Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Συγχαρητήρια και με το καλό να υποδεχτειτε το μωράκι σας!!! Η ιστορία σου ειναι μια αχτιδα φωτος για μας στο σκοταδι της υπογονιμοτητας και δινει σε ολες ελπιδα!!! Αν επιτρεπεται και θες να το μοιραστεις, ποια ειναι η ηλικια σου ; Επίσης απο την πλευρά του σπερματος που περα απο το θεμα υγείας που Ευτυχώς ξεπεράστηκε, λογικα δεν ειχατε καποιο θεμα για να σας προτεινει ο γιατρός προσπαθειες φυσικά, σωστά;;;

Ολα καλά, αλλα η φράση μην προτασσετε τα θελω σας και αφήστε τα ολα στο θελημα του Θεού, προσωπικά θεωρώ οτι αναιρείται από μόνη της, καθώς ολες οσες εδω μεσα βασανιζομαστε με την υπογονιμοτητα και βαζουμε στη διαδικασια της εξωσωματικής το σωμα μας εχουμε βαλει μπροστα το "Θέλω, άρα το μπορώ!".. δεν γινεται αλλιώς! Ο Θεός εδω δεν θεωρω οτι εχει σχεση, αλλο το ενα, αλλο το αλλο.. και προσωπικά πιστευω αρκετα!

Και οσον αφορα το κομμάτι του γιατρου που ειναι καθαρά προσωπική επιλογή με ποιον θα ταιριάξεις, ασχετως εμπειρίας.. (είδαμε εμπειρους να καταστρέφουν κοσμο).. προσωπικά αν δεν μου γλυκομιλάει ο γιατρός και δεν με ακουει, νιωθω οτι δεν με σεβεται και δεν δίνω ευκαιρια.. ετσι λειτουργώ εγω.. οποτε δεν ειναι κανονας πως θα πρέπει να κανουμε επιλογη γιατρου! Συγχαρητηρια και πάλι !!!

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Γεια σας κ απο μενα κοριτσομανουλες!!!!:P

Καλο μηνα να εχουμε κ καλες γιορτες με τα μικρα μας κ φυσικα να επανελθουμε οσο μπορουμε....εστω μια φορα την μερα!!!!!!:P;):P

Εμεις μεγαλωνουμε κ την Τεταρτη θα κανουμε το εμβολιο του πνευμονιοκοκου.....απο κιλα ο μεγαλος ειναι 6300 κ ο μικρος 5900!!!!

Οπως καταλαβαινετε η μεση κ η πλατη μου υποφερει.....:tongue:ευτυχως εχω την πεθερα μου που μενει απο κατω κ ανεβαινει γιατι τα γευματα τους πεφτουν μαζι.....κανουμε 5 γευματα την ημερα κ το βραδυ κοιμομαστε σερι πια 8-10 ωρες αλλα κ την μερα κοιμουντε αρκετα πια που τους αφηνουν οι κολικοι!!!!

Τι τραβηξαμε ενα 3μηνο με τους κολικους δεν λεγεται....κλαμα κ εγω μαζι τους.....δεν μπορουσαμε να τους κανουμε καλα!!!

Ο μεγαλος μας ολη την μερα χαμογελαει κ το μικρο μας βγηκε χαδιαρικο κ ολο αγκαλιτσες θελει...αυτος μας χαμογελαει σπανια!!!

Πειτε κανενα νεο απο τα ζουζουνια σας......αντε κ μην χανομαστε......εεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Που ειστε;;;;:rolleyes: ετσι ειπαμε;;;:tongue:

Το σαβ/κο στολισαμε κ τα εξω λαμπακια...το δεντρο το εχουμε στολισει εδω κ 10 μερες.....οι μικροι ολο γελακια κ κραυγουλες ειναι!!!!!!:P

Καλημέρα κι από μένα!

Σέβη μου, και του χρόνου! Εμείς θα στολίσουμε το σ/κ, όμως το δέντρο λέμε να το εξορίσουμε στο μπαλκόνι για φέτος, αλλιώς ο γιόκας μου θα του αλλάξει τα φώτα! :tongue::tongue:

Περνάει δύσκολη φάση το αγοράκι μου, βγάζει τους πάνω τραπεζίτες και πονάει πολύ, του έχει μειωθεί η όρεξη, γκρινιάζει συνεχώς, υπάρχει και μια σχετική ζήλια προς την μπέμπα, όλα μαζί... Ευτυχώς η μπεμπούλα είναι τοσο ήσυχη που δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μωρό στο σπίτι! Ούτε κολικούς περάσαμε, όλα καλά!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Που ειστε;;;;:rolleyes: ετσι ειπαμε;;;:tongue:

Το σαβ/κο στολισαμε κ τα εξω λαμπακια...το δεντρο το εχουμε στολισει εδω κ 10 μερες.....οι μικροι ολο γελακια κ κραυγουλες ειναι!!!!!!:P

καλημερα σεβακι!

μια χαρα τα αγορακια σου!

εμεις ετοιμαζομαστε για μαμ.

θα στολισουμε το σαβ/κο που ερχεται

σημερα θα ερθω απο την παλια μου γειτονια, στα μερη σου!

ξεκιναω σιγα σιγα δουλεια τα απογευματα

πως τα πας με την κλεισουρα στο σπιτι????

Alex αυτο που περνανε με τα δοντακια τους πρεπει να ειναι μαρτυριο....εδω εμεις ποναμε λιγο κ δεν αντεχουμε!!!

Μια χαρα η μπεμπουλα σου!!!!:P

Yotou να μας ερθεις....γιατι τοσο νωρις ξεκινας δουλεια αφου ειναι δικια σας;;; ξεκινησαμε να βγαινουμε...το Σαββατο πηγαμε σε μια ξαδερφη μου κ γυρισαμε στις 3....φυσικα με τα μωρα μαζι!!! φαγανε κ κανανε νανι,ουτε που ακουστηκαν!!!

Περασαν οι κολικοι κ ειναι πολυ ησυχοι!!!!

Οταν βρισκω ευκαιρια ξεσκαω για ψωνια,φυσικα στο super κ αυτο για να παρω πανες!!!:tongue:

Καλα στολισματα μανουλες!!!:P κ του χρονου!!!!

Διαφημίσεις

Alex αυτο που περνανε με τα δοντακια τους πρεπει να ειναι μαρτυριο....εδω εμεις ποναμε λιγο κ δεν αντεχουμε!!!

Μια χαρα η μπεμπουλα σου!!!!:P

Yotou να μας ερθεις....γιατι τοσο νωρις ξεκινας δουλεια αφου ειναι δικια σας;;; ξεκινησαμε να βγαινουμε...το Σαββατο πηγαμε σε μια ξαδερφη μου κ γυρισαμε στις 3....φυσικα με τα μωρα μαζι!!! φαγανε κ κανανε νανι,ουτε που ακουστηκαν!!!

Περασαν οι κολικοι κ ειναι πολυ ησυχοι!!!!

Οταν βρισκω ευκαιρια ξεσκαω για ψωνια,φυσικα στο super κ αυτο για να παρω πανες!!!:tongue:

Καλα στολισματα μανουλες!!!:P κ του χρονου!!!!

επειδη ειναι δικια μου η δουλεια!!!! παω τα απογευματα μερα παρα μερα, ε ξεσκαω κ λιγο, βλεπω και τους δικους μου, ενταξη καθεται ο αντρας μου με την μπουμπου, οποτε δεν εχω αγχος. θα πηγαινα πρωι στην δουλεια αλλα η πεθερα μου μολις ακουσει οτι θα κρατησει την μπεμπα βγαζει σπυρια, φοβαται ακομα, οποτε κ βολτα που παμε την περνουμε μαζι, εχουμε παει για καφε 3-4 φορες.

κ φυσικα κ εγω πηγαινω σουπερ κ βολτα στα μαγαζια για να ξεσκασω και νομιζω πως παω ημερισια!!!:lol:

την κυριακη πηγαμε σε κατι φιλους μας κ ουτε που ακουστηκε η μπεμπα! μια χαρα μακαρι να ειναι παντα τοσο ησυχη!!!

επειδη ειναι δικια μου η δουλεια!!!! παω τα απογευματα μερα παρα μερα, ε ξεσκαω κ λιγο, βλεπω και τους δικους μου, ενταξη καθεται ο αντρας μου με την μπουμπου, οποτε δεν εχω αγχος. θα πηγαινα πρωι στην δουλεια αλλα η πεθερα μου μολις ακουσει οτι θα κρατησει την μπεμπα βγαζει σπυρια, φοβαται ακομα, οποτε κ βολτα που παμε την περνουμε μαζι, εχουμε παει για καφε 3-4 φορες.

κ φυσικα κ εγω πηγαινω σουπερ κ βολτα στα μαγαζια για να ξεσκασω και νομιζω πως παω ημερισια!!!:lol:

την κυριακη πηγαμε σε κατι φιλους μας κ ουτε που ακουστηκε η μπεμπα! μια χαρα μακαρι να ειναι παντα τοσο ησυχη!!!

Αφου τα πανε καλα ο αντρας σου με την μικρη,τι αλλο θες;;; Μπραβο του,λιγοι καθονται με τα παιδια τους!!!!

Η πεθερα σου τι φοβαται;;;δεν σπαει το παιδι.....:tongue:

Μεγαλωνουν τα μικρα κ ειναι ησυχα τελικα.....εμεις γιναμε 3 μηνων σημερα!!!!

Αφου τα πανε καλα ο αντρας σου με την μικρη,τι αλλο θες;;; Μπραβο του,λιγοι καθονται με τα παιδια τους!!!!

Η πεθερα σου τι φοβαται;;;δεν σπαει το παιδι.....:tongue:

Μεγαλωνουν τα μικρα κ ειναι ησυχα τελικα.....εμεις γιναμε 3 μηνων σημερα!!!!

ναι εχουν μεγαλη αγαπη πατερας κ κορη!

η πεθερα μου φοβαται μην της πνιγει!:lol: ειναι κ 75 χρονων!!! δεν βαριεσαι, και εγω δεν την πιεζω γιατι απο φλεβαρη θα την κραταει.

να ζησετε! πωπω μεγαλωσατε! μπραβο μπραβο!!!

Καλημερα!!!

Γιωτακι κ μενα η δικια μου ειναι 79 κ εχεις δικιο,φοβουντε!!!

Εαν της πω ταισε τους κ εγω να λειπω,παει την εστειλα με εγκεφαλικο!!!:tongue:

Ειδικα με τον μικρο που ξαφνικα εκει που τρωει μπορει να μελανιασει απο το κλαμα.......

Βρε δεν ειπαμε να μην χανομαστε;;;;:P:tongue::P

Καλημερα!!!

Γιωτακι κ μενα η δικια μου ειναι 79 κ εχεις δικιο,φοβουντε!!!

Εαν της πω ταισε τους κ εγω να λειπω,παει την εστειλα με εγκεφαλικο!!!:tongue:

Ειδικα με τον μικρο που ξαφνικα εκει που τρωει μπορει να μελανιασει απο το κλαμα.......

Βρε δεν ειπαμε να μην χανομαστε;;;;:P:tongue::P

καλημερα!

ξεπατωθηκα στις δουλειες παλι!!!

ελα ντε!χανομαστε συνεχεια! που ειστε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????

σεβη μια φορα μας την κρατησε να παμε λαικη κ εκλαιγε και το ζαχαρο πηγε 170!

παω για ταισμα!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!

ξεπατωθηκα στις δουλειες παλι!!!

ελα ντε!χανομαστε συνεχεια! που ειστε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????

σεβη μια φορα μας την κρατησε να παμε λαικη κ εκλαιγε και το ζαχαρο πηγε 170!

παω για ταισμα!!!

Εμας ευτυχως δεν εχει σακχαρο αλλα οπως κ να το κανεις,αλλο τα παιδια με μας κ αλλο με γιαγιαδες!!!!

Εγω εχω δει τι εκανε στην εγγονη της,ελεγε ο κουνιαδος μου οχι γλυκα κ μολις εφευγε τις εδινε σοκολατιτσες!!!!!:lol:

Καλημέρα κορίτσια !

Αχ αυτες οι πεθερες .. Η δικιά μου πετα τη σκούφια της για να μου κρατησει τη μπέμπα αλλά της εχει κακοπεσει τωρα που θηλάζω. Τωρα μολις έλεγε στο αντρα μου να του δινω και κανα μπιμπερο για να μπορει να μας το κρατά καμιά φορά. Αλλα δε παιζει αυτο γιατι καναμε αμην να το κοψουμε υστερα απο τοσο μπιμπερο και πιπίλα που δωσανε στη μονάδα.Ας κάνει λιγη υπομονη η πεθερούλα χι χι . Παντως η μεγαλη που την κράταγε και δεν είχε φάει ποτε σοκολατα και οτιδηποτε τυποποιημένο οταν γυρισε απ το χωριο και πηγαμε σουπερ μαρκετ μου έδειχνε με καμάρι .. κοιτα μαμά σοκολάτα , κοτα μαμά πουράκια ..ολα τα ήξερε και όλα τα έφαγε φυσικά .. μου πεσαν τα μαλλιά ...

Sevaki τα βλέπω και τα δικά σου τα καμάρια στο fb , κοτζαμ παιδάκια γίνανε κι αυτά !

Η μπεμπουλα τώρα εχει κάνει τη νυχτα μέρα ενα πράμα .. χθες ήταν ξυπνια ως τις 3.00 το πρωι .. να γελαει και κουνα χεράκια ποδαράκια κι εμεις να κουτουλαμε απ τη νυστα .. Κοιμηθηκε μετα τις 3.00 και φυσικά μεχρι τις 8.00 ξυπνησε για να θηλάσει δυο φορές .. καταλαβαινεται πως είμαι τώρα.. απο αναπτυξη πάει μια χαρά , βαζουμε πανω απο 1 κιλάκι το μηνα μονο με το γαλατάκι της μανούλας !!!

Αντε κοριτσακια πειτε κανα νέο . Οι φρεσκιες μανουλες πως αισθάνονται ?? Αλλα τι.. παλιώσατε κι εσεις τώρα !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημέρα κορίτσια !

Αχ αυτες οι πεθερες .. Η δικιά μου πετα τη σκούφια της για να μου κρατησει τη μπέμπα αλλά της εχει κακοπεσει τωρα που θηλάζω. Τωρα μολις έλεγε στο αντρα μου να του δινω και κανα μπιμπερο για να μπορει να μας το κρατά καμιά φορά. Αλλα δε παιζει αυτο γιατι καναμε αμην να το κοψουμε υστερα απο τοσο μπιμπερο και πιπίλα που δωσανε στη μονάδα.Ας κάνει λιγη υπομονη η πεθερούλα χι χι . Παντως η μεγαλη που την κράταγε και δεν είχε φάει ποτε σοκολατα και οτιδηποτε τυποποιημένο οταν γυρισε απ το χωριο και πηγαμε σουπερ μαρκετ μου έδειχνε με καμάρι .. κοιτα μαμά σοκολάτα , κοτα μαμά πουράκια ..ολα τα ήξερε και όλα τα έφαγε φυσικά .. μου πεσαν τα μαλλιά ...

Sevaki τα βλέπω και τα δικά σου τα καμάρια στο fb , κοτζαμ παιδάκια γίνανε κι αυτά !

Η μπεμπουλα τώρα εχει κάνει τη νυχτα μέρα ενα πράμα .. χθες ήταν ξυπνια ως τις 3.00 το πρωι .. να γελαει και κουνα χεράκια ποδαράκια κι εμεις να κουτουλαμε απ τη νυστα .. Κοιμηθηκε μετα τις 3.00 και φυσικά μεχρι τις 8.00 ξυπνησε για να θηλάσει δυο φορές .. καταλαβαινεται πως είμαι τώρα.. απο αναπτυξη πάει μια χαρά , βαζουμε πανω απο 1 κιλάκι το μηνα μονο με το γαλατάκι της μανούλας !!!

Αντε κοριτσακια πειτε κανα νέο . Οι φρεσκιες μανουλες πως αισθάνονται ?? Αλλα τι.. παλιώσατε κι εσεις τώρα !

γεια σου μαρια! δυσκολα ακομα ε? εμεις κοιμομαστε απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 6 το πρωι! ειναι πολυ καλη και καθολου γκρινιαρα! μονο με τα εμβολια μας ακουσε ολη η αθηνα!!!

η πεθερα τουλαχιστον ακουει τι της λεμε κ δεν δινει ασχετα πραγματα, βλεπω απο τα διδυμα του αδελφου του αντρα μου. ευτυχως, αλλα φοβαται ακομα. αναγκαστικα σε 2-3 μηνες θα την κρατησει που θα παω δουλεια το πρωι, τωρα παω τα απογευματα. τι καλα που θηλαζεις ακομα!!!!

Γεια σας κ απο μας!!! εμεις σημερα εχουμε εμβολιο,του πνευμονιοκοκκου!!!

Ε που θα ακουστουμε παλι;;;;;;:tongue:

Marigia μου δυστυχως αυτο το κακο εχουν οι πεθερες,δεν μας ακουνε!!!!

Θηλαζεις ακομα;;;;μπραβο σου!!! οχι να μην της μαθεις μπουκαλι αφου το εκοψες!!!!!!!

Πιπιλα εγω τους εδωσα απο την αρχη αφου τους ειχαν δωσει στην μοναδα κ ηταν συμφωνη κ η παιδιατρος!!!! κ παλι καλα εκανα γιατι παρολο που την βαζω,ολο το χερι τους εχουν στο στομα!!! καινουριο αυτο......:rolleyes:

Ειδες πως μεγαλωσαν; ειδικα εσυ που τους εχει δει απο μωρακια!!!!!!

Κ εγω την θυμαμαι την κορακλα σου....μεσα στα ματια μου την εχω....θα εχει μεγαλωσει η σκατουλιτσα!!!!

H μεγαλη σου ειναι ιδια ο αντρα σου,αυτη σε ποιον μοιαζει;;;;

Γεια σου Γιωτακι μου!!!να μου φιλησεις την μικρη σου!!!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...