Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

μπραβο! τελεια!!! μηπως κανεις κατακρατηση υγρων? μου ειπε οτι παιζει και αυτο, ιδιως οταν η ζυγαρια ανεβοκατεβαινει συνεχεια!

καταλαβατε σε ποιον μοιαζει??

κι εσύ όλα καλα είδα ε? Τι κατακράτηση, άσε. Βέβαια όλοι μου λένε δεν φαίνεται οτι πηρα 8 κιλα, αλλα τι να το κάνεις, τα πήρα! Τεσπα

Η μικρή μου θυμίζει πολύ την πρώτη κορούλα μου στον υπέρηχο, με μικρές διαφορές. Θα δειξει. Εσάς ?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εσύ όλα καλα είδα ε? Τι κατακράτηση, άσε. Βέβαια όλοι μου λένε δεν φαίνεται οτι πηρα 8 κιλα, αλλα τι να το κάνεις, τα πήρα! Τεσπα

Η μικρή μου θυμίζει πολύ την πρώτη κορούλα μου στον υπέρηχο, με μικρές διαφορές. Θα δειξει. Εσάς ?

νομιζω οτι μοιαζει στον μπαμπα της! βασικα μου θυμιζει την ανηψια του που μοιαζει του αδελφου του, και ο αδελφος του με τον αντρα μου!

σε μπερδεψα?

δηλαδη οι ξαδελφουλες θα μοιαζουν!

Γεια σας κοριτσια,τι κανετε;;;;;

Γιωτα 1 κιλο η μικρη;;;;;;;;:shock: μεγαλο δεν ειναι;;; το λεω γιατι το Fatsaki μας ειπε πτι το δικο της ειναι 690γρ κ εχετε μονο 1 μερα διαφορα....:rolleyes:

Αγχωθηκα τωρα,μικρα μου φαινονται τα διδυμα.....:confused::confused::confused:

Γεια σας κοριτσια,τι κανετε;;;;;

Γιωτα 1 κιλο η μικρη;;;;;;;;:shock: μεγαλο δεν ειναι;;; το λεω γιατι το Fatsaki μας ειπε πτι το δικο της ειναι 690γρ κ εχετε μονο 1 μερα διαφορα....:rolleyes:

Αγχωθηκα τωρα,μικρα μου φαινονται τα διδυμα.....:confused::confused::confused:

ναι σεβακι! 950 γρ με 1000 γρ μας ειπε. αναμενομενο οτι θα ηταν μεγαλο γιατι ο μπαμπας της ειναι 1,93 και εγω 1,80! μας ειπε οτι λογω του υψους του πατερα, αν παει πανω απο 4,5 κιλα θα το παρει με καισαρικη!

τα διδυμα παντα ειναι πιο μικρα, αφου γεννιουνται και με λιγοτερο βαρος, φυσικο ειναι! μην αγχωνεσαι, πολυ καλα ειναι για 2!!!

ναι σεβακι! 950 γρ με 1000 γρ μας ειπε. αναμενομενο οτι θα ηταν μεγαλο γιατι ο μπαμπας της ειναι 1,93 και εγω 1,80! μας ειπε οτι λογω του υψους του πατερα, αν παει πανω απο 4,5 κιλα θα το παρει με καισαρικη!

τα διδυμα παντα ειναι πιο μικρα, αφου γεννιουνται και με λιγοτερο βαρος, φυσικο ειναι! μην αγχωνεσαι, πολυ καλα ειναι για 2!!!

Ειστε τοσο κοντοι;;;;;:shock::shock::shock: τοτε μια χαρα ειναι η μπεμπουλα σας!!! θα βγει μεγαλο μωρακι....βελτιωμενο!!!;):P

Διαφημίσεις

Ειστε τοσο κοντοι;;;;;:shock::shock::shock: τοτε μια χαρα ειναι η μπεμπουλα σας!!! θα βγει μεγαλο μωρακι....βελτιωμενο!!!;):P

χαχαχαχαχα! ναι το κοριτσακι μου!!!βελτιωμενο μοντελο! αρκει να μην γινει πανω απο 1,80 γιατι δεν θα βρησκει αντρα! και εγω ταλαιπωρηθηκα! θα θελει να βαλει και κανα τακουνι σαν την μαμα της, να μπορει τουλαχιστον!!!

χαχαχαχαχα! ναι το κοριτσακι μου!!!βελτιωμενο μοντελο! αρκει να μην γινει πανω απο 1,80 γιατι δεν θα βρησκει αντρα! και εγω ταλαιπωρηθηκα! θα θελει να βαλει και κανα τακουνι σαν την μαμα της, να μπορει τουλαχιστον!!!

Γερο να ειναι κ ας ειναι 1.80.....θα βρει αντρα!!!!:P:p:p

Γερο να ειναι κ ας ειναι 1.80.....θα βρει αντρα!!!!:P:p:p

ναι μωρε, ας ειναι ολα τα παιδακια γερα!!!

αυτη την στιγμη ζεσταινομαι τοσο πολυ, εχω παθει, ευτυχως σχολαω!!!

καλη ξεκουραση!!!

φιλακια!!!

καλημερα μανουλες!!

πολυ ζεστη!!!

ποσο γρηγορα περνανε οι μερες κοριτσια??/

105 περιπου εμειναν!!! πως νιωθετε? εγω αγχωνομαι ειναι η αληθεια!!

καλημερα νατασουλα!

ναι γρηγορα περνανε! να σου πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει πως περασε ο καιρος, ισως επειδη εχω πολυ καλη εγκυμοσυνη (φτου φτου να μην με ματιασω!!! χαχαχαχα). προσπαθω να μην το σκεφτομαι ακομα, γιατι θα αγχωθω! ασε να το σκεφτομαστε απο 15/09 και μετα!!!

παντως ενα ψιλοαγχουλακι το εχω!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Είχα εγγραφεί στις αρχές στο cafe, αλλά με τα πολλά ξεχνούσα τελείως να μπω εδώ! Έχουμε κάνει κι εμείς τη β επιπέδου μας και είναι όλα καλά! Περιμένουμε το κοριτσάκι μας με ανυπομονησία και θα γεννήσουμε στο Ιασώ με ΠΗΤ 9/10! Τώρα διάβασα για το σεμινάριο θηλασμού που έγραψε η marigia και δήλωσα συμμετοχή μέσω mail! Ίσως όμως και να μη με δεχθούν, αφού είμαστε οριακά για 3ο τρίμηνο! Για να δούμε! 2/9 μετά θα ξανακάνει?? Φιλιά πολλά σε όλες τις συνεγκυούλες και καλή συνέχεια!

bg1136850.jpg

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Ησυχία σήμερα στο cafe μας... Κοιμάται ο μπόμπιρας κι έτσι βρήκα ευκαιρία να μπω λιγάκι!

Marigia, το σεμινάριο θηλασμού φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Ειδικά οι πρωτομανούλες θα ήταν καλό να το παρακολουθήσετε! Εμένα στο θηλασμό με βοήθησε πολύ το parents, όποτε αντιμετώπιζα κάποια δυσκολία υπήρχαν πολλές μανούλες πρόθυμες να βοηθήσουν και τις ευγνωμονώ!

Sevi, μεγάλωσαν τα αντράκια σου! Μια χαρά είναι το βάρος τους, είναι και διδυμάκια!

Polixenia, χαρά στο κουράγιο σου με την εξεταστική... Καλά αποτελέσματα να έχεις και όταν προλαβαίνεις να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου!

Adraki, μπράβο για τη β επιπέδου! Τι καλά που γλίτωσες την άμνιο!! Πολύ χάρηκα! Χαλάλι και η ταλαιπωρία που πέρασες με το ταξίδι...

Υοτου, τι κορίτσαρο ετοιμάζεις;;;!!! Φτου σκόρδα! Θα σου λεγα να την κάνουμε προξενιό στο γιο μου, αλλά γύρω στο 1,75 τον βλέπω σαν τον μπαμπά του... Άσε, δε λέει να μας περνάει στο μπόι η νύφη... :tongue::tongue::tongue:

Φατσάκι, κι εσύ όλα καλά με τον υπέρηχο! Μπράβο! Μεγαλώνουν τα ζουζουνάκια μας!

Νατάσσα, εγώ δεν έχω καταλάβει πότε μπήκα στον 6ο μήνα... Αυτή η εγκυμοσύνη περνάει τόσο γρήγορα, ίσως επειδή όλη μέρα ασχολούμαι με τον μικρό... Από άγχος δεν έχω καθόλου! Από τη μία ανυπομονώ να γνωρίσω την μπέμπα μου, από την άλλη της λέω καλά είσαι εκεί μέσα, ας κοιμηθεί η μαμά τώρα που μπορεί!

Λιανάκι, καλώς ήρθες και πάλι και με το καλό η μπέμπα σου! Πρώτο παιδάκι είναι; Καλή συνέχεια και σε σένα!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Kαλησπερα κορίτσια ,

Φατσακι μια χαρά η μ πεμπουλα σας μπραβο ! Yotou φτου σκόρδα ! Τη βλέπω Σκλεναρικοβα τη μικρη ! Εμεις Β επιπεδου εχουμε τη Πεμπτη κι ανυπομονώ ...

Βρε κοριτισια ειμαι η μικροτερη στις βδομάδες ή κάνω λάθος ??? Πω πω φανταζομαι οταν θα μπουμε με το καλό στον μήνα μας κ θα θα χετε γεννησει όλες ποσο θα ανυπομονω ..αν και λόγω καισαρικης γυρω στις 20 Οκτωβρη με βλέπω...

Lianaki θα κάνει και 2 Σεπτεμβρη σεμινάρια ! Εγω για τότε γράφτηκα .

Alex στη 1η μου κόρη δεν τα καταφερα και πολύ στραβά το πήρα.... οπότε τώρα θέλω να ξεκινήσω πιο ενημερωμενη και προετοιμασμένη για τον θηλασμό κι ελπίζω να τα καταφέρω /...

Polixenia ,που εχεις και το όνομα της γιαγιάς μου !! Τι σπουδάζεις καλή μου ??? Καλή δύναμη !!!

Αυτα απο εμένα και παω για ξαπλα γιατι μολις το απογευμα γυρισαμε απο το χωριό μου και ύστερα απο μαραθώνιο ταξιδι 5 ωρών με τη μικρή . Ολο τσισα -κακά ήθελε στο δρόμο και σταματάγαμε συνεχως .....

Καληνύχτα !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημερα κοριτσια !!!

Χθες ημουν χαλια πονοκεφαλο ζαλαδα εκανα και εμετο το στομαχι μου ηταν σε κακο χαλι....και μεσα σε ολα αυτα ειχαμε να παμε σε βαφτηση το απογευμα!!!!!

Μας εχει τρελανει ο αερας χθες 9 μποφορ οη νυχτα φυσουσε σαν το χειμωνα ελεος φετος δε λεει να καλοκαιριασει για τα καλα.....

Σημερα παλι αερα γκρρρρ

Marigia και εγω ειμαι πιο λιγο σε εγκυμοσυνη γιατι λογο καισαρικης θα γεννησω 20 Οκτωμβριου οποτε μην ανυσηχεις θα εχεις παρεα!!!!

Πολλα φιλια θα τα πουμε αργοτερα!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...