Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

ποσο γρηγορα περναει ο καιρος!!! ποσο γρηγορα μεγαλωνουν!!!! ελπιζω να ειστε ολες οι μανουλες καλα κ να απολαμβανετε τις στιγμες με τα παιδακια σας!! πολλα φιλια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνουν οι μανούλες και τα μπεμπάκια?

Η μπεμπούλα έχει βήχα και σαν να μου φαίνεται ότι ξεκινάει συναχάκι..Και πρέπει με αυτή την υγρασία να την πάω στην πεθερά αύριο γιατί έχουμε να την πάμε 2 εβδομάδες..

..και...περιμένω και κόσμο το απόγευμα..Πηγαίνω να ολοκληρώσω την πιτούλα που ξεκίνησα..φιλάκια καλό σκ

weekend_056.gif

5oA2p2.png

καλημερα κοριτσακια μου!

εχω καιρο να μπω, ειμαι λιγο στα down μου... το μαγαζι μου δεν παει καθολου καλα, αν παει ετσι μεχρι τελος του χρονου θα αναγκαστω να το κλεισω κ πολυ στεναχωριεμαι... εχω δουλεψει πολυ για αυτο το μαγαζι ρε γμτ!

κατα τα αλλα η μπεμπουλα ειναι μια χαρα, ευτυχως!

υγεια να εχουμε ρε κοριτσια....

σας φιλω γλυκα!

Καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσια!!!!

Εγω το παλευω πολυ με το θυλασμο δινω και ξενο προς το παρον πιστευω σε λιγες μερες που θα ξεκινησουμε φρουτακια και κρεμα να γυρισουμε παλι μονο στο θυλασμο!!!

Ειχα την μικρη με βροχητιδα παιρναμε αερολιν και φλιξοται ευτυχως ειμσαστε πολυ καλυτερα...ο μεγαλος εχει γινει οπως πριν το καυτερο παιδακι ολη μερα ειναι μαμα σ αγαπαω και την μπεμπα μας!!!

Marigia πηρα την φωτογραγεια σας τι κουκλακια ειναι τα μικρα σου να τα χαιρεσε!!!!

Εγω δεν μπορω να βαλω φωτο δεν ξερω ρε κοριτσια αλλα δε το εχω καθολου αφου θελω να πουλησω ρουχαλακια και δεν βαζω αγγελια γιατι δεν ξερω πως να βσαλω φωτο ......μη γελατε!!!!

Επισης να πω πως ο μεγαλος μου ειχε φραγμενο τον οφθαλμικο του πορο πρεπει να περιμενεις μην πεσεις σε κανενα κολογιατρο γιατι εμενα ενας μου ελεγε επεμβαση και αηδιες και λιγο μετα το χρονο ανοιξε μονο του εαν θελεις τηλ απο καταπληκτικη παιδοοφθαλμιατρο πες μου .....

θα ξεναμπω αργοτερα φιλια!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Ανδρακι ευχαριστω πολύ και ναι θα ήθελα το τηλεφωνο της παιδοοφθαλμίατρου που λες γιατι εχουμε και ενα ακομα προβληματακι με τα ματακια μας. Αθηνα φαντάζομαι ετσι ?

Ανδρακι κανε καμια άντληση για να μη μειωθει το γάλα σου μεχρι να δώσεις φρουτάκια . Να ξερεις πως το συμπλήρωμα κλεβει απο τη δικιά σου παραγωγή. Αρχισε να αντλεις και να δινεις στη μπεμπα απ αυτο που βγάζεις με το θηλαστρο μειώνοντας σιγά σιγά τα μλ απ το συμπλήρωμα Θα δεις πως μετα απο κάποιες αντλήσεις θα αυξηθει το γαλατακι σου .

Βεβαια θα στα πει καλύτερα με τις αντλήσεις η αλεξ που το χει κατεχει πια το θέμα ...

Για το πως βάζεις φωτο ειτε σε πμ είτε εδω στο φορουμ για τις αγγελιες που λες σου στελνω τις οδηγίες που έστειλα στην αλεξ κα τα καταφερε μια χαρά !!

Κουκλιά τα παιδακια σου αλεξ στα είπα κιολας ! Κι η μπεμπουλα για φάγωμα !!!

Εμεις ξεκινάμε σιγά σιγά με λίγη βραστη πατατούλα ανακατεμενη με μητρικό γαλατάκι και απο κρεμες μου ε'ιπε αργοτερα και χωρίς καθόλου ζάχαρη .

Σου στελνω οδηγιες ανδράκι για τις φωτο .

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

ποσο γρηγορα περναει ο καιρος!!! ποσο γρηγορα μεγαλωνουν!!!! ελπιζω να ειστε ολες οι μανουλες καλα κ να απολαμβανετε τις στιγμες με τα παιδακια σας!! πολλα φιλια!!!

Ευχαριστουμε νατάσα ! Κι εσυ να χαιρεσαι τα παιδάκι σου !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

andraki σου παραθετω αυτο για να καταλάβεις τι εννοω.

«Όταν του δίνουμε ξένο γάλα με το μπουκάλι, το πίνει με λαχτάρα». Το μπιμπερό λειτουργεί πολύ διαφορετικά από τη ρόγα του στήθους. Όταν μπαίνει στο στόμα του παιδιού το γεμίζει με γάλα. Η ροή του είναι ελεύθερη και ο τρόπος λήψης από το παιδί παθητικός. Εκείνο υποχρεώνεται να καταπιεί. Η κατάποση φέρνει κι άλλο γάλα στο στόμα του παιδιού. Ο κύκλος επαναλαμβάνεται, δίνοντας την εντύπωση ότι το μωρό «καταβροχθίζει πεινασμένο το περιεχόμενο του μπουκαλιού» μέσα σε λίγα λεπτά. Έπειτα ίσως το βρέφος κοιμάται για πολλή ώρα «γαλήνια». Οι γονείς συμπεραίνουν λανθασμένα ότι το μωρό πραγματικά δεν έπαιρνε αρκετό γάλα από το στήθος. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι το μικρό κουράστηκε από τη γρήγορη ροή του μπουκαλιού και προσπαθεί να χωνέψει με δυσκολία το περιεχόμενό του. Θα κάνει περισσότερες ερυγές και κινήσεις δυσφορίας. Στην πορεία οι γονείς θα προσφέρουν ολοένα περισσότερα μπουκάλια στο παιδί. Αυτό τελικά θα προκαλέσει πραγματική μείωση στην παροχή γάλακτος από τη μητέρα και τελικά την πρόωρη διακοπή του θηλασμού.

http://pediatros-thes.gr/%ce%b8%ce%b...4%cf%83%ce%b9/

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Γεια σας μανουλες! Τι κανετε;

Έχω μέρες να μπω, όλο δουλειές προκύπτουν, μια το ένα, μια το άλλο...

Γιώτα μου, μακάρι να πάνε όλα καλά με το μαγαζί σου, έχεις δίκιο να σε παίρνει από κάτω, αλλά οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για όλους μας... Κι εγώ όταν σκέφτομαι πώς έχει καταντήσει η χώρα μας κι εμείς μαζί, με πιάνει απογοήτευση και σκέφτομαι τι μέλλον θα έχουν τα παιδάκια μας... Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας που ομορφαίνουν τη ζωή μας και όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα! Την υγειά μας μόνο να έχουμε!!!

Μαρία, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω! Οι κόρες σου είναι κούκλες!!

Αντράκι, εννοείται πως αν θες να μάθεις για τις αντλήσεις, αν έχεις απορίες, κλπ με ρωτάς! Έχω γίνει πια ειδικός στον τομέα, όπως είπε και η Μαρία! χαχα

Νατάσσα, τι κάνεις; Όλα καλά με το μωράκι σου; Έχεις καιρό να μας πεις τα νέα σας!

Ξύπνησε η μικρή μου! Πάω να την πάρω αγκαλίτσα! Καλό μεσημέρι!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημέρα κι απο εμένα!

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ;;;; Το κλείσαμε το μαγαζί;

Εμείς είμαστε μια χαρά! Αυτός ο καιρός με ανεβάζει πάρα πολύ κι ελπίζω να παραμείνει έτσι!!!!!

Τις προάλλες κράτησε η μαμά μου τα παιδιά και βγήκαμε με τον άντρα μου για δουλίτσες, στο τέλος ήπιαμε και ένα καφεδάκι και το ευχαριστηθήκαμε!!! Είχαμε πολυυυυύ καιρό να βγούμε κάπου οι δυο μας!

Ετοίμασα επιτέλους και το δωμάτιο της μικρής μου κι έτσι κάθε κατεργάρης στον πάγκο του που λένε! Μια χαρά το πήρε, δεν την πείραξε καθόλου που έφυγε από το δωμάτιό μας! Μα τι καλόβολο κοριτσάκι που έχω!!! :-)

Τώρα προσπαθούμε να κόψουμε την συνήθεια του Γιάννη να έρχεται το βράδυ στο κρεβάτι μας... Είναι 2 μήνες περίπου που το κάνει αυτό, τι κλωτσίδι έχουμε φάει δεν περιγράφεται! Τώρα που έφυγε η μπέμπα πιστεύω θα είναι πιο εύκολο να το κόψουμε.

Περιμένω νέα σας!! Φιλιά!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά.Και τα μωράκια σας.Μου λείψατε.Ξέρω πως έχω αρκετό καιρό να μπω.Αρρώστησα και είχα σχεδόν δυο εβδομάδες σε χάλια κατάσταση.Ευτυχώς δεν ηταν ίωση και το αστεράκι μου είναι καλά.Θηλάζω ακόμα αποκλειστικά και κοιμάμαι ελάχιστα.Έχει πολλά σάλια και φαγούρα στα ούλα του και είναι πολύ ανήσυχος.Οπότε ξυπνάει και το βράδυ για φαγητό.Η παιδίατρος μου είπε πως και το γάλα μου να είναι αραιό λόγω της περιόδου μου και δεν χορταίνει.Η περίοδος μου ήρθε για πρώτη φορά μετά τον τοκετό,κράτησε μια εβδομάδα και μαζί με το κρύωμα με γονάτισαν.Βοήθεια δεν έχω με εξαίρεση τον άντρα μου που τον προσέχει για κανα δίωρο να κοιμηθώ ή να κάνω καμιά δουλειά.Μαμά και πεθερά έρχονται για καμιά ωρίτσα να δούνε το μωρο,προκαλούν χάος και φεύγουν.Απελπιστική κατάσταση!!!Πέρασα πολύ δύσκολα.Είμαι καλύτερα αλλα έχω δρόμο ακόμα μεχρι να γίνω τελείως καλά.Αντλώ δύναμη απο το μωρό μου και κάνω υπομονή.Ευτυχώς ο καιρός φτιάχνει και θα μπορούμε να βγαίνουμε.Να φτιάξει η διαθεσή μας και περπατώντας να χάσω και κανένα κιλό.Θα προσπαθήσω να βρω λίγο χρόνο να διαβάσω τα νέα σας και να γράψω σύντομα.Πολλά φιλιάαααα

Ac6Fp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Δεν έχω ξαναγράψει, αλλά είπα να ξεκινήσω σήμερα.

Ελπίζω τα παιδάκια σας να είναι καλά!

Εχω ένα πρόβλημα:

Την προηγούμενη Τρίτη ξεκινήσαμε σιγά σιγά να τρώμε κρεμα ρυζάλευρο.

Την Τρίτη φάγαμε ικανοποιητικά για πρώτη μέρα, την Τετάρτη όμως σχεδόν δεν την αγγίξαμε. Την Πέμπτη και την Παρασκευή φάγαμε λίγο και το Σάββατο σχεδόν καθόλου. Την Κυριακή φάγαμε σχεδόν ολόκληρο γεύμα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη καταφέραμε να φάμε ολόκληρο γεύμα (ούτε καν συμπληρώσαμε με γάλα). Ομως την Τετάρτη γυρίσαμε πάλι στην αρχή. Σπρώχνει το κουτάλι, δεν καταπίνει και κλαίει. Εχθές δεν του έδωσα καθόλου. Θέλω να δω πώς θα αντιδράσει πάλι την επόμενη φορά που θα του δώσω. Σήμερα δεν ξέρω τι να κάνω. Θα πάρω και την παιδίατρο τηλέφωνο να μου πει, αλλά θέλω να δω αν υπάρχει εδώ κάποια μανούλα που πέρασε κάτι παρόμοιο.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Δεν έχω ξαναγράψει, αλλά είπα να ξεκινήσω σήμερα.

Ελπίζω τα παιδάκια σας να είναι καλά!

Εχω ένα πρόβλημα:

Την προηγούμενη Τρίτη ξεκινήσαμε σιγά σιγά να τρώμε κρεμα ρυζάλευρο.

Την Τρίτη φάγαμε ικανοποιητικά για πρώτη μέρα, την Τετάρτη όμως σχεδόν δεν την αγγίξαμε. Την Πέμπτη και την Παρασκευή φάγαμε λίγο και το Σάββατο σχεδόν καθόλου. Την Κυριακή φάγαμε σχεδόν ολόκληρο γεύμα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη καταφέραμε να φάμε ολόκληρο γεύμα (ούτε καν συμπληρώσαμε με γάλα). Ομως την Τετάρτη γυρίσαμε πάλι στην αρχή. Σπρώχνει το κουτάλι, δεν καταπίνει και κλαίει. Εχθές δεν του έδωσα καθόλου. Θέλω να δω πώς θα αντιδράσει πάλι την επόμενη φορά που θα του δώσω. Σήμερα δεν ξέρω τι να κάνω. Θα πάρω και την παιδίατρο τηλέφωνο να μου πει, αλλά θέλω να δω αν υπάρχει εδώ κάποια μανούλα που πέρασε κάτι παρόμοιο.

Ηλιαχτίδα κι εμείς ξεκινήσαμε πριν 10 μέρες την κρεμούλα..Αρχικά να σου πω ότι παιδίατρος μου τόνισε να μην γράφει η κρέμα που θα πάρω "ρυζάλευρο" αλλά "βανίλια" και κάτω ρυζάλευρο με γάλα..Το σκέτο ρυζάλευρο δεν έχει καλή γεύση και λογικό είναι να μην το θέλει ο μικρούλης..

Λοιπόν η δικιά μου την 1η μέρα έφαγε την μισή,την 2η και 3η ούτε την μισή..Κάθε μέρα και λιγότερο..Αλλά την 5η μέρα την έφαγε όλη και έκλαιγε μετά γιατί,πιθανόν, να ήθελε κι άλλο..Πλέον την τρώει όλη και γαλατάκι την δίνω μετά από μισή ή 1 ώρα αν κλάψει.

Γενικά θέλουν τον χρόνο τους για να μάθουν.

Και εγώ στην αρχή είχα αγχωθεί πολύ..

Αν δεν έχει συνηθίσει πάντως στις 15 μέρες δοκίμασε κάποια άλλη μάρκα.

5oA2p2.png

Ηλιαχτίδα κι εμείς ξεκινήσαμε πριν 10 μέρες την κρεμούλα..Αρχικά να σου πω ότι παιδίατρος μου τόνισε να μην γράφει η κρέμα που θα πάρω "ρυζάλευρο" αλλά "βανίλια" και κάτω ρυζάλευρο με γάλα..Το σκέτο ρυζάλευρο δεν έχει καλή γεύση και λογικό είναι να μην το θέλει ο μικρούλης..

Λοιπόν η δικιά μου την 1η μέρα έφαγε την μισή,την 2η και 3η ούτε την μισή..Κάθε μέρα και λιγότερο..Αλλά την 5η μέρα την έφαγε όλη και έκλαιγε μετά γιατί,πιθανόν, να ήθελε κι άλλο..Πλέον την τρώει όλη και γαλατάκι την δίνω μετά από μισή ή 1 ώρα αν κλάψει.

Γενικά θέλουν τον χρόνο τους για να μάθουν.

Και εγώ στην αρχή είχα αγχωθεί πολύ..

Αν δεν έχει συνηθίσει πάντως στις 15 μέρες δοκίμασε κάποια άλλη μάρκα.

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Ξέχασα να γράψω ότι παίρνουμε αναγκαστικά κρέμα ρυζάλευρο (χωρίς βανίλια) με γάλα ΗΑ, λόγω μιας υπόννοιας αλλεργίας στο αγελαδινό γάλα. Οι συγκεκριμμένες δε βγαίνουν με βανίλια.

Μίλησα με τη γιατρό και είπαμε αύριο να κάνω μια προσπάθεια με λίγο αχλάδι το πρωί, μήπως του αρέσει καλύτερα σα γεύση και μάθουμε λίγο πιο εύκολα το κουτάλι.

Θα δείξει. Ελπίζω να τα πάμε καλά.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ηλιαχτιδα καλησπερα και καλως ήρθες στο καφέ μας . Κι εμεις δεν πινουμε αγελάδινο ΄λογω πιθανης αλλεργίας. Απο κρεμουλα τρωει της babynat που είναι χωρις γάλα αλλά εχει ρυζαλευρο , κινοα και φυσικο άρωμα βανίλιας και είναι πολύ ευγευστη. Για δοκιμάστε την !

http://www.biomelissanthi.gr/vmchk/fytika-galata-ryzioy/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1389&category_id=46&option=com_virtuemart&Itemid=7

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...