Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Δίκιο έχεις, κι εγώ όταν κάτσω να το σκεφτώ ψύχραιμα καταλαβαίνω ότι το βάρος είναι αυτό που έχει σημασία. Στις καμπύλες είμαστε μια χαρά, στο 50%, το βάρος γέννησης το έχει ήδη διπλασιάσει, είναι ευδιάθετη, ήρεμη, όλα φυσιολογικά! Απλά πρέπει να το πάρω απόφαση ότι είναι λιτοδίαιτη!!!

Και η δική σου η μπουμπού κάνει τα κόλπα της, ε; Όταν λες τρώει σε δύο δόσεις, κάνετε διάλειμμα και μετα από λίγο της ξαναδίνεις; Ή το πετάς το γαλα και της ξαναφτιάχνεις άλλο αργότερα; Εγώ όταν μου αρχιζει τη γκρίνια της κάνω ένα δεκάλεπτο διάλειμμα, μετά της ξαναδίνω και όσο πιει. Γενικα αυτο το παιδι ποτε δεν έχει διαμαρτυρηθεί ότι πείνασε! :confused:

ναι αυτο ακριβως, δεκαλεπτο η τεταρτο διαλειμμα, ξαναζεστενω το ιδιο γαλα και της το δινω, σημερα το πρωι εφαγε 170 και το μεσημερι 140 (απο 210 που πινει κανονικα!) και εμενα δεν διαμαρτυρεται οτι πειναει, μονο αν την τραβηξω το μπιμπερο κατα την διαρκεια που τρωει κλαιει.

δεν λες που ειναι ησυχα τα παιδια μας! φανταζεσαι να σηκωναν τον κοσμο για να φανε?:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια λογικο ειναι να ανχωνεστε για το φαγητο αλλα τα παιδια τρωνε οσο χρειζονται εγω τι να πω που δεν ξερω ποσο τρωει:tongue: αλλα βαρος παιρνουμε μια χαρα και εχουμε μπουτακια και μαγουλακια για φαγωμα!!!!!!

Ο παιδιατρος μου ειπε οτι ξεκινανε τα δοντια σιγα σιγα αντε καλο κουραγιο .....μακαρι να ειναι σαν το μεγαλο δεν καταλαβαμε τιποτα απο δοντακια!!!!!

alex εσενα ποσο ειναι σε υψος και βαρος? (συγνωμη αλλα δεν εχω διαβασει τις προηγουμενες σελιδες)

εχουμε 3 μερες διαφορα!

καληνυχτα θα τα πουμε αυριο παλι!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Γειά σας!!!Μα που πήγατε όλες?Τα μωράκια μας βλέπω μας τρέχουνε για τα καλά!Ελπίζω να είστε καλά και ανυπομονώ να μάθω νέα σας!!!

Alex μου το αστεράκι πάει καλύτερα με την ξηροδερμία.Και εγώ την ίδια κρέμα χρησιμοποιώ και μια ακόμα φτιαχτή που μας σύστησε η παιδίατρος μας!Κάνει 7-8 γεύματα στις 24 ώρες.Αλλά είναι ανήσυχος τα βράδια και γκρινιάζει.Θεωρώ πως είναι νωρίς για τα δοντάκια του.Στις 22 θα πάμε για εμβόλιο και να δούμε τι θα μας πει και η γιατρός!Αυτά απο μένα.Πολλά φιλιάαα

Ac6Fp3.png

Γεια σας μανούλες και καλή εβδομάδα! Τι κάνουν τα μωράκια σας;

Εμείς τις προηγούμενες μέρες είχαμε θέμα με την μπέμπα, έτρωγε και πλάνταζε στο κλάμα, φαινόταν ότι πεινούσε αλλά μόλις άρχιζε να καταπίνει έβαζε τα κλάματα, κοκκίνιζε, τεντωνόταν προς τα πίσω, ούτε να τα θυμάμαι δε θέλω... Μίλησα με το γιατρό και μου είπε ότι επειδή βγάζει πολλές γουλιές μάλλον ερεθίστηκε ο οισοφάγος της και πονούσε την ώρα του φαγητού... Ξεκινήσαμε σιροπάκι epadoren και μετά από 3 μέρες επανήλθε στα φυσιολογικά της... Θα το πάρουμε για 2 μήνες και βλέπουμε...

Yotou μου, χωρίς να είμαι σίγουρη, νομίζω πως δεν κάνει να ξαναζεσταίνεις το ίδιο γάλα... Ρώτα όμως και τη γιατρό σου γιατί μπορεί να λέω και βλακείες...

Adraki, πάνω κάτω στα ίδια κυβικά είναι τα μωρά μας... Εμείς είμαστε 5650 και 57 πόντους, πριν λίγες μέρες μετρηθήκαμε...

Jo, είναι πιθανόν να τον φαγουρίζουν τα ούλα του και γι' αυτό να γκρινιάζει... Κι εμείς έχουμε εμβόλιο στις 24, και τα δύο πιτσιρίκια! Κλάμα επί 2, ε τι έχει να γίνει!!

Περιμένω νέα σας! Φιλιά! :-)

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Γεια σας μανούλες και καλή εβδομάδα! Τι κάνουν τα μωράκια σας;

Εμείς τις προηγούμενες μέρες είχαμε θέμα με την μπέμπα, έτρωγε και πλάνταζε στο κλάμα, φαινόταν ότι πεινούσε αλλά μόλις άρχιζε να καταπίνει έβαζε τα κλάματα, κοκκίνιζε, τεντωνόταν προς τα πίσω, ούτε να τα θυμάμαι δε θέλω... Μίλησα με το γιατρό και μου είπε ότι επειδή βγάζει πολλές γουλιές μάλλον ερεθίστηκε ο οισοφάγος της και πονούσε την ώρα του φαγητού... Ξεκινήσαμε σιροπάκι epadoren και μετά από 3 μέρες επανήλθε στα φυσιολογικά της... Θα το πάρουμε για 2 μήνες και βλέπουμε...

Yotou μου, χωρίς να είμαι σίγουρη, νομίζω πως δεν κάνει να ξαναζεσταίνεις το ίδιο γάλα... Ρώτα όμως και τη γιατρό σου γιατί μπορεί να λέω και βλακείες...

Adraki, πάνω κάτω στα ίδια κυβικά είναι τα μωρά μας... Εμείς είμαστε 5650 και 57 πόντους, πριν λίγες μέρες μετρηθήκαμε...

Jo, είναι πιθανόν να τον φαγουρίζουν τα ούλα του και γι' αυτό να γκρινιάζει... Κι εμείς έχουμε εμβόλιο στις 24, και τα δύο πιτσιρίκια! Κλάμα επί 2, ε τι έχει να γίνει!!

Περιμένω νέα σας! Φιλιά! :-)

Kοριτσακια μου γεια σας!

ωχ τι ηταν αυτο που περασατε?αφου επανηλθε το παιδακι παλι καλα! πωπω φαντασου να πεινας κ να μην μπορεις να φας!

το γαλα το ζεστενω με το μπιμπερο στο βραστηρα, μου ειχε πει η γιατρος οτι αν αργησει να φαει κ το γαλα κρυωσει να της το ζεστανω λιγο, τι να πω δεν ξερω και εγω, παντως δεν εχουμε καποιο προβλημα μεχρι στιγμης!

εχτες μαλωσα το λουλουδακι μου κ μου πατησε κατι κλαματα αλλο πραγμα:-(, δεν ετρωγε και της μιλησα εντονα. και σημερα το πρωι ξυπνησε με κλαματα... λετε να το εβλεπε στον υπνο της....:-( εχω πολλες τυψεις...

κοριτσακια εμεις εχουμε γιατρο μεθαυριο κ μαλλον θα αρχισουμε την φρουτοκρεμα, πλακα θα εχει!!!

τι κανετε εσεις?

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!

Εμπενα μεσα και εβλεπα τελευταιο μηνυμα το δικο μου οποτε δεν εγραφα!

Την Κυριακη ανεβηκα με την μπεμπα με το αεροπλανο το πρωι Αθηνα και γυρισαμε το μεσημερι αλλαξαμε διαχειρηστη στην πολυκατοικια μας και επρεπε να ανεβω γιατι ο προηγουμενος μας ξαφρισε για τα καλα.....

Η μικρη ηταν μια χαρα στο ταξιδι κυρια θηλαζαμε στην προσγειωση και πιπιλα στην απογειωση και υπνο την υπολοιπη ωρα του ταξιδιου...

Κοριτσια εσεις θα τα ντυσετε καρναβαλακια?

Α Χρονια Πολλα σε ολες αν και δεν πιστευω στην γιορτη:rolleyes:

Θα τα πουμε αργοτερα...

Καλημερα κοριτσια!!!!

Εμπενα μεσα και εβλεπα τελευταιο μηνυμα το δικο μου οποτε δεν εγραφα!

Την Κυριακη ανεβηκα με την μπεμπα με το αεροπλανο το πρωι Αθηνα και γυρισαμε το μεσημερι αλλαξαμε διαχειρηστη στην πολυκατοικια μας και επρεπε να ανεβω γιατι ο προηγουμενος μας ξαφρισε για τα καλα.....

Η μικρη ηταν μια χαρα στο ταξιδι κυρια θηλαζαμε στην προσγειωση και πιπιλα στην απογειωση και υπνο την υπολοιπη ωρα του ταξιδιου...

Κοριτσια εσεις θα τα ντυσετε καρναβαλακια?

Α Χρονια Πολλα σε ολες αν και δεν πιστευω στην γιορτη:rolleyes:

Θα τα πουμε αργοτερα...

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε?

αντρακι αυθημερον ταξιδι? μπραβο! τοσο αναγκαιο ηταν? λογω καιρου δηλαδη!

θα την ντυσω τιγρακι, μας εδωσε στολη η αδελφη μου! πλακα εχει!

χρονια πολλα σε ολες! και εγω δεν πιστευω αλλα για τον χαβαλε παντα κατι κανουμε, εφτιαξα του αντρουλη μου ενα μπλουζακι που λεει: "μπαμπακα.... απο κατω φωτο της μπεμπας και απο κατω: η μαμα σε αγαπαει πολυ" πλακα εχει...

εμεις ειμαστε μια χαρα, τρωμε πολυ κοιμομαστε πολυ και γελαμε πολυ!!!

Γεια σας κορίτσια! Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

Ούτε εμείς γιορτάσαμε ποτέ τη συγκεκριμένη γιορτή, αλλά τα χρόνια πολλά είναι πάντα καλοδεχούμενα!

Πριν ένα χρόνο ακριβώς ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος στη μικρή μου πριγκίπισσα! Το σκέφτομαι και συγκινούμαι πάρα πολύ! Κοιτάζω τη φωτογραφία που είχα βγάλει το τεστ εγκυμοσύνης και αναρωτιέμαι πώς πέρασε έτσι γρήγορα ένας ολόκληρος χρόνος!

Εμείς καρναβαλάκια φέτος δε θα ντυθούμε, αφού δεν πρόκειται να πάμε πουθενά. Όταν αρχίσουν να πηγαίνουν σε παιδικά πάρτι, τότε θα τα ντύνω!

Γιώτα μου, αφού η γιατρός σου είπε να το ζεσταίνεις το γάλα, κάτι θα ξέρει! Προφανώς είπα χαζομάρα, ελπίζω να μη σε ανησύχησα! Τι καλά που θα ξεκινήσετε φρουτόκρεμα! Εκεί αρχίζεις και συνειδητοποιείς ότι το μωρό σου μεγαλώνει! Την πρώτη φορά που έφαγε ο Γιάννης το καταγράψαμε με την κάμερα! Η έκφρασή του ήταν όλα τα λεφτά!

Α, και η ιδέα με το μπλουζάκι πολύ καλή!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Γεια σας κορίτσια! Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

Ούτε εμείς γιορτάσαμε ποτέ τη συγκεκριμένη γιορτή, αλλά τα χρόνια πολλά είναι πάντα καλοδεχούμενα!

Πριν ένα χρόνο ακριβώς ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος στη μικρή μου πριγκίπισσα! Το σκέφτομαι και συγκινούμαι πάρα πολύ! Κοιτάζω τη φωτογραφία που είχα βγάλει το τεστ εγκυμοσύνης και αναρωτιέμαι πώς πέρασε έτσι γρήγορα ένας ολόκληρος χρόνος!

Εμείς καρναβαλάκια φέτος δε θα ντυθούμε, αφού δεν πρόκειται να πάμε πουθενά. Όταν αρχίσουν να πηγαίνουν σε παιδικά πάρτι, τότε θα τα ντύνω!

Γιώτα μου, αφού η γιατρός σου είπε να το ζεσταίνεις το γάλα, κάτι θα ξέρει! Προφανώς είπα χαζομάρα, ελπίζω να μη σε ανησύχησα! Τι καλά που θα ξεκινήσετε φρουτόκρεμα! Εκεί αρχίζεις και συνειδητοποιείς ότι το μωρό σου μεγαλώνει! Την πρώτη φορά που έφαγε ο Γιάννης το καταγράψαμε με την κάμερα! Η έκφρασή του ήταν όλα τα λεφτά!

Α, και η ιδέα με το μπλουζάκι πολύ καλή!!

δεν με ανησυχησες καλε! μου εχει πει οτι αν δεν φαει την ωρα που πρεπει για καποιο λογο, το γαλα στο ψυγειο κραταει 3 ωρες, να το ζεστανω και να της το δωσω, αλλα οχι παραπανω, εχει τυχει πιο παλια να ξυπναει το βραδυ να για να φαει, να της δινω την πιπιλα κ να παω να φτιαξω γαλα και μολις πηγαινα να της το δωσω κοιμοταν, δεν το πεταγα το γαλα, ψυγειο και μετα ζεσταμα.

ναι ανυπομονω με την κρεμα, θελω να δω την φατσα της!!! χαχαχαχα θα ξινησει!!!καλη ιδεα θα το γραψουμε και εμεις στην καμερα!

εγω θα την ντυσω πλακα θα εχει, και ας μην παμε πουθενα, για το χαβαλε!

αν ειναι ο καιρος καλος θα παμε την καθαρη δευτερα στην σαλαμινα θα ειναι οι γονεις μου εκει (εχουμε εξοχικο) και η αδελφη μου με τον αντρα της κ τα παιδια. μακαρι να ειναι καλος ο καιρος!!!

το μπλουζακι του αρεσε πολυ! ουτε και εμεις κανουμε τιποτα, ετσι ενα ψιλοδωρακι....

και εγω καπου τοτε το ανακαλυψα οτι ημουν εγκυος, γυρω στις 10-12 δεν θυμαμαι, θα ψαξω το τεστ να δω! και εγω συγκινουμαι, μια φορα ειχα ανοιξει τον φακελο με τους υπερηχους.....

καλημερα κοριτσια!

τσικνοπεμπτη σημερα! θα κανετε κατι?

εμεις θα ψησουμε κανα σουβλακι και καμια πιτα + τζατζικι (μιαμ!!!) οι δυο μας με τον αντρα μου ετσι για το καλο, δεν θα ειχα προβλημα να ερθουν στο σπιτι φιλοι, αλλα οι περισσοτεροι εχουν μωρα κ δεν μπορουν!

την κυριακη θα εχουμε ενα φιλικο μας ζευγαρι στο σπιτι για φαγητο, και την προηγουμενη κυριακη ειχαμε τους κουμπαρους μας! μ'αρεσει να εχω κοσμο στο σπιτι!

τα νεα μας: πηγαμε γιατρο, ειμαστε 7270 κιλα κ 67 ποντους, στα ανωτατα φυσιολογικα, ξεκιναμε φρουτοκρεμα μισο μηλο στην αρχη κ καθε 3 μερες θα προσθετουμε κ μισο διαφορετικο φρουτο! ανυπομονω! βεβαια θα την ξεκινησω απο σαββατο για να ειμαστε πιο χαλαρα!

κλαψαμε παρα πολυ με τα εμβολια, μα παρα πολυ! την τραβαγε ο μπαμπας της βιντεο!

η φατσουλα μου!

εσεις τι κανετε?

Διαφημίσεις

Καλησπερα

Εμεις δε βλεπω να κανουμε τιποτα σημερα κανενα σουβλακι βλεπω να τσικνηζουμε απο το σουβλατζιδικο:tongue: δεν εχουμε και πολλες επιλογες.

Κι εμενα μ αρεσει να εχω κοσμο σπιτι !!!!!!

Εμεις εμβολιο τη Δευτερα για να δουμε το περιμενω πως και πως!!!!

Πρεπει να ξεκινησω και ετοιμασιες για τη βαφτηση σιγα σιγα!!!

Πως θα τα βαφτισετε τα ζουζουνακια σας εμεις Χρυσα!!!

καλημερα κόρίτσια μπεμπουλες και μπέμπηδες !!!

Παει κο τσικνοπέμπτη πέρασε ... εμεις πάλι τσικνίσαμε με φακες ... Το βραδυ μονο παραγγειλαμε σουβλάκια .

Αλεξ μου μην ανησυχεις μωρε για τη μπεμπούλα Μια χαρά είναι το βαρος της Εμεις είμαστε 5 κ μηνων στη κανονική μας ηλικία ειμαστε 6500κιλ περίπου.

Επαντορεν έδινα και στη μεγ'αλη μου κορη που ειχε πάθει οισοφαγίτιδα αλλά επινε σκόνη και επιδεινωθηκε η κατασταση της οποτε το δεν τη βοηθουσε πια Αστα .. ειχαμε παει σε 3 γαστρεντερολόγους τότε... τελικά πήρε λαπραζολ πολύ ταλαιπωρία.. Το μητρικο έίναι το καλύτερο στις περιπτώσεις παλινδρόμησης τη βοηθάς πάρα πολύ με το γαλατάκι σου να τό ξέρεις.

Η Γιωτα τέλεια ιδέα η μπλούζα !!!! Κι η μπουμπού πολύ ανεπτυγμένη τη βλέπω όχι μονο σωματικά αλλά και ψυχοσωματικά !!!!! Μπράβο σας!

andraki καλως ήρθες !!! Να σου ζησει κι εσενα η πριγκιπισσα σου !!!! ΠΟτε θα τη βαφτισετε εσείς ??? Εμεις λέμε το Μαιο.

sevi που χάθηκες ??????

jo ετσι κι εμεις .. δεν υπαρχει περιπτωση να μπουμε σε πρόγραμμα ... Αν και δε νομίζω να φταιει ο θηλασμος Νομίζω πως είναι στο παιδί . Φιλης μου που θηλάζει αποκλειστικά το μωρό της κάνει 6 -8 θηλασμους τη μέρα και το βράδυ κοιμάται σερί. Εμεις πάλι θηλάζουμε 10-12 φορες και το περισσοτερο που θα κοιμηθει σερί το βράδυ είναι 5 ωρες! Χτες ας πουμε με αποτελειωσε.. κοιμήθηκε 3 το πρωι και ξυπνησε 8 .Τωρα κοιμαται φυσικά ψόφια.

Πιπίλα δε παιρνε με τίποτα Εχω δοκιμάσει και σιλικονη και καουτσουκ και διάφορες μά

ρκες αλλά τίποτα ...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημερα μανουλες κ μπεμπακια!!!

Κ εμεις σουβλακια φαγαμε!!! τι πρωτοτυπο;;;;:tongue:

Εχουμε ξεκινησει φρουτοκρεμα,οχι οτι τρελαινονται!!! κ πεινανε μετα κιολας!!!

Την αλλη Παρασκευη εχουμε εμβολια....εκει θα μας πει κ για μαμ....

Καλημερα μανουλες κ μπεμπακια!!!

Κ εμεις σουβλακια φαγαμε!!! τι πρωτοτυπο;;;;:tongue:

Εχουμε ξεκινησει φρουτοκρεμα,οχι οτι τρελαινονται!!! κ πεινανε μετα κιολας!!!

Την αλλη Παρασκευη εχουμε εμβολια....εκει θα μας πει κ για μαμ....

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε? τα μπεμπακια μας?

εμεις εχουμε ξετρελαθει με την φρουτοκρεμα, μεχρι να της βαλω το κουταλι στο στομα κλαιει γιατι θελει κιαλλο!!! πλακα εχει!

σεβη, δινω και γαλα μετα συμπληρωμα γιατι πειναει!

ωχ μαρια τι ταλαιπωρια το μεγαλο σου! μια χαρα ειναι κ το μικρο σου! εμεις με την πιπιλα αυτοκολλητες!

αλεξ τι κανετε?

αντρακι πως πηγατε με το εμβολιο? ωραιο το χρυσα!

εμεις εδω και 3 συνεχομενες κυριακες εχουμε τραπεζια σε φιλους και παρολη την κουραση πολυ το ευχαριστιεμαι!!! μεχρι μπακλαβα εφτιαξα, εγινε τελειος!

εμεις δεν εχουμε ιδεα για την βαπτηση,δεν εχουμε ακομα νονο- νονα, μονο το ονομα ξερουμε, Ουρανια!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...