Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Polyxenia κ εμεις για το peg perego aria twin λεμε να παρουμε.....μονο αυτο μου αρεσε!!!Αλλα δεν ξερω εαν χωραει στο αμαξι μας....εχουμε ενα ford fiesta!!! Λες να μην χωραει,δεν το εχουμε δει απο κοντα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tελικά θα πάμε να το δοκιμάσουμε από κοντά. Κάποιο τρόπο θα βρούμε να το χωρέσουμε, όρθιο, πλαγιαστό δεν ξέρω ...Δεν γίνεται ρε συ, το Μακλάρεν δεν μου αρέσει καθόλου, το φοβάμαι κιόλας και είναι και διπλή τιμή!! Χώρια που πρέπει να αγοράζεις από πάνω και 2 καθίσματα βρεφικά!! Σύνολο 700..

Ενώ στο Aria Twin μπαίνουν και τα καθισματάκια μεταφοράς των νεογέννητων (δεν ξέρω πώς τα λένε!). Οπότε ένα aria twin + 2 καθισματάκια σου βγαίνει περίπου όσο το Μακλάρεν μόνο του.

UbPrp3.png

Tελικά θα πάμε να το δοκιμάσουμε από κοντά. Κάποιο τρόπο θα βρούμε να το χωρέσουμε, όρθιο, πλαγιαστό δεν ξέρω ...Δεν γίνεται ρε συ, το Μακλάρεν δεν μου αρέσει καθόλου, το φοβάμαι κιόλας και είναι και διπλή τιμή!! Χώρια που πρέπει να αγοράζεις από πάνω και 2 καθίσματα βρεφικά!! Σύνολο 700..

Ενώ στο Aria Twin μπαίνουν και τα καθισματάκια μεταφοράς των νεογέννητων (δεν ξέρω πώς τα λένε!). Οπότε ένα aria twin + 2 καθισματάκια σου βγαίνει περίπου όσο το Μακλάρεν μόνο του.

Ποσο σου παει δλδ;;;;

Τα καθισματακια απο ποια εταιρεια λες να παρεις;;;

Χονδρικά στα λέω:

Το Μακλάρεν έχει γύρω στα 500, ενώ το Αρια γύρω στα 250.

Το Μακλάρεν είναι από 0+ ηλικία ενώ το Άρια από 6+.

Στο Άρια όμως προσαρμόζονται επάνω στο καρότσι ειδικά καθισματάκια που μπαίνουν και στο αυτοκίνητο (ειναι της ίδιας εταιρείας της Peg Perego, δεν ξέρω αν παίρνει κι άλλες μάρκες). Αυτά έχουν γύρω στα 150 το πολύ ευρώ το ένα. Από εξωτερικό τα βρίσκεις και πιο φτηνά. Οπότε ακόμα κι αν δεν κάνει για τους πρώτους 6 μήνες το Άρια, παίρνει αυτά επάνω στο καρότσι και είσαι μια χαρά.

Αν πάρεις το Μακλάρεν, πάλι χρειάζεσαι καθισματάκια. Πώς θα βάλεις τα νεογέννητα στο αυτοκίνητο; Οπότε είναι +300 περίπου ευρώ.

Τα έχω στρογγυλοποιήσει όλα προς τα πάνω...

UbPrp3.png

Εμας αφου ειναι αγορια κ τα δυο λεμε να παρουμε της ferrari καθισματακια αυτοκινητου ....εχει ο αντρας μου ερωτα!!!:tongue::tongue::tongue:

Κ το καροτσι το aria twin,αλλα χειμωνα δεν νομιζω να τα βγαζω με το καροτσι,οποτε 6 μηνων θα ειναι Μαρτιο-Απριλιο!!!

Διαφημίσεις

καλημερα! οπως ειπα και πριν δεν μπορουσα να σας βρω αλλα τελικα τα καταφερα!

ευχαριστώ πολυ, και εσυ οτι επιθυμεις!

παρκο τριτση ακουω! παμε συχνα με τον αντρα μου εκει για βολτα! το πρωτο μας είναι, εσυ το δευτερο ε?? αντε να σου ζησει ο μικρουλης και με το καλο το μπεμπακι σου![/QUOΤΕ]

Καλησπέρα κι από μένα!

Να είσαι καλά για τις ευχές! Κι εμείς πάμε συχνά, κυρίως για τον μικρό που το ευχαριστιέται! Τώρα που καλοκαίριασε είναι ό,τι πρέπει!

Σήμερα βλέπω πολλά νέα και χαίρομαι! Ήρθε η μαμά μου πριν λίγο και πήρε τον μικρό και βρήκα ευκαιρία να μπω! ;) Αν και θα έπρεπε να είχα ήδη ξεκινήσει το σιδέρωμα... 4 πλυντήρια... Σκέφτομαι με το δεύτερο παιδί τι έχει να γίνει...

Marigia, με το καλό η μπεμπούλα σου και να σκέφτεσαι θετικά, ε; :-) Όλα μια χαρά θα πάνε! Φαντάζομαι χαρά που έκανε η μικρή σου! Όσο για την αμνησία της εγκυμοσύνης, μην ανησυχείς, το έχω κι εγώ και μάλιστα σε υπερβολικό βαθμό!

Sevi, μπράβο για τη β΄επιπέδου! Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες! Σε ταλαιπώρησαν τ' αγόρια σου, αλλά χαλάλι! Αν κάνουν πείσματα από τώρα, σκέψου όταν γεννηθούν! :tongue:

Σκεφτόμαστε κι εμείς να πάμε ένα διημεράκι στην Εύβοια του Αγ. Πνεύματος! Προς Ερέτρια λέμε που δεν έχουμε ξαναπάει! Βέβαια δεν έχουμε ξαναφήσει τον Γιάννη για να φύγουμε διήμερο, αλλά είμαι σίγουρη πως θα περάσει μια χαρά στους γονείς μου.

καλημερα σε ολες!

καλες διακοπες και καλο τριημερο του αγ.Πνευματος οποιες πανε!

εγων δυστυχως θα δουλευω (κλασσικα) και ετσι δεν θα παμε πουθενα!

alex πετρουπολη μενεις? εμεις στην παλατιανη. ειμαστε γειτονισες!!!

αφηστε και εχτες ειχα ενα σωρο δουλειες και ακομα δεν εχω τελειωσει (καλοκαιρινα- χειμωνιατικα κτλ)!!! αχ κουραστηκα! και εχω να βαλω και 2 πληντηρια! αστα να πανε!!!!

Γεια σας μανούλες και μέλλουσες μανούλες!

Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!

Yotou, είμαστε πολύ κοντά! Το πατρικό μου είναι στην Παλατιανή, εκεί μεγάλωσα! Άντε και μας βλέπω σε κανα χρόνο να βολτάρουμε παρέα με τα μωρά μας στις παιδικές χαρές!

Καλή δύναμη με το συμμάζεμα, εγώ ξεμπέρδεψα επιτέλους!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Γεια σας μανούλες και μέλλουσες μανούλες!

Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!

Yotou, είμαστε πολύ κοντά! Το πατρικό μου είναι στην Παλατιανή, εκεί μεγάλωσα! Άντε και μας βλέπω σε κανα χρόνο να βολτάρουμε παρέα με τα μωρά μας στις παιδικές χαρές!

Καλή δύναμη με το συμμάζεμα, εγώ ξεμπέρδεψα επιτέλους!

Super!!! θα οργωσουμε ολες τις παιδικες χαρες με τα μπεμπεκια!

εγω ειμαι 1,5 χρονο στην παλατιανη, πριν εμενα γερακα, οπου ειναι το πατρικο μου και η δουλεια μου (εχουμε μαγαζι οικογενιακως). ο αντρας ειχε σπιτι εκει και τον ακολουθησα φυσικα!

τυχερη!!! εμενα μου εμεινε 1 φυλλο απο την ντουλαπα και η προετοιμασια του παιδικου που θα γινει σε κανα μηνα. ευτυχως με βοηθησε στα βαρια ο αντρουλης μου.

Super!!! θα οργωσουμε ολες τις παιδικες χαρες με τα μπεμπεκια!

εγω ειμαι 1,5 χρονο στην παλατιανη, πριν εμενα γερακα, οπου ειναι το πατρικο μου και η δουλεια μου (εχουμε μαγαζι οικογενιακως). ο αντρας ειχε σπιτι εκει και τον ακολουθησα φυσικα!

τυχερη!!! εμενα μου εμεινε 1 φυλλο απο την ντουλαπα και η προετοιμασια του παιδικου που θα γινει σε κανα μηνα. ευτυχως με βοηθησε στα βαρια ο αντρουλης μου.

Yotou εγω μενω Γερακα εδω κ 20 χρονια!!!!

Λες να γνωριζομαστε;;;;:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ωραία περιοχή ο Γέρακας! Πηγαινοέρχεσαι όμως κάθε μέρα για τη δουλειά; Μεγάλη απόσταση...

Καλή συνέχεια με τις δουλίτσες και μπράβο στον άντρα σου που βοηθάει! Ο δικός μου όχι ιδιαίτερα, όμως προσέχει τον μικρό για να κάνω τις δουλειές μου με την ησυχία μου...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Ωραία περιοχή ο Γέρακας! Πηγαινοέρχεσαι όμως κάθε μέρα για τη δουλειά; Μεγάλη απόσταση...

Καλή συνέχεια με τις δουλίτσες και μπράβο στον άντρα σου που βοηθάει! Ο δικός μου όχι ιδιαίτερα, όμως προσέχει τον μικρό για να κάνω τις δουλειές μου με την ησυχία μου...

ω ναι!!! και θελω 300 ευρώ το μηνα βενζινες και διοδια!!!

ε ενταξει μην φανταστεις οτι πλενει και τα πιατα! μονο στις βαριες δουλειες και τις εξωτερικες (λογαριασμους κτλ) , το καλο ειναι οτι δεν λερωνει!

το να προσεχει τον μικρο ο δικος σου ειναι μεγαλη βοηθεια! για φαντασου να ειχες και τις δουλειες και τον μικρο!

εσυ δουλευεις?

Yotou εγω μενω Γερακα εδω κ 20 χρονια!!!!

Λες να γνωριζομαστε;;;;:rolleyes:

που μενεις και ποια εισαι??? φανερωσου!!!!

εγω εμενα 23 χρονια εδω! ειμαι 34. εγω εμενα στην κλεισθενους κοντα στον αγ.νεκταριο

που μενεις και ποια εισαι??? φανερωσου!!!!

εγω εμενα 23 χρονια εδω! ειμαι 34. εγω εμενα στην κλεισθενους κοντα στον αγ.νεκταριο

Πισω απο τον Αγ.Νεκταριο μενω τωρα....θα σου στειλω πμ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...