Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια !!

Ειχα αδειουλα αυτες τις μερες γιατι έκανα κάτι συσπασουλες κ ξεκουραστηκα .

Πηγα στο ΓΑΙΑ πρόσφατα που γεννησε μια φιλη κ έιδα τα 4κλινα τα οποια είναι πολύ άνετα και με 2 τουαλετες Καμιά σχεση με το ΜΗΤΕΡΑ πάντως.

Για διακοπες τι λέτε θα κάνετε φέτος ???

Οι δευτερομανούλες πως την παλευετε με τα μικρά και το σπίτι ??? Εγω γενικα εχω κουραστει κ με την δουλειά κ με όλα .. Ευτυχως πήγα πεθερουλα 3 μερουλες και ξεκουραστηκα λιγάκι ....

Οι αλλες τι νέα ???/

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια !!

Ειχα αδειουλα αυτες τις μερες γιατι έκανα κάτι συσπασουλες κ ξεκουραστηκα .

Πηγα στο ΓΑΙΑ πρόσφατα που γεννησε μια φιλη κ έιδα τα 4κλινα τα οποια είναι πολύ άνετα και με 2 τουαλετες Καμιά σχεση με το ΜΗΤΕΡΑ πάντως.

Για διακοπες τι λέτε θα κάνετε φέτος ???

Οι δευτερομανούλες πως την παλευετε με τα μικρά και το σπίτι ??? Εγω γενικα εχω κουραστει κ με την δουλειά κ με όλα .. Ευτυχως πήγα πεθερουλα 3 μερουλες και ξεκουραστηκα λιγάκι ....

Οι αλλες τι νέα ???/

καλημερα κοριτσακια!!!

και εμεις καλα ειμαστε, ευτυχως που δροσισε λιγο ο καιρος και δεν κανει τοση ζεστη! εχτες ειχαμε το 2ο τουρ για το παιδικο δωματιο, ψαχνουμε μια πολυθρονα σεζλονγκ η τυπου ανακληντρο για να ξαπλωνω και εγω λιγο!

για διακοπες λεμε ναυπλοιο για να ειμαστε κοντα και εχει και πολυ ωραια θαλασσα! καμια 10αρια μερες.

κατα τα αλλα δουλεια!!! το τριημερο δεν πηγαμε πουθενα γιατι δουλευαμε και καναμε και γενικη στο σπιτι.

αυτα! τα μπεμπακια μας τι κανουν???:-P

Καλημέρα

yotou επεσες στην περιπτωση . Ο συζυγος είναι απο Ναυπλιο οποτε οτι θες ρωτα οκ ???

Κι εμεις εκει θα παμε τη 2η βδομαδα του Αυγουστου μάλλον Εσεις πότε λέτε ?

Καρεκλα εχει στα mothercare αλλά νομιζω πως μπορεις να βρεις και πιο φθηνη .. Αθηνα μένεις ??

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! Είστε καλά;

Σήμερα έχουμε με τον αντρούλη μου επέτειο γάμου!! Κλείνουμε 2 χρόνια και ποιος το περίμενε ότι θα έχουμε τον γιόκα μας και θα περιμένουμε και την μπεμπούλα μας! Νιώθω πως είμαστε ευλογημένοι...

Το τριήμερο δε φύγαμε, γιατί δεν μπορούσαμε να αφήσουμε το παιδάκι μας... Κάναμε όμως πολλές βόλτες, είδαμε φίλους που δεν είχαμε βρεθεί εδώ και καιρό και περάσαμε φανταστικά! Ελπίζω κι εσείς, κοριτσάκια, να περάσατε όμορφα!

Marigia μου, δευτερομανούλα κι εγώ, όμως έχω την τύχη να εχω άδεια από τη δουλειά μου όλους αυτούς τους μήνες κι έτσι δεν κουράζομαι ιδιαίτερα... Άσε που έχω και τη μαμά μου κοντά και με βοηθάει στις χοντρές δουλειές, οπότε όλα καλά... Κοίτα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς... Ελπίζω και ο σύζυγος να βοηθάει την κατάσταση...

Yotou, νομίζω πως στα ικέα έχει τέτοιου τύπου πολυθρόνες. Πώς πάει η έρευνα; Έχει στον Κηφισό ένα πρατήριο με όλα τα είδη και σε καλές τιμές, αν θες σου στέλνω λεπτομέρειες. Είχαμε πάρει από κει παρκοκρέβατο με στρώμα και διάφορα άλλα μικροπράγματα.

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημέρα

yotou επεσες στην περιπτωση . Ο συζυγος είναι απο Ναυπλιο οποτε οτι θες ρωτα οκ ???

Κι εμεις εκει θα παμε τη 2η βδομαδα του Αυγουστου μάλλον Εσεις πότε λέτε ?

Καρεκλα εχει στα mothercare αλλά νομιζω πως μπορεις να βρεις και πιο φθηνη .. Αθηνα μένεις ??

ok! thanks! εχουμε παει πολλες φορες στο ναυπλοιο, ειναι αγαπημενη πολη! εκει μου εκανε προταση γαμου ο γλυκουλης μου, σε ενα τριημερο καθαρης δευτερας το 2008!

λεμε γυρω στις 10-20 αυγουστου.

ηθελα να ειναι τυπου σεζλονγκ αντι για πολθρονα θηλασμου για να μπορω να ξαπλωνω και λιγο διπλα στην μπεμπα!

αθηνα μενω. εσυ?

Διαφημίσεις

Σήμερα έχουμε με τον αντρούλη μου επέτειο γάμου!! Κλείνουμε 2 χρόνια και ποιος το περίμενε ότι θα έχουμε τον γιόκα μας και θα περιμένουμε και την μπεμπούλα μας! Νιώθω πως είμαστε ευλογημένοι...

Το τριήμερο δε φύγαμε, γιατί δεν μπορούσαμε να αφήσουμε το παιδάκι μας... Κάναμε όμως πολλές βόλτες, είδαμε φίλους που δεν είχαμε βρεθεί εδώ και καιρό και περάσαμε φανταστικά! Ελπίζω κι εσείς, κοριτσάκια, να περάσατε όμορφα!

Marigia μου, δευτερομανούλα κι εγώ, όμως έχω την τύχη να εχω άδεια από τη δουλειά μου όλους αυτούς τους μήνες κι έτσι δεν κουράζομαι ιδιαίτερα... Άσε που έχω και τη μαμά μου κοντά και με βοηθάει στις χοντρές δουλειές, οπότε όλα καλά... Κοίτα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς... Ελπίζω και ο σύζυγος να βοηθάει την κατάσταση...

Yotou, νομίζω πως στα ικέα έχει τέτοιου τύπου πολυθρόνες. Πώς πάει η έρευνα; Έχει στον Κηφισό ένα πρατήριο με όλα τα είδη και σε καλές τιμές, αν θες σου στέλνω λεπτομέρειες. Είχαμε πάρει από κει παρκοκρέβατο με στρώμα και διάφορα άλλα μικροπράγματα.

ικεα ειδα την πιο βολικη απο ολες αλλα εχει 320€! δεν ειναι ακριβη για το ικεα? δηλ αν την κανω παραγγελεια σε μαγαζι με επιπλα ποσο θα παει. στειλε λεπτομεριες για το μαγαζι στον κηφισο, ειναι και διπλα μας!

ικεα ειδα την πιο βολικη απο ολες αλλα εχει 320?! δεν ειναι ακριβη για το ικεα? δηλ αν την κανω παραγγελεια σε μαγαζι με επιπλα ποσο θα παει. στειλε λεπτομεριες για το μαγαζι στον κηφισο, ειναι και διπλα μας!

320;;;; Πανάκριβη... Το πρατήριο λέγεται motherbaby και βρίσκεται στον Αγ.Ιωάννη τον Θεολόγο. Όπως κατεβαίνεις την Α.Παπανδρέου, στρίβεις δεξιά 4-5 στενά πριν τον Κηφισό (έχει ένα αθλητικό κέντρο εκεί) και το βρίσκεις μπροστά σου. Αν μπεις στο google θα βρεις και το site τους με λεπτομέρειες.

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

alex απο Motherbaby ειχα πάρει κι εγω την κούνια της μικρής . Μαλιστα δίνουν κ μαξιλαρι θηλασμου δώρου ακομα κι αν δεν ψωνίσεις οπότε και θα ξαναπαω. Δεν ξερω αν θα βρει πολυθρονα όμως .Μπορεις να δεις ομως απο καρότσια μέχρι κ πιπίλες !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα τα νεα σας ειναι πολυ ωραια!!!!!

Εγω επιτελους χθες εκανα ανταυγιες αλλα 3 ωρες στο κομωτηριο πως βαριεμαι δε λεγετε....

Την επομενη Τεταρτη θα ανεβω για το β επιπεδου εχω πολυ αγωνια ολα μου φαινονται περιεργα μαλλον εχω στη μνημη μου τους τελευταιους μηνες εγκυμοσυνης του γιου μου που κουνιωταν παρα πολυ και τωρα πολυ υσηχια ρε παιδι μου!!!!

Σημερα θα κανω εξετασεις για να τις παω στο γιατρο!!!!

Οσο για τις δευτερομανουλες ευτυχως και εμενα με βοηθαει παρα πολυ η μανουλα μου εχει το μικρο μεχρι το απογευμα και με βοηθαει και στις δουλειες του σπιτιου εγω δουλευω το πρωι και μετα γυρναω και κοιμαμαι λιγο γιατι δεν την παλευω!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα τωρα μαλλον κοιμαστε εεεε???

Να εχετε μια υπεροχη μερα!!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

320;;;; Πανάκριβη... Το πρατήριο λέγεται motherbaby και βρίσκεται στον Αγ.Ιωάννη τον Θεολόγο. Όπως κατεβαίνεις την Α.Παπανδρέου, στρίβεις δεξιά 4-5 στενά πριν τον Κηφισό (έχει ένα αθλητικό κέντρο εκεί) και το βρίσκεις μπροστά σου. Αν μπεις στο google θα βρεις και το site τους με λεπτομέρειες.

καλημερα alex! τι χαζη που ειμαι! δεν σου ευχηθηκα!!!!!

να ζησετε! να ειστε παντα ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι!!!!! με το καλο να ολοκληρωσετε την ευτυχια της οικογενειας σας!:-P

ευχαριστω για το μαγαζι!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα τα νεα σας ειναι πολυ ωραια!!!!!

Εγω επιτελους χθες εκανα ανταυγιες αλλα 3 ωρες στο κομωτηριο πως βαριεμαι δε λεγετε....

Την επομενη Τεταρτη θα ανεβω για το β επιπεδου εχω πολυ αγωνια ολα μου φαινονται περιεργα μαλλον εχω στη μνημη μου τους τελευταιους μηνες εγκυμοσυνης του γιου μου που κουνιωταν παρα πολυ και τωρα πολυ υσηχια ρε παιδι μου!!!!

Σημερα θα κανω εξετασεις για να τις παω στο γιατρο!!!!

Οσο για τις δευτερομανουλες ευτυχως και εμενα με βοηθαει παρα πολυ η μανουλα μου εχει το μικρο μεχρι το απογευμα και με βοηθαει και στις δουλειες του σπιτιου εγω δουλευω το πρωι και μετα γυρναω και κοιμαμαι λιγο γιατι δεν την παλευω!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα τωρα μαλλον κοιμαστε εεεε???

Να εχετε μια υπεροχη μερα!!!!!

καλημερα! και εγω πρωινη πρωινη! ανοιγω το μαγαζι 7,30 και φευγω απο το σπιτι στις 7,00! εννοειτε οτι κοιμαμαι το μεσημερι γιατι και εγω δεν την παλευω!!!

καλη επιτυχια στην β επιπεδου! αλλα θα ειναι ολα καλα!!!!:-P

με γεια το μαλλι!:tongue:

Συγνωμη απο μυαλο αστα και μνημη χρυσοψαρου!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!!!!!!!

καλημερα! και εγω πρωινη πρωινη! ανοιγω το μαγαζι 7,30 και φευγω απο το σπιτι στις 7,00! εννοειτε οτι κοιμαμαι το μεσημερι γιατι και εγω δεν την παλευω!!!

καλη επιτυχια στην β επιπεδου! αλλα θα ειναι ολα καλα!!!!:-P

με γεια το μαλλι!:tongue:

Εγω ανοιγω στις 7:00 ξυπναω επτα παρα ειμαι 2 λεπτα απο το μαγαζι....

Σ ευχαριστω πολυ!!!!!

Αξιζε τον κοπο η αναμονη ευτυχως ειχα να κανω ανταυγιες απο τον Ιανουαριο!!!!

Εγω ανοιγω στις 7:00 ξυπναω επτα παρα ειμαι 2 λεπτα απο το μαγαζι....

Σ ευχαριστω πολυ!!!!!

Αξιζε τον κοπο η αναμονη ευτυχως ειχα να κανω ανταυγιες απο τον Ιανουαριο!!!!

τουλαχιστον εισαι κοντα, εγω μενω πετρουπολη και το μαγαζι ειναι στον γερακα! αλλα ευτυχως ειναι το πατρικο μου απεναντι!

τι μαγαζι εχεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...