Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Εμας αφου ειναι αγορια κ τα δυο λεμε να παρουμε της ferrari καθισματακια αυτοκινητου ....εχει ο αντρας μου ερωτα!!!:tongue::tongue::tongue:

Κ το καροτσι το aria twin,αλλα χειμωνα δεν νομιζω να τα βγαζω με το καροτσι,οποτε 6 μηνων θα ειναι Μαρτιο-Απριλιο!!!

Ο δικός μου έχει γενικώς τρέλα με την F1... Μας βλέπω να αγοράζουμε και τις στολές... Όχι μόνο τα καθίσματα ... Απλά δεν νομίζω τα συγκεκριμένα καθίσματα να κάνουν για τόσο μωρά νεογέννητα ... Είναι μάλλον για μετά τον πρώτο χρόνο και για παιδάκια που κάθονται ...

ΥΓ. Καλό μήνα σε όλες!

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ω ναι!!! και θελω 300 ευρώ το μηνα βενζινες και διοδια!!!

ε ενταξει μην φανταστεις οτι πλενει και τα πιατα! μονο στις βαριες δουλειες και τις εξωτερικες (λογαριασμους κτλ) , το καλο ειναι οτι δεν λερωνει!

το να προσεχει τον μικρο ο δικος σου ειναι μεγαλη βοηθεια! για φαντασου να ειχες και τις δουλειες και τον μικρο!

εσυ δουλευεις?

Εγώ είμαι δασκάλα και έχω άδεια ανατροφής λόγω του Γιάννη.

Ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ με το παιδί, του έχει μεγάλη αδυναμία. Είναι γεννημένος πατέρας!

Το απόγευμα κάναμε μια βόλτα δίωρη εδώ στην περιοχή και ο μικρός το ευχαριστήθηκε! Πέφτει πολύ περπάτημα, ίσως γι' αυτό δεν έχω βάλει πολλά κιλά ακόμα. Τώρα κοιμάται το ζουζουνάκι μου! Πάω κι εγώ για ξάπλα... Καληνύχτα!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημερα κοριτσακια Καλο Μηνα σε ολες και με υπεροχα νεα!!!!!!!

Εμεις κοριτσια δεν θα παρουμε ουτε καροτσι ουτε καθισματακι εχουμε απο το πρωτο μας παιδακι και ειναι αθανατα......καροτσι εχουμε το maclaren xt και καθισματακι το recaro για μωρα και το recaro young sport για μεγαλυτερα παιδακια πραγματικα μεβ το καροτσι εχουμε κανει χιλιομετρα περπαταμε παρα πολυ και ειναι σαν καινουργιο!!!!!

Κοριτσια οσες εχετε να ψωνισετε ριξτε μια ματια στο παρεντς φορουν που ειναι οι αγορες μεσο ιντερνετ εχουμε κανει μια λιστα με δοκιμασμενα σιτε του εξωτερικου με τρελες διαφορες στις τιμες!!!!!

Εαν χρειαστειτε βοηθεια που ευχαριστως!!!!!

Εγω το μονο που προλαβα να παρω γιατι δεν το ειχα ψαξει ειναι το καρεκλακι για μεγαλα παιδακια με 100 ? φθηνοτερα απ οτι εδω:shock:

Αντε να ερθει το αυριο περιμενω πως και πως να παρω το γιατρο για τις απαντησεις του Α τεστ...

Να εχουμε μια ωραια μερα!!!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Καλημέρα!!

Andraki θέλει οπωσδήποτε ψάξιμο. Νομίζω πως τα είδα εκείνα με τις λίστες στο πάρεντς. Και έψαξα και σε ένα δυο. Αλλά ευτυχως έχω και τον άντρα μου ππου είναι ψαχτήρι και κάτι θα κάνουμε ... Αν χρειαστεί θα σε ξαναρωτήσω. Άντε μια μέρα έμεινε..! Με το καλό αύριο!

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι δασκάλα και έχω άδεια ανατροφής λόγω του Γιάννη.

Ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ με το παιδί, του έχει μεγάλη αδυναμία. Είναι γεννημένος πατέρας!

Το απόγευμα κάναμε μια βόλτα δίωρη εδώ στην περιοχή και ο μικρός το ευχαριστήθηκε! Πέφτει πολύ περπάτημα, ίσως γι' αυτό δεν έχω βάλει πολλά κιλά ακόμα. Τώρα κοιμάται το ζουζουνάκι μου! Πάω κι εγώ για ξάπλα... Καληνύχτα!

Καλημερα κοριτσια! ειστε ολες καλα? τα μωρουλια σας?

καλα αποτελεσματα στο Α τεστ!

εμεις εχουμε καροτσι και καρεκλακι αυτοκινητου απο τα διδυμα ανηψια μας οποτε δεν θα παρουμε τιποτα!!! :)

μια χαρα με την αδεια alex! τωρα θα κατσεις κιαλλο ε? ειναι καλο οι πατεραδες να ασχολουνται με τα παιδια.... και ο δικος μου νομιζω οτι ειναι γεννημενος πατερας! βλεπω απο τα διδυμα ανηψια (3,5 χρονων) πως κανει! φαντασου για το δικο μας!

ειναι ωραιες οι βολτες αλλα δεν εχω πολυ χρονο να τις κανω, μονο σαβ/κο γιατι δουλευω το πρωι και το απογευμα μεχρι να κανω καμια δουλεια περναει η ωρα και ουτε που το καταλαβαινω.

εμεις παμε περιπου 1 φορα την εβδομαδα στον αγ. ιεροθεο στο σταδιο και τρεχουμε (εγω τωρα περπαταω)

σεβη θα μπω να δω το πμ και θα σου στειλω!

Κ εγω σου απαντησα....οχι!!! Θα ρωτησω την αδερφη μου που θυμαται καλυτερα,μηπως ξερει τα αδερφια σου!!!

ο αδελφος μου που δουλευουμε και μαζι δεν σε ξερει ειναι 29, θα ρωτησω την αδελφη μου ειναι 35

μια χαρα με την αδεια alex! τωρα θα κατσεις κιαλλο ε? ειναι καλο οι πατεραδες να ασχολουνται με τα παιδια.... και ο δικος μου νομιζω οτι ειναι γεννημενος πατερας! βλεπω απο τα διδυμα ανηψια (3,5 χρονων) πως κανει! φαντασου για το δικο μας!

ειναι ωραιες οι βολτες αλλα δεν εχω πολυ χρονο να τις κανω, μονο σαβ/κο γιατι δουλευω το πρωι και το απογευμα μεχρι να κανω καμια δουλεια περναει η ωρα και ουτε που το καταλαβαινω.

εμεις παμε περιπου 1 φορα την εβδομαδα στον αγ. ιεροθεο στο σταδιο και τρεχουμε (εγω τωρα περπαταω)

Καλησπέρα κορίτσια!

Κι ο δικός μου είχε αδυναμία στα ανήψια, αλλά με το γιο του είναι άλλο πράμα! Θα το δεις σύντομα! :)

Ναι, η άδειά μου είναι μεγάλη υπόθεση, δεν το συζητώ... Τώρα με την μπέμπα θα ανανεωθεί για ένα χρόνο ακόμα! Αφού δουλεύεις, και μια φορά τη βδομάδα περπάτημα καλά είναι.

Μια και λέτε για καροτσάκια, εμείς είχαμε πάρει για τον Γιαννάκη το 3 σε 1 της inglesina μέσω ίντερνετ. Το πήραμε 500 ευρώ, ενώ στα λητώ που είχαμε ρωτήσει ζητούσαν 700... Μιλάμε για μεγάλη διαφορά... Για ψάξτε το... Τώρα σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα μικρό τύπου ομπρέλα για τον Γιάννη που μεγάλωσε και να κρατήσουμε το άλλο για την μπέμπα.

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου...άσχετο...όταν τρώτε κάτι μετά έχετε φούσκωμα? Δεν μιλάω να ξκατεβάσετε μια κατσαρόλα, αλλά ότι τρώω μετά το μετανοιώνω. Εφαγα έναιτοστ πριν(τυρι-γαλοπουλα) και πίνω σουρωτη τώρα να ξεφουσκώσω:-(

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Κι ο δικός μου είχε αδυναμία στα ανήψια, αλλά με το γιο του είναι άλλο πράμα! Θα το δεις σύντομα! :)

Ναι, η άδειά μου είναι μεγάλη υπόθεση, δεν το συζητώ... Τώρα με την μπέμπα θα ανανεωθεί για ένα χρόνο ακόμα! Αφού δουλεύεις, και μια φορά τη βδομάδα περπάτημα καλά είναι.

Μια και λέτε για καροτσάκια, εμείς είχαμε πάρει για τον Γιαννάκη το 3 σε 1 της inglesina μέσω ίντερνετ. Το πήραμε 500 ευρώ, ενώ στα λητώ που είχαμε ρωτήσει ζητούσαν 700... Μιλάμε για μεγάλη διαφορά... Για ψάξτε το... Τώρα σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα μικρό τύπου ομπρέλα για τον Γιάννη που μεγάλωσε και να κρατήσουμε το άλλο για την μπέμπα.

θα κατσω λιγο πριν γεννησω και μετα κανα τριμηνο. μετα θα δουλευω μερα παρα μερα και οτι μπορω απο το σπιτι με το laptop.

καλα θα κανετε, και εμεις θα το ψαχναμε αν δεν τα βρισκαμε ετοιμα!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου...άσχετο...όταν τρώτε κάτι μετά έχετε φούσκωμα? Δεν μιλάω να ξκατεβάσετε μια κατσαρόλα, αλλά ότι τρώω μετά το μετανοιώνω. Εφαγα έναιτοστ πριν(τυρι-γαλοπουλα) και πίνω σουρωτη τώρα να ξεφουσκώσω:-(

καλησπερα fatsaki!

τρωω μια κατσαρολα και μετα σκαω!!!

αλλα οταν φαω νορμαλ δεν εχω φουσκωμα. αμα φαω ενα τοστ θα μου ανοιξει η ορεξη!!!!:-P

Κι εγώ το νιώθω, αλλά θα το έλεγα πιο πολυ σαν "τσίτωμα" και όχι φούσκωμα. Μπορεί δηλαδή να φάω απλώς ένα πρωινό και να είναι τέτοια η μέρα που να αισθανθώ έτσι. Νομίζω πως κάποιες μέρες είμαι έτσι γιατί μεγαλώνει η κοιλιά και νιώθω σαν να έχω καταπιεί τα 7 κατσικάκια.

UbPrp3.png

Καλησπέρα, συνοδοιπόρισσες...!! :D

Πώς είναι οι φουσκωτές κοιλίτσες...??

Η δική μου έχει παραφουσκώσει, είμαι στα +7 κιλά, να δω πού θα φτάσω.. Στο γιο μου είχα πάρει 12 κιλά σύνολο και ήμουν και 3 λιγότερα, όταν έμεινα έγκυος, πώς χανοται πάλι μετά.......???? :rolleyes:

Τη Δευτέρα, έχουμε β' επιπέδου, κοριτσάκι περιμένω αυτή τη φορά..! ;)

Όσο για το φούσκωμα, fatsaki, είναι με τις μέρες, αλλέ φορές τρώω το σκασμό και δε με πιάνει έντονα, άλλες ελάχιστα και κατεβάζω σόδες με το λίτρο. Υπομονή..!! :cool:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...