Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

εμεις καναμε την β επιπεδου την τεταρτη... ολα ηταν πολυ καλα!! η μικρη μας ειναι 639 gr μας εκρυβε το δεξι της χερακι αλλα στο τελος βαρεθηκε κ μας εκανε την χαρη!! μας την εδειξαν κ 3D!! ηταν περιεργη η αισθηση..

τα δικα σας τα ειδατε 3D? σε ποιον εμοιαζε καταλαβατε??

αρχησαν να κλοτσανε? εμενα με κλοτσαει συνεχεια! ειναι τελεια!!

καλη μερα σε ολες μας!!

καλημερα!!!

μπραβο για τα καλα αποτελεσματα! εμας ειχε το προσωπο προς τα κατω και δεν μπορεσαμε να την δουμε, αλλα την πεμπτη που θα παμε φανταζομαι οτι θα την δουμε καλυτερα!

εμενα κλωτσαει απο την 18η συνεχεια και πολυ μου αρεσει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κι απο μενα !!!!!

Μπραβο για τα καλα νεα!!!!!

Γιατι θα κανεις καμπυλη ζαχαρου ηταν τσιμπιμενο το ζαχαρο σου?

Συγνωμη που σε ρωταω αλλα προχθες που ειχα παει να κανω τις εξετασεις του μηνα ηταν μια κοπελα και εκανε καμπυλη και μου ειπε οτι δεν ειχε ζαχαρο αλλα ο γιατρος της ειπε να την κανει προληπτικα.....

Επομενη για β επιπεδου η Υotou και μετα εγω εαν δεν κανω λαθος!!!

Όχι, ευτυχώς δεν έχω κανένα πρόβλημα, απλά είναι σύστημα της γιατρού μου να γίνεται προληπτικά η καμπύλη. Υπάρχει και κληρονομικότητα στην οικογένεια, οπότε ένας λόγος παραπάνω... Όσες τη γλιτώσετε είστε πολύ τυχερές, αυτή η εξέταση είναι το χειρότερό μου!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

εμεις καναμε την β επιπεδου την τεταρτη... ολα ηταν πολυ καλα!! η μικρη μας ειναι 639 gr μας εκρυβε το δεξι της χερακι αλλα στο τελος βαρεθηκε κ μας εκανε την χαρη!! μας την εδειξαν κ 3D!! ηταν περιεργη η αισθηση..

τα δικα σας τα ειδατε 3D? σε ποιον εμοιαζε καταλαβατε??

αρχησαν να κλοτσανε? εμενα με κλοτσαει συνεχεια! ειναι τελεια!!

καλη μερα σε ολες μας!!

Καλοθρεμμένη η μπέμπα σου!!! Εμείς δεν την είδαμε 3d, με το ζόρι αποκάλυψε για λίγο τη φατσούλα της... Μας τη δείχνει κάθε φορά όμως στο ιατρείο της η γυναικολόγος! Όσο για τις κλωτσιές, μόνο όταν είμαι ξαπλωμένη! Έμοιασε στον αδερφό της η τεμπελίτσα μου!

Σε ποιον θα μοιάσει θα το καταλάβεις αφού γεννηθεί και μεγαλώσει λιγάκι, γιατί τα μωρά αλλάζουν πολύ... Ο γιος μου στην αρχή μου έμοιαζε πολύ, τώρα είναι φωτοτυπία του μπαμπά του!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

καλημερα και απο μενα!

μπραβο alex! ετσι να ακουμε καλα αποτελεσματα!!!! εγω παω την πεμπτη στο γιατρο να δουμε την μπουμπουκα μας!!!

τα αλλα κοριτσακια βολταρετε????

Με το καλό να τη δείτε τη ζουζούνα σας!!! :-)

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

ζεστη!!!!!! εχω ανεβει αθηνα και λιωωωωωνω!!! αντε να περασουν οι μερες να παω στο νησι!! (απο κω ειμαι)

ποτε θα ξεκινήσετε να φτιάξετε τα δωματια των μικρων σας??

καλημερα!

πολυ ζεστη! ηρθες την χειροτερη εβδομαδα! την προηγουμενη ειχε δροσια! αχ τι ωραια στην κω, δεν εχω παει αλλα μονο και μονο που εχεις την θαλασσα κοντα θα ειναι τελεια!!!

τον ιουλιο μαλλον απο τις 15 και μετα θα αρχισουμε να το φτιαχνουμε, προς το παρον εχουμε παει σε μερικα μαγαζια για να δουμε!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

τι κανετε?

τα μπεμπακια μας καλα?

ελατε κερναω καφε!

images?q=tbn:ANd9GcQQEMuriL5NufKQ8wkNwEviolqEHi-mf9gKEXNVnHdahB0yX7CUimages?q=tbn:ANd9GcSmup-FLH5NkTljNjkISZJ-vaCJQHbD-YmQPsHWx0HjyQ0DvTEdWHwFLwAimages?q=tbn:ANd9GcSdgWwDmLMjGq1rPTCuWk4NH9iBUwPeUPkhenlpVVDYzjb1BrwRJXAeSNiHSw

9k=images?q=tbn:ANd9GcTxKvIlaL2HFgldehb5p84wgcW1Up2Yd-bsQJw9hTHyxgSUU-U9-w

ε και κανα γλυκακι για την ορεξη!

9k=images?q=tbn:ANd9GcTu4oZLTugUnyE0fWQzRrhSddC19VWBqhgX6uo7CQwbpJrU8H2Qimages?q=tbn:ANd9GcTm5spSfeqzr4FrH0nYDGubZB4QwqRP1muFyQbEBNtg0oprXQmKUwimages?q=tbn:ANd9GcRZmaARyy6_A9M2xYosahdISsADauBjfGek9kH7DFqfvPaOe86EZAimages?q=tbn:ANd9GcQS_61lCnFP2DljooNWUtlHpl9lACSXglsY61INEnHwDxK_wILlimages?q=tbn:ANd9GcRcTt-1VSX5d-Ip-r3GJCfLU3H7mfjXUp899Hma5ZG_Rlaw7ZBX

καλο ε?

λιγωσαμε μεσημεριάτικα ....

Καλησπερα κορίτσια κι απο μένα !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

:tongue:Καλησπέρα,

όλα καλα με το ζάχαρο παιδια, θα φάω ολα τα παραπάνω που βάλατε

αντε μπραβο! εγω εφαγα ενα κομματι μιλφειγ και ηταν τελειο, τελειο μα τοσο τελειο!

αυριο παω γιατρο και ανυπομονω!!!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...