Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα στις εργαζόμενες και όχι εγκυούλες !! Κι εγω στο γραφειο αλλά ευτυχως λειπουν οι προισταμενοι σήμερα και ειμαστε χαλαρα !!!

Απο κοιλίτσα πως πάτε ?? Εγω τετοια κοιλιά στο 1ο είχα στον 7ο θυμάμαι .....

yotou αμα χτισουμε σπίτι σε σενα θα ρθουμε ... andraki κ σε σενα για παγωτα .. σλουρπ !!!!

Αlex αν και καθυστερημενα ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ κ με το καλό το μωράκι σας !!!!

Κι εγω με μνημη χρυσοψαρου ενα πράγμα ...

Προχθες εκανα και το εξης κουλό ... Κραταγε ο συζυγος τη μικρη αγκαλια έτοιμοι να πανε για ύπνο και παιρνω την πιπιλα χαλαρα να τη βαλω στο στόμα του συζύγου :shock: Αντιστεκεται εκεινος κι εγω τσατισμενη του την ξαναχωνω στο στόμα .. Ξυπνησα οταν αρχισε να φωνάζει "Τι κααααανεις "????????? Ενταξει ...πεσαμε κάτω απ τα γελια .. αφου γελαγε κι η μικρή !!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημερα στις εργαζόμενες και όχι εγκυούλες !! Κι εγω στο γραφειο αλλά ευτυχως λειπουν οι προισταμενοι σήμερα και ειμαστε χαλαρα !!!

Απο κοιλίτσα πως πάτε ?? Εγω τετοια κοιλιά στο 1ο είχα στον 7ο θυμάμαι .....

yotou αμα χτισουμε σπίτι σε σενα θα ρθουμε ... andraki κ σε σενα για παγωτα .. σλουρπ !!!!

Αlex αν και καθυστερημενα ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ κ με το καλό το μωράκι σας !!!!

Κι εγω με μνημη χρυσοψαρου ενα πράγμα ...

Προχθες εκανα και το εξης κουλό ... Κραταγε ο συζυγος τη μικρη αγκαλια έτοιμοι να πανε για ύπνο και παιρνω την πιπιλα χαλαρα να τη βαλω στο στόμα του συζύγου :shock: Αντιστεκεται εκεινος κι εγω τσατισμενη του την ξαναχωνω στο στόμα .. Ξυπνησα οταν αρχισε να φωνάζει "Τι κααααανεις "????????? Ενταξει ...πεσαμε κάτω απ τα γελια .. αφου γελαγε κι η μικρή !!!!

απιστευτο χαχαχαχαχαχα φανταζομαι το σκηνικο!!!!!! σαν την μαμα μου που ειχε βαλει το πορτοφολι της στην καταψηξη και το εψαχνε μανιωδως 2 μερες! χαχαχαχαχα (οχι τωρα, πρεπει να ηταν εγκυος στον αδελφο μου)

Γεια σας μανούλες και εγκυούλες!!

Ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας!!! :-):smile::-)

Να είστε όλες καλά και με το καλό να έρθουν όλα τα μπεμπάκια!!!

Την Παρασκευή έχουμε τη β΄επιπέδου! Επιτέλους! Έχει περάσει ένας μήνας από την τελευταία επίσκεψη στη γιατρό και μου έλειψε η μπεμπούλα μου! Θέλω να τη δωωωω!!!

Αdraki, πλησιάζει και η δική σας β΄επιπέδου! Και η δική μου μπέμπα είναι πολύ ήσυχη, φαντάσου πως μόνο όταν ξαπλώνω δίνει το παρόν! Έτσι ήταν όμως και ο γιος μου, οπότε δεν προβληματίζομαι...

Με γεια και το μαλλί!

Marigia, η δική μου κοιλίτσα είναι μικρή ακόμα... Όσο θυμάμαι όμως την πρώτη εγκυμοσύνη, στον ένατο είχε μεγαλώσει τόσο πολύ που δεν μπορούσα να αλλάξω πλευρό...:tongue::tongue: Α! Το σκηνικό με την πιπίλα είχε πολλή πλάκα!!!

Newmum, καλώς μας ήρθες και με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σου!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες και εγκυούλες!!

Ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας!!! :-):smile::-)

Να είστε όλες καλά και με το καλό να έρθουν όλα τα μπεμπάκια!!!

Την Παρασκευή έχουμε τη β΄επιπέδου! Επιτέλους! Έχει περάσει ένας μήνας από την τελευταία επίσκεψη στη γιατρό και μου έλειψε η μπεμπούλα μου! Θέλω να τη δωωωω!!!

Αdraki, πλησιάζει και η δική σας β΄επιπέδου! Και η δική μου μπέμπα είναι πολύ ήσυχη, φαντάσου πως μόνο όταν ξαπλώνω δίνει το παρόν! Έτσι ήταν όμως και ο γιος μου, οπότε δεν προβληματίζομαι...

Με γεια και το μαλλί!

Marigia, η δική μου κοιλίτσα είναι μικρή ακόμα... Όσο θυμάμαι όμως την πρώτη εγκυμοσύνη, στον ένατο είχε μεγαλώσει τόσο πολύ που δεν μπορούσα να αλλάξω πλευρό...:tongue::tongue: Α! Το σκηνικό με την πιπίλα είχε πολλή πλάκα!!!

Newmum, καλώς μας ήρθες και με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σου!

καλη β επιπεδου να εχετε κοριτσια!

καλημερα κοριτσια!

τι εγινε σημερα? ερημιες βλεπω! μου φαινεται σας πλακωσε το παπλωμα!!!

εχει και εναν παλιοκαιρο αστα να πανε!

μολις εφαγα μια τυροπιτα ζεστη ζεστη! αχ τελεια ηταν!

φιλακιαααααααααααααααααααα!

Διαφημίσεις

ο μικρουλης σου τι κανει?

Καλησπέρα! Σήμερα είχε ρεπό ο άντρας μου κι έτσι τρέχαμε το πρωί για διαφορες δουλίτσες...

Ο μικρός μια χαρά είναι, όσο φουσκώνει η κοιλιά μου τόσο αυτός ζωηρεύει...! :tongue:

Σε λίγο θα πάμε παιδίατρο να του κάνει το μαντού... Θα πέσει πολυυυύ κλάμα...

Εσείς όλα καλά;

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημερα κοριτσια !!!!!

Καλως ηρθες newmum με το καλο το μωρακι σου!!!!!

Βρε παιδια ολο βρεχει στην Αθηνα εμεις εδω εχουμε πολυ καλο καιρο εχει ενα ελαφρυ αερακι δροσηστικο θα ελεγα.....τα εχει παιξει φετος ο καιρος μου φαινετε!!!!

Ευτυχως μου δωθηκε η λιστα εισιτηριου για την Τεταρτη ελπιζω να μην εχει παλι απεργιες γιατι γκρρρρρ

Τι φαγητο εχετε σημερα για πειτε καμμια ιδεα!!!!

Εμενα μαγειρευει η πεθερα μου αλλα επειδη τα εχω παρει αποφασισα να μαγειρευω καθε απογευμα...

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Καλημερα κοριτσια !!!!!

Καλως ηρθες newmum με το καλο το μωρακι σου!!!!!

Βρε παιδια ολο βρεχει στην Αθηνα εμεις εδω εχουμε πολυ καλο καιρο εχει ενα ελαφρυ αερακι δροσηστικο θα ελεγα.....τα εχει παιξει φετος ο καιρος μου φαινετε!!!!

Ευτυχως μου δωθηκε η λιστα εισιτηριου για την Τεταρτη ελπιζω να μην εχει παλι απεργιες γιατι γκρρρρρ

Τι φαγητο εχετε σημερα για πειτε καμμια ιδεα!!!!

Εμενα μαγειρευει η πεθερα μου αλλα επειδη τα εχω παρει αποφασισα να μαγειρευω καθε απογευμα...

καλημερα κοριτσια!

alex θα το τρυπησουν το γλυκουλι? κριμα μωρε!!! το μαγαζι που μου ελεγες το ειχα βρει στο internet και μαλλον εκει θα καταληξουμε!

adraki καλα κανεις με το μαγειρεμα, οσο πιο λιγο ανακατευονται τοσο καλυτερα, το λεω εγω που η πεθερα μου ειναι super διακρητικη, παρολα αυτα απο μακρια και αγαπημενοι! μενει διπλα μας και στην αρχη ηθελε να μαγειρευει εκεινη, αλλα συνεννοηθηκαμε με τον αντρα μου ο καθενας στο σπιτι του! ε μια φορα στο τοσο δεν της χαλαμε χατηρι και περνουμε το φαγητο, αφου μας ρωτησει και αν το θελουμε!

και εγω μαγειρευω καθε απογευμα για να εχω φαγητο την αλλη μερα. εχω φτιαξει μενου ως εξης: 1 φορα την εβδομαδα ψαρι, 2 κρεας, 1 λαδερο, 1 οσπρια, 1 ζυμαρικα.

αυτη την εβδομαδα εφτιαξα: κυριακη γαυρο τηγανητο με πατατες, δευτερα φασολακια, τριτη αυγα με πατατες, τεταρτη μακαρονια, πεμπτη γεμιστα, παρασκευη μπριζολες, για αυριο μαλλον θα κανω παπουτσακια μελιτζανες και κυριακη κρεας κοκκινιστο με πατατες η γιουβετσι.

ελπιζω να σου εδωσα ιδεες!

καλημερα και παλι!

Σ ευχαριστω πολυ και βεβαια μου εδωσες ιδεες!!!!!

Μα που εχουν χαθει τα υπολοιπα κοριτσια? Ελπιζω να ειναι ολα καλα και απλα να μην προλαβαινουν να μπαινουν....

Η πεθερα μου μαγειρευει μονο το καλοκαιρι το χειμωνα ετσι βγαζω και εγω προγραμμα ψωνιζω να τα εχω σπιτι και ειναι ολα οκ τωρα ομως το αποφασισα ....ελπιζω να τα καταφερω γιατι δουλευω μεχρι τις 2-2:30 παω σπιτι τρωω ξαπλωνω και το απογευμα μου φερνει η μαμα μου τον μικρο και θελει να παιζει με τα παιδια στη γειτονια και πρεπει να τον προσεχω αλλα θα βαζω το φαγητο και θα μπαινωβγαινω, το προβλημα ειναι οτι εχω πανδυσκολο αντρα στο φαγητο αλλα αν θελει μπορει να πηγαινει στη μαμα του και το χειμωνα θα κανω οτι μ αρεσει και ας ψαξει να την βρει χαχαχα!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...