Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Πω έχω φάει σήμερα 2 κουλουράκια με τον καφέ,1 τοστ και πριν λιγο 3-4 κουλουράκια αλμυρά.Ε ήπια σουρωτή τώρα για να ξεφουσκώσω, τι κακό είναι αυτο? Στην Αλεξάνδρα μου δεν τα είχα αυτά, εντελως διαφορετικη εγκυμοσύνη η μια με την άλλη!:shock:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω έχω φάει σήμερα 2 κουλουράκια με τον καφέ,1 τοστ και πριν λιγο 3-4 κουλουράκια αλμυρά.Ε ήπια σουρωτή τώρα για να ξεφουσκώσω, τι κακό είναι αυτο? Στην Αλεξάνδρα μου δεν τα είχα αυτά, εντελως διαφορετικη εγκυμοσύνη η μια με την άλλη!:shock:

καλημερα στα κοριτσια! τι κανουν τα μωρακια μας?

αυριο παμε για β επιπεδου! επιτελους θα δουμε την φατσουλα της!!! στον τελευταιο υπερηχο που ηταν τρισδιαστατος καταφεραμε να δουμε μονο τα χειλακια της.... ηταν σαν ζωγραφια!!!!! αφου λεω του αντρα μου: " 25 χρονων θα βαλει η κορη σου κραγιον!"

για πειτε κανα νεο!

fatsaki εννοειτε πως καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη, μειωσε την ποσοτητα που τρως καθε φορα στην μεση και κανε περισσοτερα γευματα να δεις μηπως ειναι καλυτερα. εμενα στις αναγουλες που ειχα στην αρχη επιασε μολις μειωσα την ποσοτητα σταματησανε και οι αναγουλες. τι να πω!

Καλημέρα...

Ανυπομονώ να έρθει και η δικιά μου β΄επιπέδου (20 Ιουνίου)...

Αποφάσισα να τρώω για πρωί και πάλι μόνο δημητριακά και φυσικά κόβω όλα τα γλυκά και τη ζάχαρη... Θα κρατήσω το ένα παγωτό (τεράστιο) μια φορά τη βδομάδα....

Δεν γίνεται! Χρειάζομαι δραστικά μετρά γιατί αρκετά έχω περιδρομιάσει...

UbPrp3.png

Καλησπέρα, συνοδοιπόρισσες...!! :D

Πώς είναι οι φουσκωτές κοιλίτσες...??

Η δική μου έχει παραφουσκώσει, είμαι στα +7 κιλά, να δω πού θα φτάσω.. Στο γιο μου είχα πάρει 12 κιλά σύνολο και ήμουν και 3 λιγότερα, όταν έμεινα έγκυος, πώς χανοται πάλι μετά.......???? :rolleyes:

Τη Δευτέρα, έχουμε β' επιπέδου, κοριτσάκι περιμένω αυτή τη φορά..! ;)

Όσο για το φούσκωμα, fatsaki, είναι με τις μέρες, αλλέ φορές τρώω το σκασμό και δε με πιάνει έντονα, άλλες ελάχιστα και κατεβάζω σόδες με το λίτρο. Υπομονή..!! :cool:

Καλώς την!!

Είμαστε μαζί στα +7... Πολύ χαίρομαι!!

Άντε με το καλό η β' επιπέδου....!!

UbPrp3.png

Καλησπερα κοριτσια μολις πηρα το γιατρο μου ειπε οτι ειναι πολυ καλες οι απαντησεις απο το papp a θα ανεβω να κανω το β επιπεδου 22 Ιουνιου και θα δω πως θα παει και θα αποφασισω εαν κανω αμνιοπαρακεντηση οπως δειχνουν τα πραγματα δεν θα χρειαστει!!!!

Ξεχασα να τον ρωτησω βεβαια εαν μπορω να αρχησω μπανια!!!!!

Εσας σας επιτρεπει ο γιατρος σας?

Στο πρωτο μου παιδακι μου ειχε πει να κανω αλλα να μην ειναι ουτε πολυ κρυα ουτε πολυ ζεστη η θαλασσα και ειχα προλαβει να κανω μονο ενα τωρα για να δουμε!!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Ανδράκι!!! Προλαβαίνετε για αμνιοπαρακέντηση; Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια για να μην χρειαστείτε...!

Για μπανάκια δεν έχω ρωτήσει ακόμα. Κρύο έχει ακόμα εδώ στα βόρεια! Κατά το τέλος Ιούνη όμως θα κάνω...!

UbPrp3.png

Καλησπέρα κι απο μένα,

Λοιπον εγω λεω σε αυτο το μωράκι να χρησιμοποιησω sling και να αφησω το καρότσι για αργότερα . Η μεγαλη το καροτσι ουτε να το δει παντου την παμε με τα πόδια . Οσο για το καθισμα εχω το βρεφικό της chico ενω η μεγαλη εχει το besafe που κοιταει πίσω και φυσικά δεν τα ξανασκαω για 2ο besafe θα καθυστερησω το μωρο στο βρεφικό.

Για μπάνια οχι δεν εχω ρωτησει αλλά για ειναι σε μια καλή θερμοκρασία η θ'αλασσα πρεπει να πάει Αυγουστος έτσι δεν είναι ?? Ποια είναι απο νησι καλέ ξεχνάω ???

Β επιπεδου τελος το μήνα εμεις .

Αληθεια γενναει καμιά αλλη στο ΓΑΙΑ ???

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Marigia εγω θα γεννησω στο Γαια!!!

Yotou καλα αποτελεσματα απο την β επιπεδου,να μας πεις εντυπωσεις!!!

Andraki μακαρι να μην χρειαστεις αμνιο.....!!!

Polyxenia μια χαρα ειναι τα κιλα σου,μην ξεχνας εχουμε διδυμα...!!!

sevi τι ΠΗΤ σου χει δωσει ?? Εμενα θα έιναι προγραμματισμένη καισαρική κοντά στις 20 μάλλον .

Ακουσα για rooming in στο ΓΑΙΑ και σε τετρακλινα να ισχύει άραγε ??????

Με το καλό τα διδυμάκια !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Ευχαριστω πολυ κοριτσακια για την θετικη ενεργεια και εγω ειμαι πολυ θετικη οτι δεν θα χρειαστει!!!!!

Εγω ειμαι σε νησι!!!!! στην Παρο!!!!! και εχει αρκετη ζεστη για μπανακια!!!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Διαφημίσεις

sevi τι ΠΗΤ σου χει δωσει ?? Εμενα θα έιναι προγραμματισμένη καισαρική κοντά στις 20 μάλλον .

Ακουσα για rooming in στο ΓΑΙΑ και σε τετρακλινα να ισχύει άραγε ??????

Με το καλό τα διδυμάκια !!!

Εγω εχω πητ 07/10 αλλα ισως να παμε στις 36 εβδ.θα τον ρωτησω την Δευτερα εαν βλεπει κατι για προωρα που δεν το θελω βεβαια!!!

Να σου πω εγω με τα διδυμα δεν θα πω για rooming in,αλλα για αποκλειστικο θηλασμο οπωσδηποτε!!!

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε;

Yotou, όλα καλά με τη β' επιπέδου; Περιμένουμε νέα!

Adraki, μπράβο για τα αποτελέσματα του papp-a!!! Άντε, με το καλό και στη β΄επιπέδου! Για τα μπανάκια στη θάλασσα η δική μου γιατρός μου επιτρέπει υπό όρους, δηλ. να είναι καθαρή η θάλασσα, όχι πολύ κρύα, να μην κάνω ηλιοθεραπεία και να αλλάζω αμέσως μαγιό...

Δε θυμάμαι, είναι καμιά άλλη κοπέλα που να γεννάει στο Μητέρα;;;

Στο γιο μου είχα ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό μετά το 3ο 24ωρο που κατέβηκε το γάλα. Ως τότε του έδιναν συμπλήρωμα και παράλληλα τον θήλαζα φυσικά! Όταν πήγαμε στο σπίτι μας εφαρμόσαμε αποκλειστικό θηλασμό τους πρώτους 6 μήνες, μετά παράλληλα με τις στερεές τροφές και τελικά σταμάτησα να τον θηλάζω όταν έμεινα έγκυος στην μπεμπούλα... Σύνολο 10 μήνες, μακάρι να τα καταφέρω και στο δεύτερο!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε;

Yotou, όλα καλά με τη β' επιπέδου; Περιμένουμε νέα!

Adraki, μπράβο για τα αποτελέσματα του papp-a!!! Άντε, με το καλό και στη β΄επιπέδου! Για τα μπανάκια στη θάλασσα η δική μου γιατρός μου επιτρέπει υπό όρους, δηλ. να είναι καθαρή η θάλασσα, όχι πολύ κρύα, να μην κάνω ηλιοθεραπεία και να αλλάζω αμέσως μαγιό...

Δε θυμάμαι, είναι καμιά άλλη κοπέλα που να γεννάει στο Μητέρα;;;

Στο γιο μου είχα ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό μετά το 3ο 24ωρο που κατέβηκε το γάλα. Ως τότε του έδιναν συμπλήρωμα και παράλληλα τον θήλαζα φυσικά! Όταν πήγαμε στο σπίτι μας εφαρμόσαμε αποκλειστικό θηλασμό τους πρώτους 6 μήνες, μετά παράλληλα με τις στερεές τροφές και τελικά σταμάτησα να τον θηλάζω όταν έμεινα έγκυος στην μπεμπούλα... Σύνολο 10 μήνες, μακάρι να τα καταφέρω και στο δεύτερο!

καλημέρα κοριτσια! τι κανετε????

το σαββατο που εκανα β επιπεδου και ολα ηταν τελεια! 513γρ ειναι η μπεμπουλα, αλλα δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη απο τον γιατρο που μου την εκανε στο ιασω! 20' με το ζορι και δεν μας εβγαλε φωτο του παιδιου τρισδιαστατη γιατι λεει ηταν γυρισμενο! οταν του ειπα να ξαναπροσπαθησει ειπε, δεν γινεται, την αλλη φορα! παντως ο γιατρος μου καλυτερους υπερηχους κανει!!!

τεσπα! το καλο ειναι οτι ολα ειναι καλα!

αχ alex μακαρι να θηλασω και εγω τοσο πολυ! ιασω γενναω!

andraki μακαρι να μην χρειαστει! παντως εγω την εκανα, δικη μου επιθυμια και του αντρα μου.ειμαι 34 και ειναι το πρωτο παιδακι και ηθελα να ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι καλα. παντως δεν ποναει και η ολη διαδικασια ειναι 1-2 λεπτα!να φανταστεις οτι αφου ειπαμε του γιατρου οτι θελουμε να μας την κανει μου ειπε να μην κανω καν test pap-A για να μην πληρωνω αδικα λεφτα. παντως πιστευω οτι θα επρεπε αυτη η εξαταση να γινει υποχρεωτικη στο μελλον! ειναι πολυ safe αρκει ο γιατρος να ειναι καποιος που εμπιστευομαστε!

ευχομαι το καλυτερο!

Kαλημερα κορίτσια .

Alex πράγματι μακάρι στο 2ο να καταφερω κι εγω να θηλάσω τόσο πολύ . Στο 1ο ειχα θηλαστρο γιατι μπηκε θερμοκοιτίδα κα το χασαμε στους 2 μήνες ....

Sevi με τα διδυμα θα χρειαστείς όντως πολύ βοήθεια ,, Σκεφτεσαι tandem θηλασμό ή θήλαστρο άραγε ????/

yotou συγχαρητηρια για το τέλειο Β επιπέδου Να γεννηθει ενα υγιες μωράκι έυχομαι και το ίδιο και σε όλες μας.

andraki η Παρος είναι το αγαπημενο μας νησι γιατί ηταν οι πρωτες διακοπες μας εκει με το άντρα μου . Φαραγγας η αγαπημενη μας παραλία !!! Θελουμε πολύ να ξαναπάμε διπλασιοι αυτη τη φορά !!!!!!

Αληθεια κορίτσια εχετε πόνους στη λεκάνη ?? Οκ ανοιγει και ποναει το ξέρω αλλά το ΣΚ ποναγα πάρα πολύ ... Και κράμπες παθαινω ακόμη ,, ξερετε αναμεσα στο πόδι και στη κοιλιά οταν σηκώνομαι απότομα ... Θα το πω πάλι κ μη με βρίσετε .. λετε να ναι της ηλικίας ?????

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Kαλημερα κορίτσια .

Alex πράγματι μακάρι στο 2ο να καταφερω κι εγω να θηλάσω τόσο πολύ . Στο 1ο ειχα θηλαστρο γιατι μπηκε θερμοκοιτίδα κα το χασαμε στους 2 μήνες ....

Sevi με τα διδυμα θα χρειαστείς όντως πολύ βοήθεια ,, Σκεφτεσαι tandem θηλασμό ή θήλαστρο άραγε ????/

yotou συγχαρητηρια για το τέλειο Β επιπέδου Να γεννηθει ενα υγιες μωράκι έυχομαι και το ίδιο και σε όλες μας.

andraki η Παρος είναι το αγαπημενο μας νησι γιατί ηταν οι πρωτες διακοπες μας εκει με το άντρα μου . Φαραγγας η αγαπημενη μας παραλία !!! Θελουμε πολύ να ξαναπάμε διπλασιοι αυτη τη φορά !!!!!!

Αληθεια κορίτσια εχετε πόνους στη λεκάνη ?? Οκ ανοιγει και ποναει το ξέρω αλλά το ΣΚ ποναγα πάρα πολύ ... Και κράμπες παθαινω ακόμη ,, ξερετε αναμεσα στο πόδι και στη κοιλιά οταν σηκώνομαι απότομα ... Θα το πω πάλι κ μη με βρίσετε .. λετε να ναι της ηλικίας ?????

ευχαριστω πολυ marigia! μακαρι να εχουμε ολες καλες απαντησεις στις εξετασεις μας! εγω ποναω και χαμηλα στο κοκκαλο σαν μελανια λες και εχω χτυπησει, οντως πολυς πονος! ποια ηλικια καλε? ποσο εισαι? εγω 34

παρο πηγα περυσι με τον αντρα μου! ηταν τελεια πηγαμε 7 μερες παρο και 3 μυκονο! ερωτευτηκα!!!! τελεια μερη και τα δυο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...