Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!

Ανδράκι μου να σου ζήσει η κορούλα!! Γεννήθηκε το Kinderaki και βγήκε κοριτσάκι!! Τι καλά!! Ολοκληρώθηκε η ευτυχία σας τώρα!! Να χαίρεστε το κοριτσάκι σας, να είναι γερό και να χαίρεστε και τη νέα σας μεγαλωμένη οικογένεια!!

Μαρίγια, με ρωτάς πώς είναι να τα θηλάζω και τα δύο. Στην αρχή τα θήλαζα ξεχωριστά και ήταν πολύ δύσκολο και κουραστικό. Διπλή ώρα και διπλή δουλειά. Σε κάποια φάση τα έπαιξα και είπα δεν γίνεται. Θα τα παρατήσω. Οπότε με το διπλό θηλασμό τελειώνω στη μισή ώρα από ό,τι πριν, και μάλιστα έχω τα χέρια μου ελεύθερα και διαβάζω κιόλας ή τρώω. Τι να κάνεις, βρίσκεις τρόπους!! Τους βάζω στο μαξιλάρι θηλασμού με άλλα μαξιλ΄ρια γύρω γύρω, κάθομαι στην ακρη του καναπε για να στηριζεται ο ένας διπλα σε ένα επιπλο χωρις να τον πιανω και τους βαζω στην σταση αμερικανικο κρατημα μπαλας, καπως ετσι λεγεται... Το βράδυ τους ταίζω στις 2.30. Εκείνη την ώρα ξυπνάνε και μετά στις 6.30 το πρωί. Σήμερα 7.20! Γκρίνιαζαν βέβαια λίγο από πιο νωρίς, αλλά τους αφήνω να κλάψουν καλά πρώτα και μετα σηκώνομαι. Αλλιώς δεν ξυπνάνε καλά, κοιμούνται πάνω στο στήθος και δεν τρώνε. Ώστε έτσι κάνει η μικρή σου ε;; :D Αχ το καυμένο το μωρό!! Θελει προσοχή!!

Σεβάκι τι κάνεις

Αυτά που γράφεις (γράφετε) τα περνάω σε καθημερινη βάση και μου κάνει εντυπωση που το γράφεις σαν να σου συμβαινει πρωτη φορα!! Καθε μερα σε κάθε αλλγη σχεδόν αντι για 2 πάνες χρησιμοποιημένες, βλέπεις 3 ή 4! Λες και εχουμε τριδυμα!! Με το που βάζουμε την καινουρια, την χ@ζουν ή την κατουράνε!! Σχεδόν κάθε φορά αλλαζουμε σελτεδακι γιατι το χ@ζουν η το κατουρανε. Το ίδιο και τα ρούχα τους!! Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να σταματησεις το κατουρημα!! Πάει το τσουτσουνάκι σαν μάνικα δεξιά αριστερά και αναλόγως πού είναι στραμμένο κατουράει σε απόσταση!!! Όσο γρήγορα και να κάνεις την αλλαγή δεν υπάρχει περίπτωση να αποφευγεις τα ατυχήματα κάθε φορα!!!! Κάποια φορά θα την πάθεις σίγουρα!! Έχουν κατουρήσει τα πάντα σε ακτίνα μισού μέτρου από εκεί που τους αλλάζω προς όλες τις κατυθεύνσεις! χαχαχαχα!! Συμπεριλαμβανομένου και του προσωπου του ο μεγάλος!!!!!!! Ω ΝΑΙ!!! Πώς γυρνάω ένα βράδυ στις αρχές για 2 δευτερόλεπτα το κεφάλι μου να πιάσω πάνα, με το που γυρνάω να τον ξανακοιτάξω βλέπω τα μάτια του που τα είχε κλειστα να τρεμοπαίζουν κάπως και συνειδητοποιώ ότι προσγειώνεται στη μούρη του συντριβάνι κίτρινο!!!!!!!!!!!!!! ΣΟΚ!!!!!!!!!!!!! Εκείνα τα απίστευτα κλάσματα δευτερολέπτου μέχρι να πιάσω ένα μωρομάντηλο και να του σκουπήσω τη μούρη, θυμάμαι που παρακαλούσα να μην ανοίξει το στόμα του και να μην γλυφτεί!!!!!!!!

Και ο χαζός φυσικά μόλις τον ακούμπησε το κρύο μωρομάντηλο στη μούρη τότε άρχισε να κλαίει!!!! Πιο μπροστά που βρεχόταν με το ζεστό μια χαρά ο κύριος!! Φαίνεται νόμιζε τον κάναμε μπάνιο! χαχαχαχαχα

Αυτά τα κατορθώματά μας!!!!!

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!Ελπίζω να είστε όλοι καλά,μαμάδες και μωράκια.Είναι δύσκολο,ο χρόνος ελάχιστος,αλλα γράψτε μας τα νέα σας.

Εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι!Τρώμε κάθε 2+μιση ώρες,μπάνιο,αλλαγή πάνας και γρήγορα ύπνο μαμά και γιός να αντέξουμε.Η μανούλα βέβαια έχει και τις δουλειές αλλα δεν παραπονιέται.Το μπουκοματάκι μας ενοχλεί ακόμα,ευτυχώς ελάχιστα.'Οπως και η αλεργια μου που υποχωρεί.Ο αφαλός μας έπεσε στις 11 μέρες ,οπότε είμαστε πιο άνετοι στα παιχνίδια μας.Αυτά προς το παρόν.Συμπλήρωσα και το πινακάκι,σας φιλώ!!!

Αγγελικη-Ιωαννα.......24/08/2011: αγορακι-αγορακι rolleyes.gifrolleyes.gif

Σέβη.........................06/09/2011: αγορακι-αγορακι rolleyes.gifrolleyes.gif

Marigia ....................13/09/2011: κοριτσακι tongue.gif

Yotou.......................14/09/2011: κοριτσακι tongue.gif

Nadimor...................16/09/2011 αγορακι-κοριτσακι rolleyes.giftongue.gif

natasa.....................18/09/2011: κοριτσακιtongue.gif

maroulita29..............24/09/2011: αγοράκι rolleyes.gif

polixenia..................26/09/2011: αγορακι-αγορακι rolleyes.gifrolleyes.gif

Elly..........................28/9/2011: κοριτσάκιtongue.gif

Nadine.....................30/09/2011: κοριτσάκι tongue.gif

Jo.K..........................07/10/2011: αγορακι

-----------------------------------------------------------------------

fatsaki............................08/10/2011 κοριτσακιtongue.gif

lianaki............................09/10/2011 κοριτσακι tongue.gif

adraki............................20/10/2011 kinder εκπληξη! icon_razz.gif

alex...............................21/10/2011 κοριτσακι tongue.gif

rolleyes.gif

andraki! να σου ζησει το κοριτσακι σου!!! να εχετε καλο σαραντισμο και με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας!

polixenia μπραβο! εισαι γεννημενη μανα!!! τα διπλα αλλαγματα πανας τα διπλα μπανια τα εχουμε και εμεις, σχεδον παντα κατουραει μολις παω να κουμπωσω την καινουρια πανα, και αν δεν προλαβω κατουραει τα παντα γυρω γυρω!

εμεις τρωμε το τελευταιο γευμα στις 12-12,30 και ξυπναμε 5,30 η 6,30 αναλογως. απο εχτες εχουμε βουλωμενη μυτη, μαλλον απο το αιρκοντισιον και ειμαστε αγκαλια με τον φυσ.ορο. η αγαπουλα δεν παραπονιεται, ελπιζω να της περασει γρηγορα!

σεβακι, υπομονη, σε λιγο καιρο φανταζομαι θα κοιμουνται ολο το βραδυ!

μαριτζια περαστικα με την μαστιτιδα, ελπιζω να εχει περασει τωρα! η μεγαλη θελει περισσοτερο την προσοχη σου γιαυτο τα κανει αυτα. απασχολισε την με το να σε βοηθαει στις δουλειες και καλα.

jo ολα καλα διαβασα! μπραβο!

εμεις πηγαμε στον γιατρο την πεμπτη, ειμαστε 4,5 κιλα και 56 ποντους. μια θεση πανω απο τα φυσιολογικα μας ειπε, εχει γρηγορη αναπτηξη και αντιλαμβανεται πιο γρηγορα τα πραγματα! θελω να την φαω!!!

αυτα προς το παρον, ευτυχως εχτες ασχοληθηκε ο αντρας μου ολη μερα με την μπεμπα, εκανα σχεδον ολες μου τις δουλειες και ειμαι χαλαρη σημερα!

σημερα σαραντηζουμε, θα παμε βολτα στην εκκλησια! τι καλα θα βγαινουμε εξω και με την μπεμπα!

φιλακια κοριτσακια μου!!!

καλημερα κοριτσακια! χαθηκαμε!

εχτες σαραντησαμε! μεγαλωσε το παιδακι μου! πολυ συγκινηθηκα!!!

σημερα η μπουμπου ξυπνησε στις 7 το πρωι!!! ευχαριστηθηκα υπνο!!!

τι κανετε εσεις?

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας για την μπουμπού μου!!!

Δεν πρόλαβα να μπω τόσες μέρες, τρέχω και δε φτάνω με τα δυο παιδιά... Είναι και η πεθερά εδώ και βοηθάει, φανταστείτε όταν φύγει τι έχει να γίνει... Ο άντρας μου είναι φανταστικός, συμμετέχει κι εκείνος σε όλα, απλά δεν μπορεί να βοηθήσει στο θηλασμό! :tongue::tongue::tongue:

Ας τα πάρουμε από την αρχή... Δευτέρα 17-10 πρωί πρωί φτάνουμε το μαιευτήριο, όπου είχαμε προγραμματίσει πρόκληση τοκετού. Άνετη εγώ, καθώς ήταν δεύτερη γέννα και πίστευα ότι θα γεννήσω πάλι πολύ γρήγορα, ωστόσο η μπουμπού είχε άλλα σχέδια... Έξι ώρες μετά άρχιζε να κατεβάζει επικίνδυνα παλμούς και μπήκαμε εσπευσμένα στο χειρουργειο για καισαρική... Πέρασα τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου μέχρι να βγει και να μου πουν ότι είναι όλα καλά... Τώρα που σας τα γράφω θέλω να βάλω τα κλάματα... Δόξα το Θεό όμως, όλα πήγαν καλά και τώρα είμαστε στο σπίτι και τη χαιρόμαστε!

Επειδή γεννήθηκε μικρούλα, 2700 γρ., έχουμε μεγάλη δυσκολία στο θηλασμό. Δεν έχει τη δύναμη να πιάσει καλά τη θηλή και να τραβήξει. Έτσι βγάζω με το θήλαστρο και της δίνω συμπληρωματικά. Όλο αυτό είναι πολύ χρονοβόρο, θηλασμός, τάισμα, άντληση, αποστείρωση και φτου κι από την αρχή. Πιστεύω όμως σε λίγο καιρό που θα δυναμώσει να κόψουμε το μπιμπερό! Θέλω συμβουλές από τις μανούλες με μικρά μωράκια, όπως η polyxenia, η marigia, η nadimor, πώς αντιμετωπίζετε εσείς το θέμα του θηλασμού.

Αυτά τα νέα, πάω να πλύνω τη μικρή και τα ξαναλέμε!

Α, και να σου ζήσει το kinderaki-κοριτσάκι σου adraki!!! Τα ζευγάρωσες κι εσύ! Φιλιά!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας για την μπουμπού μου!!!

Δεν πρόλαβα να μπω τόσες μέρες, τρέχω και δε φτάνω με τα δυο παιδιά... Είναι και η πεθερά εδώ και βοηθάει, φανταστείτε όταν φύγει τι έχει να γίνει... Ο άντρας μου είναι φανταστικός, συμμετέχει κι εκείνος σε όλα, απλά δεν μπορεί να βοηθήσει στο θηλασμό! :tongue::tongue::tongue:

Ας τα πάρουμε από την αρχή... Δευτέρα 17-10 πρωί πρωί φτάνουμε το μαιευτήριο, όπου είχαμε προγραμματίσει πρόκληση τοκετού. Άνετη εγώ, καθώς ήταν δεύτερη γέννα και πίστευα ότι θα γεννήσω πάλι πολύ γρήγορα, ωστόσο η μπουμπού είχε άλλα σχέδια... Έξι ώρες μετά άρχιζε να κατεβάζει επικίνδυνα παλμούς και μπήκαμε εσπευσμένα στο χειρουργειο για καισαρική... Πέρασα τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου μέχρι να βγει και να μου πουν ότι είναι όλα καλά... Τώρα που σας τα γράφω θέλω να βάλω τα κλάματα... Δόξα το Θεό όμως, όλα πήγαν καλά και τώρα είμαστε στο σπίτι και τη χαιρόμαστε!

Επειδή γεννήθηκε μικρούλα, 2700 γρ., έχουμε μεγάλη δυσκολία στο θηλασμό. Δεν έχει τη δύναμη να πιάσει καλά τη θηλή και να τραβήξει. Έτσι βγάζω με το θήλαστρο και της δίνω συμπληρωματικά. Όλο αυτό είναι πολύ χρονοβόρο, θηλασμός, τάισμα, άντληση, αποστείρωση και φτου κι από την αρχή. Πιστεύω όμως σε λίγο καιρό που θα δυναμώσει να κόψουμε το μπιμπερό! Θέλω συμβουλές από τις μανούλες με μικρά μωράκια, όπως η polyxenia, η marigia, η nadimor, πώς αντιμετωπίζετε εσείς το θέμα του θηλασμού.

Αυτά τα νέα, πάω να πλύνω τη μικρή και τα ξαναλέμε!

Α, και να σου ζήσει το kinderaki-κοριτσάκι σου adraki!!! Τα ζευγάρωσες κι εσύ! Φιλιά!

αλεξ καλως ηρθατε σπιτι σας!!!

και εμενα 2750 γεννηθηκε αλλα ηταν το μονο μωρο μεσα στον θαλαμο (τα αλλα 2 αγορια ηταν 3400 κ 3600) που ετρωγε μανιωδως! αμα την βαζεις συνεχεια θα συνηθησει,τις πρωτες 2 μερες κοιμοταν πανω στο στηθος γιατι κουραζοταν αλλα μετα συνηθησε, μετα απο 20 μερες δεν της εφτανε το δικο μου γαλα (δεν ξερει τι τρωει η μικρη), με το που της εδωσα συμπληρωμα μετα απο 1 εβδομαδα αρχισε να λιγοστευει παρα πολυ με αποτελεσμα εχτες κοπηκε τελειως το γαλα!:-(

α ενα αλλο κολπο που εκανα ειναι να της κρατας το κεφαλί σταθερο πανω στο στηθος και να την πιεζεις ελαφρα πανω στο στηθος, εγω ετσι την εμαθα!

παντως ο θηλασμος ειναι πολυ πιο ευκολο απο τα μπιμπερο, και φυσικα πολυ καλυτερος! ελπιζω να συνηθησει γρηγορα!

φιλακια!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Τι κάνετε?

Αντράκι, να σας ζήσει η μπουμπού σας, να είναι γερή και τυχερή!!!Καλή προσαρμογή εύχομαι...:D:D

Εμείς είμαστε καλά, μπαίνουμε σε μια σειρά....το γάλα μου λιγόστεψε επικίνδυνα, δεν προλαβαίνω να κάνω αντλήσεις κι έτσι αποφάσισα να το κόψω. Είμαι στο στάδιο "κοψίματος" τώρα...Κατά τα άλλα μεγαλώνουμε, τρώμε 90 ml, και σε 15 μέρες θα κάνουμε τα πρώτα μας εμβόλιαααα....αχ, κλάμα που θα ρίξωωωω...!Μια γενική αίματος κάναμε προχθές και τα έβλεπα που κλαίγανε τα μαναράκια μου και σφίχτηκε το στήθος μου!!

Στον ύπνο δεν έχουμε στρώσει για τα καλά, συνεχίζουμε και ξυπνάμε κάθε 3 ώρες ακόμα...μόνο χθες βράδυ που έμεινε η μαμά μου εδώ ξύπνησαν μετά από 4μιση ώρες. Ευτυχώς ξεκουράστηκα κι εγώ...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα στα νεα μωράκια !!!! Κορίτσια γεννησαμε όλες , ετσι νομίζω διορθωστε με ... Το λιανακι βρε κορίτσια που έιναι άραγε ???

Αλεξ λες κι ακουω τον εαυτο μου .. Ετσι γκρίνιαζα κι εγω αφου εκανα την ίδια δουλειά .. στηθος μπουκάλι άντληση αποστείρωση ...

Τωρα επιτελους εχει πιάσει καλά και τρωει μονο απ το στήθος .Μετά απο πολυυυ κόπο όμως ..

Θα σου πω αυτα που με βοηθησαν εμενα και μου είπε η σύμβουλος θηλασμου. Μη δινεις μονο μια θηλη και μπιμπερο για να μην εθιστεί . Δωσε και καουτσουκ και σιλικονη και διαφορετικες θηλες .Εμενα επαιρνε chico και nuk . Βαλε την στο στήθος πριν απο κάθε γευμα όσο θέλει , κανε την προσπαθεια σου και ύστερα δωσε αυτο που εχεις αντλήσει . Σιγα σιγα δυναμωνοντας θα μειωνει το μπουκάλι σταδιακά γιατι θα τρώει καλύτερα απ το στηθος . Εμεις όταν φτασαμε να π.ινει 10-20 μλ της το έκοψα τελειως και απλά παρακολουθουσαμε το βάρος . Ειχε κολλησει για μια βδομαδα στο βάρος αλλα ξεκινησε να παιρνει και τωρα όλα καλά . Απο τη μοναδα μου ειχαν πει πως μωρακια πάνω απο 2800 τρωνε αποτελεσματικα απ το στηθος .

Επισης επειδη ουτε η δικιά μου έπιανε καλά καλεσα οστεοπαθητικό και της έκανε κατι σαν μασαζακι στο κεφάλι και τη χαλάρωσε στο στοματακι ώστε να ανοιγει και να πιάνει καλύτερα. Δεν το γνωριζα αυτο αλλά το έψαξα και οντως τα μωράκια που γεννιουνται με καισαρική επειδη δε περνουν μεσα απ το γεννητικό σωλήνα να γίνει πιεση και αποσυμπίεση ειναι ιδιαιτερα σφιγμένα οποτε ο οστεοπαθητικος τους κανει κάτι σαν σπά και τα βοηθά .

Ειναι καμια 10αρια ΄μέρες που πινει μονο στήθος , αλλά για μενα ηταν πολύ δυσκολο αφου δεν ειχα ιδεα απο θηλασμο γιατι την 1η μου τη θηλασα ελάχιστα και με συμπλήρωμα. Φανταζομαι πως για σενα θα ναι πιο ευκολο αφου το χεις ξανακάνει εγω ακομα εχω αποριες με το θηλασμο να φανταστεις και φυσικά την ανασφάλεια αν τρωει καλά ..

Καλη τυχη και εδω είμαστε να τα λέμε ...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Κοριτσια χαθηκα αλλα με τα μικρα στο μαιευτηριο και τα δρομολογια την Ιωαννα στο σπιτι μωρο και αυτη γινετε πανικος και με το ζορι κρατιεμε στα ποδια μου...Τα νεα μας λοιπον γεννησα στις 24/8δυστυχως πολυ πρωοορα o μεγαλος μας εμεινε μεσα μεχρι της 29/9 και τον πηραμε σπιτι 2450..ο μικρος μου εμεινε μεχρι 17/10 και τον πηραμε 2680 στο σπιτι,πινουν ξενο γαλα δυστυχως δεν μπορεσα να τους δωσω το δικο μου γιατι επαιρνα πολλα φαρμακα....Κατα τα αλλα ειμαστε πολυ καλα ειναι φαγανουληδες και εχουν ξεπερασει τα 3200και οι 2..ειναι ησυχοι και μονο μερικα απογευματα εχουμε κολικους και μουγκριζουμε....Εγω ειμαι καλα εχασα 15κιλα απο οταν γεννησα απο το τρεξιμο και ολα αυτα....Ευχομαι να ειστε και εσιες ολες καλα...φιλια....

YJl6p2.pngLnfIp3.png dBTEp2.png

καλησπερα σε ολες!!! ελπιζω να ειστε ολοι καλα μανουλες κ μπεμπακια!! ποσο γρηγορα μεγαλωνουν ομως.... βεβαια νοιωθω σαν να εχουν περασει 4-5 μηνες αλλα εγινε ολοκληρο μωρο το κοριτσακι μου.. εμεις πρωτο εμβολιο στις 18/11 το εχουμε.. πηγαμε κ στην παρελαση την παρασκευη αλλα η μικρη κοιμοταν σ'ολη την διαδρομη.. ωχχχ φωναζει!! πολλα φιλια..

καλησπερα σε ολες!!! ελπιζω να ειστε ολοι καλα μανουλες κ μπεμπακια!! ποσο γρηγορα μεγαλωνουν ομως.... βεβαια νοιωθω σαν να εχουν περασει 4-5 μηνες αλλα εγινε ολοκληρο μωρο το κοριτσακι μου.. εμεις πρωτο εμβολιο στις 18/11 το εχουμε.. πηγαμε κ στην παρελαση την παρασκευη αλλα η μικρη κοιμοταν σ'ολη την διαδρομη.. ωχχχ φωναζει!! πολλα φιλια..

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!!

Πόσο χαίρομαι που διαβάζω πως είστε όλοι καλά,μαμάδες και μωράκια!!

Εμείς συνεχίζουμε τον αποκλειστικό θηλασμό,αφού η παιδίατρος μας βρήκε πολύ καλούς ρυθμούς ανάπτυξης.Κουράζομαι πολύ,κοιμάμαι ελάχιστα αλλα χαλάλι,το αστεράκι μου το αξίζει.

Marigia μου σύριγγα χρησιμοποιούσαν και στο μαιευτήριο.Κάνει πολύ καλή δουλειά.Εγώ παλεύω με τις αμπούλες,ευτυχώς πλέον έχουμε καθαρή μυτούλα.Γράψε μου τη μαρκα από το μεγάλο μπουκάλι να πάρω.

Adraki να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!

Κορίτσια πείτε μου φορέσατε κορσέ ή ζώνη για να μαζευτεί η κοιλιά;Ο γυναικολόγος μου είπε να μην βάλω τίποτα και να κάνω γυμναστική.Η μητέρα μου όμως και πολλές φίλες μου επιμένουν οτι αν δεν βάλω θα μου μείνει η κοιλία!Δεν ξέρω τι να κάνω.Βοηθήστε!!!Πολλά φιλιά!!!

Ac6Fp3.png

jo μου κι εγω εβαλα κορσεδακι στο 1ο μου κι ας εκανα καισαρική . Ενα που κανει για καισαρική και αυξομειωνει δεξια αριστερα με σκρατσ. Τωρα επανηλθα αμεσως και δε χρειάστηκε αφου δε πρόλαβα να βάλω κιλά ...

Για τον ορο δεν υπάρχει συγκεκριμένη μάρκα , ζητάς μισολιτρο φυσιολογικό ορό και συριγγες 5αρες και 10αρες, τρυπας απο πάνω στο λαστιχάκι με τη βελόνα κ την αφηνεις εκει μόνιμα και βαζεις τη συριγγα κάθε φορά και τραβας . Εμεις δυστυχως ακόμα με μυξούλες ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Marigia μου ευχαριστώ για την βοηθειά σου!!!Εύχομαι σύντομα και εσείς να μην έχετε μυξούλες.Οσο για τον κορσέ δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω.Σημαντικό είναι οτι όσες τον χρησιμοποίησαν δεν τους δημιούργησε κάποιο πρόβλημα.

Ac6Fp3.png

Marigia μου ευχαριστώ για την βοηθειά σου!!!Εύχομαι σύντομα και εσείς να μην έχετε μυξούλες.Οσο για τον κορσέ δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω.Σημαντικό είναι οτι όσες τον χρησιμοποίησαν δεν τους δημιούργησε κάποιο πρόβλημα.

γεια σας κοριτσακια! τι κανουν τα μωρακια μας?

εμεις εχουμε εμβολια 20/11! ελπιζω να μην κλαψουμε πολυ!

jo και εμενα ο γιατρος μου το ιδιο μου ειπε, αυτη την εβδομαδα που θα παω να με δει θα τον ξαναρωτησω τι να κανω.

η μπεμπουλα μου ειναι μια χαρα μονο εχτες περασαμε δυσκολα γιατι ποναγε το μωρακι μου και εκλαιγε απο τις 9 μεχρι τις 1,30!:(

α μυξες εχουμε και εμεις! αλλα το παλευουμε, εχουμε παρει και ρουφηχτηρι, βαζουμε φυσ.ορο και ρουφαμε οποτε καθαριζει αμεσα!

φιλάκια πολλα!

Καλημερα μανουλες κ μπεμπακια!!!

Κ εμεις μεγαλωσαμε:tongue: ο μεγαλος ειναι πια 4900kg κ ο μικρος 4400kg.....την Δευτερα εχουμε το 1ο μας εμβολιο.....!!!

Κολικους ακομα...γκρινια κ κλαμα αλλα πιο πολυ ο μικρος!!!

Οσες παιρνετε babylino στον Βεροπουλο Παρ/υη 04/11,Σαββατο 05/11 κ Δευτερα 07/11 εχει ολες τις sensitive 50% φθηνοτερα....:P

Φιλακια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...