Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Έπιασαν για τα καλά οι ζέστες... Για να δούμε πώς θα βγει το καλοκαίρι με την κοιλιά στο στόμα... Το καλό είναι πως εμείς θα ανέβουμε για ένα μήνα στα μέρη του άντρα μου, στην Καβάλα, οπότε θα κάνουμε τα μπανάκια μας! Ανυπομονώ να βάλουμε τον Γιάννη στη θάλασσα, θα τρελαθεί από τη χαρά του! :-):smile::-) Πέρσι ήταν μόλις 3 μηνών κι έτσι δεν είχε κάνει μπανάκια...

Να ευχηθώ στα κορίτσια μας yotou και fatsaki όλα να πάνε τέλεια στον αυριανό τους υπέρηχο! Περιμένουμε νέα σας, οκ;

Αλήθεια, οι διδυμομανούλες sevi και polixenia πού χάθηκαν; Έχουν πολλές μέρες να μπουν... Ελπίζω να είναι όλα καλά!!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Γεια σας κοριτσια!!! Alex καλα ειμαστε,λειπαμε μια εβδ για διακοπουλες.....την Δευτερα ειχαμε υπερηχο κ ειδαμε τα αντρακια μας!!! Ο μεγαλος ειναι 770γρ κ ο μικρος 730γρ...

Εσεις ειστε ολες καλα;;;;

Διαφημίσεις

Συνεγκυουλες για δείτε αυτό

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=93229&highlight=%CB%FE%F1%E9-%C1%ED%ED+%D1%FC%EC%F0%E5%F1%F4%F3%EF%ED

ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρια για την προετοιμασια του θηλασμου

το βαζω και εδω,ωστε να το δουν οσες περισσοτερες μανουλες ενδιαφερονται...

Θα πραγματοποιηθουν σεμιναρια με την κα Λώρι-Ανν Ρόμπερτσον (εξειδικευμένη σύμβουλος γαλουχίας IBCLC) στο Μαρουσι στις 1 και 29 Ιουλιου. Οι θεσεις ειναι περιορισμενες,αφορουν μητερες που διανυουν το τριτο τριμηνο της εγκυμοσυνης τους και χρειαζεται προεγγραφη.

''Πολλές μέλλουσες μητέρες έχουν ανάγκη από χρήσιμες και σύγχρονες πληροφορίες καθώς και την σχετική υποστήριξη ΠΡΙΝ τον τοκετό ώστε να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους πως είναι σε θέση να θηλάσουν.

Το Family Wellness Athens και η κα Λώρι-Ανν Ρόμπερτσον (εξειδικευμένη σύμβουλος γαλουχίας IBCLC και γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο) με γνώμονα τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και με έντονη ευαισθησία απέναντι σε κάθε νέα μέλλουσα μητέρα, προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ τα προγεννητικά σεμινάρια "Το πρώτο βήμα" σχετικά με τον μητρικό θηλασμό, αξίας 50 ευρώ.

Τα επόμενα σεμινάρια έχουν προγραμματιστεί για τις 1 και 29 Ιουλίου. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν μόνο γυναίκες στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι΄αυτό απαιτείται προεγγραφή εγκαίρως στο 210-6754075 ή στο [email protected]

Family Wellness Athens

Σωρού 3-5

Μαρούσι

Οσες είστε απο Αθήνα μη το χάσετε ! Εγω δηλωσα συμμετοχη για τα σεμιναρια στις 2 Σεπτεμβρη που θα είμαι για τα καλά στο 3 τρίμηνο .. Ειναι και μια ευκαιρία να γνωριστούμε τι λέτε ????

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Εχθες ημουν Αθηνα για το β επιπεδου ολα τελεια το μωρακι μου μεγαλωνει φυσιολογικα και δεν θα κανω αμνυο ..επισης εχω χασει 1 κιλο απο τα δυο που ειχα παρει !!!!!!

Ο γιατρος μου ειπε να μην ανυσηχω δεν μπορω να πω οτι δεν τρωω αλλα περπαταω παρα πολυ μαλλον αυτο το κανει ολα!!!!

Οσο για την ταλεπωρια δεν σας τη συζητω εμετο στο αεροπλανο και 8 φορες στο πλοιο α και μην ξεχαστουμε και 1 στο αυτοκινητο απο το λιμανι στο σπιτι εχω γινει κουρελι σας αφηνω να μαζεψω τα κομματια μου θα τα πουμε αργοτερα!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Εχθες ημουν Αθηνα για το β επιπεδου ολα τελεια το μωρακι μου μεγαλωνει φυσιολογικα και δεν θα κανω αμνυο ..επισης εχω χασει 1 κιλο απο τα δυο που ειχα παρει !!!!!!

Ο γιατρος μου ειπε να μην ανυσηχω δεν μπορω να πω οτι δεν τρωω αλλα περπαταω παρα πολυ μαλλον αυτο το κανει ολα!!!!

Οσο για την ταλεπωρια δεν σας τη συζητω εμετο στο αεροπλανο και 8 φορες στο πλοιο α και μην ξεχαστουμε και 1 στο αυτοκινητο απο το λιμανι στο σπιτι εχω γινει κουρελι σας αφηνω να μαζεψω τα κομματια μου θα τα πουμε αργοτερα!!!!

καλημερα κοριτσια και απο μενα!

αντρακι πωπω ταλαιπωρια που τραβηξες! αλλα αφου το μωρακι ειναι καλα, ολα τα αλλα τα ξεχναμε! κατσε να ξεκουραστεις και να χαλαρωσεις!

alex τι ωραια ενα μηνα διακοπουλες! και το ζουζουνακι να πλατσουριζει στην θαλασσα! θα ειναι η καλυτερη του! ευχαριστω για τις ευχες, ανυπομονω να την δω, αστα με εχει ταραξει στην κλωτσια και οσο κλωτσαει τοσο πιο πολυ μου αρεσει!!!

marigia καλη ιδεα, θα το κοιταξω και εγω για το σεμιναριο! καλο θα ειναι και καλη ευκαιρια να συναντηθουμε!

σεβακι!!! φιλακια στα αντρακια σου!

οντως η polixenia που ειναι???

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Κοπελα μου πολυ χαρηκα που δεν θα χρειαστεις την αμνιο!!! μπραβο σας,ολα πανε καλα!!!

Πο πο τι τραβηξες;;;; πολυ κουραστικο για σενα να ερχεσαι Αθηνα!!!

Με το καλο πρωτα αλλα που θα γεννησεις;;;;Αθηνα;;;

Διαφημίσεις

Ειναι κουραστικο γιατι ζαλιζομαι και απνια να εχει αλλα χθες ειχε 7 μποφορ οποτε καταλαβαινεις..

Θα γεννησω στο Ιασω εκει ειναι ο γιατρος μου!!!

Κοριτσακια μου καλημερα!!!

ειμαι πολυ χαρουμενη!!! το μπεμπακι μας ειναι 1 κιλο και μοιαζει του μπαμπα της!!! ειχε πολυ πλακα! μας ειπε ο γιατρος οτι ολα ειναι καλα!!!

μα τι ευτυχια ειναι αυτη!!!!!!!!!!!!!!!!icon_razz.gif

για τα κιλα μου ειπε οτι ειμαι αψογη, και εχω περιθωρια 7-10 κιλα ακομα, λογω υψους!!!

για τα ποδια που πρηζονται ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και αφου το πρωι ειναι ξεπρησμενα δεν υπαρχει προβλημα!

ειπε να τα εχω ψηλα και οτι κανει καλο το περπατημα!

αχ ειμαι πολυ happy!!!icon_razz.gif

εσεις τι κανετε?? τα μωρα σας?

φατσακι περιμενουμε νεα!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

Έπεσα σε περίοδο εξεταστικής και τελειώνω σήμερα το μεσημέρι... αφήστε τα ... 12 ώρες τη μέρα διάβασμα επί 3 βδομάδες! Τα έχω παίξει... Από αύριο θα νιώθω ότι κάνω διακοπές που θα είμαι σπίτι χωρίς διάβασμα με μόνο τη δουλειά....

Θα σας τα πω από αύριο...!

Φιλιά σε όλες!

UbPrp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

Έπεσα σε περίοδο εξεταστικής και τελειώνω σήμερα το μεσημέρι... αφήστε τα ... 12 ώρες τη μέρα διάβασμα επί 3 βδομάδες! Τα έχω παίξει... Από αύριο θα νιώθω ότι κάνω διακοπές που θα είμαι σπίτι χωρίς διάβασμα με μόνο τη δουλειά....

Θα σας τα πω από αύριο...!

Φιλιά σε όλες!

καλα αποτελεσματα! σπουδαζεις κιολας??? μπραβο σου, χαρας το κουραγιο σου! δουλεια- σπιτι- εξετασεις- εγκυμοσυνη με διδυμα κ αντρας!!! εσυ εισαι αστερι παιδι μου!!!

Καλημέρα,

όλα καλά με το μπεμπέκι εχθές. βγάλαμε και ωραίες φωτο!Είχε το χεράκι στο στόμα σε κάποια φάση και γενικώς όλο κουνιόταν!:) Είναι 690gr, αλλά κι εγώ έχω φτάσει αισίως στα + 8κιλά ρε γμτ. Πως τα πήρα δεν έχω καταλάβει:cool::rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα,

όλα καλά με το μπεμπέκι εχθές. βγάλαμε και ωραίες φωτο!Είχε το χεράκι στο στόμα σε κάποια φάση και γενικώς όλο κουνιόταν!:) Είναι 690gr, αλλά κι εγώ έχω φτάσει αισίως στα + 8κιλά ρε γμτ. Πως τα πήρα δεν έχω καταλάβει:cool::rolleyes:

μπραβο! τελεια!!! μηπως κανεις κατακρατηση υγρων? μου ειπε οτι παιζει και αυτο, ιδιως οταν η ζυγαρια ανεβοκατεβαινει συνεχεια!

καταλαβατε σε ποιον μοιαζει??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...