Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Κορίτσι μου καλή χρονιά. Περνώντας παρόμοια φάση , η ιστορία σου με αγγίζει πραγματικά. Δεν είμαι αισιόδοξη, δεν περνάνε καλά ούτε εύκολα οι μέρες. Νιώθω πως με έχει καταπιεί όλο αυτό. Αλλά κάπως βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Γειά σας!!!

Που χαθήκατε κοριτσάκια;Μας τρέχουνε τα μωράκια μας!!!

Και εγώ δεν πάω πίσω.θηλάζω κάθε δύο ώρες και τις υπόλοιπες ότι προλάβω.Να κοιμηθώ,να πλυθώ και να κάνω τις δουλειές του σπιτιού.Ευτιχώς ο μπαμπάς μας βοηθάει.Εμείς παιδίατρο θα πάμε μόλις σαραντίσουμε,σε δέκα περίπου μέρες.Το κορσεδάκι τελικά το έβαλα και περιμένω να δω αποτελέσματα.Αυτά απο εμάς.Περιμένω νέα σας!!Πολλά φιλάκιααα

Ac6Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια!

τι κανετε? εμεις ειμαστε μια χαρα! κοιμομαστε ολο το βραδυ και ειμαστε 5κιλα!

κατα τις 20 του μηνα θα παμε για εμβολια!

ειναι απιστευτο πλασματακι!

κοριτσακια γεια σας!

ερημια στο καφε μας! για μπειτε να πειτε νεα!

τι κανουν τα μπεμπακια σας?

εμεις ειμαστε μια χαρα! φαι και υπνος! καμια φορα ποναμε λιγο αλλα το ξεπερναμε και αυτο!

εχουμε αρχισει να γελαμε με ηχο χαχαχααχα δηλαδη και πιανουμε και το μπιμπερο με τα δυο χερια οταν πειναμε και το διωχνουμε οταν δεν θελουμε αλλο!!!

Γεια σας μανούλες και μωράκια!

Έχω πολλές μέρες να μπω, αλλά δε βλέπω και πολλή κίνηση... Τα μωράκια απορροφούν όλο μας το χρόνο φαίνεται!

Εμείς είμαστε καλά, συνεχίζουμε με το θήλαστρο καθώς η μπουμπού δεν έχει καταφέρει ακόμα να πιάσει στήθος. Μαρίγια μου, πολύ χαίρομαι που τα κατάφερες με το θηλασμό, ελπίζω το ίδιο να συμβεί και με μας... Σ' ευχαριστώ και για τις συμβουλές! Η αλήθεια είναι πως η εμπειρία μου δε με έχει βοηθήσει ιδιαίτερα... Μεγάλη διαφορά το ένα παιδί με το άλλο, ο γιος μου είχε πιάσει σωστά τη θηλή από την πρώτη στιγμή, οπότε και δε με δυσκόλεψε... Βέβαια γεννήθηκε πολύ μεγαλύτερος από τη μικρή, σχεδόν ένα κιλό παραπάνω.

Το ευχάριστο είναι ότι αποκλειστικά με το δικό μου γαλατάκι η μπέμπα βάζει γύρω στα 50 γραμμάρια την ημέρα! Έχει αρχίσει να κάνει μπουτάκια και μαγουλάκια!

Αυτά τα νέα μας, περιμένω και τα δικά σας!

Φιλιά!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε?

εμεις κοιμομαστε απο τις 10-10,30 το βραδυ εως της 6 το πρωι, περασαν οι κολικοι και ειναι πολυ ηρεμο και γελαστο μωρακι!

εσεις τι κανετε? τα μωρακια σας?:P

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια τι νέα ??? Εμείς τρελό ξενυχτι με τη μπέμπα αφου ξυπνα και το βραδυ ανα 2 ώρες να θηλασει .... σχεδιο εξοντωσης σας λέω εχει ..... Ειμαστε 4μιση κιλάκια και θηλαζει αποκλειστικά .

Jo εσεις πως τα πάτε το βραδυ ??? ξυπνατε ακόμα?

nI9Sp3.png

urDwp2.png

καλησπερα κοριτσια τι νέα ??? Εμείς τρελό ξενυχτι με τη μπέμπα αφου ξυπνα και το βραδυ ανα 2 ώρες να θηλασει .... σχεδιο εξοντωσης σας λέω εχει ..... Ειμαστε 4μιση κιλάκια και θηλαζει αποκλειστικά .

Jo εσεις πως τα πάτε το βραδυ ??? ξυπνατε ακόμα?

γεια σου μαρια! δυσκολα ε? εμεις ευτυχως μια χαρα τα παμε, ειμαστε περιπου 5.5-5.8 κιλα.δεν θηλαζει, μου κοπηκε στις 40 μερες.

Γειά σας!!!

Ελπίζω μαμάδες και μωράκια να είστε όλοι καλά!

Έχετε δίκιο το καφέ μας ερήμωσε.Ελπίζω να αποκτήσει και πάλι ζωή μόλις καταφέρουμε να μπούμε σε πρόγραμμα.Έχουμε τόσα πολλά να μοιραστούμε.

Marigia μου κάνε λίγο υπομονή και το μικρούλι σου θα μεγαλώσει το διάστημα του φαγητού του τη νύχτα.Εμένα έχει μόλις 3-4 βράδια που κοιμάτε αδιάκοπα 1.00 με 5.00.Βέβαια το υπόλοιπο 24ωρο κανονικά θηλάζει κάθε 2 ώρες.Είναι κουραστικό αλλά απο την άλλη είμαι πολύ χαρούμενη που τρέφεται αποκλειστικά απο εμένα.Στις 40 μέρες πήγαμε στην παιδίατρο μας.Είχε βαρος 4,5 κιλά.Πήρε 900γρ.στις 20 τελευταίες μέρες.Συνολικά 1.150γρ. από την μέρα που φύγαμε απο το μαιευτήριο.Θα πάμε ξανά στο δίμηνο για το εμβόλιο του.Αυτά για το αστεράκι μου.Όσο για μένα είμαι ακόμα 18 κιλά βαρύτερη και με κοιλιά.Ελπίζω τώρα που σταμάτησα τα χάπια για την αλλεργία και με λίγες περικοπές στο φαγητό,μιας και δίαιτα και θηλασμός δεν πάνε μαζί,να χάνω βάρος σιγά σιγά και να επανέλθω στην αρχική μου κατάσταση.Εσείς πως είστε απο θέμα κιλών και κοιλιάς;Τα μωράκια σας τι κάνουν;Περιμένω νέα!!!Πολλά φιλιάαα

Ac6Fp3.png

Γειά σας!!!

Ελπίζω μαμάδες και μωράκια να είστε όλοι καλά!

Έχετε δίκιο το καφέ μας ερήμωσε.Ελπίζω να αποκτήσει και πάλι ζωή μόλις καταφέρουμε να μπούμε σε πρόγραμμα.Έχουμε τόσα πολλά να μοιραστούμε.

Marigia μου κάνε λίγο υπομονή και το μικρούλι σου θα μεγαλώσει το διάστημα του φαγητού του τη νύχτα.Εμένα έχει μόλις 3-4 βράδια που κοιμάτε αδιάκοπα 1.00 με 5.00.Βέβαια το υπόλοιπο 24ωρο κανονικά θηλάζει κάθε 2 ώρες.Είναι κουραστικό αλλά απο την άλλη είμαι πολύ χαρούμενη που τρέφεται αποκλειστικά απο εμένα.Στις 40 μέρες πήγαμε στην παιδίατρο μας.Είχε βαρος 4,5 κιλά.Πήρε 900γρ.στις 20 τελευταίες μέρες.Συνολικά 1.150γρ. από την μέρα που φύγαμε απο το μαιευτήριο.Θα πάμε ξανά στο δίμηνο για το εμβόλιο του.Αυτά για το αστεράκι μου.Όσο για μένα είμαι ακόμα 18 κιλά βαρύτερη και με κοιλιά.Ελπίζω τώρα που σταμάτησα τα χάπια για την αλλεργία και με λίγες περικοπές στο φαγητό,μιας και δίαιτα και θηλασμός δεν πάνε μαζί,να χάνω βάρος σιγά σιγά και να επανέλθω στην αρχική μου κατάσταση.Εσείς πως είστε απο θέμα κιλών και κοιλιάς;Τα μωράκια σας τι κάνουν;Περιμένω νέα!!!Πολλά φιλιάαα

γεια σου jo! τα κιλα θα φυγουν, δεν μπορεις να κανεις διαιτα οταν θηλαζεις. εγω απο θεμα κοιλιας εχει μεινει λιγη και 4 κιλα, τα οποια παρολο που δεν θηλαζω, δεν μπορω να κανω διαιτα και πειναω πολυ. επισεις δεν μπαινω στα τζιν μου.

το μπιζουδακι μου εδω και μια εβδομαδα εχει προγραμμα, τρωει στις 6-9-13-17-21 και μετα υπνο! ολα καλα, ειμαστε 6 κιλα και θα παμε αυτη την εβδομαδα για τσιμπι τσιμπι!! ελπιζω να μην κλαψει πολυ!!!

φιλακια!

γεια σου μαρια! δυσκολα ε? εμεις ευτυχως μια χαρα τα παμε, ειμαστε περιπου 5.5-5.8 κιλα.δεν θηλαζει, μου κοπηκε στις 40 μερες.

γεια σας και απο μενα!! εμας το κοριτσακι μας περνει ενα γευμα ετοιμου γαλατος και τα υπολοιπα τα βγαζω με θηλαστρο κ της τα δινω.. ηθελα να σε ρωτησω γιωτα με τα κακακια της ειχε προβλημα η μικρη σου οταν της εδωσες κουτιου?? εμας δυσκολευεται πολυ η μικρη.. ειναι πολυ σκληρα κ δεν μπορει!! χτες να φανταστεις δεν μπορουσε να κοιμηθει ολη μερα κ το βαρδυ μας ειπε ο γιατρος κ καναμε κλισμα. τιποτα!!!!! ενα σκατουλακι τοοοσο δα!! σημερα παλι τπτ!!

με ενα γευμα που πινει μονο αν αρχισει αποκλειστικα το αλλο τι θα γινει? οσο για προγραμμα... ενω ολα ηταν μια χαρα κ το αγγελουδι μου κοιμοταν απο τις 11 εως τις 6 ή κ 7 καμια φορα, μας ειπε ο γιατρος οτι μας ελειπαν 200gr κ ο μπαμπας ηθελε καθε 4 ωρες να ταιζουμε! αποτελεσμα κ να τρωει λιγοτερο (αφου δεν πεινουσε πολυ) κ να ξυπναει κατα τις4-5 το πρωι αφου ειχε φαει λιγοτερο.. το αφησα παλι το παιδι να φτιαξει το δικο του προγραμμα κ βλεπουμε

κατα τα αλλα ολα καλα.. εγω εχω χασει τα κιλα της εγκυμοσυνης αλλα εχω 6 που ηθελα να χασω απο πριν μεινω..

ελπιζω ολες να ειστε καλα!! πολλα φιλια!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Είμαστε πάνω από ένα μήνα στην ίδια σελίδα, πού έχετε χαθεί; Πολλές απουσίες...

Εμείς είμαστε καλά, η μπέμπα μου έχει ξεπεταχτεί! Την Παρασκευή που σαραντίσαμε την είδε και ο γιατρός, έχει πάρει 1200γραμμ. σ' ένα μήνα! Τώρα είναι 3800 περίπου, τρώει αποκλειστικά γαλατάκι της μαμάς -να 'ναι καλά το θήλαστρο- και όταν είναι πάρα πολύ πεινασμένη τρώει και από το στήθος. Τις υπόλοιπες φορές το έχει απλώς για πιπίλα. Δεν το βάζω κάτω πάντως και ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα τρώει μόνο στήθος και θα κόψουμε το μπιμπερό και τις αντλήσεις.

Κάνει 6 γεύματα και το βράδυ κοιμάται 5-6 ώρες συνεχόμενες! Ευτυχώς δεν έχουμε κολικούς και είναι ένα ήσυχο και χαμογελαστό μωράκι που τρελαίνεται για αγκαλίτσες! Σε 3 βδομάδες θα κάνουμε και το πρώτο μας εμβόλιο.

Αύριο έχω ραντεβού με τη γυναικολόγο μου για εξέταση. Τα κιλά της εγκυμοσύνης έχουν φύγει όλα, αν και τρώω όλη μέρα. Η κοιλιά είναι λίγο χαλαρή βέβαια, αν και χρησιμοποιούσα ζώνη κοιλίας τον πρώτο μήνα. Μάλλον θέλει κοιλιακούς για να σφίξει λιγάκι, αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται λόγω καισαρικής.

Αυτά τα νέα μας, περιμένω και τα δικά σας!

Να είστε όλες καλά!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια...ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας επίσης!!!

Χάθηκα γιατί δεν προλαβαίνω....τα μικρά μου δεν έχουν μπει σε πρόγραμμα, κοιμούνται όποτε θέλουν με αποτέλεσμα να με έχουν όλο το 24ωρο στο πόδι!!...Τώρα είναι 6 το πρωί και μολις αποκοιμήθηκε η μικρή. Όπου να'ναι θα ξυπνήσει ο μικρός και θα θέλει να φάει. Οπότε τι να κάνω κι εγώ?...Σιδερώνω. Ευτυχώς το πρωί που θα γυρίσει ο μπαμπάς μας απ'τη δουλειά θα τα κρατήσει να κοιμηθώ και μετά θα γίνει το αντίστροφο. Δεν παλεύεται αλλιώς η κατάσταση...!Είμαστε όμως μια χαρά, παίρνουμε βάρος, η μικρή είναι 4400 και ο μικρός 4250, ποιο το σκατούλι μου που γεννήθηκε 1600 κοντεύει να περάσει την αδερφή του σε βάρος!!...Εγώ θέλω 1μιση κιλό να χάσω για να γίνω όπως ήμουν όταν έμεινα έγκυος, αλλά θέλω να χάσω άλλα 2 για να μου μπαίνουν πιο καλά τα τζιν. Δεν κάνω δίαιτα, με τόσο τρέξιμο ίσα που προλαβαίνω να φάω,απλά.

Σας φιλώ όλες και περιμένω νέα σας!!

Άντε να μπούμε σε μια σειρά και να επιστρέψουμε στο καφέ μας....:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα!

Πλησιάζουν Χριστούγεννα! Τα πρώτα Χριστούγεννα των μωρών μας, τι καλά!!!

Nadimor, πολύ τρέξιμο, ε; Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι να φροντίζεις δύο μωράκια ταυτόχρονα. Μόλις μπουν σε ένα πρόγραμμα θα είναι καλύτερα. Μια χαρά αναπτύσσονται, φτου φτου τα ζουζουνάκια! Και οι άλλες διδυμομανούλες μας έχουν χαθεί, τρέχουν προφανώς...

Μια ερώτηση προς τις μανούλες που έχουν κοριτσάκια: Πώς καθαρίζεται την ευαίσθητη περιοχή; Εγώ την πλένω σε κάθε αλλαγή πάνας, στα τσίσα μόνο νεράκι και στα κακά βάζω και σαπουνάκι. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν κάνει να καθαρίζουμε την περιοχή εσωτερικά, ανάμεσα στα χείλη. Ο γιατρός είπε ότι δε χρειάζεται. Από χθες έχει κάτι ασπράκια στην περιοχή, σα να ξεφλουδίζει, και μου είπε να της βάλω sudocream. Βάζετε εσείς κρέμα πάνω στα χείλη; Στο μαιευτήριο μου είχαν πει μόνο στον ποπό και ανάμεσα στα ποδαράκια. Ελπίζω να περάσει γρήγορα γιατί έχω αγχωθεί...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλως τα κορίτσια !! Τι ωράια νέα ! χαίρομαι που ολα τα μωράκια μεγαλώνουν και αναπτύσσονται !!!!!

JO μου κάνω υπομονη με τη μικρή αλλά δε βλέπω φως... Θελει να θηλάζει τη μέρα καθε 2 ωρες και το βράδυ κάθε 3 στη καλύτερη 4εις ....κοντευει τα 5 κιλάκια .

Μου χει αυξησει και τη παραγωγη πάλι. εχω πάθει 3 φορες μαστιτιδα αλλά συνεχίζω. Τοσο κόπο εκανα να φτάσω ως εδω και δε θέλω να τα παρατησω ! Απλα είναι δυσκολα γιατι έχω και τη μεγάλη μου αλλά τη παλευω.. βοηθα πολύ ο σύζυγος και ο μπαμπας μου που ερχεται απο επαρχία συχνά.

Τα κιλα τα χω χάσει όλα προφανως γιατι δε πρόλαβα να βάλω πολλά , περιπου 10. Ειμαι πιο αδυνατη απο πριν κι γι αυτο φροντιζουν τα κοριτσακια μου που δε μ ε αφηνουν σε χλωρό κλαρί ....

αλεξ μπραβο που συνεχιζεις τις αντλήσεις ! Εισαι ηρωιδα για μένα! αμα δεν επιανε η μικρη δε θα ντεχα να συνεχισω αντλήσεις, ωχ με καλει το καθηκον ... θελει μαμ η μπεμπουλα , αντε να μη χανομαστε...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημέρα και καλό μήνα!

Πλησιάζουν Χριστούγεννα! Τα πρώτα Χριστούγεννα των μωρών μας, τι καλά!!!

Nadimor, πολύ τρέξιμο, ε; Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι να φροντίζεις δύο μωράκια ταυτόχρονα. Μόλις μπουν σε ένα πρόγραμμα θα είναι καλύτερα. Μια χαρά αναπτύσσονται, φτου φτου τα ζουζουνάκια! Και οι άλλες διδυμομανούλες μας έχουν χαθεί, τρέχουν προφανώς...

Μια ερώτηση προς τις μανούλες που έχουν κοριτσάκια: Πώς καθαρίζεται την ευαίσθητη περιοχή; Εγώ την πλένω σε κάθε αλλαγή πάνας, στα τσίσα μόνο νεράκι και στα κακά βάζω και σαπουνάκι. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν κάνει να καθαρίζουμε την περιοχή εσωτερικά, ανάμεσα στα χείλη. Ο γιατρός είπε ότι δε χρειάζεται. Από χθες έχει κάτι ασπράκια στην περιοχή, σα να ξεφλουδίζει, και μου είπε να της βάλω sudocream. Βάζετε εσείς κρέμα πάνω στα χείλη; Στο μαιευτήριο μου είχαν πει μόνο στον ποπό και ανάμεσα στα ποδαράκια. Ελπίζω να περάσει γρήγορα γιατί έχω αγχωθεί...

γεια σας κοριτσακια! χαθηκαμε οντως! εμεις ειμαστε μια χαρα, 6 κιλα και 60 ποντους, καναμε τα 2 πρωτα εμβολια και χαλασαμε τον κοσμο!

κοιμομαστε ολο το βραδυ μια χαρα!

αλεξ με μπατονετα καθαριζω μεσα στα χειλη η μωρομαντιλο, η παιδιατρος μου ειπε πολυ καθαριοτητα εκει για να μην παθει καμια μολυνση. ολες τις φορες που την αλλαζω την κανω με μωρομαντιλο εκτος αν κανει κακα, που την πλενω, και το βραδυ μπανιο. η sudocream εμενα την πειραξε της εκανε το ποπο της κοκκινο. οχι πανω στα χειλη κρεμα, γυρω γυρω και στον ποπο!

νατασα δεν ειχαμε προβλημα με τα κακα της, μια φορα την ημερα κανει και ειναι μαλακα.

ναντι σιγα σιγα θα μπουν σε προγραμμα!

marigia μια χαρα και εσυ, εχεις και βοηθεια!

εμενα μου εχουν μεινει 3 κιλα και δεν μπορω να τα χασω γιατι τρωω συνεχεια! πειναω!!!!

απο δευτερα θα ξεκινησω τα απογευματα να πηγαινω σιγα σιγα μαγαζι και την μπουμπου θα την εχει ο αντρας μου.

μην χανομαστε!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...