Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οκ… έχεις κάνει δηλαδή υστεροσκοπηση στο παρελθόν. Κοίτα, δες και τους άλλους γιατρούς και αποφασίζεις τι θα κάνεις. Νιώθω ότι δεν σε κάλυψε ο συγκεκριμένος. Περίμενε και το ραντεβού του ανδρολογου να δείτε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα τους . 

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

καλημερα κοριτσακια!

αλεξ το μεσα εινια μια πονεμενη ιστορια! εγω ξεκινησα σιγα σιγα δουλεια τα απογευματα, οχι καθε μερα παρα μερα, κατι εινια και αυτο! καθετε ο αντρας μου με την μικρη. σκαω μεσα, δεν αντεχω! φαντασου και απο ελευθερη που ειμουνα πηγαινα για δουλεια με πυρετο! βγαινουμε και ολοι μαζι δεν μπορω να πω, οταν εχει κρυο παμε mole η river west. μπαινουμε κ βγαινουμε απο το υπογειο παρκινγκ κ μια χαρα, κανουμε την βολτα μας πινουμε κ το καφεδακι μας!

εχτες πηγαμε οι δυο μας με τον αντρα μου για καφε εγω γυρω γιατι εκανε πολυ κρυο και λεμε αστο! παμε κ σουπερ μαρκετ ολοι μαζι, σε κατι μεγαλα κ το κανουμε σαν βολτα. αρχισε να μεγαλωνει η μερα φτανουμε κοντα στην ανοιξη, υπομονη!

εσενα ειναι πιο δυσκολο λιγακι γιατι ο γιαννης (γιαννη δεν λενε το μεγαλο σου η κανω λαθος?? μου βγηκε τοσο αυθορμητα!)ειναι σε ηλικια που θελει κυνηγημα.

γαλα πινουμε 800-900 την ημερα + λιγο χαμομηλι.

θα τα παρει μαζεμενα η δικια σου! μην ανυσηχεις!

σεβακι μια απο τα ιδια κ εμεις φρουτοκρεμα τον αλλο μηνα αλλα οχι κρεμα γιατι δεν θελει να παρει αλλο βαρος.

εχεις σκεφτει να τους χωρισεις σε αλλο δωματιο? τουλαχιστον μην ξυπναει ο ενας τον αλλον!

εμας παρολο που εχουν πρηστει τα ουλα κ εχει πολλα σαλια, ΕΥΤΥΧΩΣ ακομα δεν γκρινιαζει!!!

εσεις βγαινεται καθολου εξω με η χωρις μωρα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολες κ στα μπεμπακια μας!!!!!!!!!!!

Alex ουτε εγω τους βγαζω εξω με τετοιο κρυο....φοβαμαι πολυ μετα την βρογχιολιτιδα.....κ να ηθελα κοιμουντε αμεσως μετα το γαλα κ ξυπνανε για το επομενο.....κριμα δεν θα ηταν να τους ταραζα;;;;;

Βεβαια κλεισμενη μεσα μου την δινει,αλλα παω 1 φορα την εβδ super market.....:tongue: μεγαλη βολτα!!!!!!!!!!!:P:tongue::P

ενταξει μου απαντησες!!! χαχαχαχαχα!!! μαζι γραφαμε!:lol:

κανα απογευμα ασε τα παιδια στο σπιτι με τον αντρα σου κ ελα για καφε! διπλα εισαι αν γινει κατι σε 1 λεπτο θα εισαι πισω! 5 το απογευμα παω μεχρι 8 δευτερα τεταρτη παρασκευη!

ενταξει μου απαντησες!!! χαχαχαχαχα!!! μαζι γραφαμε!:lol:

κανα απογευμα ασε τα παιδια στο σπιτι με τον αντρα σου κ ελα για καφε! διπλα εισαι αν γινει κατι σε 1 λεπτο θα εισαι πισω! 5 το απογευμα παω μεχρι 8 δευτερα τεταρτη παρασκευη!

Καλημερα πολυ ευχαριστως να ερθω αλλα το απογευμα ειναι δραμα για μας.....πονανε πολυ κ κλαινε!!!!!! που να τους αφησω κ τους 2 στον αντρα μου;;; συνηθως ερχεται η αδερφη μου για να παω για ψωνια!!!!!!!!!!

Δεν ξερω εγω δεν τους εχω βγαλει σε εμπορικα μεγαλα,φοβαμαι μην πεινασουν,κλαψουν,γενικα εχω αγχος πολυ με τα μωρα!!!!!!!!!!!!

Καλημερα πολυ ευχαριστως να ερθω αλλα το απογευμα ειναι δραμα για μας.....πονανε πολυ κ κλαινε!!!!!! που να τους αφησω κ τους 2 στον αντρα μου;;; συνηθως ερχεται η αδερφη μου για να παω για ψωνια!!!!!!!!!!

Δεν ξερω εγω δεν τους εχω βγαλει σε εμπορικα μεγαλα,φοβαμαι μην πεινασουν,κλαψουν,γενικα εχω αγχος πολυ με τα μωρα!!!!!!!!!!!!

τα μωρα οταν βγαινουν εξω κοιμουνται!! δεν θα λειπεις κ ολη μερα!

ταισμα, πριν κοιμηθουνε τα βαζεις στο καρεκλακι αυτοκινητου, πορτ μπεμπε τι εχεις? και πας βολτα, εστω και στο καρφουρ! λιγο πριν το γευμα γυρνας σπιτι!

εγω πολλες φορες ταιζω και μες το αμαξι, αλλα ειναι ενα, εσενα ειναι πιο δυσκολο με 2! στην αρχη πηγαινετε βολτα με το αμαξι, σιγα σιγα θα συνηθησουν το εξω!

πες της αδελφης σου να ερθει να κατσει με τα παιδια κ ελααααααααααααααα!!!

Καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολες κ στα μπεμπακια μας!!!!!!!!!!!

Alex ουτε εγω τους βγαζω εξω με τετοιο κρυο....φοβαμαι πολυ μετα την βρογχιολιτιδα.....κ να ηθελα κοιμουντε αμεσως μετα το γαλα κ ξυπνανε για το επομενο.....κριμα δεν θα ηταν να τους ταραζα;;;;;

Βεβαια κλεισμενη μεσα μου την δινει,αλλα παω 1 φορα την εβδ super market.....:tongue: μεγαλη βολτα!!!!!!!!!!!:P:tongue::P

Κι εγώ έχω φοβηθεί πάααρα πολύ μετά τη βρογχιολίτιδα, σε σημείο που δε θέλω να την ακουμπάει κανένας εκτός από μένα και τον μπαμπά της... Πιστεύω ότι μόλις μπει η άνοιξη θα χαλαρώσω για τα καλά και θα είμαι άνετη και με τις βόλτες και με τις αγκαλιές. Αφού μου την είπε η μάνα μου ότι στο πρώτο ήμουν πολύ πιο χαλαρή... Όμως ο γιος μου γεννήθηκε άνοιξη προς καλοκαίρι και δε μου αρρώστησε δύο μηνών όπως η μικρή!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ έχω φοβηθεί πάααρα πολύ μετά τη βρογχιολίτιδα, σε σημείο που δε θέλω να την ακουμπάει κανένας εκτός από μένα και τον μπαμπά της... Πιστεύω ότι μόλις μπει η άνοιξη θα χαλαρώσω για τα καλά και θα είμαι άνετη και με τις βόλτες και με τις αγκαλιές. Αφού μου την είπε η μάνα μου ότι στο πρώτο ήμουν πολύ πιο χαλαρή... Όμως ο γιος μου γεννήθηκε άνοιξη προς καλοκαίρι και δε μου αρρώστησε δύο μηνών όπως η μικρή!!

εχετε ολα τα δικια! και εγω ετσι θα εκανα αν αρρωσταινε το μωρο μου!

καλημερα κοριτσακια!

αλεξ το μεσα εινια μια πονεμενη ιστορια! εγω ξεκινησα σιγα σιγα δουλεια τα απογευματα, οχι καθε μερα παρα μερα, κατι εινια και αυτο! καθετε ο αντρας μου με την μικρη. σκαω μεσα, δεν αντεχω! φαντασου και απο ελευθερη που ειμουνα πηγαινα για δουλεια με πυρετο! βγαινουμε και ολοι μαζι δεν μπορω να πω, οταν εχει κρυο παμε mole η river west. μπαινουμε κ βγαινουμε απο το υπογειο παρκινγκ κ μια χαρα, κανουμε την βολτα μας πινουμε κ το καφεδακι μας!

εχτες πηγαμε οι δυο μας με τον αντρα μου για καφε εγω γυρω γιατι εκανε πολυ κρυο και λεμε αστο! παμε κ σουπερ μαρκετ ολοι μαζι, σε κατι μεγαλα κ το κανουμε σαν βολτα. αρχισε να μεγαλωνει η μερα φτανουμε κοντα στην ανοιξη, υπομονη!

εσενα ειναι πιο δυσκολο λιγακι γιατι ο γιαννης (γιαννη δεν λενε το μεγαλο σου η κανω λαθος?? μου βγηκε τοσο αυθορμητα!)ειναι σε ηλικια που θελει κυνηγημα.

γαλα πινουμε 800-900 την ημερα + λιγο χαμομηλι.

θα τα παρει μαζεμενα η δικια σου! μην ανυσηχεις!

σεβακι μια απο τα ιδια κ εμεις φρουτοκρεμα τον αλλο μηνα αλλα οχι κρεμα γιατι δεν θελει να παρει αλλο βαρος.

εχεις σκεφτει να τους χωρισεις σε αλλο δωματιο? τουλαχιστον μην ξυπναει ο ενας τον αλλον!

εμας παρολο που εχουν πρηστει τα ουλα κ εχει πολλα σαλια, ΕΥΤΥΧΩΣ ακομα δεν γκρινιαζει!!!

εσεις βγαινεται καθολου εξω με η χωρις μωρα?

Καλά είναι που πηγαίνεις στη δουλειά, ξεφεύγεις λίγο από την κλεισούρα! Εμείς δυστυχώς δεν είμαστε για mall, γιατί ο άντρας μου θα κυνηγάει όλη την ώρα τον Γιάννη -σωστά το είπες το όνομα!!- κι εγώ θα παλεύω 40 λεπτά να ταϊσω την μπέμπα, οπότε ξινή θα μας βγει η βόλτα! :tongue::tongue:

Χτες βέβαια βγήκα για ένα καφεδάκι με την αδερφή μου το μεσημέρι που κοιμόντουσαν τα μικρά!! Ήταν τέλεια!!! Για καφέ πού πηγαίνετε εδώ στην περιοχή; Εμείς συνήθως στον Άη Γιώργη!

Η μικρή σου είναι καλοφάγανη, ε; Μια χαρά ποσότητες πίνει!! Μπράβο! Εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι το παιδί μου είναι λιτοδίαιτο :tongue::tongue: και αποφάσισα ότι δε θα τη συγκρίνω με τον Γιάννη, γιατί πολύ απλά είναι δύο διαφορετικά παιδάκια!!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπέρα κορίτσια

Κι εμεις κλεισμένες μέσα είμαστε ....

Η μπεμπουλα είναι 6κιλάκια και τη λέμε μπουρεκάκι !!! Θηλάζουμε ακόμα αποκλειστικά κ 1ος στόχος είναι τουλάχιστον ως το 6μηνο.

Τα κορίτσια που γέννησαν πρόωρα το synagis το εμβόλιο το κάνατε ??? Εμεις κάναμε τη 1η δόση αλλά πολύ γκρίνια βρε κορίτσια. Τρομαξε να συνέλθει το καημένο. Ισως επειδη έκανε και 2.

Ακομα ξεκινησε να βάζει τα χερακια στο στόμα και δείχνει να την ενοχλουν τα ούλα . Βεβαια δεν είναι πρησμένα. Θα ρθει η παιδιάτρος μεθαυριο και θα τη ρωτησω.

Βγαινουμε κι εμεις σε κανα mall η σε κανα φιλικό σπίτι. Κανει και ψωφοκρυο που να πάμε. Αμα ξαναπάτε στο mall παρτε κανα τηλέφωνο !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλά είναι που πηγαίνεις στη δουλειά, ξεφεύγεις λίγο από την κλεισούρα! Εμείς δυστυχώς δεν είμαστε για mall, γιατί ο άντρας μου θα κυνηγάει όλη την ώρα τον Γιάννη -σωστά το είπες το όνομα!!- κι εγώ θα παλεύω 40 λεπτά να ταϊσω την μπέμπα, οπότε ξινή θα μας βγει η βόλτα! :tongue::tongue:

Χτες βέβαια βγήκα για ένα καφεδάκι με την αδερφή μου το μεσημέρι που κοιμόντουσαν τα μικρά!! Ήταν τέλεια!!! Για καφέ πού πηγαίνετε εδώ στην περιοχή; Εμείς συνήθως στον Άη Γιώργη!

Η μικρή σου είναι καλοφάγανη, ε; Μια χαρά ποσότητες πίνει!! Μπράβο! Εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι το παιδί μου είναι λιτοδίαιτο :tongue::tongue: και αποφάσισα ότι δε θα τη συγκρίνω με τον Γιάννη, γιατί πολύ απλά είναι δύο διαφορετικά παιδάκια!!!

Αλεξ θα αφησουμε τους συζυγους να κυνηγαν τα μεγάλα κι εμεις θα βολτάρουμε Ασε που θα

κανουν και τρελό παρεάκι ο Γιάννης με την Ανδριέλα !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Αλεξ θα αφησουμε τους συζυγους να κυνηγαν τα μεγάλα κι εμεις θα βολτάρουμε Ασε που θα

κανουν και τρελό παρεάκι ο Γιάννης με την Ανδριέλα !!!

Έτσι μάλιστα!! :lol::lol:

Ωραία θα ήταν πάντως να κανονίζαμε όλες κάποια στιγμή, να γνωριστούμε και από κοντά!

Πολύ ωραίο το όνομα της κόρης σου! Είναι συνδυασμός;

Αλήθεια, για βάφτιση έχετε αποφασίσει; Εμείς κλείσαμε για τις 10 Ιουνίου και το όνομα αυτής... Κατερίνα!! Ανυπομονώ να έρθει η στιγμή να ξεκινήσω τις προετοιμασίες!

Μαρίγια, μπράβο για τον θηλασμό!!! Και η δική μου πίνει αποκλειστικά μητρικό, όμως μόνο με το μπιμπερό πλέον. Δε συνεργαζόταν στο στήθος κι έτσι συνεχίζω με το θήλαστρο! Κούραση, αλλά προς το παρόν αντέχω!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Alex σε σενα αξιζουν τα περισσοτερα μπράβο. Το χω κάνει αυτο με τις αντλήσεις κ δεν άντεχα. Ηρωιδα είσαι !!!

Η κορη είναι Ανδρομάχη-Πελαγία.

Με το καλό κ το Κατερινάκι να το βαφτισετε ! Εμεις λέμε Μαιο στη νεα φιλαδελφεια στο αλσος, Γεωργια θα την πούμε οπως λεγαν τη μαμάς μου.

Αντε ντε να ταπουμε κι απο κοντά !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Μαρακι μου 6 κιλα το κοριτσακι σου;;;;;πω πω την θυμαμαι μια σταλιτσα!!!!!!

Alex τρεμω σου λεω,τι τραβηξαμε 2 εβδ με τις εισπνοες κ να μου κανουν παντου εμετο τα καημενα........

Μπραβο κ στις 2 σας που τα καταφερνετε με τον θηλασμο!!!!!!!!!!!!!!

Τοτε να κανονισουμε καποια στιγμη να παμε ολες στο Mall......:P

Marigia, να είσαι καλά! Δεν πίστευα ότι θα αντέξω τόσο, όμως οι αντοχές μας καμιά φορά είναι μεγαλύτερες απ' ότι νομίζουμε!

Κι εσείς με το καλό να βαφτίσετε τη Γεωργία σας!

Σέβη, εσείς έχετε σκεφτεί για βάφτιση; Πώς θα τα πείτε τα αντράκια σας;

Θα το κανονίσουμε κάποια στιγμή οπωσδήποτε! Να γνωριστούν και τα μωράκια Οκτωβρίου! :tongue::tongue:

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Μαρακι μου 6 κιλα το κοριτσακι σου;;;;;πω πω την θυμαμαι μια σταλιτσα!!!!!!

Alex τρεμω σου λεω,τι τραβηξαμε 2 εβδ με τις εισπνοες κ να μου κανουν παντου εμετο τα καημενα........

Μπραβο κ στις 2 σας που τα καταφερνετε με τον θηλασμο!!!!!!!!!!!!!!

Τοτε να κανονισουμε καποια στιγμη να παμε ολες στο Mall......:P

Άστα βρε Σέβη, κι εγώ τρέμω όταν σκέφτομαι τι πέρασε το κοριτσάκι μου! Πάλι καλά που γλιτώσαμε το νοσοκομείο... Δε θα ξεχάσω πώς έβραζε η ανασούλα της και πώς είχε γίνει κάτασπρο το προσωπάκι της από τα φάρμακα... Τέλος καλό, όλα καλά, αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε!!! :-)

Τα μωράκια μας τώρα είναι μια χαρά!!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Marigia, να είσαι καλά! Δεν πίστευα ότι θα αντέξω τόσο, όμως οι αντοχές μας καμιά φορά είναι μεγαλύτερες απ' ότι νομίζουμε!

Κι εσείς με το καλό να βαφτίσετε τη Γεωργία σας!

Σέβη, εσείς έχετε σκεφτεί για βάφτιση; Πώς θα τα πείτε τα αντράκια σας;

Θα το κανονίσουμε κάποια στιγμή οπωσδήποτε! Να γνωριστούν και τα μωράκια Οκτωβρίου! :tongue::tongue:

Eμεις απο Σεπτεμβρη κ μετα γιατι τον Μαιο θα βαφτισουμε ενα αγορακι κ δεν γινεται ολα μαζι με τοσα εξοδα!!!!!!!!

Τον μικρο θα τον πουμε Οδυσσεα απο τον πεθερο μου κ επειδη δεν γιορταζει τον μεγαλο Παρι........Παρασκευη λενε την μαμα μου αλλα το Παρασκευας δεν το ηθελε κανενας μας κ ειδικα η μαμα μου....:tongue:

Οποτε καταληξαμε Οδυσσεα κ Παρις...... σας αρεσουν;;;;;

Ναι μονο Οκτωβριου δεν ειναι.......:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...