Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!!Τωρα γυρισα στο σπιτι.....!!!!!

Τα επαιξα σημερα,3 ωρες καναμε για την β επιπεδου!!!!:confused::confused::confused:

Τι με εστειλε να φαω,τι να περπατησω να αλλαξουν θεση....τιποτα αυτα!!!

Ουτε μια φωτο τρισδιαστατη δεν μας εβγαλε,δεν ειχαν καλη θεση....ουτε τα χερακια τους δεν ανοιγαν για να μετρησει τους σπονδυλους!!!

Κ μου λεει ο γιατρος"πολυ πεισματαρικα ειναι,σε ποιον εμοιασαν;;;"

κ του απαντησα "φυσικα κ στους 2 μας"!!! αληθεια του ειπα!!!

Το μονο σιγουρο ειναι οτι κ τα 2 ειναι αγορια!!!!!!!:-P:razz::-P

Τετοιο πραγμα να μην το ξαναζησω,ζαλιστηκα,πιαστηκε η μεση μου,να θελω κανω εμετο.....χαλια μαυρα!!!Πως να γυρναγανε τα μικρα μετα;;;

Ο ενας ειναι 475γρ κ ο αλλος ειναι 425γρ!!!!

Ελειπα 4μερο κ σας εχασα λιγακι!!!Ειστε ολες καλα;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα,

Κοριτσόπουλα +5 κιλάκια κι εγώ. Δεν βαριέσαι στο 1ο είχα πάρει 20 και επανήλθα. Ε δεν νομίζω μωρε να ξεφύγω αυτή τη φορά, ψιλοπροσέχω. Συνήθως δεν τρώω βράδυ παρά μόνο γιαούρτι...

Καλά η μπέμπα με έχει ταράξει στις κλωτσιές μιλάμε και εχθές κατάλαβα ότι πρέπει να είχε λόξυγγα :D μετά από ένα χτύπημα (κατά λάθος) που έφαγε από τη μεγάλη! Μάλλον ταράχτηκε η κακομοίρα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα,

Κοριτσόπουλα +5 κιλάκια κι εγώ. Δεν βαριέσαι στο 1ο είχα πάρει 20 και επανήλθα. Ε δεν νομίζω μωρε να ξεφύγω αυτή τη φορά, ψιλοπροσέχω. Συνήθως δεν τρώω βράδυ παρά μόνο γιαούρτι...

Καλά η μπέμπα με έχει ταράξει στις κλωτσιές μιλάμε και εχθές κατάλαβα ότι πρέπει να είχε λόξυγγα :D μετά από ένα χτύπημα (κατά λάθος) που έφαγε από τη μεγάλη! Μάλλον ταράχτηκε η κακομοίρα!

Έτσι είμαι κι εγώ!! Όλη τη μέρα παρεούλα έχω... Πλέον τους καταλαβαίνω από το πρωί μέχρι το βράδυ! Ευτυχώς που δεν με ξυπνάνε τη νύχτα (ακόμη) ...!

thanks!!!

εσυ τι μωρακια εχεις??

Αγοράκια!

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

Σέβη μου μπράβο!!! Τι τέλεια!!!

Είναι και δύο μωρέ και δεν κουνιούνται εύκολα; Ποιος ξέρει...

Άντε πάει κι αυτό!! Τι έχουμε μετά;;;;

Αυριο εξετασεις μικροβιολογικες,Δευτερα υπερηχο,την αλλη εβδ πρεπει να με δει αιματολογος κ εαν ολα πανε καλα στις 11 του μηνα παμε Βορ.Ευβοια για μια εβδ...μας εχει δωσει ηδη το ok ο γιατρος!!!!

Αααααα! Διακοπούλες από τώρα;;;;; Ζηλεύωωωω!

Εαν δεν παμε τωρα,πιο μετα δεν θα μπορω κ εγω!!!

Ηδη κουραζομαι ευκολα....οταν γυρισουμε θα εχουμε τα ψωνια για τους μπεμπηδες!!!!:P

Καλημερα κοριτσια!!!!Τωρα γυρισα στο σπιτι.....!!!!!

Τα επαιξα σημερα,3 ωρες καναμε για την β επιπεδου!!!!:confused::confused::confused:

Τι με εστειλε να φαω,τι να περπατησω να αλλαξουν θεση....τιποτα αυτα!!!

Ουτε μια φωτο τρισδιαστατη δεν μας εβγαλε,δεν ειχαν καλη θεση....ουτε τα χερακια τους δεν ανοιγαν για να μετρησει τους σπονδυλους!!!

Κ μου λεει ο γιατρος"πολυ πεισματαρικα ειναι,σε ποιον εμοιασαν;;;"

κ του απαντησα "φυσικα κ στους 2 μας"!!! αληθεια του ειπα!!!

Το μονο σιγουρο ειναι οτι κ τα 2 ειναι αγορια!!!!!!!:-P:razz::-P

Τετοιο πραγμα να μην το ξαναζησω,ζαλιστηκα,πιαστηκε η μεση μου,να θελω κανω εμετο.....χαλια μαυρα!!!Πως να γυρναγανε τα μικρα μετα;;;

Ο ενας ειναι 475γρ κ ο αλλος ειναι 425γρ!!!!

Ελειπα 4μερο κ σας εχασα λιγακι!!!Ειστε ολες καλα;;;

ΜΠΡΑΒΟ!με το καλο τα αγορακια σου!

ταλαιπωρια ε? ξεκουρασου τωρα!

εχω το σαββατο β επιπεδου! λες να φαω και εγω ταλαιπωρια?????

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ!με το καλο τα αγορακια σου!

ταλαιπωρια ε? ξεκουρασου τωρα!

εχω το σαββατο β επιπεδου! λες να φαω και εγω ταλαιπωρια?????

Τι να σου πω;;; παντως αυτο που παθαμε σημερα δεν το περιμενα!!!

Αφου ειχα διαβασει σε αλλο φορουμ που ελεγε μια κοπελα οτι εκανε 3 ωρες κ σκεφτομουν,τι υπερβολικη που ειναι;;;;

Αλλα που να ηξερα;;;

Για μενα φαε σοκολατα πριν μπεις....

Τι να σου πω;;; παντως αυτο που παθαμε σημερα δεν το περιμενα!!!

Αφου ειχα διαβασει σε αλλο φορουμ που ελεγε μια κοπελα οτι εκανε 3 ωρες κ σκεφτομουν,τι υπερβολικη που ειναι;;;;

Αλλα που να ηξερα;;;

Για μενα φαε σοκολατα πριν μπεις....

δυσκολευτικες να με πεισεις για την σοκολατα! σχεδον καθε μερα τρωω, γιαυτο κανει παρτυ στην κοιλια η μικρη??

καλημερα! οπως ειπα και πριν δεν μπορουσα να σας βρω αλλα τελικα τα καταφερα!

ευχαριστώ πολυ, και εσυ οτι επιθυμεις!

παρκο τριτση ακουω! παμε συχνα με τον αντρα μου εκει για βολτα! το πρωτο μας είναι, εσυ το δευτερο ε?? αντε να σου ζησει ο μικρουλης και με το καλο το μπεμπακι σου![/QUOΤΕ]

Καλησπέρα κι από μένα!

Να είσαι καλά για τις ευχές! Κι εμείς πάμε συχνά, κυρίως για τον μικρό που το ευχαριστιέται! Τώρα που καλοκαίριασε είναι ό,τι πρέπει!

Σήμερα βλέπω πολλά νέα και χαίρομαι! Ήρθε η μαμά μου πριν λίγο και πήρε τον μικρό και βρήκα ευκαιρία να μπω! ;) Αν και θα έπρεπε να είχα ήδη ξεκινήσει το σιδέρωμα... 4 πλυντήρια... Σκέφτομαι με το δεύτερο παιδί τι έχει να γίνει...

Marigia, με το καλό η μπεμπούλα σου και να σκέφτεσαι θετικά, ε; :-) Όλα μια χαρά θα πάνε! Φαντάζομαι χαρά που έκανε η μικρή σου! Όσο για την αμνησία της εγκυμοσύνης, μην ανησυχείς, το έχω κι εγώ και μάλιστα σε υπερβολικό βαθμό!

Sevi, μπράβο για τη β΄επιπέδου! Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες! Σε ταλαιπώρησαν τ' αγόρια σου, αλλά χαλάλι! Αν κάνουν πείσματα από τώρα, σκέψου όταν γεννηθούν! :tongue:

Σκεφτόμαστε κι εμείς να πάμε ένα διημεράκι στην Εύβοια του Αγ. Πνεύματος! Προς Ερέτρια λέμε που δεν έχουμε ξαναπάει! Βέβαια δεν έχουμε ξαναφήσει τον Γιάννη για να φύγουμε διήμερο, αλλά είμαι σίγουρη πως θα περάσει μια χαρά στους γονείς μου.

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

κορίτσια ένα σαςλέω..μην ανησυχείτε για τα κιλά..θα τα χάσετε....απλάνομίζω στην 2η κύηση προσέχεις πιο πολύ...εγώ είμαι +8 αλλά είμαι σταθερή περίπου 1 μήνα τώρα...έκοψα τα πολλά ψωμιά,και τα παγωτά...εγώ β' επιπέδου 7/6 θα κάνω..να δούμε,εν τω μεταξύ ο γιατρός με είπε αγόρι αλλά εγώ θέλω να σιγουρευτώ ξανά με την β΄επιπέδου...ας είναι καλά όμως απλά λέτε το ένστικτο να με γελά;;;

εκπτώσεις πότε έχουμε;;;Ιούλιο και θα ψωνισετε τότε;;;από πρεναταλλέω να πάρω τπτ στις εκπτώσεις έχει καλές τιμές αλλά και τα τζαμπο δεν είναι άσχημα για σεντονακια και αδιάβροχα...χεχε

nAcmp3.png

uZRep2.png

δυσκολευτικες να με πεισεις για την σοκολατα! σχεδον καθε μερα τρωω, γιαυτο κανει παρτυ στην κοιλια η μικρη??

εμένα τπτ με την σοκολάτα..γενικώς δεν κινείται πολύ ακόμη...φτερουγίσματα καταλαβαίνω

Αυριο εξετασεις μικροβιολογικες,Δευτερα υπερηχο,την αλλη εβδ πρεπει να με δει αιματολογος κ εαν ολα πανε καλα στις 11 του μηνα παμε Βορ.Ευβοια για μια εβδ...μας εχει δωσει ηδη το ok ο γιατρος!!!!

με το καλό και οι εξετάσεις και οι διακοπές

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...