Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Σ ευχαριστω πολυ και βεβαια μου εδωσες ιδεες!!!!!

Μα που εχουν χαθει τα υπολοιπα κοριτσια? Ελπιζω να ειναι ολα καλα και απλα να μην προλαβαινουν να μπαινουν....

Η πεθερα μου μαγειρευει μονο το καλοκαιρι το χειμωνα ετσι βγαζω και εγω προγραμμα ψωνιζω να τα εχω σπιτι και ειναι ολα οκ τωρα ομως το αποφασισα ....ελπιζω να τα καταφερω γιατι δουλευω μεχρι τις 2-2:30 παω σπιτι τρωω ξαπλωνω και το απογευμα μου φερνει η μαμα μου τον μικρο και θελει να παιζει με τα παιδια στη γειτονια και πρεπει να τον προσεχω αλλα θα βαζω το φαγητο και θα μπαινωβγαινω, το προβλημα ειναι οτι εχω πανδυσκολο αντρα στο φαγητο αλλα αν θελει μπορει να πηγαινει στη μαμα του και το χειμωνα θα κανω οτι μ αρεσει και ας ψαξει να την βρει χαχαχα!!!!

πρεπει να μαθει να τρωει οτι φτιαχνεις! τι θα εκανε δηλ αν ηταν μακρια απο την μαμα του??? εμενα ευτυχως ειναι βολικος, οτι του βαλω το τρωει! αλλα απο οτι λενε ολοι μαγειρευω πολυ ωραια (χωρις να θελω να παινευτω!!!)

και το δικο μου προγραμμα καπως ετσι ειναι, σχολαω 3 μεχρι να παω σπιτι 3,30, τρωμε και μετα υπνο για καμια ωριτσα. μετα δουλειες, ψωνια η καμια βολτα! βεβαια εχτες κοιμομουν μεχρι τις 8,00! απιστευτο! αν βαλεις προγραμμα, θα τα καταφερεις!

μολις εφαγα μια τυροπιτα και μια μπουγατσα! γουρουνιά ε??

δεν μπορουσα να αντισταθω!!!

ναι και εγω ελπιζω να ειναι καλα, αλλα μαλλον θα εχουν μπλεξει με δουλειες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιτα ειναι παρα πολυ κακομαθημενος στο φαγητο μακαρονια σε συγκεκρισμενο βρασμο και συγκεκριμενη μαρκα το ιδιο και το ρυζι απο μελιτσανες, κουνουπιδι, μπροκολο κτλ ουτε να τα δει και παει λεγοντας ευτυχως ο μικρος μου τρωει τα παντα !!!!!!

Να φανταστεις τα περισσοτερα φαγητα τις μαμας του δεν τα τρωει και παρα πολλες φορες μου λεει οτι τρελενετε για τα φαγητα μου αλλα ειναι περιορισμενες οι προτημισεις του!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Κοιτα ειναι παρα πολυ κακομαθημενος στο φαγητο μακαρονια σε συγκεκρισμενο βρασμο και συγκεκριμενη μαρκα το ιδιο και το ρυζι απο μελιτσανες, κουνουπιδι, μπροκολο κτλ ουτε να τα δει και παει λεγοντας ευτυχως ο μικρος μου τρωει τα παντα !!!!!!

Να φανταστεις τα περισσοτερα φαγητα τις μαμας του δεν τα τρωει και παρα πολλες φορες μου λεει οτι τρελενετε για τα φαγητα μου αλλα ειναι περιορισμενες οι προτημισεις του!!!!

ε ενταξει, παλι καλα! θα βρεις μια μεση λυση! αλλωστε ο ερωτας περναει απο το στομαχι! χαχαχαχα

εμενα το μονο που θελει ειναι να ειναι καλομαγειρεμενα και με μυρωδικα!

ε του κανω το χατηρι γιατι εγω δεν ειμαι των πολλων μυρωδικων!

ειδες τι κανουμε για τους αντρες μας????

Kαλημέρα κορίτσια,

Όλα καλα, προχωράμε ακάθεκτες!

Σήμερα κι εγώ έφαγα κρουασαν και τυρόπιτα! Αλλη γουρούνα από δω :tongue:

Κι εμένα ο άντρας μου είναι λίγο περίεργος και δεν τρώει χθεσινά φαγητά, θέλει της ώρας :rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια,

Όλα καλα, προχωράμε ακάθεκτες!

Σήμερα κι εγώ έφαγα κρουασαν και τυρόπιτα! Αλλη γουρούνα από δω :tongue:

Κι εμένα ο άντρας μου είναι λίγο περίεργος και δεν τρώει χθεσινά φαγητά, θέλει της ώρας :rolleyes:

εμενα και 2 ημερων τρωει! αν ειναι παστιτσιο η μουσακας η πολλες φορες μαγειρευω κατι για 2 μερες και για να μην το φαμε συνεχομενα, το τρωμε εναλαξ! και εννοειτε παντα χτεσινο, αφου μαγειρευω το βραδυ!

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Είστε καλά;

Κάναμε κι εμείς χτες τη β΄ επιπέδου!!! Η μπεμπούλα μας είναι μια χαρά και έφτασε τα 433 γραμμάρια!!!Β'εβαια μας παίδεψε λίγο, ήταν μπρούμυτα με τα χεράκια μπροστά στο πρόσωπο και ο γιατρός δεν μπορούσε να κάνει κάποιες μετρήσεις... Έτσι βγήκα έξω να περπατήσω, ήπια ένα χυμό, έφαγα και μια σοκολατίτσα (μιαμ!) και την καταφέραμε να πάρει καλύτερη θέση! Ευτυχώς όλα πήγαν καλά!

Σε δυο βδομαδες θα κάνω και την καμπύλη σακχάρου... Το σκέφτομαι και αναγουλιάζω, αλλά τι κάνουμε; Δεν μπορούμε να το αποφύγουμε...

Σας αφήνω, ο μικρός με φωνάζει...

Καλό σ/κ σε όλες!!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Είστε καλά;

Κάναμε κι εμείς χτες τη β΄ επιπέδου!!! Η μπεμπούλα μας είναι μια χαρά και έφτασε τα 433 γραμμάρια!!!Β'εβαια μας παίδεψε λίγο, ήταν μπρούμυτα με τα χεράκια μπροστά στο πρόσωπο και ο γιατρός δεν μπορούσε να κάνει κάποιες μετρήσεις... Έτσι βγήκα έξω να περπατήσω, ήπια ένα χυμό, έφαγα και μια σοκολατίτσα (μιαμ!) και την καταφέραμε να πάρει καλύτερη θέση! Ευτυχώς όλα πήγαν καλά!

Σε δυο βδομαδες θα κάνω και την καμπύλη σακχάρου... Το σκέφτομαι και αναγουλιάζω, αλλά τι κάνουμε; Δεν μπορούμε να το αποφύγουμε...

Σας αφήνω, ο μικρός με φωνάζει...

Καλό σ/κ σε όλες!!!

καλημερα και απο μενα!

μπραβο alex! ετσι να ακουμε καλα αποτελεσματα!!!! εγω παω την πεμπτη στο γιατρο να δουμε την μπουμπουκα μας!!!

τα αλλα κοριτσακια βολταρετε????

Καλημερα κι απο μενα !!!!!

Μπραβο για τα καλα νεα!!!!!

Γιατι θα κανεις καμπυλη ζαχαρου ηταν τσιμπιμενο το ζαχαρο σου?

Συγνωμη που σε ρωταω αλλα προχθες που ειχα παει να κανω τις εξετασεις του μηνα ηταν μια κοπελα και εκανε καμπυλη και μου ειπε οτι δεν ειχε ζαχαρο αλλα ο γιατρος της ειπε να την κανει προληπτικα.....

Επομενη για β επιπεδου η Υotou και μετα εγω εαν δεν κανω λαθος!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα !!!!!

Μπραβο για τα καλα νεα!!!!!

Γιατι θα κανεις καμπυλη ζαχαρου ηταν τσιμπιμενο το ζαχαρο σου?

Συγνωμη που σε ρωταω αλλα προχθες που ειχα παει να κανω τις εξετασεις του μηνα ηταν μια κοπελα και εκανε καμπυλη και μου ειπε οτι δεν ειχε ζαχαρο αλλα ο γιατρος της ειπε να την κανει προληπτικα.....

Επομενη για β επιπεδου η Υotou και μετα εγω εαν δεν κανω λαθος!!!

adraki εχω την εκανα την β επιπεδου στην 22η εβδομαδα, σημερα μπαινω στην 25η. η κορακλα μου ηταν 513γρ και τωρα θα παμε την πεμπτη να την δουμε! ανυπομονω να μου πει ποσο εχει γινει! καμπυλη ζαχαρου εμενα θα μου κανει μονο αν οι εξετασεις δειξουν ανεβασμενο ζαχαρο, αλλιως μου ειπε οτι δεν θα την κανω!

εσυ ποτε πας για β επιπεδου?

εμεις καναμε την β επιπεδου την τεταρτη... ολα ηταν πολυ καλα!! η μικρη μας ειναι 639 gr μας εκρυβε το δεξι της χερακι αλλα στο τελος βαρεθηκε κ μας εκανε την χαρη!! μας την εδειξαν κ 3D!! ηταν περιεργη η αισθηση..

τα δικα σας τα ειδατε 3D? σε ποιον εμοιαζε καταλαβατε??

αρχησαν να κλοτσανε? εμενα με κλοτσαει συνεχεια! ειναι τελεια!!

καλη μερα σε ολες μας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...