρι 10 μηνών περίπου. Στο 1ο συρτάρι είχα όλα τα καλλυντικά της,pampers... Χρησιμεύει γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να αλλάξεις το μωρό όταν είναι πιο ψηλά, παρά να σκύβεις στο κρεβάτι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια,

Για την αλλαξιέρα που ρωτάτε...εγω είχα πάρει τη συρταριέρα κι επάνω ένα ειδικό σαν μαξιλαράκι και την άλλαζα εκέι μέχρι 10 μηνών περίπου. Στο 1ο συρτάρι είχα όλα τα καλλυντικά της,pampers... Χρησιμεύει γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να αλλάξεις το μωρό όταν είναι πιο ψηλά, παρά να σκύβεις στο κρεβάτι!

ενταξει τοτε! θα κανω το χατηρι του αντρα μου που θελει να την παρουμε οπωσδηποτε!!!!!:-P

Καλησπέρα κοριτσάκια,

κι εμείς έτσι θα κάνουμε! Η αδερφή μου που έχει μωράκι μου είπε ότι τη βόλεψε πολύ!

natasa83 εμείς μετά από πολύ ψάξιμο καταλήξαμε στο stokke! Κι αυτό που λες είναι καλό! Να διαβάσεις και reviews από ξένα sites. Κι εμείς δώσαμε πολλά, αλλά τα βγάζουν τα λεφτά τους! Πάντως να δείτε από εξωτερικό! Αξίζει! Εμείς από εκεί θα τα κλείναμε μέχρι που μάθαμε τελευταία στιγμή ότι μόνο για μια μέρα είχε βάλει η allouette 20% σε όλα τα είδη, οπότε και με μεταφορικά μας έβγαιναν τα ίδια και κλείσαμε από εκεί! Μόνο την isofix βάση για το αυτοκίνητο πήραμε τελικά από ebay και την παραλάβαμε προχθες!

bg1136850.jpg

κι εμείς έτσι θα κάνουμε! Η αδερφή μου που έχει μωράκι μου είπε ότι τη βόλεψε πολύ!

natasa83 εμείς μετά από πολύ ψάξιμο καταλήξαμε στο stokke! Κι αυτό που λες είναι καλό! Να διαβάσεις και reviews από ξένα sites. Κι εμείς δώσαμε πολλά, αλλά τα βγάζουν τα λεφτά τους! Πάντως να δείτε από εξωτερικό! Αξίζει! Εμείς από εκεί θα τα κλείναμε μέχρι που μάθαμε τελευταία στιγμή ότι μόνο για μια μέρα είχε βάλει η allouette 20% σε όλα τα είδη, οπότε και με μεταφορικά μας έβγαιναν τα ίδια και κλείσαμε από εκεί! Μόνο την isofix βάση για το αυτοκίνητο πήραμε τελικά από ebay και την παραλάβαμε προχθες!

τοτε θα την παρω σιγουρα!:-P

Διαφημίσεις

Εμείς θα κλείσουμε μέχρι Πέμπτη και τα επιπλάκια μας, γιατί βρήκαμε ένα μαγαζί που ειδικά στα έπιπλα έχει βγάλει προσφορά μέχρι 30/6 ό,τι πάρεις από βρεφικά έπιπλα σου κάνουν 30% για ό,τι άλλο πάρεις! Έτσι μας βγαίνουν δωρεάν η προίκα του μωρού και κάτι ακόμα! Αν δεν είχαμε πάρει το κάθσιμα του αυτοκινήτου θα μας έβγαινε αυτό δωρεάν! Έχουν ποικιλία επίπλων από πολλές εταιρείες! Εμείς έχουμε ήδη καταλήξει σε ένα της pali και ευτυχώς φέρνουν κι αυτή τη μάρκα, έχουν και ελληνικές... Πρέπει δηλαδή να έχετε ήδη ψιλοψάξει, γιατί μέχρι την Πέμπτη όντως το χρονικό περιθώριο σε αγχώνει! Πάντως αν καμιά ενδιαφέρεται πείτε μου να της στείλω pm, για να μη φανεί διαφήμιση..;)

bg1136850.jpg

Γεια σας μανουλες κ μπεμπακια.......καλα ειστε!!!

Αλλαξιερα κ εγω την θελω,νομιζω θα βολεψει.....

Lianaki εαν θες στειλε μου πμ...εαν κ νομιζω οτι επιτρεπεται να γραφουμε......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμείς θα κλείσουμε μέχρι Πέμπτη και τα επιπλάκια μας, γιατί βρήκαμε ένα μαγαζί που ειδικά στα έπιπλα έχει βγάλει προσφορά μέχρι 30/6 ό,τι πάρεις από βρεφικά έπιπλα σου κάνουν 30% για ό,τι άλλο πάρεις! Έτσι μας βγαίνουν δωρεάν η προίκα του μωρού και κάτι ακόμα! Αν δεν είχαμε πάρει το κάθσιμα του αυτοκινήτου θα μας έβγαινε αυτό δωρεάν! Έχουν ποικιλία επίπλων από πολλές εταιρείες! Εμείς έχουμε ήδη καταλήξει σε ένα της pali και ευτυχώς φέρνουν κι αυτή τη μάρκα, έχουν και ελληνικές... Πρέπει δηλαδή να έχετε ήδη ψιλοψάξει, γιατί μέχρι την Πέμπτη όντως το χρονικό περιθώριο σε αγχώνει! Πάντως αν καμιά ενδιαφέρεται πείτε μου να της στείλω pm, για να μη φανεί διαφήμιση..;)

εμεις αργουμε ακομα δυστυχως, πρεπει να κανουμε αλλα πραγματα πρωτα, αλλα απο 15 ιουλιου και μετα ξεκινανε οι εκπτωσεις οποτε παλι εκπτωση θα πετυχουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...