Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Πάλι καλά που μπορείς να κάνεις δουλειές. Εγώ πονάω χαμηλά και ίσα ίσα ένα φαγητό αντέχω να κάνω άντε και κανένα πιάτο.

καλημερα κοριτσια!

polixenia εχεις 2 ζουζουνια και προχωρημενη εγκυμοσυνη! εγω εχω 1 και παλι στο σκηψιμο δεν τα παω καλα! κανω τις δουλειες μου κανονικα αλλα με προσοχη!

παντως απο οτι μου λεει ο γιατρος το μωρο ειναι προφυλαγμενο μες στην κοιλια σαν το χρυσοψαρο στην γυαλα! φαντασου να εισαι εγκυος στο 2 και να εχεις και ενα παιδακι ακομα! δεν θα το φροντισεις? αναγκαστικα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχει δικιο η YΟΤOU εσυ εχεις δυο μωρακια δεν ειναι το ιδιο!!!!

Εγω εχω πολυ μικρη κοιλιτσα και πολλες φορες το ξεχναω οτι ειμαι εγκυος σε σημειο να ανυσηχω και να περιμενω πως και πως να δω ξανα το σπορακι μου για να υσηχασω...

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Καλημέρα!!

Συμφωνώ με όσα λέτε και ότι το μωρά είναι προφυλαγμένα εκεί μέσα, απλά το σώμα μου μού δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ξεπερνάω ένα όριο και δυστυχώς αυτό το όριο φαίνεται να είναι χαμηλό ...

Αφού σκέφτομαι πώς θα τα καταφέρω με το περπάτημα κατά το τέλος Ιούνη για έπιπλα και πράγματα των μωρών.

UbPrp3.png

Καλημέρα!!

Συμφωνώ με όσα λέτε και ότι το μωρά είναι προφυλαγμένα εκεί μέσα, απλά το σώμα μου μού δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ξεπερνάω ένα όριο και δυστυχώς αυτό το όριο φαίνεται να είναι χαμηλό ...

Αφού σκέφτομαι πώς θα τα καταφέρω με το περπάτημα κατά το τέλος Ιούνη για έπιπλα και πράγματα των μωρών.

καλημερα!

με βοηθεια απο τον αντρα σου κατα βαση, και η μαμα η πεθερα, οποια ειναι πιο κοντα και μπορει!

προεχουν τα μωρα φυσικα! αν δεις οτι κατι δεν μπορεις να το κανεις απλα δεν θα το κανεις!!!

εχτες πηγαμε και ριξαμε μια ματια για τα πραγματα του παιδικου! τι ωραια που ηταν! κοιταγα τις κουνιες και ελεγα εκει θα κοιματε το ζουζουνελι μου? τα θελω ολα!!!!! παντως εχουν βγαλει φοβερα πραγματα.... δεν ειχα ξανασχοληθει με τετοια ειδη και τρελλαθηκα!!!!!!

τι καλα!

παντως η ζεστη καλα κρατει! ελιωσα εχτες το μεσημερι μεχρι να παω απο το μαγαζι στο σπιτι!

Εχει δικιο η YΟΤOU εσυ εχεις δυο μωρακια δεν ειναι το ιδιο!!!!

Εγω εχω πολυ μικρη κοιλιτσα και πολλες φορες το ξεχναω οτι ειμαι εγκυος σε σημειο να ανυσηχω και να περιμενω πως και πως να δω ξανα το σπορακι μου για να υσηχασω...

και εγω ετσι ανησυχουσα! μεχρι που αρχησε να κουνιεται, οποτε ειμαι ησυχη τωρα! το ακουσες το μωρακι σου?

Διαφημίσεις

Ναι το εχω ακουσει αλλα ειδικα χθες βραδυ μου εδωσε και καταλαβα εμ! ολη μερα δεν ειχα καθησει πηγαμε με τον μικρο για μπανιο εκανα και πολλες δουλειες, δουλευα κιολας ε το βραδυ το σπορακι μου μολις ξαπλωσα με κλωτσομπουνισε χαχαχα

Ναι το εχω ακουσει αλλα ειδικα χθες βραδυ μου εδωσε και καταλαβα εμ! ολη μερα δεν ειχα καθησει πηγαμε με τον μικρο για μπανιο εκανα και πολλες δουλειες, δουλευα κιολας ε το βραδυ το σπορακι μου μολις ξαπλωσα με κλωτσομπουνισε χαχαχα

δεν ειναι πια σπορακι... ειναι μωρο!!!!!!!!

δεν ειναι τελειο συναισθημα?

Καλημερα!!!!!

Ποσο δικιο εχεις!!!!

Σημερα η ζεστη ειναι πολυ πρωινη, να δω πως θα την παλεψω!!!

Μαλλον εχετε φυγει για τριημερο πολυ υσηχια στο καφε μας!!!!

Καλο τριημερο σε ολες εδω εχει κατεβει αρκετος κοσμος!!!

Πολλα φιλια!!!!

Καλημερα!!!!!

Ποσο δικιο εχεις!!!!

Σημερα η ζεστη ειναι πολυ πρωινη, να δω πως θα την παλεψω!!!

Μαλλον εχετε φυγει για τριημερο πολυ υσηχια στο καφε μας!!!!

Καλο τριημερο σε ολες εδω εχει κατεβει αρκετος κοσμος!!!

Πολλα φιλια!!!!

καλημερα!

εγω δουλευω και σημερα και την δευτερα! δεν φυγαμε....

που μενεις και λες οτι εχει κατεβει πολυς κοσμος?

Καλησπέρα κι απο μένα,

Ποια είναι απο νησι καλέ ξεχνάω ???

Β επιπεδου τελος το μήνα εμεις .

Αληθεια γενναει καμιά αλλη στο ΓΑΙΑ ???

εγω ειμαι απο την κω. εχω πητ 08/10, β' επιπεδου στις 15/06 και θα τα κανω ολα στο ΓΑΙΑ. εκανα tour στις αιθουσες κ οι κοπελες ηταν πολυ εξυπηρετικες παρολο που ημουν 3 μηνων ακομα τοτε.. Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!

ααα να σας ρωτησω .. με την ζεστη πως τα πατε?? εγω εχω μεγαλο προβλημα τις νυχτες!!! δεν μπορω να κοιμηθω....

Διαφημίσεις

εγω ειμαι απο την κω. εχω πητ 08/10, β' επιπεδου στις 15/06 και θα τα κανω ολα στο ΓΑΙΑ. εκανα tour στις αιθουσες κ οι κοπελες ηταν πολυ εξυπηρετικες παρολο που ημουν 3 μηνων ακομα τοτε.. Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!

ααα να σας ρωτησω .. με την ζεστη πως τα πατε?? εγω εχω μεγαλο προβλημα τις νυχτες!!! δεν μπορω να κοιμηθω....

εγω εχω 7/10 πητ! και 2 μερες να κοιμηθω! εκτος απο την ζεστη η μπεμπα κανει παρτυ μολις ξαπλωσω!:-P

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πως περάσατε ? Εμείς εδώ σπιτάκι, αλλά όμορφα με το κοριτσάκι μας!

Νατάσα από Κω είσαι? Αχ τι μου θύμισες, αγαπημένο νησί! Έμενα για μια σεζόν στο Ψαλίδι.

Καλα με την ζέστη ούτε κι εγώ την παλεύω...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...