Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Γεια σας κ απο μας!!! εμεις σημερα εχουμε εμβολιο,του πνευμονιοκοκκου!!!

Ε που θα ακουστουμε παλι;;;;;;:tongue:

Marigia μου δυστυχως αυτο το κακο εχουν οι πεθερες,δεν μας ακουνε!!!!

Θηλαζεις ακομα;;;;μπραβο σου!!! οχι να μην της μαθεις μπουκαλι αφου το εκοψες!!!!!!!

Πιπιλα εγω τους εδωσα απο την αρχη αφου τους ειχαν δωσει στην μοναδα κ ηταν συμφωνη κ η παιδιατρος!!!! κ παλι καλα εκανα γιατι παρολο που την βαζω,ολο το χερι τους εχουν στο στομα!!! καινουριο αυτο......:rolleyes:

Ειδες πως μεγαλωσαν; ειδικα εσυ που τους εχει δει απο μωρακια!!!!!!

Κ εγω την θυμαμαι την κορακλα σου....μεσα στα ματια μου την εχω....θα εχει μεγαλωσει η σκατουλιτσα!!!!

H μεγαλη σου ειναι ιδια ο αντρα σου,αυτη σε ποιον μοιαζει;;;;

Γεια σου Γιωτακι μου!!!να μου φιλησεις την μικρη σου!!!!:P

μονο θα την φιλησω?????? θα την ρουφηξω!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

ωχ τα πιτσιρικια μωρε θα κλαινε!!!!!!!!!!:-(:-(

ποια παιδιατρο εχεις? εμενα ειναι στην ηρακλειτου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μονο θα την φιλησω?????? θα την ρουφηξω!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

ωχ τα πιτσιρικια μωρε θα κλαινε!!!!!!!!!!:-(:-(

ποια παιδιατρο εχεις? εμενα ειναι στην ηρακλειτου.

Εμενα ειναι κοντα στον Αγ.Νεκταριο κ ειναι στο Ικα παιδιατρος κιολας κ οτι χρειαζομαι τα κανονιζει εκεινη κ δεν τρεχω!!!!!

ωχ! τι ειναι αυτο???????????????

Αρχη της βρογχιτιδας....λαιμος κοκκινος(ερεθισμενος) κ στους βρογχους ψηλα σαν βρασιμο ακουγεται.....το μεγαλο εχει κ δυσπνοια....!!!!

Στεναχωρηθηκα γιατι δεν τους καταλαβα,ακουγοταν λιγο στο μεγαλο οταν τον αλλαζα αλλα νομιζα οτι ζοριζεται επειδη τρωει πολυ......

Κορίτσια, καλημέρα!

Διαβάζω καθημερινά τα νέα σας, αλλά συνήθως δεν προλαβαίνω να απαντήσω. Τώρα η μπουμπού κοιμάται, ο Γιάννης είναι στη γιαγιά κι έτσι άρπαξα την ευκαιρία!

Σέβη, περαστικά στα αγοράκια σου! Μη στεναχωριέσαι, το έχω περάσει κι εγώ με τον μεγάλο μου, κάναμε τις μάσκες μας και σε λίγες μέρες ήταν περδίκι! Πολύ τη φοβάμαι αυτή την εποχή με τις ιώσεις... Γι' αυτό και αποφεύγουμε επαφές με παιδάκια που πάνε παιδικό σταθμό ή σχολείο, εύκολα μπορείς να την πατήσεις... Η μπουμπού έχει πολλή μύξα τις τελευταίες μέρες, λέμε να την πάμε στον παιδίατρο σήμερα να τη δει. Σε 2 βδομάδες έχουμε και το πρώτο μας εμβόλιο, το πενταπλό...

Γιώτα, ξεκινάς δουλειά σιγά σιγά, ε; Καλά είναι να ξεφεύγεις και λίγο από το σπίτι. Εμένα οι μόνες μου έξοδοι είναι σούπερ μάρκετ, κρεοπωλείο, φαρμακείο, άντε και κανένα ραντεβού με γιατρό...

Μαρίγια, μπράβο για το θηλασμό!!!!!!! Έκανες μεγάλο αγώνα για να κοπεί το μπιμπερό, μην το βάλεις κάτω! Με τον καιρό θα αραιώσουν τα γεύματά της και θα ξεκουράζεσαι κι εσύ περισσότερο! Εμείς είμαστε ακόμα στο μικτό σύστημα, και στήθος και μπιμπερό. Τώρα πια έχω συνηθίσει τις αντλήσεις και δε μου κακοφαίνεται όπως στην αρχή. Αλήθεια, η κόρη σου ζηλεύει το μωρό; Εμάς ο Γιάννης, αν και πολύ μικρός, ζηλεύει και ψάχνει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τη μπέμπα και να τη χτυπήσει. Χρειάζεται μονίμως κάποιον να είναι από πάνω και να προσέχει, δεν τον εμπιστευόμαστε καθόλου... Έλεγα να τα βάλω στο ίδιο δωμάτιο σε 2-3 μήνες, αν όμως συνεχίσει έτσι δε θα το ρισκάρω και θα τη βάλω στο δωματιο που έχουμε για γραφείο. Θα δείξει...

Παω να μαζέψω τα ρούχα από το μπαλκόνι και να σιδερώσω... Βουνό τα ρούχα...

Να έχετε μια όμοφη μέρα!! :-)

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Κορίτσια, καλημέρα!

Διαβάζω καθημερινά τα νέα σας, αλλά συνήθως δεν προλαβαίνω να απαντήσω. Τώρα η μπουμπού κοιμάται, ο Γιάννης είναι στη γιαγιά κι έτσι άρπαξα την ευκαιρία!

Σέβη, περαστικά στα αγοράκια σου! Μη στεναχωριέσαι, το έχω περάσει κι εγώ με τον μεγάλο μου, κάναμε τις μάσκες μας και σε λίγες μέρες ήταν περδίκι! Πολύ τη φοβάμαι αυτή την εποχή με τις ιώσεις... Γι' αυτό και αποφεύγουμε επαφές με παιδάκια που πάνε παιδικό σταθμό ή σχολείο, εύκολα μπορείς να την πατήσεις... Η μπουμπού έχει πολλή μύξα τις τελευταίες μέρες, λέμε να την πάμε στον παιδίατρο σήμερα να τη δει. Σε 2 βδομάδες έχουμε και το πρώτο μας εμβόλιο, το πενταπλό...

Γιώτα, ξεκινάς δουλειά σιγά σιγά, ε; Καλά είναι να ξεφεύγεις και λίγο από το σπίτι. Εμένα οι μόνες μου έξοδοι είναι σούπερ μάρκετ, κρεοπωλείο, φαρμακείο, άντε και κανένα ραντεβού με γιατρό...

Μαρίγια, μπράβο για το θηλασμό!!!!!!! Έκανες μεγάλο αγώνα για να κοπεί το μπιμπερό, μην το βάλεις κάτω! Με τον καιρό θα αραιώσουν τα γεύματά της και θα ξεκουράζεσαι κι εσύ περισσότερο! Εμείς είμαστε ακόμα στο μικτό σύστημα, και στήθος και μπιμπερό. Τώρα πια έχω συνηθίσει τις αντλήσεις και δε μου κακοφαίνεται όπως στην αρχή. Αλήθεια, η κόρη σου ζηλεύει το μωρό; Εμάς ο Γιάννης, αν και πολύ μικρός, ζηλεύει και ψάχνει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τη μπέμπα και να τη χτυπήσει. Χρειάζεται μονίμως κάποιον να είναι από πάνω και να προσέχει, δεν τον εμπιστευόμαστε καθόλου... Έλεγα να τα βάλω στο ίδιο δωμάτιο σε 2-3 μήνες, αν όμως συνεχίσει έτσι δε θα το ρισκάρω και θα τη βάλω στο δωματιο που έχουμε για γραφείο. Θα δείξει...

Παω να μαζέψω τα ρούχα από το μπαλκόνι και να σιδερώσω... Βουνό τα ρούχα...

Να έχετε μια όμοφη μέρα!! :-)

γεια σου αλεξ! ασε αυτο με τα ρουχα ειναι μια πονεμενη ιστορια!!!

και εμας ειχε κανει μυξα 2 φορες και το αντιμετωπισαμε με φ.ορο κ το ρουφιχτηρι! ασε πολυ κλαμα! η αληθεια ειναι οτι ξεφευω και το καλυτερο μου ειναι η διαδρομη, που ειναι το μεσημερι, πετρουπολη - γερακας καλη διαδρομη!

σεβακι περαστικα σας!!! που να τα καταλαβεις αν δεν δειχνουν συμπτωματα?? καινουριες μαμαδες ειμαστε, δεν γεννηθηκαμε να τα ξερουμε ολα! σιγα σιγα!!!

εμεις κοιμομαστε και σε καμια ωρα μαμ!

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες κ μπεμπακια!!!!

Το βραδυ κοιμηθηκαν πολυ ησυχα αλλα τα βοηθησε η κορτιζονη κ το σιροπακι....τωρα κοιμουντε κ βαριανασαινουν πολυ........ο μεγαλος ειδικα στο ταισμα ζοριζεται πολυ...οταν ρευεται βγαζει κ σαλια πολλα μαζι λιγο γαλα!!!!!

Εχω σκασει απο χθες.....:(

Γεια σας μανουλες κ μπεμπακια!!!!

Το βραδυ κοιμηθηκαν πολυ ησυχα αλλα τα βοηθησε η κορτιζονη κ το σιροπακι....τωρα κοιμουντε κ βαριανασαινουν πολυ........ο μεγαλος ειδικα στο ταισμα ζοριζεται πολυ...οταν ρευεται βγαζει κ σαλια πολλα μαζι λιγο γαλα!!!!!

Εχω σκασει απο χθες.....:(

ελα ρε σεβακι, μην στεναχωριεσαι, περαστικα ειναι.... κριμα γιατι ταλαιπωρουνται, ελπιζω συντομα να τους περασει! και να ειναι παλι ετσι :rolleyes::rolleyes:

εγω τωρα φευγω απο το μαγαζι, παω να δω το μπιζουδακι μου!!!:tongue:

Καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!:P:p:p:p:p:p

Οι μπεμπηδες ακομα αρρωστουληδες ειναι......μυξουλες,δυσπνοια κ οταν ρευονται ευτυχως βγαζουν βλενες κ ηρεμουν μετα....

Εχθες κοιμηθηκαν στις 9 το βραδυ κ ξυπνησαν στις 7 το πρωι κ οι δυο....αλλα ολο μουγκρητα ηταν το βραδυ κ κοιμομασταν με το ενα ματι κλειστο.....

Αντε να τους περασει γιατι ταλαιπωρουντε αρκετα!!! εχουμε κ εμβολιο να κανουμε.......

Ενω τρελαινομαι για τον χειμωνα,1η φορα θελω να φυγει γρηγορα κ να εχουν ξεπεταχτει τα μικρα να κανουμε βολτες κ παιχνιδι ολη μερα!!!!!!

Καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!:P:p:p:p:p:p

Οι μπεμπηδες ακομα αρρωστουληδες ειναι......μυξουλες,δυσπνοια κ οταν ρευονται ευτυχως βγαζουν βλενες κ ηρεμουν μετα....

Εχθες κοιμηθηκαν στις 9 το βραδυ κ ξυπνησαν στις 7 το πρωι κ οι δυο....αλλα ολο μουγκρητα ηταν το βραδυ κ κοιμομασταν με το ενα ματι κλειστο.....

Αντε να τους περασει γιατι ταλαιπωρουντε αρκετα!!! εχουμε κ εμβολιο να κανουμε.......

Ενω τρελαινομαι για τον χειμωνα,1η φορα θελω να φυγει γρηγορα κ να εχουν ξεπεταχτει τα μικρα να κανουμε βολτες κ παιχνιδι ολη μερα!!!!!!

καλημερα!!!

αντε να τους περασει, να ησυχασουν τα παιδακια!!!

εμεις μια χαρα, κλασσικα ξυπνησαμε στις 6 κ μετα στις 10. εγω δεν τον θελω τον χειμωνα, ποσο μαλλον τωρα με το μωρο! θελω να ερθει η ανοιξη κ το καλοκαιρι!!!:lol:

οι αλλες που ειστε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????:confused:

Γεια σας μανούλες, τι κάνετε;

Εμείς είμαστε καλά, τα ζουζούνια κοιμούνται, αλλά όπου να 'ναι θα ξυπνήσει η μικρή για μαμ. Πόσα γεύματα κάνουν τα μωρά σας; Εμείς κάνουμε 6, αλλά μάλλον σύντομα θα πάμε στα 5 γιατί υπάρχουν φορές που την ταϊζω χωρίς να είναι ιδιαίτερα πεινασμένη και δεν τρώει πολύ.

Στην αλλαγή της πάνας βάζετε κάθε φορά κρέμα; Ποια χρησιμοποιείτε; Το δερματάκι της μικρής είναι πολύ ευαίσθητο και κοκκινίζει με το παραμικρό :(... Έχω δοκιμάσει sudocream, bepanthol, frezyderm, αλλά βελτίωση δε βλέπω... Έχω ακούσει ότι το ελαιόλαδο βοηθάει, αλλά διστάζω να το χρησιμοποιήσω μήπως γίνει χειρότερα ο πωπούλης της...

Σέβη, τι κάνουν τα αγοράκια σου; Ελπίζω να είναι καλύτερα, να ηρεμήσουν μωρέ και αυτά και εσείς...

Yotou, κι εμένα ο χειμώνας δε με τρελαίνει... Σκέψου όμως ότι την άνοιξη και το καλοκαιράκι τα μωρά μας θα είναι στην καλύτερη ηλικία, θα έχουν ξεπεταχτεί και θα είναι όλο βολτίτσες! Τι καλά!

Τα άλλα κορίτσια πού έχετε χαθεί; Για ελάτε να μας πείτε κανένα νέο για τα μωράκια σας!

Τα ξαναλέμε! Καλό απόγευμα!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες, τι κάνετε;

Εμείς είμαστε καλά, τα ζουζούνια κοιμούνται, αλλά όπου να 'ναι θα ξυπνήσει η μικρή για μαμ. Πόσα γεύματα κάνουν τα μωρά σας; Εμείς κάνουμε 6, αλλά μάλλον σύντομα θα πάμε στα 5 γιατί υπάρχουν φορές που την ταϊζω χωρίς να είναι ιδιαίτερα πεινασμένη και δεν τρώει πολύ.

Στην αλλαγή της πάνας βάζετε κάθε φορά κρέμα; Ποια χρησιμοποιείτε; Το δερματάκι της μικρής είναι πολύ ευαίσθητο και κοκκινίζει με το παραμικρό :(... Έχω δοκιμάσει sudocream, bepanthol, frezyderm, αλλά βελτίωση δε βλέπω... Έχω ακούσει ότι το ελαιόλαδο βοηθάει, αλλά διστάζω να το χρησιμοποιήσω μήπως γίνει χειρότερα ο πωπούλης της...

Σέβη, τι κάνουν τα αγοράκια σου; Ελπίζω να είναι καλύτερα, να ηρεμήσουν μωρέ και αυτά και εσείς...

Yotou, κι εμένα ο χειμώνας δε με τρελαίνει... Σκέψου όμως ότι την άνοιξη και το καλοκαιράκι τα μωρά μας θα είναι στην καλύτερη ηλικία, θα έχουν ξεπεταχτεί και θα είναι όλο βολτίτσες! Τι καλά!

Τα άλλα κορίτσια πού έχετε χαθεί; Για ελάτε να μας πείτε κανένα νέο για τα μωράκια σας!

Τα ξαναλέμε! Καλό απόγευμα!!

τ

γεια σου αλεξ! μια χαρα εισαστε!!! κ εμεις τελεια!

κανουμε 4 -5 γευματα την ημερα αναλογως τι ωρα θα ξυπνησει των 200-250 γρ γαλα, οσο για την κρεμα, ναι βαζω καθε φορα κ μονο η jonsson δεν την κοκκινιζει, ολες οι αλλες κατακοκκινη. δοκιμασε την.

στολισατε?

αχ ναι ανυπομονω να ερθει η ανοιξη και να κανουμε βολτες!!!

φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Γεια σας κοριτσια εμας χειροτερεψε η κατασταση των μικρων κ πηγαμε παιδιατρο σημερα,μας εδωσε μασκα με εισπνεομενα!!!!!!

Μας ειπε το Σαβ/κο εαν εχει ηλιο οπως σημερα να τα παμε θαλασσα.....κ μας αφηνει σε καλο καιρο βολτα με το καροτσι!!!!

Αlex με την bepanthol ειχα θεμα....μου εδωσαν στο φαρμακειο ενα δειγμα της nivea κ σωθηκα!!!!! απο τοτε 2 μηνες τωρα ιχνος κοκκινιλας!!!!!

Την εχουν κ τα super.....

Φιλακια!!!!!

Γεια σας κοριτσια εμας χειροτερεψε η κατασταση των μικρων κ πηγαμε παιδιατρο σημερα,μας εδωσε μασκα με εισπνεομενα!!!!!!

Μας ειπε το Σαβ/κο εαν εχει ηλιο οπως σημερα να τα παμε θαλασσα.....κ μας αφηνει σε καλο καιρο βολτα με το καροτσι!!!!

Αlex με την bepanthol ειχα θεμα....μου εδωσαν στο φαρμακειο ενα δειγμα της nivea κ σωθηκα!!!!! απο τοτε 2 μηνες τωρα ιχνος κοκκινιλας!!!!!

Την εχουν κ τα super.....

Φιλακια!!!!!

καλημερα σεβακι! κριμα τα παιδακια ρε γαμωτο! να τα πατε θαλασσα κανει καλο το ιωδιο! περαστικουλια σας!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Σέβη μου, περαστικά στα μωράκια σου, κρίμα μωρέ να ταλαιπωρούνται τα μικρούλια... Με τα εισπνεόμενα θα συνέλθουν γρήγορα, θα δεις.... Κι εμάς ο παιδίατρος μας επιτρέπει βόλτα με το καρότσι, αλλά φοβάμαι βρε κορίτσια μην αρπάξει κανένα κρύωμα... Ευτυχώς που έρχεται η μάνα μου και βγάζει βολτίτσες τον Γιάννη τα πρωινά, αλλιώς θα είχε φρικάρει το παιδί συνέχεια μες στο σπίτι...

Θα δοκιμάσω και τη johnson και τη nivea και ό,τι άλλο κυκλοφορεί μέχρι να δω ποια ταιριάζει στο πωπουδέλι της μικρής μου. Πολλά κακά βρε κορίτσια, τουλάχιστον 4 φορές την ημέρα. Ίσως γι' αυτό κοκκινίζει έτσι εύκολα.

Στολίσαμε κι εμείς πριν δυο μέρες, φυσικά το δέντρο εξορίστηκε στο μπαλκόνι μπροστά από την μπαλκονόπορτα! Μισή ωρίτσα το άφησα μέσα στο σαλόνι και ο μικρός είχε ήδη βγάλει τα μισά στολίδια και μου τα έφερνε! :tongue::tongue: Έφτιαξα και μελομακάρονα χτες, μοσχοβόλησε το σπίτι!

Φιλιά!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σέβη μου, περαστικά στα μωράκια σου, κρίμα μωρέ να ταλαιπωρούνται τα μικρούλια... Με τα εισπνεόμενα θα συνέλθουν γρήγορα, θα δεις.... Κι εμάς ο παιδίατρος μας επιτρέπει βόλτα με το καρότσι, αλλά φοβάμαι βρε κορίτσια μην αρπάξει κανένα κρύωμα... Ευτυχώς που έρχεται η μάνα μου και βγάζει βολτίτσες τον Γιάννη τα πρωινά, αλλιώς θα είχε φρικάρει το παιδί συνέχεια μες στο σπίτι...

Θα δοκιμάσω και τη johnson και τη nivea και ό,τι άλλο κυκλοφορεί μέχρι να δω ποια ταιριάζει στο πωπουδέλι της μικρής μου. Πολλά κακά βρε κορίτσια, τουλάχιστον 4 φορές την ημέρα. Ίσως γι' αυτό κοκκινίζει έτσι εύκολα.

Στολίσαμε κι εμείς πριν δυο μέρες, φυσικά το δέντρο εξορίστηκε στο μπαλκόνι μπροστά από την μπαλκονόπορτα! Μισή ωρίτσα το άφησα μέσα στο σαλόνι και ο μικρός είχε ήδη βγάλει τα μισά στολίδια και μου τα έφερνε! :tongue::tongue: Έφτιαξα και μελομακάρονα χτες, μοσχοβόλησε το σπίτι!

Φιλιά!

γεια σου αλεξ! το μητρικο γαλα κανει πολλα κακα! δεν χαιρεσαι? εμεις 1 φορα την ημερα, κ ειμαστε ευχαριστημενοι, τι ειχε τραβηξει η αδελφη μου με την δυσκοιλια, αστο καλυτερα! και εμεις βγαινουμε με καροτσι , κ σουπερ με μαρσιπο, αλλα ακομα δεν την εχω παρει μονη μου, μαζι με τον αντρα μου. φοβαμαι λιγο.... να ξεπεταχτει κ θα την περνω κ μονη μου. παντως ειναι δυσκολο να βγαινεις με 2 παιδια, καλα που εχεις κ την μαμα σου. κ εμεις στολισαμε την τριτη η μπουμπου γουρλωνει τα ματια της στα λαμπακια! θα φτιαξω κουραμπιεδες-μελομακαρονα το σαβ/κο:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...