Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Γειά σας και Καλή Χρονιά!!!

Εύχομαι οτι καλύτερο για εσάς και τις οικογενειές σας!!!

Εχω καιρό να μπω και να μάθω νέα σας και χαίρομαι που βλέπω οτι το καφέ μας έχει πλέον επισκέψεις.Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι!!!!

Πολλοί λόγοι με κράτησαν μακριά σας!Θηλάζω ακόμα αποκλειστικά και ταίζω κάθε δύο ώρες.Ευτυχώς τη νύχτα κοιμάται σερύ 4-5 ώρες.Κάτι είναι και αυτό.

Επίσης ο μπαμπάς μας αυτό το διάστημα δουλεύει πολλές ώρες και οι γιαγιάδες δεν μας επισκέπτονται λόγω ιώσεων.Οπότε με το αστεράκι είμαστε αυτοκολλητάκια.Παιδίατρο θα πάμε την δευτέρα και θα κάνουμε 2 εμβόλια.Νέα θα σας γράψω το συντομότερο.Πολλά φιλιά!!!

Ac6Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας μανούλες!

Ο Γιάννης έχει πάλι βήχα από χθες, αν μου ξανακολλήσει την μπέμπα θα σκάσω από τη στενοχώρια... :-(:sad::-(:sad::-(

Αύριο θα τον πάμε στο γιατρό, εγώ στο μεταξύ κυκλοφορώ όλη μέρα με μάσκα και η μικρή είναι απομονωμένη στο δωμάτιό μου... Ο Θεός βοηθός!!

Jo, καλώς μας ξανάρθες! Στην απομόνωση κι εσείς, ε; Αμάν με αυτές τις ιώσεις...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Γεια σας μανούλες!

Ο Γιάννης έχει πάλι βήχα από χθες, αν μου ξανακολλήσει την μπέμπα θα σκάσω από τη στενοχώρια... :-(:sad::-(:sad::-(

Αύριο θα τον πάμε στο γιατρό, εγώ στο μεταξύ κυκλοφορώ όλη μέρα με μάσκα και η μικρή είναι απομονωμένη στο δωμάτιό μου... Ο Θεός βοηθός!!

Jo, καλώς μας ξανάρθες! Στην απομόνωση κι εσείς, ε; Αμάν με αυτές τις ιώσεις...

καλημερα κοριτσακια!!!

περαστικα στον γιαννακι! απομονωση θελει μην ξανακολλησει! καλα κανεις!

υπομονη! σε 3 μηνες εχουμε ανοιξη!!!

jo καλως ηρθες και παλι! και εσεις απομονωση ε? εμεις ευτυχως οχι ακομα! αλλα προσεχουμε παρα πολυ!

εχτες πηγαμε στην βαπτηστηρα μου κ ειδαμε κ τον καινουργιο αδελφο της, εχουν διαφορα με την δικια μου 4 μερες!

πολυ ζηλεια η μεγαλη!!! και με την δικια μου κ με τον μπεμπη!

καλημερα κοριτσακια!!!

περαστικα στον γιαννακι! απομονωση θελει μην ξανακολλησει! καλα κανεις!

υπομονη! σε 3 μηνες εχουμε ανοιξη!!!

jo καλως ηρθες και παλι! και εσεις απομονωση ε? εμεις ευτυχως οχι ακομα! αλλα προσεχουμε παρα πολυ!

εχτες πηγαμε στην βαπτηστηρα μου κ ειδαμε κ τον καινουργιο αδελφο της, εχουν διαφορα με την δικια μου 4 μερες!

πολυ ζηλεια η μεγαλη!!! και με την δικια μου κ με τον μπεμπη!

Ευχαριστώ πολύ!

Τα πήγαμε και τα δύο στον παιδίατρο σήμερα, ο Γιάννης έχει λαρυγγίτιδα αλλά την περνάει ελαφρά ευτυχώς, η μικρή είναι καλά προς το παρόν. Μας είπε να συνεχίσουμε την απομόνωση και έχουμε ελπίδες να μην κολλήσει αυτή τη φορά.

Η βαφτιστήρα σου πόσων χρονών είναι; Και σε μας η ζήλεια καλά κρατεί, να δούμε πότε θα το ξεπεράσει ο μικρός... Ίσως όταν μεγαλώσει η μπέμπα και αρχίσουν να παίζουν μαζί...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Ευχαριστώ πολύ!

Τα πήγαμε και τα δύο στον παιδίατρο σήμερα, ο Γιάννης έχει λαρυγγίτιδα αλλά την περνάει ελαφρά ευτυχώς, η μικρή είναι καλά προς το παρόν. Μας είπε να συνεχίσουμε την απομόνωση και έχουμε ελπίδες να μην κολλήσει αυτή τη φορά.

Η βαφτιστήρα σου πόσων χρονών είναι; Και σε μας η ζήλεια καλά κρατεί, να δούμε πότε θα το ξεπεράσει ο μικρός... Ίσως όταν μεγαλώσει η μπέμπα και αρχίσουν να παίζουν μαζί...

καλημερα αλεξ!

τι κανετε? ευτυχως που ειναι ελαφρα! παλι καλα! ελπιζω να μην κολλησει η μπεμπου σου.

γκρινιαζει ο μεγαλος?

η βαπτιστηρα μου ειναι 3. φαντασου πηραμε παιχνιδι για τον μπεμπη κ το πηρε εκεινη, τσιριζε που και που χωρις λογο και αιτια, και γενικως ηταν μαζεμενη, ουτε να μας φιλησει δεν ηρθε. ειπε τουλαχιστον 10 φορες στις 2 ωρες που ημασταν εκει : να μαι κ εγω, εδω ειμαι!

εσας τι κανει ο γιαννης? οταν μεγαλωσουν λιγακι, ο γιαννης θα εινια ο προστατης επειδη εινια αγορι κ η μικρη θα τον βλεπει σαν θεο! θα δεις....

εμεις μια απο τα ιδια, μαμ κακα και νανι, γελακια κουβεντουλες και παιχνιδια!

κρυο σημερα! και βαριεμαι να κανω δουλειες! φτιαχνω σελιδα στο ιντερνετ για το μαγαζι, εχει πεσει πολυ η δουλεια!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορτσούδια !

Αλεξ περαστίκά στο μικρούλη μωρέ. Η μπεμπουλα απομονωση για να τη σκαπουλάρει . Παντως 2 φορές που αρρωστησε κι εμας η μεγάλη το μωρό τη σκαπούλαρε ή μαλλον το πέρασε κι εκεινη αλλά χωρις πυρετό απλά με μια μύξα κ βλέννες στα κακά. Να πάιζει ρόλο ο θηλασμός τι να πω??? Φτυνομαι πάντως...

Για τη ζήλια είναι φυσιολογικό .Εμας σαν να το χει ξεπεράσει λιγάκι τουλ δεν το βγάζει στη μπέμπα αλλά σε μένα. Τη μπέμπα δείχνει να τη λάτρέυει προς το παρον δηλ γιατι πιστευω πως οταν μεγάλώσει και αρχισει διεκδικεί κ η μπέμπα θα ναι χειρότερα κι οχι καλύτερα....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Γεια σας μανουλες....

Πηγαμε στην παιδιατρο,καναμε το πενταπλο.....ο μεγαλος κιχ δεν εβγαλε,ο μικρος πλανταξε παλι.....ποναει πιο ευκολα κ πιο πολυ μας ειπε η παιδιατρος!!!!

Οντως εχουνε φουσκωμενα ουλα κ μονο με την κρεμα οσο τα ανακουφιζει κ ο μικρος εχει κολικους ακομα!!!!γι"αυτο μου ξυπνανε ξαφνικα κ πεφτει τσιριδα απο το κλαμα!!!

Απο κιλα 8 ο μεγαλος κ 63 ποντους,ο μικρος 7.5 κ 64 ποντους.....

Ξεκιναμε οταν κλεισουνε τον 5ο φρουτοκρεμα κ φαγητο απο τον 6ο.....απογευματινη κρεμα οχι προς το παρων λογω βαρους!!!!!!!

Την ρωτησα ποτε θα πρεπει να γυρνανε στο πλαι κ μου λεει θα επρεπε κ δεν το κανουν γιατι εχουν κοιλιτσα μεγαλη!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Alex περαστικα στον Γιαννακη σου!!!!!!!

Γεια σας μανουλες....

Πηγαμε στην παιδιατρο,καναμε το πενταπλο.....ο μεγαλος κιχ δεν εβγαλε,ο μικρος πλανταξε παλι.....ποναει πιο ευκολα κ πιο πολυ μας ειπε η παιδιατρος!!!!

Οντως εχουνε φουσκωμενα ουλα κ μονο με την κρεμα οσο τα ανακουφιζει κ ο μικρος εχει κολικους ακομα!!!!γι"αυτο μου ξυπνανε ξαφνικα κ πεφτει τσιριδα απο το κλαμα!!!

Απο κιλα 8 ο μεγαλος κ 63 ποντους,ο μικρος 7.5 κ 64 ποντους.....

Ξεκιναμε οταν κλεισουνε τον 5ο φρουτοκρεμα κ φαγητο απο τον 6ο.....απογευματινη κρεμα οχι προς το παρων λογω βαρους!!!!!!!

Την ρωτησα ποτε θα πρεπει να γυρνανε στο πλαι κ μου λεει θα επρεπε κ δεν το κανουν γιατι εχουν κοιλιτσα μεγαλη!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Alex περαστικα στον Γιαννακη σου!!!!!!!

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε? τα μπεμπακια σας?

σεβη τον περασε στο υψος ο μικρος τον μεγαλο!!!

πλακα εχουν!!!

εμεις θα παμε σε καμια 15αρια μερες για εμβολιο, ελπιζω να μοιασει στον μεγαλο σου!

καλημερα μανουλες! τι κανετε; εμεις δοξα το θεο ειμαστε καλα! ο γιαννης συνηλθε απο την ιωση και η μπουμπουκα ευτυχως τη γλιτωσε αυτη τη φορα!

εγω κυκλοφορω με μασκα ολες αυτες τις μερες, σαν αποκλειστικη νοσοκομα ειμαι! :lol::lol: να δειτε την μπεμπα πως με κοιταει, γουρλωνει τα ματακια σα να λεει: αυτη τωρα ειναι η μαμα μου; χαχα!

τα μωρακια σας τι κανουν; σεβη φτου φτου τα μαναρακια σου!! ολοκληρα μωρα εγιναν! καλυτερα μωρε που δε θα φανε κρεμες, μη νομιζεις, μονο θερμιδες ειναι! εμεις βεβαια θα τις χρειαστουμε, γιατι ειμαστε ακομα 5300! :tongue::tongue::tongue:

yotou, το μπιζουδακι σου τι κανει;

marigia, κι εγω αυτο φοβαμαι κατα βαθος, μηπως οταν μεγαλωσει η μπεμπα και αρχισει να διεκδικει, χειροτερεψει η ζηλεια του γιαννη... αυτες τις μερες που τους ειχα χωριστα λογω της ιωσης, τη ζητουσε ο μικρος, έλεγε συνεχεια "μπουμπου, μα!" (φιλακι) και ανοιγε τα χερακια να δειξει ποσο την αγαπαει! ο χρονος θα δειξει...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

καλημερα μανουλες! τι κανετε; εμεις δοξα το θεο ειμαστε καλα! ο γιαννης συνηλθε απο την ιωση και η μπουμπουκα ευτυχως τη γλιτωσε αυτη τη φορα!

εγω κυκλοφορω με μασκα ολες αυτες τις μερες, σαν αποκλειστικη νοσοκομα ειμαι! :lol::lol: να δειτε την μπεμπα πως με κοιταει, γουρλωνει τα ματακια σα να λεει: αυτη τωρα ειναι η μαμα μου; χαχα!

τα μωρακια σας τι κανουν; σεβη φτου φτου τα μαναρακια σου!! ολοκληρα μωρα εγιναν! καλυτερα μωρε που δε θα φανε κρεμες, μη νομιζεις, μονο θερμιδες ειναι! εμεις βεβαια θα τις χρειαστουμε, γιατι ειμαστε ακομα 5300! :tongue::tongue::tongue:

yotou, το μπιζουδακι σου τι κανει;

marigia, κι εγω αυτο φοβαμαι κατα βαθος, μηπως οταν μεγαλωσει η μπεμπα και αρχισει να διεκδικει, χειροτερεψει η ζηλεια του γιαννη... αυτες τις μερες που τους ειχα χωριστα λογω της ιωσης, τη ζητουσε ο μικρος, έλεγε συνεχεια "μπουμπου, μα!" (φιλακι) και ανοιγε τα χερακια να δειξει ποσο την αγαπαει! ο χρονος θα δειξει...

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε?

αλεξ την γλυτωσατε ευτυχως! φανταζομαι την μπεμπα θα σε κοιταει ετσι :shock: ! χαχαχα πολυ πλακα θα εχει!

το μπιζουδακι μου ειναι μια χαρα, μαμ κακα κ νανι και ολο ναζι!!!

και εμεις δεν θα φαμε κρεμες, δεν θελει αλλο βαρος η γιατρος.

εχουμε γιατρο σε καμια 10αρια μερες. για να δουμε τι θα μας πει.

εχω θεμα με τα κακα της. κανει καθε 3-4 η 5 μερες, η παιδιατρος λεει οτι αφου ειναι μαλακα κ δεν ζοριζεται ετσι ειναι το εντερο της. της δινω σχεδον καθε μερα κιντερντε. αλλα εγω αγχωνομαι!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε?

αλεξ την γλυτωσατε ευτυχως! φανταζομαι την μπεμπα θα σε κοιταει ετσι :shock: ! χαχαχα πολυ πλακα θα εχει!

το μπιζουδακι μου ειναι μια χαρα, μαμ κακα κ νανι και ολο ναζι!!!

και εμεις δεν θα φαμε κρεμες, δεν θελει αλλο βαρος η γιατρος.

εχουμε γιατρο σε καμια 10αρια μερες. για να δουμε τι θα μας πει.

εχω θεμα με τα κακα της. κανει καθε 3-4 η 5 μερες, η παιδιατρος λεει οτι αφου ειναι μαλακα κ δεν ζοριζεται ετσι ειναι το εντερο της. της δινω σχεδον καθε μερα κιντερντε. αλλα εγω αγχωνομαι!

Γεια σας και από μένα! Τι κρύο είναι αυτό σήμερα;;; Το καλοριφέρ καίει συνέχεια, θα φτάσουν στα ύψη τα κοινόχρηστα, αλλά τι να κάνουμε; Αν δεν ήταν τα μωρά θα βάζαμε κλιματισμό , πιο οικονομικά έρχεται πλέον... Λένε θα χιονίσει και στην Αθήνα τις επόμενες μέρες, για να δούμε!

Γιώτα, αφού η γιατρός δεν ανησυχεί για τα κακά της μικρής, δε χρειάζεται να αγχώνεσαι! Τα ίδια είχα κι εγώ με το Γιάννη, από μωρό που ήταν κάθε 3-4 μέρες έκανε κακά. Όμως τα δικά του ήταν σκληρά σαν της κατσίκας, φαντάσου ότι χρειάστηκε 2 φορές να του βάλουμε υπόθετο για να τα κάνει. Ακόμα έχουμε θεματάκι, αν και τρώει τροφές που βοηθάνε, όπως το ακτινίδιο και το κολοκύθι. Έτσι είναι το εντεράκι του. Αφού δεν είναι σκληρά και το παιδί δεν πονάει, μην ανησυχείς!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Γεια σας και από μένα! Τι κρύο είναι αυτό σήμερα;;; Το καλοριφέρ καίει συνέχεια, θα φτάσουν στα ύψη τα κοινόχρηστα, αλλά τι να κάνουμε; Αν δεν ήταν τα μωρά θα βάζαμε κλιματισμό , πιο οικονομικά έρχεται πλέον... Λένε θα χιονίσει και στην Αθήνα τις επόμενες μέρες, για να δούμε!

Γιώτα, αφού η γιατρός δεν ανησυχεί για τα κακά της μικρής, δε χρειάζεται να αγχώνεσαι! Τα ίδια είχα κι εγώ με το Γιάννη, από μωρό που ήταν κάθε 3-4 μέρες έκανε κακά. Όμως τα δικά του ήταν σκληρά σαν της κατσίκας, φαντάσου ότι χρειάστηκε 2 φορές να του βάλουμε υπόθετο για να τα κάνει. Ακόμα έχουμε θεματάκι, αν και τρώει τροφές που βοηθάνε, όπως το ακτινίδιο και το κολοκύθι. Έτσι είναι το εντεράκι του. Αφού δεν είναι σκληρά και το παιδί δεν πονάει, μην ανησυχείς!

της εχω εμπιστοσυνη της γιατρου, ειναι κολλητη του κουνιαδου μου, σπουδαζανε μαζι. αλλα ξερεις, το "και αν" της μανας!

εγω αναβω το κλιματιστικο στο δωματιο της στους 23 βαθμους μερα-νυχτα και το καλοριφερ 2 ωρες το πρωι, 2 το μεσημερι, 2 το βραδυ. ευτυχως το σπιτι εχει πολυ καλα αλουμινια κ δεν περναει τιποτα! την ρωτησα την γιατρο μου ειπε οκ για το κλιματιστικο στην ζεστη, στο κρυο δεν κανει κ για το τζακι μας ειπε οχι.

ευτυχως εμεις εχουμε αποφυγει το υποθετο μεχρι στιγμης!

τα ανηψια μου ειναι δυσκοιλια και τρωνε ολο λαδερα, δεν τους δινει πολυ ψωμι η αδελφη μου και ζυμαρικα.

κοριτσακια μου καλο μηνα να εχουμε!

τι κανετε?

εμεις ξεκινησαμε ενα βιολι, μερα παρα μερα ειναι ξυπνια μεχρι τις 1 το βραδυ, γκρινια κ κλαμα, μεχρι που την κοιμηζω πανω μου. γιατι αραγε? δεν μπορω να καταλαβω.........

τι νεα εσεις?

κοριτσακια μου καλο μηνα να εχουμε!

τι κανετε?

εμεις ξεκινησαμε ενα βιολι, μερα παρα μερα ειναι ξυπνια μεχρι τις 1 το βραδυ, γκρινια κ κλαμα, μεχρι που την κοιμηζω πανω μου. γιατι αραγε? δεν μπορω να καταλαβω.........

τι νεα εσεις?

Καλησπέρα και καλό μήνα!

Πέρασε ο Ιανουάριος, επιτέλους!!! Ατελείωτος αυτός ο μήνας!!!

Γιώτα, μήπως την πονάνε τα ούλα της; Αν βάζει τα χεράκια στο στόμα ή βγάζει πολλά σαλάκια, μάλλον αυτό την ενοχλεί... Εκτός αν πονάει η κοιλίτσα της που δεν κάνει συχνά κακά.

Η δική μου μπουμπού πάλι γκρινιάζει αμέσως μετά το φαγητό, όχι σε όλα τα γεύματα ευτυχώς, και το αποδίδω στα δόντια... Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να την ενοχλεί... Κι εμείς τα βράδια αγκαλιά κοιμόμαστε, γιατί αν την αφήσω στο κρεβάτι της θα βγάλει γουλιά και θα γίνει μούσκεμα... Ξυπνάω κατά τις 3 με 4 πιασμένη και την αφήνω στο κρεβατάκι της, ευτυχώς δεν καταλαβαίνει την αλλαγή και συνεχίζει να κοιμάται ως τις 7μιση με 8!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπέρα και καλό μήνα!

Πέρασε ο Ιανουάριος, επιτέλους!!! Ατελείωτος αυτός ο μήνας!!!

Γιώτα, μήπως την πονάνε τα ούλα της; Αν βάζει τα χεράκια στο στόμα ή βγάζει πολλά σαλάκια, μάλλον αυτό την ενοχλεί... Εκτός αν πονάει η κοιλίτσα της που δεν κάνει συχνά κακά.

Η δική μου μπουμπού πάλι γκρινιάζει αμέσως μετά το φαγητό, όχι σε όλα τα γεύματα ευτυχώς, και το αποδίδω στα δόντια... Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να την ενοχλεί... Κι εμείς τα βράδια αγκαλιά κοιμόμαστε, γιατί αν την αφήσω στο κρεβάτι της θα βγάλει γουλιά και θα γίνει μούσκεμα... Ξυπνάω κατά τις 3 με 4 πιασμένη και την αφήνω στο κρεβατάκι της, ευτυχώς δεν καταλαβαίνει την αλλαγή και συνεχίζει να κοιμάται ως τις 7μιση με 8!

αυτο σκεφτομαι κ εγω γιατι και οταν την ταιζω μολις χορτασει τριβει τα ουλα της με το μπιμπερο και τα χερια ειναι μονιμα στο στομα (εχει πλακα οταν της λεω, τι εχει πει η μαμακα για τα χερια? θυμασαι? και τα τραβαει απο το στομα της!) και πολλααααααααααααααααααα σαλια! τα κραταει στο στομα της, μαλλον σιχενεται και μου ανοιγει το στομα να της τα καθαρισω με πετσετα, αν δεν την δω μου τα αραδιαζει οπου βρει!!!

ωχ καταλαβα ετσι καναμε στις αρχες οταν ειχε παλινδρομιση και επρεπε να την κραταω 1 ωρα μετα το φαγητο για να μην τα βγαλει. ξυπναγα πιασμενη......

ο γιαννακης καλα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...