Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

2766252rvz7pvyufh.gif

Καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!

Γιωτακι πια την τρωνε καλα την φρουτοκρεμα κ δεν εχει γαλα μετα,λιγο νερακι(10ml)....οσο θελουν δλδ κ νανι!!!

Ευτυχως που τα καταφεραμε γιατι να τρεχω κ με μπιμπερο απο πισω δεν λεει...:tongue:

Κ μενα κλαινε οι ατιμοι μεχρι να μπει η επομενη κουταλια κ μετα πνιγονται!!!

Την Παρασκευη εχουμε παιδιατρο να δω τι θα μας βαλει το απογευμα κ σε 2 εβδ θα πρεπει να ξεκινησουμε φαγητο!!!

Μπακλαβα.....μμμμμμ!!! τι μας κανεις πρωινιατικα καλε;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2766252rvz7pvyufh.gif

Καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!

Γιωτακι πια την τρωνε καλα την φρουτοκρεμα κ δεν εχει γαλα μετα,λιγο νερακι(10ml)....οσο θελουν δλδ κ νανι!!!

Ευτυχως που τα καταφεραμε γιατι να τρεχω κ με μπιμπερο απο πισω δεν λεει...:tongue:

Κ μενα κλαινε οι ατιμοι μεχρι να μπει η επομενη κουταλια κ μετα πνιγονται!!!

Την Παρασκευη εχουμε παιδιατρο να δω τι θα μας βαλει το απογευμα κ σε 2 εβδ θα πρεπει να ξεκινησουμε φαγητο!!!

Μπακλαβα.....μμμμμμ!!! τι μας κανεις πρωινιατικα καλε;;;

χααχαχαχαα!

παρε ενα κομματι!

images?q=tbn:ANd9GcQRQcmoEYLoWc8-j1l-OJo69lgqQdWtEyCLfwH9QblbvntRY515

εγω της δινω την φρουτοκρεμα σαν γευμα στις 1 το μεσημερι κ συμπληρωμα γαλα αντι για 11 το πρωι που μου ειχε πει γιατι καποια πρωινα ειμαι δουλεια κ δεν γινεται. ρωτησα την γιατρο κ μου ειπε οκ για αυτον το μηνα γιατι τον αλλο μηνα αρχιζουμε φαγητο, οποτε τα φρουτα το απογευμα. στις 11 κοιμαται η μικρη, σιγα μην την ξυπνησω για να την ταισω, θα εχει γκρινια μετα. κοιμαται απο τις 10,30 μεχρι τις 12,30!

φαγανά ειναι τα παιδια μας!!!:lol:

χααχαχαχαα!

παρε ενα κομματι!

images?q=tbn:ANd9GcQRQcmoEYLoWc8-j1l-OJo69lgqQdWtEyCLfwH9QblbvntRY515

εγω της δινω την φρουτοκρεμα σαν γευμα στις 1 το μεσημερι κ συμπληρωμα γαλα αντι για 11 το πρωι που μου ειχε πει γιατι καποια πρωινα ειμαι δουλεια κ δεν γινεται. ρωτησα την γιατρο κ μου ειπε οκ για αυτον το μηνα γιατι τον αλλο μηνα αρχιζουμε φαγητο, οποτε τα φρουτα το απογευμα. στις 11 κοιμαται η μικρη, σιγα μην την ξυπνησω για να την ταισω, θα εχει γκρινια μετα. κοιμαται απο τις 10,30 μεχρι τις 12,30!

φαγανά ειναι τα παιδια μας!!!:lol:

Aμα λεω οτι το κανεις επιτησες!!!!!!!:lol::lol::lol:

Ξυπναει στις 12.30 το μεσημερι;;;τοσο αργα;;;

Κανει να δινουμε τα φρουτα το απογευμα;;;αχ πρεπει να την ρωτησω...μολις μπει κ το μεσημεριανο τοφαλακια θα γινουν οι δικοι μου!!!!!!

Ξεχασα να γραψω πριν......ωραιο ονομα!!!Δεν εχεις καμια φιλη σου να την προτεινεις για νονα;;;

δυστυχως οι πολυ κοντινες μου φιλες εχουν γεννησει κ αυτες προσφατα κ λογω εξοδων δεν αναλαμβανουν, αν σου λεει καποιος οτι αντιμετωπιζουν οικονομικα προβληματα πως να πεις για να σου βαπτησουν το παιδι? εχω και αλλες 2 "κολλητες φιλες" που ακομα δεν εχουν ερθει να δουν το παιδι! φαντασου!

εχουμε κ ενα ζευγαρι φιλοι του αντρα μου που ειναι καλα οικονομικα κ μαλλον θα τους το προτεινουμε, βεβαια εχουν και αυτοι 2 παιδια το μικρο εχει 3 μερες διαφορα με την δικια μου, αλλα φανταζομαι θα το δεχτουν. θα δειξει!!!

εσεις ποτε λετε? τον εναν θα τον βγαλετε Παρι, τον αλλον δεν θυμαμαι, πως?

Διαφημίσεις

δυστυχως οι πολυ κοντινες μου φιλες εχουν γεννησει κ αυτες προσφατα κ λογω εξοδων δεν αναλαμβανουν, αν σου λεει καποιος οτι αντιμετωπιζουν οικονομικα προβληματα πως να πεις για να σου βαπτησουν το παιδι? εχω και αλλες 2 "κολλητες φιλες" που ακομα δεν εχουν ερθει να δουν το παιδι! φαντασου!

εχουμε κ ενα ζευγαρι φιλοι του αντρα μου που ειναι καλα οικονομικα κ μαλλον θα τους το προτεινουμε, βεβαια εχουν και αυτοι 2 παιδια το μικρο εχει 3 μερες διαφορα με την δικια μου, αλλα φανταζομαι θα το δεχτουν. θα δειξει!!!

εσεις ποτε λετε? τον εναν θα τον βγαλετε Παρι, τον αλλον δεν θυμαμαι, πως?

Ο μικρος Οδυσσεας.....τον μεγαλο θα τον βαφτισει η αδερφη μου,μολις τον ειδε τον ερωτευτηκε!!!

Τον μικρο ενας κολλητος μας φιλος.....

Οντως ειναι δυσκολες εποχες,εμεις θα βαφτισουμε ενα αγορακι τον Μαιο,οποτε την δικια μας την παμε για Σεπτεμβρη!!!

Σου εκανα "αιτημα φιλιας".....οταν το δεχτεις μπες κ δες φωτο των μικρων!!!:P

Σε δεχτηκα! τους ειδα! καλε τι κουκλακια!!! σεβη μου πολυ γνωστη μου φαινεσαι κ εσυ κ ο αντρα σου! φατσικως σας ξερω!!!

πως εβαλες τις φωτο? να φτιαξω κ εγω αλμπουμ!!!

διακριτικη η κοιλια σου! χαχαχαχαχα, πλακα εχει!

Σε δεχτηκα! τους ειδα! καλε τι κουκλακια!!! σεβη μου πολυ γνωστη μου φαινεσαι κ εσυ κ ο αντρα σου! φατσικως σας ξερω!!!

πως εβαλες τις φωτο? να φτιαξω κ εγω αλμπουμ!!!

διακριτικη η κοιλια σου! χαχαχαχαχα, πλακα εχει!

Να σαι καλα!!!!

Πολυ διακριτικη,ολο την χτυπουσα......:lol::lol::lol:

22 χρονια κ οι δυο στον Γερακα καπου θα εχουμε συναντηθει!!!:P

Αντεγραψε τις φωτο που θες να ανεβασεις,ανοιξε τες μια μια με την ζωγραφικη,μετα πατα επανω στην μπαρα που λεει εικονα κ μετα αλλαγη μεγεθους/παραμορφωση!!!

Στα κουτακια που λεει 100% βαλε 9 η 10% κ μετα αποθηκευση!!!

Αφου την εχεις ετοιμη μπες σε σενα,φτιαξε ενα αλμπουμ κ ανεβασε μια μια καθε φωτο!!!

Να σαι καλα!!!!

Πολυ διακριτικη,ολο την χτυπουσα......:lol::lol::lol:

22 χρονια κ οι δυο στον Γερακα καπου θα εχουμε συναντηθει!!!:P

Αντεγραψε τις φωτο που θες να ανεβασεις,ανοιξε τες μια μια με την ζωγραφικη,μετα πατα επανω στην μπαρα που λεει εικονα κ μετα αλλαγη μεγεθους/παραμορφωση!!!

Στα κουτακια που λεει 100% βαλε 9 η 10% κ μετα αποθηκευση!!!

Αφου την εχεις ετοιμη μπες σε σενα,φτιαξε ενα αλμπουμ κ ανεβασε μια μια καθε φωτο!!!

Ελα ντε, καπου θα εχουμε συναντηθει!

thanks θα το κανω με την πρωτη ευκαιρια!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες! Είχα τα πεθερικά αυτές τις μέρες και δεν προλαβα καθόλου να μπω, βλέπω όμως πολλά νέα από εσάς και χαίρομαι πολύ!

Έχω πολλά να γράψω, σίγουρα κάτι θα ξεχάσω, αλλά δεν πειράζει!

Γιώτα και Σέβη, είστε πολύ τυχερές που τα μωρά σας είναι φαγανά!!! Έτσι ήταν ο Γιάννης από μωρό, πολύ εύκολος στο φαγητό, ποτέ δε με προβλημάτισε. Τρώει τα πάντα, από φακές και φασολάκια μέχρι μουσακά! Η μικρή από την άλλη, είμαι σίγουρη ότι θα μου φτύνει τη φρουτόκρεμα στη μούρη! :lol::lol: Φανταστείτε ότι την παλεύω μισή ώρα με σαράντα λεπτά για να φάει 100-120μλ, στην καλύτερη περίπτωση 140!

Μαρία, ταλαιπωρηθήκατε κι εσείς με τη μεγάλη, ε; Μου το είπε και ο γιατρός ότι το μητρικό γάλα είναι το καλύτερο "φάρμακο" για την παλινδρόμηση. Ευτυχώς δε μου έχει μειωθεί ακόμα. Βέβαια όταν λέω ότι η μικρή είναι 4 μηνών και ακόμα βγάζω γάλα με το θήλαστρο, με κοιτάνε κάπως έτσι :shock:. Γιατί όμως να το σταματήσω, αφού δε δουλεύω και είμαι όλη μέρα σπίτι; Τέλος πάντων.

Αdraki, το όνομα Χρύσα μου αρέσει πάρα πολύ! Πότε είναι η βάφτισή σας; Εμείς στις 10 Ιουνίου, οπότε γύρω στο Πάσχα θ' αρχίσω ετοιμασίες. Και το όνομα Ουρανία είναι πάρα πολύ ωραίο και ασυνήθιστο! Εμάς μας πρότεινε και ένας φίλος του άντρα μου τελευταία, αλλά το είχαμε ήδη υποσχεθεί στην αδερφή μου. Της έχει τρελή αδυναμία της μπέμπας, αλλά δεν το δείχνει για να μη ζηλέψει ο Γιάννης, καταλαβαίνετε τώρα... Πάντως είναι δύσκολες εποχές για να γίνει κανείς νονός...

Γιώτα με πέθανες με τον μπακλαβά σου! Ένα ταψί θα τρωγα τώρα! Εγώ χτες έκανα πίτσα με μια ζύμη που είδα στο parents και βγήκε καταπληκτική! 4 κομμάτια τσάκισα χτες το βράδυ!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Κάτι ακόμα. Τα μωρά σας γυρνάνε από μπρούμυτα-ανάσκελα ή το αντίθετο; Εμείς όχι ακόμα, το παλεύει βέβαια. Στη φάση που είμαστε πιάνει με τα χεράκια της την κουδουνίστρα, αλλά ακόμα δεν την αλλάζει από το ένα χέρι στο άλλο. Επίσης όταν την γαργαλάω στο λαιμό ή την πλατούλα ξεκαρδίζεται στα γέλια. Για πείτε κι εσείς!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Αlex καλησπερα......τι καλα που θηλαζεις κ εχεις μπολικο γαλατακι!!!

Κ οι δικοι μου μεχρι τους 3 μηνες κανανε 1 1/2 ωρα να πιουνε το γαλα τους...τωρα το πινουν στο 10λεπτο....ο μεγαλος 270ml κ ο μικρος 240ml....

Αλλα μετα με το ρεψιμο θελουμε αρκετη ωρα.....δλδ ρευονται αμεσως 1 -2 φορες κ μετα απο κανα μισαωρο αρχιζει το κλαμα γιατι παλι θελουν ρεψιμο!!!

Με την φρουτοκρεμα μετα το 10μερο εστρωσαν κ την τρωνε ολη.....νερο δεν θελουν κ αηδιαζουν,πως θα το συνηθισουν;

Εμενα τεμπεληδες ειναι κ οι δυο......κανενας δεν γυρναει!!!Λιγο πηγαιναν πριν κανα 2 εβδ,στο πλαι δλδ κ τωρα τπτ!!!

Να ανησυχω λες;;;

Όχι, κορίτσι μου, γιατί να ανησυχείς; Κάθε παιδί έχει το δικό του ρυθμό. Ο Γιάννης γύρισε στους 4 μήνες, ο ανιψιος μου στους 6. Δεν υπάρχει κανόνας. Από τη μιάμιση ώρα πήγατε στα 10 λεπτά τάισμα;;; Άρα έχω κι εγώ ελπίδες! χαχαχα!

Το νερό θα το συνηθίσουν σιγά σιγά, έτσι έκανε και ο δικός μου στην αρχή, δεν το ήθελε με τίποτα.

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Όχι, κορίτσι μου, γιατί να ανησυχείς; Κάθε παιδί έχει το δικό του ρυθμό. Ο Γιάννης γύρισε στους 4 μήνες, ο ανιψιος μου στους 6. Δεν υπάρχει κανόνας. Από τη μιάμιση ώρα πήγατε στα 10 λεπτά τάισμα;;; Άρα έχω κι εγώ ελπίδες! χαχαχα!

Το νερό θα το συνηθίσουν σιγά σιγά, έτσι έκανε και ο δικός μου στην αρχή, δεν το ήθελε με τίποτα.

Απο το αγχος μου που δεν κανουνε πολλα,σκεφτομαι χαζα κ αγχωνομαι περισσοτερο.....

Εδω μπρουμυτα τους βαζω κ δυσανασχετουν.....μαλλον τεμπελιαρια ειναι οι δικοι μου!!!!:lol::lol::lol:

Ναι καλε εχεις ελπιδες πολλες.....ταλαιπωρηθηκα με το ταισμα τους,πολυ ωρα,να κοιμουντε,να μην τρωνε σωστα!!!

Ισως να επαιζε ρολο που ηταν λιγο προωρακια.....δεν ξερω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...