Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οκ… έχεις κάνει δηλαδή υστεροσκοπηση στο παρελθόν. Κοίτα, δες και τους άλλους γιατρούς και αποφασίζεις τι θα κάνεις. Νιώθω ότι δεν σε κάλυψε ο συγκεκριμένος. Περίμενε και το ραντεβού του ανδρολογου να δείτε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα τους . 

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Eμεις απο Σεπτεμβρη κ μετα γιατι τον Μαιο θα βαφτισουμε ενα αγορακι κ δεν γινεται ολα μαζι με τοσα εξοδα!!!!!!!!

Τον μικρο θα τον πουμε Οδυσσεα απο τον πεθερο μου κ επειδη δεν γιορταζει τον μεγαλο Παρι........Παρασκευη λενε την μαμα μου αλλα το Παρασκευας δεν το ηθελε κανενας μας κ ειδικα η μαμα μου....:tongue:

Οποτε καταληξαμε Οδυσσεα κ Παρις...... σας αρεσουν;;;;;

Ναι μονο Οκτωβριου δεν ειναι.......:tongue::tongue::tongue:

Χαχα, μόνο η δικιά μου και κανα δυο ακόμα είναι Οκτωβρίου!

Τα ονόματα είναι φανταστικά!!!!!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχα, μόνο η δικιά μου και κανα δυο ακόμα είναι Οκτωβρίου!

Τα ονόματα είναι φανταστικά!!!!!!

α ρε κοριτσια ειχατε τοση κουβεντα κ εγω εκανα δουλειες????????

ωραια τα οδυσσεας και παρις!

κατερινα λενε την ανηψια μου και το ενα απο τα 2 ονοματα της μαμας μου, πολυ αγαπημενο!

το γεωργια πολυ καλο και αυτο λενε την κοπελα του αδελφου μου! επισεις πολυ αγαπημενο!

εμεις θα την πουμε ουρανια. για την βαπτηση ποτε θα γινει δεν εχω ιδεα!

ειχαμε πει θα την βαπτησει μια φιλη μου και περισι περιπου τον μαιο, χωρις λογω και αιτια μου ειπε να μην την ξαναπαρω τηλ! και δεν εχουμε καταληξει σε νονο - νονα ακομα!

μαρια και αλεξ μπραβο για τον θηλασμο! εγω δυστηχως δεν τα καταφερα! μονο 40 μερες!

εμεις παμε για καφε σε μια πλατειτσα στην οδος ελαιων κοντα, η πλατεια πετρουπολης. που ειναι ο αγ.γιωργης?

α ρε κοριτσια ειχατε τοση κουβεντα κ εγω εκανα δουλειες????????

ωραια τα οδυσσεας και παρις!

κατερινα λενε την ανηψια μου και το ενα απο τα 2 ονοματα της μαμας μου, πολυ αγαπημενο!

το γεωργια πολυ καλο και αυτο λενε την κοπελα του αδελφου μου! επισεις πολυ αγαπημενο!

εμεις θα την πουμε ουρανια. για την βαπτηση ποτε θα γινει δεν εχω ιδεα!

ειχαμε πει θα την βαπτησει μια φιλη μου και περισι περιπου τον μαιο, χωρις λογω και αιτια μου ειπε να μην την ξαναπαρω τηλ! και δεν εχουμε καταληξει σε νονο - νονα ακομα!

μαρια και αλεξ μπραβο για τον θηλασμο! εγω δυστηχως δεν τα καταφερα! μονο 40 μερες!

εμεις παμε για καφε σε μια πλατειτσα στην οδος ελαιων κοντα, η πλατεια πετρουπολης. που ειναι ο αγ.γιωργης?

Είναι μια εκκλησία κοντά στον Άγιο Ιερόθεο, έχει μεγάλη πλατεία και παιδική χαρά, όπως ανεβαίνεις την Περικλέους στο δεξί σου χέρι. Το καλοκαίρι πηγαίναμε καθημερινά, γιατί ήταν το κατάλληλο μέρος να τρέξει ο μικρός και το συνδυάζαμε και με καφεδάκι! Εγώ δηλ. έπινα καφέ και ο άντρας μου κυνηγούσε τον Γιάννη! :wink: Αυτά είναι τα καλά της εγκυμοσύνης!! χαχα

Καλά η φίλη σου εξαφανίστηκε έτσι; Τι κουφό... :confused:

Σίγουρα τότε δεν ήταν το κατάλλο άτομο για νονά του παιδιού σου!

Εμένα τη μικρή θα τη βαφτίσει η αδερφή μου και χαίρομαι πολύ, γιατί ξέρω ότι την αγαπά και θα είναι πάντα δίπλα της.

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

http://www.eimaimama.gr/2012/01/pikpa-pentelis.html

Το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης φιλοξενεί 35 παιδάκια και έχει μεγάλη ανάγκη από διάφορα είδη και ειδικά ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

Επικοινωνήσαμε με το ΠΙΚΠΑ και όντως ισχύει.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Είναι μια εκκλησία κοντά στον Άγιο Ιερόθεο, έχει μεγάλη πλατεία και παιδική χαρά, όπως ανεβαίνεις την Περικλέους στο δεξί σου χέρι. Το καλοκαίρι πηγαίναμε καθημερινά, γιατί ήταν το κατάλληλο μέρος να τρέξει ο μικρός και το συνδυάζαμε και με καφεδάκι! Εγώ δηλ. έπινα καφέ και ο άντρας μου κυνηγούσε τον Γιάννη! :wink: Αυτά είναι τα καλά της εγκυμοσύνης!! χαχα

Καλά η φίλη σου εξαφανίστηκε έτσι; Τι κουφό... :confused:

Σίγουρα τότε δεν ήταν το κατάλλο άτομο για νονά του παιδιού σου!

Εμένα τη μικρή θα τη βαφτίσει η αδερφή μου και χαίρομαι πολύ, γιατί ξέρω ότι την αγαπά και θα είναι πάντα δίπλα της.

α ναι ξερω που λες!ωραια ειναι εκει! πηγαιναμε για περπατημα, βολτα κ καφε το καλοκαιρι καθημερινα! το καλοκαιρι θα πηγαινουμε με την μπουμπου!

ναι ετσι στο ξεκαρφωτο, εκ των ηστερων εμαθα οτι ειχε θεματα και επαιρνε ηρεμιστηκα-αντικαταθληπτικα, τι να πεις..... και ειμασταν κολλητες κ δεν καταλαβα τιποτα! καλα που εγινε πριν την βαπτηση, φανταζεσαι ξαφικα να μην ειχε νονα η μικρη?

και εμενα μου ειπε η αδελφη μου, αλλα δεν θελω να μπλεκεται η συγγενεια με την κουμπαρια! δεν ξερεις καμια φορα τι γινεται... θα δουμε παντως.

Διαφημίσεις

Άντε να πηγαίνουμε παρεούλα τότε με τα πιτσιρίκια μας! :wink:

Πωπω, είχε τέτοια θέματα η φίλη σου; Πράγματι θα ήταν κρίμα να βάφτιζε τη μικρή και μετά να εξαφανιζόταν... Έχω "καεί" κι εγώ στο παρελθόν από "κολλητή", μιλάμε για φιλία μιας δεκαετίας περίπου, στη σχολή μαζί, διακοπές μαζί, συνέχεια έξω για καφέδες, κλπ, αλλά όταν γνώρισα τον άντρα μου άρχισε να αραιώνει και τελικά εξαφανίστηκε χωρίς καμία εξήγηση... Ακόμα αναρωτιέμαι τι της έκανα και φέρθηκε έτσι... Τέλος πάντων, τέτοια άτομα μακριά...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Άντε να πηγαίνουμε παρεούλα τότε με τα πιτσιρίκια μας! :wink:

Πωπω, είχε τέτοια θέματα η φίλη σου; Πράγματι θα ήταν κρίμα να βάφτιζε τη μικρή και μετά να εξαφανιζόταν... Έχω "καεί" κι εγώ στο παρελθόν από "κολλητή", μιλάμε για φιλία μιας δεκαετίας περίπου, στη σχολή μαζί, διακοπές μαζί, συνέχεια έξω για καφέδες, κλπ, αλλά όταν γνώρισα τον άντρα μου άρχισε να αραιώνει και τελικά εξαφανίστηκε χωρίς καμία εξήγηση... Ακόμα αναρωτιέμαι τι της έκανα και φέρθηκε έτσι... Τέλος πάντων, τέτοια άτομα μακριά...

ναι ρε, μακρια! ευτυχως που εγινε πριν και οχι μετα την βαπτηση!

γενικως οι περισσοτερες φιλες μου αραιωσαν μολις ζευγαρωσαν! μονο την κολλητη μου που την εχω παντρεψει κ εχω βαπτησει το κοριτσακι της εχει φερθει σαν πραγματικη φιλη.

"κολλητες" μου δεν εχουν δει ακομα το μωρο! τι να πεις!

ναι θα πηγαινουμε με τα πιτσικοκια μας!!!

images?q=tbn:ANd9GcQexqkew0bJMIuG-bUh-xOsS_OwW1nnijoXdvpIMqw4dgE6egIjxA

τι κανετε κοριτσουδια μου?????

Καλημέρα! Πολύ πετυχημένη η εικόνα, χαχα! Μου θύμισε την πεθερά μου που μπαίνει στο σκάιπ και μας καλεί για να δει τα εγγόνια της! Μέσα στην τεχνολογία η γιαγιά μας! :tongue::tongue:

Δύσκολη μέρα σήμερα, ταίζω τον Γιάννη, κλαίει η μπέμπα, ταίζω την μπέμπα, κλαίει ο Γιάννης, κάνουν κακά ταυτόχρονα, ώσπου να αλλάξω τον Γιάννη έχουν ξεχειλίσει της μπέμπας, την αλλάζω, πλένω φορμάκια και φτου κι από την αρχή! Ευτυχώς ήρθε ο αδερφός μου να απασχολήσει λίγο τον Γιάννη να προλάβω να κάνω και κανένα μπάνιο!

Σήμερα έχουμε εμβόλιο, του πνευμονιόκοκκου, ελπίζω να μην κλάψει πολύ το μπουμπούκι μου! Τα δικά σας νέα;

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημέρα! Πολύ πετυχημένη η εικόνα, χαχα! Μου θύμισε την πεθερά μου που μπαίνει στο σκάιπ και μας καλεί για να δει τα εγγόνια της! Μέσα στην τεχνολογία η γιαγιά μας! :tongue::tongue:

Δύσκολη μέρα σήμερα, ταίζω τον Γιάννη, κλαίει η μπέμπα, ταίζω την μπέμπα, κλαίει ο Γιάννης, κάνουν κακά ταυτόχρονα, ώσπου να αλλάξω τον Γιάννη έχουν ξεχειλίσει της μπέμπας, την αλλάζω, πλένω φορμάκια και φτου κι από την αρχή! Ευτυχώς ήρθε ο αδερφός μου να απασχολήσει λίγο τον Γιάννη να προλάβω να κάνω και κανένα μπάνιο!

Σήμερα έχουμε εμβόλιο, του πνευμονιόκοκκου, ελπίζω να μην κλάψει πολύ το μπουμπούκι μου! Τα δικά σας νέα;

χαχαχα, εμας ο γκατζετακιας ειναι ο πατερας μου! πολυ πλακα!!!

ωχ, δυσκολη μερα εχεις, εμεις ευτυχως καλα, μολις εφαγε κ παιζει!

σε κανα 10λεπτο θα την βαλω για υπνο.

εμας δεν εκλαψε πολυ στου πνευμονιοκοκκου, ισως δεν ποναει πολυ το φαρμακο και ειναι μονο το τσιμπιμα! καλη τυχη για σημερα!!!

θα μπαινοβγαινω, αν ηρεμισεις ξαναμπες!

Διαφημίσεις

Ωχ εμβόλια ... Εμας κανανε χθες και τα δυο. Τη μεγάλη τη κυνηγουσαμε σε όλο το σπιτι γιατι δε καθοταν να της κάνει το εμβόλιο με τίποτα... Τη δελέασα με καραμελάκια ζελεδάκια κ την ακινητοποιήσαμε. Πιο πολύ φώναζε η μεγάλη παρά το μωρό που έκανε και δυο το καημένο. Τελικά το synagis κανει κανένα μωράκι ??? Η μονο εμείς έιμαστε προωράκι ?? Διδυμομανούλες ???

Αλεξ ευτυχως κόψαμε τη πάνα το καλοκαίρι κ δεν έχω άλλαγμα και στα δυο... Βεβαια με το μωρό κάναμε κάτι πισωγυρισματα λόγο ζήλιας αλλά τωρα πια έχει κόψει και τη βραδυνη. Αχ οπως τα λες .. τρελοκομειο είμαστε κι εμείς. Τωρα την έχω βάλει στο κρεβάτι της για να κοιμηθεί κ την ακουω να μιλάει μόνη της ... Το μωρο ησυχο μεν άυπνο δε... Εχει τσακωθει με τον υπνο..... Σαν το ζόμπι είμαι όλη μέρα....

Η γιαγιά σουπερ δε το συζητώ.....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Γεια σας.........

Marigia εμενα δεν μου ειπε τπτ η παιδιατρος για το synagis.......τι ειναι αυτο το εμβολιο;;;;;;

Alex koυραγιο.......εμας του πνευμονιοκοκκου τους ταραξε μεχρι το ταβανι.....κλαψανε παρα πολυ κ μας ειπε η παιδιατρος οτι ειναι απο το φαρμακο.......

Γιωτα ολα καλα;;;;

Ωχ εμβόλια ... Εμας κανανε χθες και τα δυο. Τη μεγάλη τη κυνηγουσαμε σε όλο το σπιτι γιατι δε καθοταν να της κάνει το εμβόλιο με τίποτα... Τη δελέασα με καραμελάκια ζελεδάκια κ την ακινητοποιήσαμε. Πιο πολύ φώναζε η μεγάλη παρά το μωρό που έκανε και δυο το καημένο. Τελικά το synagis κανει κανένα μωράκι ??? Η μονο εμείς έιμαστε προωράκι ?? Διδυμομανούλες ???

Αλεξ ευτυχως κόψαμε τη πάνα το καλοκαίρι κ δεν έχω άλλαγμα και στα δυο... Βεβαια με το μωρό κάναμε κάτι πισωγυρισματα λόγο ζήλιας αλλά τωρα πια έχει κόψει και τη βραδυνη. Αχ οπως τα λες .. τρελοκομειο είμαστε κι εμείς. Τωρα την έχω βάλει στο κρεβάτι της για να κοιμηθεί κ την ακουω να μιλάει μόνη της ... Το μωρο ησυχο μεν άυπνο δε... Εχει τσακωθει με τον υπνο..... Σαν το ζόμπι είμαι όλη μέρα....

Η γιαγιά σουπερ δε το συζητώ.....

το synagis τι ειναι μαρια? δεν κοιμαται το βραδυ ε? κλαιει το βραδυ η απλα καθεται? κ εμενα ξυπναει μερικες φορες το βραδυ κατα τις 2 κ κατα τις 4 αλλα δεν δεν κλαιει καθεται μιλαει λιγο μονη της κ μετα κοιμαται!

σεβακι μια χαρα εμεις! τι κανουν οι αντρες σου?

Sevi σε ποια βδομάδα γεννηθηκαν τα δικά σου ???

Το συγκεκριμένο είναι προκειμένου να προστατευτουν τα προωράκια από τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (RSV) και το καλύπτει το ΙΚΑ .

Κανω copy paste ακριβώς

Το SYNAGIS ενδείκνυται στην πρόληψη σοβαρήςνόσου του κατωτέρου αναπνευστικούσυστήματοςπου απαιτείεισαγωγήστο νοσοκομείο οφειλόμενηςστον αναπνευστικόσυγκυτιακόιό(respiratory

syncytial virus RSV) σε παιδιάμε κίνδυνο νόσου απόRSV:

Παιδιάπου έχουν γεννηθείμετάαπόκύηση 35 εβδομάδων ήλιγότερο και είναι ηλικίαςμικρότερηςτων 6 μηνών κατάτην έναρξη τηςεποχιακήςέξαρσηςτου RSV

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Εγω γεννησα 35+5....ισως γι"αυτο δεν μας εχει πει κατι!!!!!!

Δεν ειναι κ πολυ προωρα μεταξυ μας.....

Μια χαρα ειμαστε,πονανε τα ουλα τους αλλα με την κρεμουλα καπως ηρεμουν!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...