Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!

Με το καλο fatsaki και καλοσυρθες Yotou!!!

Χθες ειδα κι εγω το παιδακι μου και επαιζε τι ωραια που ηταν!!!!!

Ολα μια χαρα καναμε το pap A την Παρασκευη θα βγουν τα αποτελεσματα και οταν ανεβω τον αλλο μηνα β επιπεδου.

Ευτυχως εχω παρει μονο 2 κιλα συνολο οποτε συνεχιζουμε και να σκεφτητε οτι εδω και 3 εβδομαδες τρωω καθε μερα παγωτο χιχιχχι

και εγω του ειπα οτι καποιες φορες εχω κατι πονακια και με ενοχλει η μεση μου και μου ειπε οτι ειναι συσπασεις και οποτε το παθαινω να παιρνω buskopan

Πολλα φιλια σε ολες και μην χανομαστε!!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Έκλεισα ραντεβού κι εγώ για β' επιπέδου σήμερα... 20 Ιουνίου με βάλανε.

Αργά μου φαίνεται... κλαψ...

Έχε χάρη που θα ξαναδώ το γιατρό για την μηνιαία εξέταση γύρω στις 11...

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια.....εγώ έχω ΠΗΤ 5/10..

fatsaki πάλι μαζί και στο 2ο...

μην λέτε για κιλά..εγώ πήρα 8..πλέον τρώω μεσημεριανό νωρίς περίπου στη 1 και μετά αγγούρια και φρουτάκια....παγωτό κάθε μέρα αλλά λίγο μια μπαλίτσα

β΄ επιπέδου στις 7/6....

nAcmp3.png

uZRep2.png

έχετε σκεφτεί τι ρουχαλάκια θα πα΄ρουμε;;;εννοώ λόγω καιρού..φαντάζομαι καλοκαιρινά ε;;;με έδωσε μια φίλη κάποια ρουχάκια αλλά είναι για 1 έτους και δεν ξέρω αν θα μας είναι μεγάλα του χρόνου το καλοκαίρι..ήταν αφόρετα και μερικά με καρτελάκια..λέω να πάρω κοντομάνικα και αμάνικα φανελάκια και φορμάκια κοντομάνικα και κανα 2 λεπτά μακρυμάνικα....έψαξα λίστες και κατέληξα σε αυτό...τα υπόλοιπα τα έχω...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Κοιμάται ο μικρός μου κι έτσι είναι η ευκαιρία μου να γράψω δυο κουβέντες!

Fatsaki, μπράβο που όλα πήγαν καλά στο β΄επιπέδου! Μεγάλωσε η κοριτσάρα σου, έτσι; Ανυπομονώ να έρθει και η σειρά μου! Έχουμε ραντεβού στις 17 Ιουνίου και δυστυχώς δε θα με δει η γιατρός στο ενδιάμεσο... Κάνω υπομονή λοιπόν... Περνάνε πάντως οι μέρες...

Staxioforina, καλώς ήρθες στην παρέα και με το καλό το μπεμπέ σου! Το φύλο το ξέρετε; Σχετικά με τα ρουχαλάκια, εγώ για αρχή δε θα χρειαστώ τίποτα, αφού τα έχω από το γιο μου! Κάτι ήξερα που του τα έπαιρνα unisex! ;) Έχω φανελάκια κοντομάνικα και αμάνικα, καθώς και φορμάκια ολόσωμα μακρυμάνικα που πιστεύω θα με καλύψουν. Για καλοκαιρινά δε νομίζω πως θα χρειαστώ, αφού η πητ μου είναι στις 21-10. Τώρα αν πιάσουν τίποτα καύσωνες, θα στείλω τον άντρα μου να πάρει...

Καλά να περνάτε!

Φιλάκια!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια εγω περιμενω την Παρασκευη τα αποτελεσματα απο το pap A και πρωτα ο θεος β επιπεδου 22 Ιουνιου ελπιζω οτι ολα θα ειναι οκ μετα τα αποτεεσματα θα δουμε εαν θα κανω αμπνιοπαρακεντηση ειμαι οριακα 34 ο γιατρος μου ειπε θα κανουμε τις εξετασεις και θα μου πει η αυχενικη ηταν που καλα ελπιζω και οι επομενες εξετασεις.

Οσο για τα ρουχαλακια και εγω στο πρωτο τα εσω παρει ουδετερα κυριος τον πρωτο χρονο οταν με το καλο γενησω θα παρω ελειψεις!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

φανελάκια κλπ έχω κι εγώ αλλά δεν ταιριάζουν οι εποχές..η μικρή μου γεννήθηκε Ιούνιο..τώρα περιμένω αγόρι έχω κάποια που ταιριάζουν αλλά φορμάκια καλτσες καικανα σεντόνι θα χρειαστώ..λεπτομέρειες..με το καλό τα αποτελέσματα σου adraki..

nAcmp3.png

uZRep2.png

Κορίτσια καλημέρα!! Και με το καλό στις νέες εγκυούλες!

Το Σάββατο πήγαμε πρώτη φορά σε κατάστημα Βρεφικών Ειδών για να αρχίζουμε να ενημερωνόμαστε γιατί μετά τη β΄επιπέδου θα αρχίσουν οι αγορές. Πήγαμε Prenatal και Λητώ και είδαμε πιο πολύ για καρότσι και λίγο για κρεβατάκια. Καρότσι σχεδόν καταλήξαμε στο Μακλάρεν αν και δεν μου άρεσε καθόλου ειδικά από πίσω που ήταν μέσα στις σιδεριές.... Το Aria Twin μου άρεσε πιο πολύ, όμως δεν χωράει στο αυτοκίνητό μας...

Την Παρασκευή πήγαμε με μια φίλη για καφέ και μετά χαζέψαμε στο Ζάρα... Αααχ έχει κάτι μικροσκοπικά φορμάκια-εσωρουχάκια!!! Μούρλια!! Με το ζόρι κρατιέμαι!!

Εντωμεταξύ αυτά κουνιούνται όλη μέρα!! Τι ωραία να καταλαβαίνεις ότι είναι καλά! Εδώ και μια βδομάδα προσπαθώ να νιώσω και με το χέρι τις κινήσεις τους, αλλά δεν τα πετύχαινα τα άτιμα..! Μόλις έβαζα το χέρι σταματούσαν! Το Σάββατο το βράδυ όμως ήταν συνεχόμενα έτσι όπως ξαπλώναμε στον καναπέ. Είπα στον άντρα μου να ακουμπήσει το χέρι του και τα πέτυχε αυτός!! Πολύ πλάκα έχουν...

UbPrp3.png

Γεια σας κοριτσια εγω περιμενω την Παρασκευη τα αποτελεσματα απο το pap A και πρωτα ο θεος β επιπεδου 22 Ιουνιου ελπιζω οτι ολα θα ειναι οκ μετα τα αποτεεσματα θα δουμε εαν θα κανω αμπνιοπαρακεντηση ειμαι οριακα 34 ο γιατρος μου ειπε θα κανουμε τις εξετασεις και θα μου πει η αυχενικη ηταν που καλα ελπιζω και οι επομενες εξετασεις.

Οσο για τα ρουχαλακια και εγω στο πρωτο τα εσω παρει ουδετερα κυριος τον πρωτο χρονο οταν με το καλο γενησω θα παρω ελειψεις!!!!

Καλά αποτελέσματα!

UbPrp3.png

Καλή επιτυχία και από μένα στο fatsaki.

Και καλώς ήρθες Yotou. Με το καλό το μωράκι σου!

αχ σε ευχαριστω πολυ!! εσυ διδυμα ε?? τελεια! αντε με το καλό!!!!

δεν μπορουσα να σας βρω και σημερα τα καταφερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...