Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια! Όλα καλά;

Yotou και Nadine, τέλεια τα νέα σας! Χαίρομαι πάρα πολύ!

Ο γιος μου όταν γεννήθηκε μου έμοιαζε πάρα πολύ, με τον καιρό όμως έγινε αντίγραφο του μπαμπά του! :-) Αλλάζουν τα μωράκια!

Για τη διάρκεια της εξέτασης που λέγατε, και στο Μητέρα μία από τα ίδια... 20 λεπτά με το ζόρι... Πάντως πιστεύω ότι είναι έμπειροι γιατροί και δίνουν αξιόπιστα αποτελέσματα...

Εμένα προς το παρόν δε μ' ενοχλεί η μέση μου ούτε και η πλάτη μου... Στην πρώτη εγκυμοσύνη υπέφερα, μιλάμε για πόνους από τον 6ο μήνα μέχρι που γέννησα, σε καθημερινή βάση... Ούτε να κοιμηθώ δεν μπορούσα, είχα γίνει ένα με τη θερμοφόρα... Λέτε να τη γλιτώσω αυτή τη φορά; Μακάρι!

Polixenia, τι καλά που θα δεις τα μωράκια σου σήμερα! Εγώ σε 10 μέρες... Μετράω αντίστροφα...

Καλό μεσημέρι!!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσακια εγκυούλες !!!

Διαβαζω για μεσημεριανους υπνακους κ δεν φανταζεσται ποσο ζηλευω .. Εγω γυρναω 5.30 κ μεχρι της 9.00 που κοιμαται η μικρη εχουμε την ωρα του παιδιού .. Ε να το δουμε κι αυτο το κακομοιρο λιγακι τόσες ώρες μοναχό του .....

Ξεκινησαμε και γιογιο τρομαρα μας ..andraki σε διάβασα στο θεμα για τις πάνες

Καλη επιτυχια κ σε σας !!!

Κατα τα άλλα βρε κοριτσια πηρα σήμερα τις αιματολογικες κ εχω φεριτινη 10 κ αιματοκριτη 30 Παιρνω σιδηρο , πινω πορτοκαλαδες στημενες , τρωω φακες τι αλλο να κάνω ??? Κατι φιλες μου ειπαν για τσουκνιδα , θα το δοκιμασω κι αυτό γιατι δεν μπορω να παρω τα πόδια μου.. Εσείς πως πατε απο τιμες αλήθεια ???

Και κάτι ευχαριστο !!! Χθες εφαγα γιαουρτι με σοκολατενια μπισκοτα oreo και εφαγα την 1η δυνατη κλωτσια απ το νινι !!! Εδω κ μια βδομαδα μονο κάτι φτερουγισματα ενιωθα Μεγαλωσε κι αυτό !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημέρα κοριτσακια εγκυούλες !!!

Διαβαζω για μεσημεριανους υπνακους κ δεν φανταζεσται ποσο ζηλευω .. Εγω γυρναω 5.30 κ μεχρι της 9.00 που κοιμαται η μικρη εχουμε την ωρα του παιδιού .. Ε να το δουμε κι αυτο το κακομοιρο λιγακι τόσες ώρες μοναχό του .....

Ξεκινησαμε και γιογιο τρομαρα μας ..andraki σε διάβασα στο θεμα για τις πάνες

Καλη επιτυχια κ σε σας !!!

Κατα τα άλλα βρε κοριτσια πηρα σήμερα τις αιματολογικες κ εχω φεριτινη 10 κ αιματοκριτη 30 Παιρνω σιδηρο , πινω πορτοκαλαδες στημενες , τρωω φακες τι αλλο να κάνω ??? Κατι φιλες μου ειπαν για τσουκνιδα , θα το δοκιμασω κι αυτό γιατι δεν μπορω να παρω τα πόδια μου.. Εσείς πως πατε απο τιμες αλήθεια ???

Και κάτι ευχαριστο !!! Χθες εφαγα γιαουρτι με σοκολατενια μπισκοτα oreo και εφαγα την 1η δυνατη κλωτσια απ το νινι !!! Εδω κ μια βδομαδα μονο κάτι φτερουγισματα ενιωθα Μεγαλωσε κι αυτό !!!

πρωτη κλωτσια ε? μπραβο! και εγω στην 18η την καταλαβα.

και εγω φεριτινη πατος 10 η 15 εχω, δεν εχει να κανει με το σιδηρο αλλα με την αποθηκευση του σιδηρου στον οργανισμο. σιδηρο εχω κανονικο, αλλα απο οτι ειπε ο γιατρος δεν υπαρχει προβλημα. αυτο που βοηθαει στην αποθηκευση του σιδηρου ειναι η βιταμινη c!

ξεκινησατε γιογιο ε? μπραβο! τουλαχιστον δεν θα εχετε διπλα εξοδα σε πανες!!!!!! χαχαχαχα!

Γεια σας κοριτσάκια! Όλα καλά;

Yotou και Nadine, τέλεια τα νέα σας! Χαίρομαι πάρα πολύ!

Ο γιος μου όταν γεννήθηκε μου έμοιαζε πάρα πολύ, με τον καιρό όμως έγινε αντίγραφο του μπαμπά του! :-) Αλλάζουν τα μωράκια!

Για τη διάρκεια της εξέτασης που λέγατε, και στο Μητέρα μία από τα ίδια... 20 λεπτά με το ζόρι... Πάντως πιστεύω ότι είναι έμπειροι γιατροί και δίνουν αξιόπιστα αποτελέσματα...

Εμένα προς το παρόν δε μ' ενοχλεί η μέση μου ούτε και η πλάτη μου... Στην πρώτη εγκυμοσύνη υπέφερα, μιλάμε για πόνους από τον 6ο μήνα μέχρι που γέννησα, σε καθημερινή βάση... Ούτε να κοιμηθώ δεν μπορούσα, είχα γίνει ένα με τη θερμοφόρα... Λέτε να τη γλιτώσω αυτή τη φορά; Μακάρι!

Polixenia, τι καλά που θα δεις τα μωράκια σου σήμερα! Εγώ σε 10 μέρες... Μετράω αντίστροφα...

Καλό μεσημέρι!!!

καλημερα alex!

με το καλο να δεις το γλυκουλι σου!

Γεια σας κοριτσια!!!

Ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση ελπιζω οτι δεν θα χρειαστει το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι θα πρεπει να κατσω σε ακινησια και εγω πηγαινοερχομαι αυθημερων στην Αθηνα.

Εαν χρειαστει ομως θα την κανω......

Κατα τα αλλα ζεστη αρκετη και νυστα!!!!

Παντος κοριτσια εγω αυτη την περιοδο θελω να τρωω φρουτα που πριν δεν τρελενομουν κιολας.

Καρπουζι πεπονι αχλαδι αμ αυτα τα κερασια τα εχω τσακισει!!!!

Τωρα αχω αρχισει και αηδιαζω και με τα παγωτα αλλο και τουτο παλι αηδια με τη σοκολατα ,τη φετα ,τωρα τα παγωτα τι να πω καθε εγκυμοσυνη εχει και τα δικα της...

και εγω μολις βλεπω φρουτα κανω σαν τρελλη που δεν τα πολυετρωγα! δεν εχω αηδιασει τιποτα! τρωω σαν γουρουνι!!! ευτυχως που εχω καλο μεταβολισμο και εχω παρει μονο 4!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

βαρεσαμε διαλυση μου φαινεται!

ειστε ολες καλα? τα μπεμπεκια μας?

εγω εχτες τα ποδια μου ηταν τουμπανο και πηρα τον γιατρο κ μου ειπε να αυξησω το μαγνησιο και να κανω κανα μπανακι στην θαλασσα καθως και να τρωω αλατι και πολυ νερο!παντως πολυ νυστα εχτες, κοιμομουν απο τις 5 εως τις 7 και μετα απο τις 11,30 μεχρι το πρωι!!!!!!!

φιλακια :-P:-P:-P

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τα είδαμε χτες τα μπεμπόνια, μια χαρά είναι!! Όπως πάντα ο ένας ήσυχος και ο άλλος νευρόσπασμα! Θα μας βγάλει το λάδι αυτός ο ένας!! 409 γρ. ο ένας και 415 γρ. ο άλλος, καλοθρεμμένα τα βγάζει το μηχάνημα σαν να είμαστε μιας εβδομάδας παραπάνω...

Κατά τα άλλα καλά... Δεν έχω άλλα νέα. Και μάλλον και αυτό καλό είναι. Τώρα αρχές Ιουλίου η επόμενη επίσκεψη όταν θα είμαστε πια στον 6ο.

Πήρα 2 κιλά τελικά στον μήνα. Κάτω από 2 το μήνα δεν το βλέπω να παίρνω... Αααα του διόρθωσα και την αρχική του μέτρηση γιατί η ζυγαριά του πάει 1,5 κιλό πιο μπροστά από τη δική μου!! γκρρρρ και με έβγαζε κάθε φορά παραπάνω με αποτέλεσμα να φαίνομαι ότι έχω βάλει σχεδόν 9 κιλά....! Ναι καλά στα αυτιά τα έβαλα ....

Αυτάαα!

UbPrp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τα είδαμε χτες τα μπεμπόνια, μια χαρά είναι!! Όπως πάντα ο ένας ήσυχος και ο άλλος νευρόσπασμα! Θα μας βγάλει το λάδι αυτός ο ένας!! 409 γρ. ο ένας και 415 γρ. ο άλλος, καλοθρεμμένα τα βγάζει το μηχάνημα σαν να είμαστε μιας εβδομάδας παραπάνω...

Κατά τα άλλα καλά... Δεν έχω άλλα νέα. Και μάλλον και αυτό καλό είναι. Τώρα αρχές Ιουλίου η επόμενη επίσκεψη όταν θα είμαστε πια στον 6ο.

Πήρα 2 κιλά τελικά στον μήνα. Κάτω από 2 το μήνα δεν το βλέπω να παίρνω... Αααα του διόρθωσα και την αρχική του μέτρηση γιατί η ζυγαριά του πάει 1,5 κιλό πιο μπροστά από τη δική μου!! γκρρρρ και με έβγαζε κάθε φορά παραπάνω με αποτέλεσμα να φαίνομαι ότι έχω βάλει σχεδόν 9 κιλά....! Ναι καλά στα αυτιά τα έβαλα ....

Αυτάαα!

Αντε μπραβο! μια χαρα ειναι τα ζουζουνακια σου! φαντασου οτι εγω ειμαι 23 εδβομαδων περιπου και την εβγαλε 513 γρ.

Καλημέρα κοριτσάκια!

Μπήκα στα πεταχτά, γιατί ο μικρός δεν κάθεται πολλή ώρα μόνος του να παίξει, με θέλει συνεχώς δίπλα του...

Polixenia, μια χαρά τα ζουζουνάκια σου, τα καλοταϊζεις!! ;)

Yotou, είσαι σίγουρη για το αλάτι; Μήπως δεν κατάλαβες καλά, γιατί ξέρω ότι προκαλεί κατακράτηση και γι' αυτό πρήζονται τα πόδια... Εγώ στον ένατο το είχα σχεδόν κόψει, παρόλο που δεν είχα πρηστεί καθόλου.

Με φωνάζει ο γιόκας, θα προσπαθήσω να μπω αργότερα... Σας φιλώ!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Μπήκα στα πεταχτά, γιατί ο μικρός δεν κάθεται πολλή ώρα μόνος του να παίξει, με θέλει συνεχώς δίπλα του...

Polixenia, μια χαρά τα ζουζουνάκια σου, τα καλοταϊζεις!! ;)

Yotou, είσαι σίγουρη για το αλάτι; Μήπως δεν κατάλαβες καλά, γιατί ξέρω ότι προκαλεί κατακράτηση και γι' αυτό πρήζονται τα πόδια... Εγώ στον ένατο το είχα σχεδόν κόψει, παρόλο που δεν είχα πρηστεί καθόλου.

Με φωνάζει ο γιόκας, θα προσπαθήσω να μπω αργότερα... Σας φιλώ!

Κι εγώ αυτό ξέρω για το αλάτι. Μήπως ήθελες να γράψεις "να μην" και σου ξέφυγε η λέξη;

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ αυτό ξέρω για το αλάτι. Μήπως ήθελες να γράψεις "να μην" και σου ξέφυγε η λέξη;

και εγω ετσι νομιζα και του το ειπα αλλα μου ειπε να βαζω αλατι στο φαγητο και να τα κανω νοστημα οχι αναλατα. και πολυ νερο! τι να πω!!! εχω θεμα και με την πιεση βεβαια ειναι χαμηλη 10 με 6 στην καλυτερη. ισως για αυτο.

και εγω ετσι νομιζα και του το ειπα αλλα μου ειπε να βαζω αλατι στο φαγητο και να τα κανω νοστημα οχι αναλατα. και πολυ νερο! τι να πω!!! εχω θεμα και με την πιεση βεβαια ειναι χαμηλη 10 με 6 στην καλυτερη. ισως για αυτο.

Ε μάλλον γι'αυτό θα το είπε ... Οπότε και το αλάτι βοηθάει να καταναλώνεις περισσότερο νερό

UbPrp3.png

Ε μάλλον γι'αυτό θα το είπε ... Οπότε και το αλάτι βοηθάει να καταναλώνεις περισσότερο νερό

παντως εφαγα κατι πατατακια σημερα, πωπω! τι ωραια που ηταν! και ενα μπουκαλι νερο!!!:-P

Μπραβο polixenia για τα υπεροχα νεα!!!!!

Εγω βρε κοριτσια την προηγουμενη φορα απο τη βιασυνη μου να προλαβω ξεχασα στο γιατρο το φακελο μου και ειχε και τις σημειωσεις του γιατρου και δεν ξερω ουτε εκατοστα ουτε γραμμαρια :(

Ασε που εχω αγχωθει γιατι εχω μπει λιστα αναμονης για το αεροπλανο στις 22 Ιουνιου και ακομα δεν μου εχει δωσει ακομα την θεση!!!!!

Κατατ αλλα ολα καλα μερικες φορες ξεχναω οτι ειμαι εγκυος λιγοι το καταλαβαινουν το μονο που εχω ειναι οτι ζεστενομαι παρα πολυ και νυσταζω!!!!

Κανω δουλειες και μετα σκεφτομαι το καημενουλη πρεπει να το ζορισα!!!!

Καλημερα δεν ειπα καλημερα!!!!!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...