Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Ωοληψια χωρις μεθη;; σιγουρα δεν εισαι παραδειγμα 🤣🤣 μπραβο κοπελα μου παντως εισαι πολυ δυνατη, καλη επιτυχια σου ευχομαι, συντομα να εχεις στη κοιλιτσα το θαυματακι σου! 

Χωρίς μέθη επειδή ειναι 1-2 ωάρια. Μη φανταστείς πως κάνω χωρίς μέθη για άλλο λόγο. 😂 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Γειά σας!!!

Χάθηκα για λίγο και μου λείψατε!Ελπίζω να είστε όλοι καλά(μαμάδες,μπαμπάδες και μωράκια)!!!!

Η αρχή της απουσίας μου ξεκίνησε για καλό λόγο.Βάφτησε ο άντρας μου το αγοράκι του καλύτερου του φίλου.Ψώνια με την μαμά του μωρού και προετοιμασίες για την τελετή πήραν χρόνο αλλα πέρασα πολύ όμορφα.Βέβαια κάθε 2 ώρες επέστρεφα να θηλάσω αλλα δεν με πείραξε καθόλου.Αντίθετα χαιρόμουν που έβλεπα το αστεράκι που είχα εγκαταλείψει μόνο με την πεθερά.Επειτα ήρθαν τα δύσκολα.Τα δύο σώματα καλοριφέρ σαλονιού και τραπεζαρίας άρχισαν ένα πρωί να χάνουν νερά.Οτι να σας πώ είναι λίγο.Μούσκεψαν τα χαλία,αλλάξαμε σωλήνες,κομπρεσέρ.Ευτυχώς το παιδάκι μου δεν ενοχλήθηκε όσο φοβόμουν,αλλα εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ.Μόλις προχθές τέλειωσε το περιστατικό και στόλισα το σπιτι χριστουγεννιάτικα.Τα πρώτα χριστούγεννα με τα μωράκια μας!Χαίρομαι που διάβασα και για τις δικές σας προετοιμασίες.Θα περάσουμε όμορφα!!!

Σήμερα θα πάμε για το πρώτο μας εμβόλιο.Έχουμε ραντεβού στις έξι.Σας αφήνω για να είμαι εκεί στην ώρα μου και υποσχομαι να μπω σύντομα να σας διαβάσω και να σας γράψω τα νέα μας.Πολλά φιλιά!!!

Ac6Fp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

glitterfy1053541T558D31.gif

Χρόνια πολλά κορίτσια με υγεία πανω απ όλα και χαιρομαστε τα μωράκια μας και να τα καμαρώνουμε !!!!!!

Πως τα περάσατε ?? Βγηκατε καθόλου με τα μωρά ???? Εμεις καναμε μικρές βολτουλες όλοι μαζί στα εμπορικά και πηγαμε και τη μέγάλη στο θέατρο !! Η μπεμπουλα είναι σκέτη γλυκα και δεν ενοχλεί καθολου έξω ! Εκτος αν πεινάσει όπου γίνεται χαμός χα χα χα. !!!

Σεβη πως έιστε με την παλιοβροχίτιδα?? Ελπίζω να το ξεπεράσαν τα αντράκια σου .

Φιλιά πολλά σε όλες σας και περιμενουμε νέα !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

glitterfy1053541T558D31.gif

Χρόνια πολλά κορίτσια με υγεία πανω απ όλα και χαιρομαστε τα μωράκια μας και να τα καμαρώνουμε !!!!!!

Πως τα περάσατε ?? Βγηκατε καθόλου με τα μωρά ???? Εμεις καναμε μικρές βολτουλες όλοι μαζί στα εμπορικά και πηγαμε και τη μέγάλη στο θέατρο !! Η μπεμπουλα είναι σκέτη γλυκα και δεν ενοχλεί καθολου έξω ! Εκτος αν πεινάσει όπου γίνεται χαμός χα χα χα. !!!

Σεβη πως έιστε με την παλιοβροχίτιδα?? Ελπίζω να το ξεπεράσαν τα αντράκια σου .

Φιλιά πολλά σε όλες σας και περιμενουμε νέα !!!

γεια σου μαρακι! χρονια πολλα κ σε σενα να χαιρομαστε τις οικογενειες!!!

συνεχεια βολτες παμε, μεχρι σινεμα πηγαμε εχτες, η μπεμπα πολυ ησυχη και γελαστη!!!

μολις τελειωσε το εργο ξυπνησε κ την ταισα!!!

φιλακια!!!

Κοριτσάκια, χρόνια πολλά και καλά, με υγεία πάνω απ' όλα!!!!!!!!

Εμείς δεν καταλάβαμε Χριστούγεννα φέτος, αφού έχουμε τη μικρή με βρογχιολίτιδα από την Παρασκευή... Κάνουμε θεραπεία με μάσκα αερολίν, αντιβίωση και κορτιζόνη σε σταγόνες... Έχει βελτιωθεί λίγο η κατάσταση, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα... Ο γιατρός είπε στο τσακ γλιτώσαμε το νοσοκομείο... Ξύπνησε και κλαίει, σας αφήνω. Φιλιά!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά!!!!

Εύχομαι υγεία,αγάπη,ευτυχία και οτι άλλο εσείς επιθυμείτε.

Περαστικά στα άρρωστα μωράκια και υπομονή στις μανούλες.

Εμεις περάσαμε τέλεια χριστούγεννα.Είχαμε λίγο χιόνι και μείναμε μέσα.Παιχνίδια και γελάκια δίπλα στο τζάκι.Το αστεράκι μας έχει τρελάνει όλους!Έχουμε λίγες μυξούλες αλλα η παιδίατρος είπε να μην ανησυχώ.Κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο και γύρω στις 15 Ιανουαρίου θα κάνουμε αλλα δύο.Θηλάζω ακόμα αποκλειστικά και είμαστε 5μιση κιλά.Θα συνεχίσω και αυτό το μήνα και βλέπουμε.Μου έχετε λείψει.Γράψτε μου νέα σας με την πρώτη ευκαιρία.Καλή χρονιά!!Πολλά φιλιάαα

Ac6Fp3.png

Kαλημερααααα !!!

Χρονια πολλά jo ,alex , yotou !!! Χρονια πολλά και στις υπόλοιπες !

Η μεγάλη μου είναι με πυρετό κ τις έχουμε σε ξεχωριστα δωμάτια με το σύζυγο που ευτυχώς έχει άδεια . Ελπίζω να τη γλιτώσει η μπέμπα....

Περαστικά και στα υπόλοιπα άρρωστα μωράκια μωρέ και γρηγορα να γίνουν καλά !

Alex στην αρχή η μεγάλη είχε κάνει κάποιες αποπειρες να χτυπήσει το μωρό αλλά πλέον την έχει συνηθίσει και μάλιστα όταν κλαίει με φωνάζει "αντε μαμά ταισε την κλαίει " Δε βγάζει πια ζήλια στο μωρό ισα ίσα που δείχνει να το αγαπά πολύ και της φαίρεται πολύ τρυφερά. Τη ζήλια τη βγάζει σε μένα .. δηλ μπορει να μου πει δε σ αγαπώ , θελω τον μπαμπα μου όχι εσένα .. μια μέρα μου είπε πως η μητρια της έιναι καλύτερη απο μένα:-( Γενικά ειναι πολύ των παραμυθιών εξου κ η μητριά .. βλέπε σταχτοπουτα -χιονάτη .... Με στεναχωρεί αλλά το ξεπερνα και είναι πάλι όπως πριν σιγά σιγά.

Εσεις πως το αντιμετωπίζετε??? Ειναι μικρότερος ο δικός σου ε?

Αυτα κοπέλες μου αντε και καλή πρωτοχρονιά τωρα !!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλή χρονιά με υγεία, να χαιρόμαστε τα μωράκια μας!!!!!!!!!

Η περιπέτειά μας με τη βρογχιολίτιδα ευτυχώς πέρασε, το γλιτώσαμε το νοσοκομείο... Τώρα η μπουμπούκα μου είναι μια χαρά! Κοιμάται όλο το βράδυ, με το φαγητό με ζορίζει λίγο αλλά δεν πειράζει, φτάσαμε τα 5 κιλά και σε μια βδομάδα θα κάνουμε το δεύτερο εμβόλιό μας, του πνευμονιόκοκκου.

Τα δικά σας τα μωράκια τι κάνουν; Μεγαλώνουν;

Μαρίγια, τα παιδάκια έχουν μεγάλη φαντασία, γι' αυτό μη στεναχωριέσαι με αυτά που λέει η κόρη σου. Εμείς ακόμα έχουμε θέμα με τον Γιάννη, ζηλεύει και το δείχνει προσπαθώντας να τη χτυπήσει την μπέμπα... και όταν την κρατάω αγκαλιά έρχεται και με δαγκώνει... Θα το ξεπεράσουμε όμως, πού θα πάει...

Για πείτε κι εσείς κανένα νέο! Μην το κλείσουμε το καφέ μας, κρίμα είναι!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Τσαααααα κοσμος ξανα στο καφε μας!!!!!!!!!!!

Καλη χρονια μανουλες.....να χαιρομαστε τα παιδακια μας!!!!!!!!

Εμεις αφου περασαν οι κολικοι,παθανε κ τα 2 βρογχιολιτιδα!!!!!!!!2 εβδ θεραπεια γιατι στην αρχη πηρανε μονο σιροπι κ χειροτερεψαν,ηθελαν εισπνοες οπου κ καναμε 10 μερες!!!!!!!!!!

Τωρα αρχισαμε με τα ουλα μας......πολλη γκρινια παλι κ ειδικα τα απογευματα προς βραδακι......βαζω την mundisal αλλα οχι οτι βοηθαει για πολυ ωρα!!!!!

Ειμαστε 4 μηνων κ απο κιλα 7700 ο μεγαλος κ 7200 ο μικρος......γαλατακι πινουμε 240ml το μικρο κ 270ml το μεγαλο!!!!!!!!

Ευτυχως κοιμουντε ολο το βραδυ πια......!!!!!

Αυτα τα νεα μας......να μαζευομαστε.....εεεεεεε;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Τσαααααα κοσμος ξανα στο καφε μας!!!!!!!!!!!

Καλη χρονια μανουλες.....να χαιρομαστε τα παιδακια μας!!!!!!!!

Εμεις αφου περασαν οι κολικοι,παθανε κ τα 2 βρογχιολιτιδα!!!!!!!!2 εβδ θεραπεια γιατι στην αρχη πηρανε μονο σιροπι κ χειροτερεψαν,ηθελαν εισπνοες οπου κ καναμε 10 μερες!!!!!!!!!!

Τωρα αρχισαμε με τα ουλα μας......πολλη γκρινια παλι κ ειδικα τα απογευματα προς βραδακι......βαζω την mundisal αλλα οχι οτι βοηθαει για πολυ ωρα!!!!!

Ειμαστε 4 μηνων κ απο κιλα 7700 ο μεγαλος κ 7200 ο μικρος......γαλατακι πινουμε 240ml το μικρο κ 270ml το μεγαλο!!!!!!!!

Ευτυχως κοιμουντε ολο το βραδυ πια......!!!!!

Αυτα τα νεα μας......να μαζευομαστε.....εεεεεεε;;;;;;;;;;;;

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!! NA MAZEYTOYME ΠΑΛΙ!!!

εχτες πηγαμε παιδιατρο! δεν εκλαψε παρα πολυ στου πνευμονιοκοκου! παλι καλα!!!

ειμαστε 6750 κ 63 ποντους. γαλα πινουμε απο 180-250 αναλογως την ορεξη της! τον αλλο μηνα φρουτοκρεμα, αλλα κρεμα κανονοκη οχι, λογω της αλλεργιας στο γαλα που εχει + οτι τα κιλα της ειναι πολυ καλα! ειμαστε 1,5 μοναδα πανω απο το μεσο ορο!

και εμας εχει ξεκινησει για δοντια αλλα δεν ποναει ακομα αλλα εχει πολλα σαλια!

κοιμομαστε μεχρι τις 8.30 το πρωι!

ρε σεβη τεραστια ειναι τα μωρα!!! μπραβο και για διδυμα τελεια!!!

αλεξ περαστικα σας! αντε σε λιγο θα ξεμυτισουμε για βολτες! μονο να φτιαξει ο καιρος!

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!! NA MAZEYTOYME ΠΑΛΙ!!!

εχτες πηγαμε παιδιατρο! δεν εκλαψε παρα πολυ στου πνευμονιοκοκου! παλι καλα!!!

ειμαστε 6750 κ 63 ποντους. γαλα πινουμε απο 180-250 αναλογως την ορεξη της! τον αλλο μηνα φρουτοκρεμα, αλλα κρεμα κανονοκη οχι, λογω της αλλεργιας στο γαλα που εχει + οτι τα κιλα της ειναι πολυ καλα! ειμαστε 1,5 μοναδα πανω απο το μεσο ορο!

και εμας εχει ξεκινησει για δοντια αλλα δεν ποναει ακομα αλλα εχει πολλα σαλια!

κοιμομαστε μεχρι τις 8.30 το πρωι!

ρε σεβη τεραστια ειναι τα μωρα!!! μπραβο και για διδυμα τελεια!!!

αλεξ περαστικα σας! αντε σε λιγο θα ξεμυτισουμε για βολτες! μονο να φτιαξει ο καιρος!

Τι καλα που δεν σου εκλαψε!!!!!Εμενα πλανταξανε.....

Κ η δικια σου τσουπωτη ειναι!!!!!!!:P:D:p

Κ εμεις θα ξεκινησουμε φρουτοκρεμα σε 1 μηνα αλλα οχι κρεμα γιατι απο βαρος εχουμε μπολικο!!!!!!!!

Εμενα πονανε με τα ουλα κ τα εχω παιξει......πανω που ηρεμει ο ενας,ξυπναει ο αλλος κ τον ταραζει!!!!!!!!!!!!! Κλαμα,γκρινια,μιρλα.....

Ετσι θα παει μεχρι να βγει δοντακι;;;;;;πως θα το αντεξω;;;;

Γεια σας μανούλες!

Υotou, ευχαριστώ για τα περαστικά!

Βλέπω τα μωρά σας είναι θρεφταράκια, η δική μου είναι η μινιόν της παρέας! :tongue::tongue::tongue: Βέβαια δεν έχω παράπονο, ξεκινήσαμε από την τελευταία καμπύλη στο βάρος και κοντεύουμε πλέον να φτάσουμε το 50%! Πόσο γάλα πίνουν συνολικά την ημέρα τα μωρά σας; Εμείς 650-700μλ κι αυτά με το ζόρι... Υπάρχουν φορές που κάνει 40 λεπτά για να τελειώσει το γεύμα της...

Τα δοντάκια δυστυχώς είναι δύσκολη φάση, τα πάνω πονάνε ακόμα περισσότερο, οπότε υπομονή... Ο γιος μου όταν έβγαζε τα πάνω μπροστινά είχε 20 μέρες διάρροια και ξυπνούσε συνέχεια τα βράδια...

Αμήν και πότε να μπει η άνοιξη να ξεκινήσουμε τις βόλτες, γιατί δεν μπορώ άλλο κλεισμένη μέσα στο σπίτι... Εσείς βγαίνετε καθόλου; Μου έλειψε και η δουλειά μου βρε κορίτσια, ανυπομονώ να επιστρέψω αλλά έχω μέλλον ακόμη...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολες κ στα μπεμπακια μας!!!!!!!!!!!

Alex ουτε εγω τους βγαζω εξω με τετοιο κρυο....φοβαμαι πολυ μετα την βρογχιολιτιδα.....κ να ηθελα κοιμουντε αμεσως μετα το γαλα κ ξυπνανε για το επομενο.....κριμα δεν θα ηταν να τους ταραζα;;;;;

Βεβαια κλεισμενη μεσα μου την δινει,αλλα παω 1 φορα την εβδ super market.....:tongue: μεγαλη βολτα!!!!!!!!!!!:P:tongue::P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...