Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Alex ποτε μην ξανα πεις οτι μας κουραζεις!!!

Γι'αυτο ειμαστε εδω.....εγω δεν νομιζω να εχει προβλημα η μπεμπα σας αλλα για να ηρεμησεις δες κ αλλον παιδιατρο!

Κακως σας αγχωσε χωρις να ειναι σιγουρη!

Γιωτακι δεν παει καλα;ε; αφου η οικοδομη ρημαξε,εκανε ζημια σε πολυ κοσμο!

Η μικρουλα σου ψηλη,ε;

Εμεις Οκτωβρη λεμε για βαφτιση....πριν μια εβδ βαφτισαμε ενα αγορακι!

Κοριτσια για πειτε τι λαχανικα βαζετε στην χορτοσουπα; πχ πιπιερια δινετε;

σεβακι χαλι μαυρο, αστα να πανε, σκεφτομαι να το κλεισω αν συνεχισει ετσι!:(

ναι η μικρη ειναι ψηλη, απο οπου κ να παρει ψηλη θα βγει!

το διαβασα στις νεες μανουλες οτι εγινες νονα! παντα αξια!!! αντε με το καλο κ τα δικα σου. εμας τελικα θα μας το βαπτησει ο κουμπαρος που μας παντρεψε, δεν ειναι κ το καλυτερο μου γιατι ειναι ασχετος απο παιδια, αλλα δεν ειχα κ πολλες επιλογες! τουλαχιστον ειναι καλο παιδι, κ τον συμπαθω, ειναι παιδικος φιλος του αντρα μου.

στην χορτοσουπα βαζω κολοκυθι, πατατα η μακαρονακι, καροτο, σπανακι, αρακα η φασολακια, και καμια φορα αγκιναρα. αγκιναρα κ αρακα δεν μου ειπε η παιδιατρος αλλα και αλλοι που εχουν σαν τα δικα μας τους δινουν. τι αλλο βαζεις εσυ?

παντως αλεξ, δικιο εχει η σεβη, κακως σας αγχωσε, δεσ κ καποιον αλλον για να σου φυγει η ιδεα! ασε που το παιδι δεν εχει προβλημα, αλλα ετσι για να ηρεμισεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σεβακι χαλι μαυρο, αστα να πανε, σκεφτομαι να το κλεισω αν συνεχισει ετσι!:(

ναι η μικρη ειναι ψηλη, απο οπου κ να παρει ψηλη θα βγει!

το διαβασα στις νεες μανουλες οτι εγινες νονα! παντα αξια!!! αντε με το καλο κ τα δικα σου. εμας τελικα θα μας το βαπτησει ο κουμπαρος που μας παντρεψε, δεν ειναι κ το καλυτερο μου γιατι ειναι ασχετος απο παιδια, αλλα δεν ειχα κ πολλες επιλογες! τουλαχιστον ειναι καλο παιδι, κ τον συμπαθω, ειναι παιδικος φιλος του αντρα μου.

στην χορτοσουπα βαζω κολοκυθι, πατατα η μακαρονακι, καροτο, σπανακι, αρακα η φασολακια, και καμια φορα αγκιναρα. αγκιναρα κ αρακα δεν μου ειπε η παιδιατρος αλλα και αλλοι που εχουν σαν τα δικα μας τους δινουν. τι αλλο βαζεις εσυ?

παντως αλεξ, δικιο εχει η σεβη, κακως σας αγχωσε, δεσ κ καποιον αλλον για να σου φυγει η ιδεα! ασε που το παιδι δεν εχει προβλημα, αλλα ετσι για να ηρεμισεις!

Να σαι καλα!!!!!!!Ευχαριστουμε!!!

Αρακα,φασολακια,αγκιναρα μου τα ειχε δωσει οταν εκλεισαν τον 7ο.....

Ντοματα,κρεμμυδι κ ζυμαρικα οταν εκλεισαν τον 8ο.....

Τοσο χαλια που λες για κλεισιμο;:(

Να σαι καλα!!!!!!!Ευχαριστουμε!!!

Αρακα,φασολακια,αγκιναρα μου τα ειχε δωσει οταν εκλεισαν τον 7ο.....

Ντοματα,κρεμμυδι κ ζυμαρικα οταν εκλεισαν τον 8ο.....

Τοσο χαλια που λες για κλεισιμο;:(

ντοματα κ κρεμυδι δεν μας εχει δωσει ακομα, ισως τωρα σε 10 μερες ξαναπαμε.

αστα σεβη αν συνεχισει ετσι δεν την γλυτωνουμε! οι κεραταδες πως μας καταντησαν!

α ξεχασα να σας πω εχουμε κ 1,5 δοντακι!!! εχει βγει το ενα λιγο κ το δευτερο εσκασε πριν 2 μερες!

Καλημέρα οκτωβριομωράκια και μανούλες !!!

Ερωτηση .. κάθονται τα μωράκια σας ?? Εμεις είμαστε και προωράκια και το ψάχνω λίγο καταλαβαινεται...

Δάφνη τη θηλάζω γυρω στις 10 φορες τη μέρα .. αστα βράστα . Θελει 2-3 φορες το βράδυ , μετα το φαγητο απαραιτητα και ενδιάμεσα .. καταλαβαινεις . Εμεις τωρα ξεκινησαμε να τρωμε καλύτερα Πριν 2-3 κουταλιες και θηλασμος πριν κ μετά .

Βαριεμαι αφάνταστα να ντλήσω για να βάλω στην κρ'εμα .. μια χαρά την τρώει κι ετσι .χι χι .

Παντως λόγω εμπειριας απο την μεγαλη μου κορη που ηταν πολύ δυσκολο παιδί στο φαι κατάλαβα πως δε χωρά πίεση . Θα ρθει η στιγμή που θα φάνε. Με τη Γιωργινα ειμαι πολύ πιο χαλαρή 'ισως επειδη θηλαζει κιόλας . Κι εμεις γύρω στα 8 κιλά΄είμαστε αλλά είμαστε τροφαντούλες χε χε .Μην απογοητευεστε λοιπον υπάρχει ελπίδα .

Εκει που δεν υπάρχει ελπίδα για μας είναι στον ύπνο ... Δαφνη πως κοιμόσαστε εσείς ? Εμενα θέλει στηθος για να κοιμηθεί . Πιπιλα δε θέλει με τίποτα ...

Αλεξ άντεξες με τις αντλήσεις εως τωρα βρε θηρίο? Εκανες και τράπεζα στην κατάψυξη ! Μια χαρά σε βρισκω ! Μπράβο σου !

Για τη βαπτιση που λες εμεις κάναμε μπουφε στην εκκλησία με μπιφτεκια σουβλάκια κοτοπουλα τυροπιτάκια σαντουιτσάκια και αναψυκτικά Κοστισε πολύ πιο οικονομικά απο τραπε΄ζι και ευχαριστηθηκαν φαι και κουβεντουλα όλοι !! Για γλυκά ειχαμε παγωτα που μοίραζε παγωτατζης με καροτσάκι παγωτού .

Σεβη μου στο χω ξαναπει , τα αντρακια σου είναι σαν ψευτικα ! Τι μαγουλακια ειν αυτα ! Τι φατσούλες ! Γιατι μωρέ ετσι με το ρέψιμό ? Λες να έχουν δυσπεψία ? Μηπως να δοικιμαζες κανα άλλο γαλατάκι.

Εγώ το μωράκι μου το θηλάζω πρωί, κάποιες φορές ενδιάμεσα στα γεύματα, το βράδυ πριν τον ύπνο (κοιμάται πάντα μόνο στο στήθος) και μου ξυπνάει άλλες 2-3 φορές το βράδυ για θηλασμό. Εντωμεταξύ εμένα όταν κοιμάται στο στήθος ποτέ δεν τον ρεύω. Εμένα το μωράκι μου κάθεται κανονικά στον πωπό του και πέφτει μετά από αρκετά λεπτά. Είναι αρκετά ζωηρό.....θέλει να πιάνει τα πάντα, να τρώει τα πάντα και επίσης να περπατάει......τον περπατάω από τα χεράκια και κάνει αρκετά βήματα!!!!Κάνει και προσπάθειες να σηκωθεί τώρα!!!!Γυρίζει από μπρούμυτα ανάσκελα και το αντίθετο, στριγκλίζει και λέει συνέχεια τα γνωστά μαμαμαμα και μπαμπαμπα!!!:tongue:

gCgEp3.png

LNjNp3.png

Μανούλες, καλημέρα! Πώς είστε σήμερα;

Εγώ είμαι να σκάσω... Πήγαμε χτες στον παιδίατρο και μας έδωσε να καταλάβουμε ότι η μπέμπα είναι πίσω κινητικά... Είπε ότι προς το παρόν δε χρειάζεται να ανησυχούμε, θα περιμένουμε και τον επόμενο μήνα και βλέπουμε, εγώ όμως είμαι σε αναμμένα κάρβουνα... Το θέμα είναι ότι η μικρή δεν ασχολείται καθόλου με αντικείμενα, τα παιχνίδια της πχ κάθεται τα χαζεύει, αλλά δε θα παίξει, δε θα τα βάλει στο στόμα της... Της δίνω την κουδουνίστρα, την κρατάει για μερικά δευτερόλεπτα και μετά την πετάει... Προτιμά να κοιτάζει τα χέρια της και αυτό με ανησυχεί... Επίσης δε γυρίζει από ανάσκελα μπρούμυτα, αλλά μόνο το αντίθετο. Στον πωπό της κάθεται μόνο με μαξιλάρια γύρω γύρω αλλιώς θα πέσει... Δε βγάζει τις γνωστές φωνούλες αγκού, αμπού, σύμφωνα δε λέει καθόλου παρά μόνο στριγγλίτσες... Αν ήταν πρόωρο θα δικαιολογούνταν μας είπε, πραγματικά δεν ξέρω, να πάρω μια δεύτερη γνώμη από παιδίατρο, να κλείσω ραντεβού στο παίδων σε ειδικό ή απλά να περιμένω; Ο άντρας μου πάντως λέει να μην αγχωνόμαστε γιατί κάθε παιδί έχει το ρυθμό του, όμως το σκέφτομαι συνεχώς...

Σόρι αν σας κούρασα, θα επανέλθω αργότερα...

Alex 1979 δεν μας κουράζεις!!Άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ...για να λέμε τις ανησυχίες μας και να ανταλλάσουμε απόψεις! Πρώτα θέλω να σου πω να μην αγχώνεσαι γιατί κάθε παιδάκι έχει το δικό του ρυθμό ανάπτυξης. Η δική μου γνώμη είναι να περιμένεις μέχρι τον επόμενο μήνα που θα πάτε στον παιδίατρο να δεις τι θα σας πει και αν συνεχίζει η ίδια κατάσταση να πάτε το μωράκι σας σε κάποιον ειδικό στο Παίδων! Έτσι αγχωνόμουνα κι εγώ στην αρχή όταν διαπίστωσα ότι το μωράκι μου ήταν αλλεργικό και τώρα είναι μια χαρά και σιγά, σιγά το ξεπερνάει!!:rolleyes: Οπότε χαλάρωσε και στην πορεία του χρόνου όλα θα είναι μια χαρά! Από λαχανικά εγώ έχω δώσει τα πάντα εκτός από σπανάκι, μαρούλι, μπρόκολο, κουνουπίδι λόγω εκτός εποχής. Επίσης από φρούτα έχω δώσει τα πάντα και μου έκανε αλλεργία μόνο στο πορτοκάλι, τις τελευταίες μέρες τρώει πολύ το βερύκοκο! Επίσης του δίνω μοσχάρι, κοτόπουλο και κατσικάκι και έχει φάει μέχρι στιγμής και φακές και φάβα.

gCgEp3.png

LNjNp3.png

Διαφημίσεις

αλεξ κι η δικιά μου κοιτα τα χερ'ακια της . Αυτο δε λέει κάτι. Θα προτεινα για να σου φύγει το άγχος να απευθυνθεις στο παίδων και οχι απλά σε άλλον παιδίατρο . Ο καθενας παιδ λέει το μακρύ του και το κοντό του , στο παιδων εχουν δει εκατονταδες παιδιά και σίγουρα εχουν μεγαλύτερη πειρα.

Εμεις ειμαστε σχεδον 7 μηνων στη διορθωμενη μας ηλικία και γυρναμε 800 φορες αποανασκελα μπρουμυτα και το ανιστροφο , κάθετε με τα χερακια μπροστα μόνο και είναι πολύ κοινωνικό και γελαστο παιδί ! Ολο γελιο και χορο θέλει !!!!

Απο λαχανικά πιπερια σεβη οχι , είναι βαριά νομίζω μωρε ... αρακα φασολάκια φινοκιο κρεμμύδι που το βραζω για νοστιμιά αλλά δεν το αλέθω και ολα τα άλλα κλασσικά . εκανε εμετο η μεγαλη στο σταθμο πάω να την πάρω ..

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημερα!!!!!!

Μαρακι μου εμενα παλι στροφες δεν κανουν....μονο ανασκελα-μπρουμυτα κ εαν εχουν ορεξη γυρνανε παλι ανασκελα αλλιως κλαινε!!!!!!!!

Αντρες........:tongue:

Τι επαθε η μεγαλη σου;

Γιωτακι 2 δοντακια εχετε καλε......οχι 1 1/2!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου, ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις σας!!!!

Μαρία, το link που μας έβαλες με τα στάδια ανάπτυξης είναι όντως καθησυχαστικό... Γιατί διάβασα και κάτι άλλα που μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα... Λοιπόν, το σκέφτηκα πιο ψύχραιμα και αποφάσισα να περιμένω και τον επόμενο μήνα, αν όμως δε δω βελτίωση σίγουρα θα απευθυνθώ στο παίδων... Ελπίζω πως δε θα χρειαστεί, όμως το έχω στο μυαλό μου ότι ενδέχεται το μωράκι μου να χρειάζεται κάποια βοήθεια πχ φυσικοθεραπείες ή κάτι άλλο. Μακάρι να κάνει κάποιο άλμα και να τα κάνει όλα μαζί. Προς το παρόν θα επικεντρωθώ στα θετικά, δηλ. στηρίζει το βάρος στα ποδαράκια της, ξεκαρδίζεται στα γέλια όταν παίζουμε, ιδιαίτερα με τον αδερφό της και τις τελευταίες μέρες κάνει παλαμάκια! Δεν είναι και λίγα!

Μαρία, να σας ζήσει η νεοφώτιστη Γεωργία, να είναι γερή και τυχερή στη ζωή της!

Σέβη, πάντα άξια! Με το καλό και η δική σας η βάφτιση! Οκτώβριο είχα βαφτίσει τον Γιαννάκη μου και ήταν πολύ καλά, ούτε κρύο ούτε ζέστη!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Κοριτσάκια μου, ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις σας!!!!

Μαρία, το link που μας έβαλες με τα στάδια ανάπτυξης είναι όντως καθησυχαστικό... Γιατί διάβασα και κάτι άλλα που μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα... Λοιπόν, το σκέφτηκα πιο ψύχραιμα και αποφάσισα να περιμένω και τον επόμενο μήνα, αν όμως δε δω βελτίωση σίγουρα θα απευθυνθώ στο παίδων... Ελπίζω πως δε θα χρειαστεί, όμως το έχω στο μυαλό μου ότι ενδέχεται το μωράκι μου να χρειάζεται κάποια βοήθεια πχ φυσικοθεραπείες ή κάτι άλλο. Μακάρι να κάνει κάποιο άλμα και να τα κάνει όλα μαζί. Προς το παρόν θα επικεντρωθώ στα θετικά, δηλ. στηρίζει το βάρος στα ποδαράκια της, ξεκαρδίζεται στα γέλια όταν παίζουμε, ιδιαίτερα με τον αδερφό της και τις τελευταίες μέρες κάνει παλαμάκια! Δεν είναι και λίγα!

Μαρία, να σας ζήσει η νεοφώτιστη Γεωργία, να είναι γερή και τυχερή στη ζωή της!

Σέβη, πάντα άξια! Με το καλό και η δική σας η βάφτιση! Οκτώβριο είχα βαφτίσει τον Γιαννάκη μου και ήταν πολύ καλά, ούτε κρύο ούτε ζέστη!

καλημερα αλεξ!

οριστε! στηριζεται, κανει παλαμακια κ ξεκαρδιζεται! τι αλλο θες! εμενα δεν κανει παλαμακια κ ενω γελαει συνεχεια ξεκαρδιζεται δυσκολα, δηλ να το εχει κανει 10 φορες ολο κιολο. της κουμπαρας μου δεν στηριζεται καθολου (ειναι 19 σεπτεμβριου γεννημενος). καθε παιδι εχει τον δικο του ρυθμο κ δεν νομιζω να χρειαστεις φυσιοθεραπειες που λες, θα στα κανει ολα μαζι κ θα την κυνηγας!

σεβη καλημερα!

Μακαρι, βρε Γιωτα μου!

Μολις φαγαμε τη φρουτοκρεμα μας με τα χιλια ζορια! Δεν της αρεσει καθολου βρε κοριτσια! Ο γιατρος ειπε να της βαζω και φρουτα εποχής, εκτος από φράουλες και κεράσια. Σήμερα έβαλα βερύκοκο, πάλι με γκρίνια φάγαμε.

Από λαχανικά της δίνω καρότο, πατάτα, κολοκύθι, σέλινο, φασολάκια, κρεμμύδι (δεν το αλέθω απλά το βράζω με τα υπόλοιπα), σπανάκι, αρακά. Κάπως καλύτερα τα πάμε με την κρεατόσουπα. Αυτό που μας αρέσει είναι οι κρέμες τύπου βανίλια, φαρίν λακτέ κλπ.

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Αλεξ παλαμακια ουτε εμενα κανουν!!!!!!

Κανει ηδη αρκετα κ θα το ξαναπω οτι σας αγχωσε αδικα!!!!!!Δλδ εαν ειναι τεμπελουλα θα πουμε οτι εχει προβλημα;:rolleyes:

Κ μενα με γκρινια κ κλαμα εφαγαν την φρουτοκρεμα.....

Καλησπέρα μανούλες..Γύρισα από την δουλειά και βρήκα χρόνο να σας διαβάσω..

Η μπέμπα είναι στην πεθερά μου..ήθελαν να την πάρουν από το πρωί γιατί λένε δεν την χαίρονται που την πηγαίνουμε 1 φορά την εβδομάδα μόνο..Αχ μου λείπει και μπήκα να δω τα νέα σας να ξεχαστώ μέχρι να την φέρουν...

5oA2p2.png

Μακαρι, βρε Γιωτα μου!

Μολις φαγαμε τη φρουτοκρεμα μας με τα χιλια ζορια! Δεν της αρεσει καθολου βρε κοριτσια! Ο γιατρος ειπε να της βαζω και φρουτα εποχής, εκτος από φράουλες και κεράσια. Σήμερα έβαλα βερύκοκο, πάλι με γκρίνια φάγαμε.

Από λαχανικά της δίνω καρότο, πατάτα, κολοκύθι, σέλινο, φασολάκια, κρεμμύδι (δεν το αλέθω απλά το βράζω με τα υπόλοιπα), σπανάκι, αρακά. Κάπως καλύτερα τα πάμε με την κρεατόσουπα. Αυτό που μας αρέσει είναι οι κρέμες τύπου βανίλια, φαρίν λακτέ κλπ.

alex την φρουτόκρεμα την κάνεις με 1 φρούτο μόνο κάθε φορά?εμένα είχε ανορεξία μετά από τους εμβολιασμούς,αλλά κατά τα άλλα μια χαρά τα τρώει όλα πλέον.

Στην χορτόσουπα τα ίδια βάζω κι εγώ εκτός από κρεμμύδι..

5oA2p2.png

Αλεξ παλαμακια ουτε εμενα κανουν!!!!!!

Κανει ηδη αρκετα κ θα το ξαναπω οτι σας αγχωσε αδικα!!!!!!Δλδ εαν ειναι τεμπελουλα θα πουμε οτι εχει προβλημα;:rolleyes:

Κ μενα με γκρινια κ κλαμα εφαγαν την φρουτοκρεμα.....

κοριτσια κ εμενα μου ειχε κανει κολπα με την φρουτοκρεμμα κ μου ειπε η παιδιαρος να βαλω λιγη κρεμα βανιλια μεσα για να γλυκανει. τωρα γλυφει κ το μπολ! φρουτα εποχης αλλα καλα γινομενα για να ειναι γλυκα, εμεις ακομα τρωμε τα χειμωνιατικα φρουτα. (εναλλακτικα μπορειτε να βαλετε παιδικα μπισκοτα, εμεις οχι γιατι εχουν γαλα κ εχουμε αλλεργια στο αγελαδινο ασχετο αυτες της μερες της κανουμε προκληση για να δουμε αν την εχει ακομα η της περασε)

Κάτια, της βάζω μήλο-αχλάδι-μπανάνα και σήμερα πρόσθεσα και λίγο βερύκοκο. Το κόλπο με την κρέμα βανίλια το κάνω κι εγώ, της προσθέτω μια μεζούρα, αλιώς μπορεί και να μη φάει καθόλου φρουτόκρεμα.

Γιώτα, την αλλεργία πώς την καταλάβατε; Τι γάλα της δίνεις τώρα; Θα περάσει μωρέ, παροδικά είναι αυτά απ' όσο έχω ακούσει. Εγώ της δίνω τις τελευταίες μέρες frisomel, δεν έχω παρατηρήσει καμια αντίδραση προς το παρόν.

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...