Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα μανουλες κ μπεμπακια!!!!!!!!!!!!

Πως ειμαστε;;;;

καλημερα!!!

εμεις μολις φαγαμε κρεμα κ θα πιουμε το γαλατακι μας τωρα!

κοριτσια ουτε εμενα γυρναει, μονο σηκωνει τα ποδια κ το κεφαλι οταν ειναι ξαπλα!

αλεξ στειλε κανα κομματι πιτσα! διπλα ειμαστε!!!

καλημερα!!!

εμεις μολις φαγαμε κρεμα κ θα πιουμε το γαλατακι μας τωρα!

κοριτσια ουτε εμενα γυρναει, μονο σηκωνει τα ποδια κ το κεφαλι οταν ειναι ξαπλα!

αλεξ στειλε κανα κομματι πιτσα! διπλα ειμαστε!!!

Της δινεις φρουτοκρεμα κ αμεσως γαλα;;; ποσα ml;

Τα ποδια σηκωνει ο μικρος κ ο μεγαλος σαν την δικια σου,ποδια κ κεφαλι!!!

Οποτε να μην ανησυχω.....:tongue:

Βαλε τικερακι εαν θες γιατι δεν θυμαμαι ποσο εισαστε.....:rolleyes:

Της δινεις φρουτοκρεμα κ αμεσως γαλα;;; ποσα ml;

Τα ποδια σηκωνει ο μικρος κ ο μεγαλος σαν την δικια σου,ποδια κ κεφαλι!!!

Οποτε να μην ανησυχω.....:tongue:

Βαλε τικερακι εαν θες γιατι δεν θυμαμαι ποσο εισαστε.....:rolleyes:

ναι, μετα απο 10' γαλα, 150ml εφαγε σημερα, εχτες 120. μισο μηλο κ μισο αχλαδι εφαγε σημερα. σε 3 μερες κ μιση μπανανα κ σε αλλες 3 μισο χυμο πορτοκαλι, θα μειωνεται σταδιακα το γαλα οσο μεγαλωνει η φρουτοκρεμα.

το τικερακι μου δεν μετραγε, εμενε στασιμο, δεν ξερω γιατι, το εβαλα πανω απο 50 φορες κ νευριασα κ το εβγαλα! ειμαστε 5 μηνων κ7 ημερων. μια εβδομαδα περιπου εχουμε διαφορα, 14/09 γεννησα.

μην ανησυχεις, το καθε παιδι ειναι διαφορετικο, της κουμπαρας μου που εινια 4 μερες μικροτερος γυρναει κολοτουμπες!

Απο το αγχος μου που δεν κανουνε πολλα,σκεφτομαι χαζα κ αγχωνομαι περισσοτερο.....

Εδω μπρουμυτα τους βαζω κ δυσανασχετουν.....μαλλον τεμπελιαρια ειναι οι δικοι μου!!!!:lol::lol::lol:

Ναι καλε εχεις ελπιδες πολλες.....ταλαιπωρηθηκα με το ταισμα τους,πολυ ωρα,να κοιμουντε,να μην τρωνε σωστα!!!

Ισως να επαιζε ρολο που ηταν λιγο προωρακια.....δεν ξερω!!!

α μπρουμιτα μου εχει πει η παιδιατρος δεν κανε ακομα, μονο για να κουμπωσεις κανα φρομακι, γιατι μπορει να τραυματιστει η σπονδιλικη στους στηλη

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Γιώτα κι εμένα μου την έχει δώσει η βροχή και ακόμα περισσότερο η αυπνία!!! Από τις 5μιση μας ξύπνησε σήμερα το παλικαράκι μας! :? Αυτά τα δόντια μας έχουν πεθάνει, άντε να τα βγάλει να ξεμπερδεύουμε! Και μετά θ' αρχίσει η μικρή! χαχα

Ευτυχώς ήρθε η μάνα μου πριν λίγο για ενίσχυση και θα χαλαρώσω λίγο... Πάω να ζεστάνω το γαλατάκι της μικρής! Ώρα για μαμ!

Α, μην το ξεχάσω, πόσα κομμάτια πίτσα να στείλω; :-)

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημέρα!

Γιώτα κι εμένα μου την έχει δώσει η βροχή και ακόμα περισσότερο η αυπνία!!! Από τις 5μιση μας ξύπνησε σήμερα το παλικαράκι μας! :? Αυτά τα δόντια μας έχουν πεθάνει, άντε να τα βγάλει να ξεμπερδεύουμε! Και μετά θ' αρχίσει η μικρή! χαχα

Ευτυχώς ήρθε η μάνα μου πριν λίγο για ενίσχυση και θα χαλαρώσω λίγο... Πάω να ζεστάνω το γαλατάκι της μικρής! Ώρα για μαμ!

Α, μην το ξεχάσω, πόσα κομμάτια πίτσα να στείλω; :-)

ΟΛΗ!!!!

αφου θα το κανεις το καλο, μην κανεις τσιγκουνιες!!!:lol:

δοντια ο μικρος ε, το παιδακι μας κριμα!!!

εμεις φαγαμε στις 9 κ την εχει πεσει για υπνο!

Καλησπερα......

Εμεις κλασσικα γκρινια με τα ουλα τους....τρεχω ολη μερα αφου ειμαι μονη μου κ ισα ισα προλαβαινω να μαγειρεψω....που να αρχισει το μαγειρεμα κ για τα μικρα!!!Νηστικοι θα μενουμε εμεις........:lol::lol::lol:

Τωρα κοιμουντε κ παω να απλωσω ενα πλυντηριο των μικρων......

Καλέ π'οτε αρχίσατε στερεές ???? Ααααα δε σας προλαβαινουμε .. Εμεις τον αλλο μήνα δηλ μολις κλεισει τους 6.

Καθε παιδι θέλει τον χρονο του, μην αγχωνεστε απο τώρα .

Εμεις που ειμαστε στη διορθωμενη μας 3μιση μηνών δεν κανουμε τιποτα απ όλα αυτα. Ξεκαρδίζεται στα γέλια και προσπαθει να πιάσει κουδουνιστρα με τα χεράκια της .

σεβη φανταζομαι κούραση επι δυο που θα τραβάς κι εσυ... Τα αγορακια σου ειναι σαν ψευτικα καλέ !! ειδικα στη φωτο με σκουφάκια σου ρχεται να τα φας !!!

αλεξ μη μασας με τις αντλήσεις κι ας σε κοιταν περιεργα.. κι οσο αντέχεις κάντο. Δεν είναι απαραιτητο να σου μειωθεί με το θηλαστρο . Υπαρχουν κορίτσια στο φορουμ που αντλουν πανω απο ΄χρόνο. Να το ξαναπω αλλη μια φορά ηρωιδες όλες σας !!!! Εγω θυμάμαι εβλεπα το παιδι να ταλαιπωρειται με αντιαναγωγικά με υποαλλεργικά γάλατα κλπ κλπ .. πειραματοζωο το χαμε κάνει το παιδί ...

γιωτα κανε με αντ στο φεισ κι εμενα θα με βρεις απ τη σεβη, θα κοιταξω μηπως σε βρω κι εγω .

Αντε να φτιάξει ο καιρός να παμε καμιά βολτούλα βρε κοριτσια !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ π'οτε αρχίσατε στερεές ???? Ααααα δε σας προλαβαινουμε .. Εμεις τον αλλο μήνα δηλ μολις κλεισει τους 6.

Καθε παιδι θέλει τον χρονο του, μην αγχωνεστε απο τώρα .

Εμεις που ειμαστε στη διορθωμενη μας 3μιση μηνών δεν κανουμε τιποτα απ όλα αυτα. Ξεκαρδίζεται στα γέλια και προσπαθει να πιάσει κουδουνιστρα με τα χεράκια της .

σεβη φανταζομαι κούραση επι δυο που θα τραβάς κι εσυ... Τα αγορακια σου ειναι σαν ψευτικα καλέ !! ειδικα στη φωτο με σκουφάκια σου ρχεται να τα φας !!!

αλεξ μη μασας με τις αντλήσεις κι ας σε κοιταν περιεργα.. κι οσο αντέχεις κάντο. Δεν είναι απαραιτητο να σου μειωθεί με το θηλαστρο . Υπαρχουν κορίτσια στο φορουμ που αντλουν πανω απο ΄χρόνο. Να το ξαναπω αλλη μια φορά ηρωιδες όλες σας !!!! Εγω θυμάμαι εβλεπα το παιδι να ταλαιπωρειται με αντιαναγωγικά με υποαλλεργικά γάλατα κλπ κλπ .. πειραματοζωο το χαμε κάνει το παιδί ...

γιωτα κανε με αντ στο φεισ κι εμενα θα με βρεις απ τη σεβη, θα κοιταξω μηπως σε βρω κι εγω .

Αντε να φτιάξει ο καιρός να παμε καμιά βολτούλα βρε κοριτσια !!!

μαρακι δεν εχω φεις! τις φωτο της σεβης τις ειδα απο το αλμπουμ της στο φορουμ! οντως καθε παιδακι εχει τον δικο του ρυθμο!

θα προσπαθησω να φτιαξω κ εγω αλμπουμ για να δειτε την μπουμπου μου!

εγω θαυμαζω εσας που θηλαζετε.... εγω μονο 40 μερες κ αυτο με συμπληρωμα, πολυ φαγανα η μικρη, πειναγε!

σεβη κουραση ε? δεν εχεις βοηθεια απο την πεθερα? δεν μενει απο κατω η κανω λαθος??:confused:

την κρεμα μας την τρωμε ολη κ κλαιμε μετα, θελουμε κιαλλη!:lol:

Marigia μου τι κανετε;;;

Μεγαλωνει η τσουπρα σας,ε;;; ποσο βαρος εχει τωρα;;;

Κουραση; μονο; το βραδυ πεφτω ξερη κ δεν καταλαβαινω κ πολλα!!!!!!Εαν κλαψουν τα μωρα τις περισσοτερες φορες σηκωνεται ο ανδρας μου.....

Γιωτακι ναι απο κατω μενει αλλα διακριτικα την εκοψα γιατι εκανε διακρισεις στα μικρα...δλδ του μεγαλου ουτε που του μιλαγε κ το μωρο την κοιταγε μεσα στα ματια....εν τω μεταξυ ο μεγαλος εχει τρομερη αντιληψη κ το δειχνει!!!

Προτιμω ετσι μονη να τα παιζω κ να νιωθω για τα καλα οτι τους μεγαλωνω παρα να μου δημιουργησει προβλημα στα παιδια!!!

Marigia μου τι κανετε;;;

Μεγαλωνει η τσουπρα σας,ε;;; ποσο βαρος εχει τωρα;;;

Κουραση; μονο; το βραδυ πεφτω ξερη κ δεν καταλαβαινω κ πολλα!!!!!!Εαν κλαψουν τα μωρα τις περισσοτερες φορες σηκωνεται ο ανδρας μου.....

Γιωτακι ναι απο κατω μενει αλλα διακριτικα την εκοψα γιατι εκανε διακρισεις στα μικρα...δλδ του μεγαλου ουτε που του μιλαγε κ το μωρο την κοιταγε μεσα στα ματια....εν τω μεταξυ ο μεγαλος εχει τρομερη αντιληψη κ το δειχνει!!!

Προτιμω ετσι μονη να τα παιζω κ να νιωθω για τα καλα οτι τους μεγαλωνω παρα να μου δημιουργησει προβλημα στα παιδια!!!

καλημερα!!! τι κανετε?

σεβη με αφησες αφωνη!!! δεν θα σχολιασω κατι! παντως καλυτερα μονη σου απο το να εχεις προβληματα!

αχ εχτες εκανα καθαρισμο στο προσωπο μετα την δουλεια, μεγαλη ανανεωση!!!

η μπεμπουκα σημερα ξεκαρδιζοταν στα γελια!!! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...