Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

αυτο σκεφτομαι κ εγω γιατι και οταν την ταιζω μολις χορτασει τριβει τα ουλα της με το μπιμπερο και τα χερια ειναι μονιμα στο στομα (εχει πλακα οταν της λεω, τι εχει πει η μαμακα για τα χερια? θυμασαι? και τα τραβαει απο το στομα της!) και πολλααααααααααααααααααα σαλια! τα κραταει στο στομα της, μαλλον σιχενεται και μου ανοιγει το στομα να της τα καθαρισω με πετσετα, αν δεν την δω μου τα αραδιαζει οπου βρει!!!

ωχ καταλαβα ετσι καναμε στις αρχες οταν ειχε παλινδρομιση και επρεπε να την κραταω 1 ωρα μετα το φαγητο για να μην τα βγαλει. ξυπναγα πιασμενη......

ο γιαννακης καλα?

Άστα, κι εμείς τα χεράκια στο στόμα συνεχώς!!! Πιπίλα δεν της δώσαμε καθόλου, ελπίζω να μην το μετανιώσω! Η δική σου παίρνει πιπίλα;

Ο Γιαννάκης μόλις ξύπνησε με γκρίνια...

Μου λείπει πολύ ο ύπνος, υπάρχουν φορές που είμαι σα ζόμπι... 6 ώρες το 24ωρο τι να σου κάνουν; Υπομονή, λέμε με τον άντρα μου, σε 5-6 χρόνια θα κοιμόμαστε και πάλι σαν άνθρωποι! :lol::lol:

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άστα, κι εμείς τα χεράκια στο στόμα συνεχώς!!! Πιπίλα δεν της δώσαμε καθόλου, ελπίζω να μην το μετανιώσω! Η δική σου παίρνει πιπίλα;

Ο Γιαννάκης μόλις ξύπνησε με γκρίνια...

Μου λείπει πολύ ο ύπνος, υπάρχουν φορές που είμαι σα ζόμπι... 6 ώρες το 24ωρο τι να σου κάνουν; Υπομονή, λέμε με τον άντρα μου, σε 5-6 χρόνια θα κοιμόμαστε και πάλι σαν άνθρωποι! :lol::lol:

ναι η πιπιλα ειναι must! κοιμαται σχεδον αμεσως μολις της την βαλω!(οταν δεν εχει γκρινια!) ο αντρας μου δεν ηθελε, αλλα η παιδιατρος την ηθελε, οποτε μια χαρα. ελεγε οτι βαζουμε ταπα στο παιδι για να μην κλαιει. αλλα νομιζω οτι την θελουνε για παρηγορια, για να χουζουρεψει να ηρεμισει και να κοιμηθει. εμεις δοξα το Θεο κοιμομαστε δεν μπορω να πω, απο τις 12-8,30, οταν κοιμαται φυσιολογικα η μπεμπα κατα τις 10-10,30. αντε να σηκωθω 1 φορα ενδιαμεσα αν ξεσκεπασετει. εχω καμερα στο δωματιο της και την βλεπω οταν ξυπναω.

το ζουζουνακι εχει γκρινιτσα, μωρακι εινια και αυτος μωρε, ασε που ειναι ο μεγαλος πια!

Γεια σας!!!!Καλό μήνα!!!

Χαίρομαι που διαβάζω νέα σας!!!Ολες περνάμε τα ίδια περίπου.Σάλια και εμείς,πιπίλα και δάχτυλα στο στόμα συνεχώς.Εμβόλια κάναμε δυο μαζί.Είναι 6200γρ.και 65 πόντους και θα συνεχίσω τον αποκλειστικό θηλασμό και αυτο τον μήνα.Έχει ξηροδερμία και μια μορφή δερματίτιδας που έχουν τα μωράκια και βάζουμε κρεμούλες στο σώμα μας.Πρόβλημα με τον ύπνο δεν είχαμε.Κοιμόταν 4-5 ώρες συνεχόμενα,θήλαζα και ξανακοιμόταν.Έχει λίγες μέρες τώρα που ξυπνάει ξαφνικά με κλάμα.Και όχι απαραίτητα το βράδυ.Σταματάει βέβαια αμέσως αλλα με στενοχωρεί που δεν ξέρω το γιατί.Σαν κάτι να το φοβίζει.Μακάρι να σταματίσει σύντομα.Και με όλα αυτα περνάει η μέρα μας.Είμαστε κλεισμένοι μέσα στο τζάκι και έξω χιονίζει.Θα τα ξαναπούμε σύντομα.Πολλά φιλιάααα

Ac6Fp3.png

Γεια σας κι απο μας. Μολις κοιμηθηκε η μικρουλα κ δεν έχω ύπνο ... Αφηστε αυτο με τον ύπνο πονεμενη ιστορία. Στην καλύτερη να κοιμηθεί το βράδυ 5 ώρες συνεχόμενα αλλά μετα τη μια το βράδυ , συνηθως 2-7. Εχουμε βρικολακιάσει... Πιπίλα δε παιρνει με τίποτα , βαζουμε κι εμεις χεράκια στο στόμα φουλ και την αφήνω να το κάνει , κάπου διάβασα πως η τακτική του να μη το αφήνεις βλάπτει τη ψυχοκινητική ωρίμανση .Ειμαστε κι εμεις 6200 και 67 πόντους Μια χαρά το μπουρεκάκι μου , να κοιμόταν και λίγο .....

Καλο βραδυ και αντε να ρίξει κανα χιόνι άυριο μπας και σπάσει αυτο το κρύο ..μπρρρρρ

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Γεια σας κι απο μας. Μολις κοιμηθηκε η μικρουλα κ δεν έχω ύπνο ... Αφηστε αυτο με τον ύπνο πονεμενη ιστορία. Στην καλύτερη να κοιμηθεί το βράδυ 5 ώρες συνεχόμενα αλλά μετα τη μια το βράδυ , συνηθως 2-7. Εχουμε βρικολακιάσει... Πιπίλα δε παιρνει με τίποτα , βαζουμε κι εμεις χεράκια στο στόμα φουλ και την αφήνω να το κάνει , κάπου διάβασα πως η τακτική του να μη το αφήνεις βλάπτει τη ψυχοκινητική ωρίμανση .Ειμαστε κι εμεις 6200 και 67 πόντους Μια χαρά το μπουρεκάκι μου , να κοιμόταν και λίγο .....

Καλο βραδυ και αντε να ρίξει κανα χιόνι άυριο μπας και σπάσει αυτο το κρύο ..μπρρρρρ

καλημερα κοριτσακια μου! χαιρομαι που σας διαβαζω.μαρια λες να την αφηνω να τα βαζει?????

jo εμας η γιατρος μας ειπε οχι στο τζακι,εσυ τον ρωτησες?

μια χαρα εινια τα μωρακια σας! εμεις θα παμε γιατρο σε καμια 10αρια μερες. πριν απο ενα μηνα ηταν 6750 κ 63 ποντους, τωρα δεν ξερω ποσο ειμαστε!

ευτυχως κοιμηθηκαμε απο τις 10.30 μεχρι της 9 το πρωι!

φιλακια!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!!

Γειά σου Yotou!!!Δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό αλλα ξέρω απο τον ανηψιό μου.Είχε το καημένο πρόβλημα στην αναπνοή του απο το τζάκι.Σε εμάς δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.Το τζάκι κλέινει με τζάμι και πριν φέρω το αστεράκι στο δωμάτιο αερίζω καλά το χώρο.Οπότε και ζεστασιά έχουμε και το μωράκι μου προστατευμένο.

Ευτυχώς για δύο βράδια δεν είχαμε ουτε κλάματα και κοιμήθηκα και εγω λίγο ήρεμη.Ελπίζω να καταφέρω να μπεί σε ένα πρόγραμμα σύντομα αν και λίγο δύσκολο γιατί με τον θηλασμό δεν έχει στάνταρ ώρα φαγητού.Διάβασα οτι τα μωρά λατρεύουν το πρόγραμμα και θα μου άρεσε να εφαρμόσω μπάνιο,φαγητό και ύπνο το βράδυ συγκεκριμένη ώρα και να του γίνει συνήθεια.Θα έχω και εγώ λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και να περιποιηθώ τον εαυτό μου.Αυτά απο εμάς.Περιμένω τα νέα σας!Πολλα φιλίααα

Ac6Fp3.png

Γεια σας μανούλες! Τι κάνετε; Τα μωράκια σας καλά είναι;

Εγώ έχω τον άντρα μου κρεβατωμένο από χτες, πιάστηκε η μέση του και είναι συνεχώς ξάπλα με τη θερμοφόρα, εντριβές, κλπ... Χτες ήταν απάλευτη η κατάσταση, όλη μέρα μόνη μου με τα δυο παιδιά, ταίσματα, αλλάγματα, αντλήσεις, αποστειρώσεις, ουφ... Όταν ξάπλωσα επιτέλους, κατά τη 1 το βράδυ, δεν ένιωθα τα πόδια μου από την κούραση... Τώρα ευτυχώς ήρθε η μαμά μου ν' απασχολήσει τον Γιάννη να ξεκουραστώ λίγο...

Marigia, κι εγώ την αφήνω πλέον να βάζει τα χεράκια στο στόμα, έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα από πάνω της... Και ο δικός μου ο άντρας yotou δεν ήθελε να της δώσουμε πιπίλα, γιατί ο Γιάννης έχει τρομερή εξάρτηση και δε θέλαμε να γίνει το ίδιο με τη μικρή. Για να κοιμηθεί το βράδυ πρέπει οπωσδήποτε να έχει μια πιπίλα στο στόμα και άλλη μια στο χεράκι του, αν ξυπνήσει και δεν τις βρει βάζει τα κλάματα μέχρι να πάμε να του τις δώσουμε... Αυτό μπορεί να γίνει 2-3 φορές κάθε βράδυ, να δω πότε και πώς θα του την κόψουμε...

Jo, υπομονή, θα μπείτε κι εσείς σε ένα πρόγραμμα αργά ή γρήγορα! Πόσα γεύματα κάνει το αστεράκι σου; Ξηροδερμία είχε και η δική μου η μπουμπού και γι' αυτό μετά το μπανάκι της βάζω ενυδατικό γαλάκτωμα της frezyderm.

Σέβη τι κάνεις; τα αντράκια σου;

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπερα κοριτσακια!!!!

Χαθηκα ε?

Εκατσα Αθηνα 40 μερες μετα τη γεννα κατεβηκα Παρο μεχρι να βρουμε ρυθμους να τακτοποιηθουμε παλι σημερα θα γραψω ελεγα τελικα περασε τοσος καιρος!!!!!

Λιγο διαβασα .....εχω χασει ποοοολλαααα επεισοδια!!!!:tongue:

Εμεις μεγαλωνουμε ευτυχως ειναι ησυχη η μικρη μου γιατι ολοι ειχαν φαγωθει οτι ειναι ησυχος ο μεγαλος και το 2ο θα ειναι ζωηρο αλλα ευτυχως παναγιτσα μου ειναι καλο παιδακι!!!!!

Ειμαστε 58 ποντους και 5540 τελευταια μετρηση 20 Ιανουαριου,θηλαζουμε αποκλειστικα εχουμε παρα πολλα μαλακια και τα κοκαλακια ειναι το απαραιτητο αξεσουαρ μας!!!!

Επισης εχουμε μαγουλακια και ειμαστε τιγκα στις διπλες μιαμ μιαμ!!!

Επιτελους υστερα απο πολυ κοπο πιασαμε την πιπιλα ( η χαρα μου δεν περιγραφετε)

Θα μπαινω να τα λεμε πολλα φιλια σε ολες!!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!!!!

Χαθηκα ε?

Εκατσα Αθηνα 40 μερες μετα τη γεννα κατεβηκα Παρο μεχρι να βρουμε ρυθμους να τακτοποιηθουμε παλι σημερα θα γραψω ελεγα τελικα περασε τοσος καιρος!!!!!

Λιγο διαβασα .....εχω χασει ποοοολλαααα επεισοδια!!!!:tongue:

Εμεις μεγαλωνουμε ευτυχως ειναι ησυχη η μικρη μου γιατι ολοι ειχαν φαγωθει οτι ειναι ησυχος ο μεγαλος και το 2ο θα ειναι ζωηρο αλλα ευτυχως παναγιτσα μου ειναι καλο παιδακι!!!!!

Ειμαστε 58 ποντους και 5540 τελευταια μετρηση 20 Ιανουαριου,θηλαζουμε αποκλειστικα εχουμε παρα πολλα μαλακια και τα κοκαλακια ειναι το απαραιτητο αξεσουαρ μας!!!!

Επισης εχουμε μαγουλακια και ειμαστε τιγκα στις διπλες μιαμ μιαμ!!!

Επιτελους υστερα απο πολυ κοπο πιασαμε την πιπιλα ( η χαρα μου δεν περιγραφετε)

Θα μπαινω να τα λεμε πολλα φιλια σε ολες!!!!!

γεια σου αντρακι! χρονια κ ζαμανια!!!!!! χαιρομαι που ολα πανε καλα! τοσα πολλα μαλακια! μπραβο!!! και εμεις με την πιπιλα ειμαστε αυτοκολλητες!

εμεις κοιμομαστε ολο το βραδυ απο τις 22.30- 9 το πρωι! ο μεγαλος πως τα παει με την μικρη? αυτο που βγαζουν ολοι συμπερασματα πολυ μου σπαει τα νευρα!!! τι καιρο εχετε τωρα στην παρο? (αγαπημενο νησι! περασα τις πρωτες μου διακοπες σαν παντρεμενη κ το λατρεψα!)

αλεξ μου περαστηκα στον αντρουλη σου!

jo συνεχισε τον καλο υπνο το αστερακι σου? ειναι πολυ σημαντικο να κοιμαται το μωρο ολο το βραδυ γιατι κ η μαμα ειναι ξεκουραστη!

εμεις ολα καλα, το βραδυ κοιμομαστε μια χαρα κ την αλλη τεταρτη θα παμε στον γιατρο, να δω ποσο εχει γινει το θρευταρακι μου!

φιλακια!!!!

Διαφημίσεις

γεια σου αντρακι! χρονια κ ζαμανια!!!!!! χαιρομαι που ολα πανε καλα! τοσα πολλα μαλακια! μπραβο!!! και εμεις με την πιπιλα ειμαστε αυτοκολλητες!

εμεις κοιμομαστε ολο το βραδυ απο τις 22.30- 9 το πρωι! ο μεγαλος πως τα παει με την μικρη? αυτο που βγαζουν ολοι συμπερασματα πολυ μου σπαει τα νευρα!!! τι καιρο εχετε τωρα στην παρο? (αγαπημενο νησι! περασα τις πρωτες μου διακοπες σαν παντρεμενη κ το λατρεψα!)

αλεξ μου περαστηκα στον αντρουλη σου!

jo συνεχισε τον καλο υπνο το αστερακι σου? ειναι πολυ σημαντικο να κοιμαται το μωρο ολο το βραδυ γιατι κ η μαμα ειναι ξεκουραστη!

εμεις ολα καλα, το βραδυ κοιμομαστε μια χαρα κ την αλλη τεταρτη θα παμε στον γιατρο, να δω ποσο εχει γινει το θρευταρακι μου!

φιλακια!!!!

Γεια σου ΥΟΤΟU μου δε βλεπω πολυ κινηση στο καφε....

Ο μεγαλος ζηλευει σε απολυτος φυσιολογικα πλαισια γενικος την αγνοει αλλα οσο παιρναει ο καιρος την συνηθιζει και η μικρη τρελενεται για τον αδερφουλη της μολις τον δει ή της μιλησει αμεσως του γελαει και βγαζει κραυγιες.....μολις ακουει την φωνη του οταν γυριζει απο το σχολειο τον ψαχνει ....ειναι πολυ ωραιο συναισθημα για μενα να τα βλεπω μαζι και να την χαιδευει και να του γελαει!!!!!!

Ειμαι πολυ ευχαριστημενη με την συμπεριφορα του γιατι ηταν μονος του απο την μερια του αντρα μου το μονο εγγονη και μικρο παιδι στην οικογενεια και απο τους δικους μου το καλοκαιρι τον κρατανε οι γονεις μου και ξεφνικα βρεθηκε αναμεσα σε 2 μωρα γεννησε με ενα μηνα διαφορα η ξαδερφη του αντρα μου που τον ειχανε σαν παιχνιδι ολοι μερα μ αυτον ασχολιοταν.

Μωρε ειναι πολυ καλο παιδακι !!!! Ευτυχως συνεργασιμος και συνενοησιμος μακαρι να ειναι και η μπεμπα ετσι στην πορεια τοτε συγουρα θα κανω κι αλλο που το θελω τοσοοοο!!!!

Τρελενομαι για τα μωρα!!!!:D

Ο καιρος στη Παρο αυτες τις μερες εχει πολυ βροχη και την προηγουμενη εβδομαδα αερα τρελο 10 μποφορ.

Αλλα.......το καλοκαιρακι πλησιαζει!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις ακομα ξυπναμε μια φορα το βραδυ αλλα δε με πειραζει γιατι ταισμα,αλλαγη πανας και να σκεπασω τον μικρο δεν ξεπερναει το μισαωρο οποτε δεν με νοιαζει!!!!!

Παω να τον ετοιμασω για υπνο!!!!

Καλο βραδυ θα τα πουμε αυριο.

Φιλια

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Γεια σου ΥΟΤΟU μου δε βλεπω πολυ κινηση στο καφε....

Ο μεγαλος ζηλευει σε απολυτος φυσιολογικα πλαισια γενικος την αγνοει αλλα οσο παιρναει ο καιρος την συνηθιζει και η μικρη τρελενεται για τον αδερφουλη της μολις τον δει ή της μιλησει αμεσως του γελαει και βγαζει κραυγιες.....μολις ακουει την φωνη του οταν γυριζει απο το σχολειο τον ψαχνει ....ειναι πολυ ωραιο συναισθημα για μενα να τα βλεπω μαζι και να την χαιδευει και να του γελαει!!!!!!

Ειμαι πολυ ευχαριστημενη με την συμπεριφορα του γιατι ηταν μονος του απο την μερια του αντρα μου το μονο εγγονη και μικρο παιδι στην οικογενεια και απο τους δικους μου το καλοκαιρι τον κρατανε οι γονεις μου και ξεφνικα βρεθηκε αναμεσα σε 2 μωρα γεννησε με ενα μηνα διαφορα η ξαδερφη του αντρα μου που τον ειχανε σαν παιχνιδι ολοι μερα μ αυτον ασχολιοταν.

Μωρε ειναι πολυ καλο παιδακι !!!! Ευτυχως συνεργασιμος και συνενοησιμος μακαρι να ειναι και η μπεμπα ετσι στην πορεια τοτε συγουρα θα κανω κι αλλο που το θελω τοσοοοο!!!!

Τρελενομαι για τα μωρα!!!!:D

Ο καιρος στη Παρο αυτες τις μερες εχει πολυ βροχη και την προηγουμενη εβδομαδα αερα τρελο 10 μποφορ.

Αλλα.......το καλοκαιρακι πλησιαζει!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις ακομα ξυπναμε μια φορα το βραδυ αλλα δε με πειραζει γιατι ταισμα,αλλαγη πανας και να σκεπασω τον μικρο δεν ξεπερναει το μισαωρο οποτε δεν με νοιαζει!!!!!

Παω να τον ετοιμασω για υπνο!!!!

Καλο βραδυ θα τα πουμε αυριο.

Φιλια

καλημερα αντρακι!

μπραβο τα πατε τελεια! ειδες μωρε το αγορακι σου? ειναι το καλυτερο παιδακι!

οπως λεει κ ο αντρας μου τα παιδια γινονται οπως τα μαθεις και οπως ειναι κ οι γονεις!

ενταξη αν ειναι για μιση ωρα δεν το συζηταμε! και εγω σηκωνομαι για να την δω!

ναι οντως δεν εχει κινηση το καφε μας, ιδιως οι διδυμομανουλες δεν εχουν μπει σχεδον καθολου, θα πηζουν με δυο μωρα φαντασου τι θα γινεται!!! χαμος! ελπιζω ολα καλα!!!

φιλακια!

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια! που εισαστε καλεεεεεεεεεεε???????

Γεια σας μανουλες!

Adraki, χαρηκα που διαβασα νεα σου! Μπραβο που ολα πανε τοσο καλα! Το σημαντικοτερο ειναι οτι δεν εχεις ζηλιες απο το γιο σου προς το μωρο! Να μπαινεις να μας λες τα νεα σου! Η αληθεια ειναι οτι 5-6 κοπελες εχουμε απομεινει πλεον στο καφε, οι υπολοιπες εχουν να μπουν παααρα πολυ καιρο.

Yotou, ευχαριστω για τα περαστικα! Ακομα ταλαιπωρειται ο αντρουλης μου, σημερα θα παει στο γιατρό να δούμε τι θα πει κι αυτος. Μου έλειψε πολύ η βοήθειά του όλες αυτές τις μέρες, απορώ πώς τα καταφέρνουν κάποιες γυναίκες που οι σύζυγοι δε βοηθάνε καθόλου με τα παιδιά...

Τις τελευταίες μέρες έχω δει μεγάλη βελτίωση στη συμπεριφορά του Γιάννη ως προς την μπέμπα! Της χαιδεύει συνέχεια τα χεράκια και τα ποδαράκια, της δίνει φιλάκια και ευτυχώς δεν είναι καθόλου επιθετικός! Όταν του γελάει η μικρή, το χαμόγελο του Γιάννη φτάνει ως τ' αυτιά! Είχα ακούσει σε μια εκπομπη ότι το μεγάλο παιδί θέλει ένα τρίμηνο για να συνηθίσει την παρουσία του μωρού στο σπίτι, και όντως έτσι έγινε! Ανυπομονώ να μεγαλώσει η μπουμπού και να παίζουν παρεούλα, σκέτη γλύκα θα είναι!

Κατά τ' άλλα το μόνο που με ρίχνει ψυχολογικά είναι ότι η μπουμπού δεν είναι καθόλου εύκολη στο φαγητό, εξακολουθεί να τρώει μικρές ποσότητες, 120-130μλ και με πολλή πίεση. Όλοι μου λένε αφού βάζει βάρος να μη στεναχωριέμαι, αλλά πραγματικά πάρχουν φορές που φτάνω στα όριά μου...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Γεια σας μανουλες!

Adraki, χαρηκα που διαβασα νεα σου! Μπραβο που ολα πανε τοσο καλα! Το σημαντικοτερο ειναι οτι δεν εχεις ζηλιες απο το γιο σου προς το μωρο! Να μπαινεις να μας λες τα νεα σου! Η αληθεια ειναι οτι 5-6 κοπελες εχουμε απομεινει πλεον στο καφε, οι υπολοιπες εχουν να μπουν παααρα πολυ καιρο.

Yotou, ευχαριστω για τα περαστικα! Ακομα ταλαιπωρειται ο αντρουλης μου, σημερα θα παει στο γιατρό να δούμε τι θα πει κι αυτος. Μου έλειψε πολύ η βοήθειά του όλες αυτές τις μέρες, απορώ πώς τα καταφέρνουν κάποιες γυναίκες που οι σύζυγοι δε βοηθάνε καθόλου με τα παιδιά...

Τις τελευταίες μέρες έχω δει μεγάλη βελτίωση στη συμπεριφορά του Γιάννη ως προς την μπέμπα! Της χαιδεύει συνέχεια τα χεράκια και τα ποδαράκια, της δίνει φιλάκια και ευτυχώς δεν είναι καθόλου επιθετικός! Όταν του γελάει η μικρή, το χαμόγελο του Γιάννη φτάνει ως τ' αυτιά! Είχα ακούσει σε μια εκπομπη ότι το μεγάλο παιδί θέλει ένα τρίμηνο για να συνηθίσει την παρουσία του μωρού στο σπίτι, και όντως έτσι έγινε! Ανυπομονώ να μεγαλώσει η μπουμπού και να παίζουν παρεούλα, σκέτη γλύκα θα είναι!

Κατά τ' άλλα το μόνο που με ρίχνει ψυχολογικά είναι ότι η μπουμπού δεν είναι καθόλου εύκολη στο φαγητό, εξακολουθεί να τρώει μικρές ποσότητες, 120-130μλ και με πολλή πίεση. Όλοι μου λένε αφού βάζει βάρος να μη στεναχωριέμαι, αλλά πραγματικά πάρχουν φορές που φτάνω στα όριά μου...

να μην σε ριχνει καθολου ψυχολογικα αυτο, το ελεγα κ εγω που για καμια εβδομαδα 10 μερες η μπουμπου απο 210 ετρωγε 100-150 κ μου λεει η συνυφαδα μου οτι τα διδυμα τρωγαν 50-100! και παντα στα κατωτατα φυσιολογικα στο βαρος! αν τις δεις τωρα ειναι 4 χρονων κατι κοπελαρες! αφου περνει το απαιτουμενο βαρος γιατι σκας??? αν δεν επερνε βαρος να σε καταλαβω!

ειδες ο γιαννακης? κατσε να μεγαλωσει κ λιγο η μπουμπου και θα γινεται χαμος απο τα παιχνιδια στο σπιτι!

εμεις μια χαρα, σημερα μου κανει κολπα κ τρωει σε 2 δοσεις, αλλα κατα τα αλλα super!

πραγματικα η βοηθεια του αντρα ειναι σημαντικη!!! εμενα με δουλειες δεν βοηθαει, αλλα κανει ολες τις εξωτερικες κ βοηθαει πολυ με την μικρη!

να μην σε ριχνει καθολου ψυχολογικα αυτο, το ελεγα κ εγω που για καμια εβδομαδα 10 μερες η μπουμπου απο 210 ετρωγε 100-150 κ μου λεει η συνυφαδα μου οτι τα διδυμα τρωγαν 50-100! και παντα στα κατωτατα φυσιολογικα στο βαρος! αν τις δεις τωρα ειναι 4 χρονων κατι κοπελαρες! αφου περνει το απαιτουμενο βαρος γιατι σκας??? αν δεν επερνε βαρος να σε καταλαβω!

ειδες ο γιαννακης? κατσε να μεγαλωσει κ λιγο η μπουμπου και θα γινεται χαμος απο τα παιχνιδια στο σπιτι!

εμεις μια χαρα, σημερα μου κανει κολπα κ τρωει σε 2 δοσεις, αλλα κατα τα αλλα super!

πραγματικα η βοηθεια του αντρα ειναι σημαντικη!!! εμενα με δουλειες δεν βοηθαει, αλλα κανει ολες τις εξωτερικες κ βοηθαει πολυ με την μικρη!

Δίκιο έχεις, κι εγώ όταν κάτσω να το σκεφτώ ψύχραιμα καταλαβαίνω ότι το βάρος είναι αυτό που έχει σημασία. Στις καμπύλες είμαστε μια χαρά, στο 50%, το βάρος γέννησης το έχει ήδη διπλασιάσει, είναι ευδιάθετη, ήρεμη, όλα φυσιολογικά! Απλά πρέπει να το πάρω απόφαση ότι είναι λιτοδίαιτη!!!

Και η δική σου η μπουμπού κάνει τα κόλπα της, ε; Όταν λες τρώει σε δύο δόσεις, κάνετε διάλειμμα και μετα από λίγο της ξαναδίνεις; Ή το πετάς το γαλα και της ξαναφτιάχνεις άλλο αργότερα; Εγώ όταν μου αρχιζει τη γκρίνια της κάνω ένα δεκάλεπτο διάλειμμα, μετά της ξαναδίνω και όσο πιει. Γενικα αυτο το παιδι ποτε δεν έχει διαμαρτυρηθεί ότι πείνασε! :confused:

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...