Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!Έγινα μαμά!!!!!!

Το αστεράκι μου δεν με ταλαιπώρησε καθόλου!!!Αν δεν έπαιρνα στα σοβαρά τους πρώτους πόνους,θα γεννούσα στο δρόμο.Γεννήθηκε 3260γρ. και μέχρι σήμερα που γυρίσαμε σπίτι έχει πάρει το αρχικό του βάρος.Δεν μπόρεσα να σας πω τα ευχάριστα πιο νωρίς γιατί η αλεργία μου επέστρεψε δρυμίτερη και ο μικρούλης εκτός απο ίκτερο έχει και ένα μπουκοματάκι που ευτυχώς φεύγει.Θα σας διαβάσω και θα επικοινωνησω μαζι σας το συντομότερο!!!Πολλα φιλιά σε όλες!!!!

Να σου ζήσει μανούλαααα!!! Να το χαίρεσαι το αστεράκι σου, να είναι γερό και καλότυχο και εσείς γεροί να το χαίρεστε!!!

Περαστικά σας και για το μπουκωματάκι και για την αλλεργία! Περιμένουμε νέα!

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το αστεράκι μου δεν με ταλαιπώρησε καθόλου!!!Αν δεν έπαιρνα στα σοβαρά τους πρώτους πόνους,θα γεννούσα στο δρόμο.Γεννήθηκε 3260γρ. και μέχρι σήμερα που γυρίσαμε σπίτι έχει πάρει το αρχικό του βάρος.Δεν μπόρεσα να σας πω τα ευχάριστα πιο νωρίς γιατί η αλεργία μου επέστρεψε δρυμίτερη και ο μικρούλης εκτός απο ίκτερο έχει και ένα μπουκοματάκι που ευτυχώς φεύγει.Θα σας διαβάσω και θα επικοινωνησω μαζι σας το συντομότερο!!!Πολλα φιλιά σε όλες!!!!

Να σου ζήσει το αστεράκι σου, γερό και καλότυχο να είναι πάντα!!!!!!!

Καλό σαραντισμό να έχετε!

Περαστικά για το μπουκωματάκι του, αλλά και για την αλλεργία σου...

Περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες από τη γέννα σου όποτε μπορέσεις!

Επιτέλους, είμαι η επόμενη! Τελικά η μπέμπα δε θέλησε να μας αιφνιδιάσει, περιμένει το ραντεβού της! Έτσι τη Δευτέρα 7 η ώρα το πρωί θα είμαι στο μαιευτήριο για να ξεκινήσει η διαδικασία! Τα συναισθήματα ανάμικτα, από τη μία σκέφτομαι πώς θα αποχωριστώ τόσες μέρες το αγοράκι μου, από την άλλη ανυπομονώ να δω την μπεμπούλα και να την κρατήσω επιτέλους στην αγκαλιά μου!!!

Αν δεν προλάβω να ξαναμπώ, σας χαιρετώ όλες και θα τα πούμε όταν με το καλό επιστρέψουμε σπιτάκι μας!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Επιτέλους, είμαι η επόμενη! Τελικά η μπέμπα δε θέλησε να μας αιφνιδιάσει, περιμένει το ραντεβού της! Έτσι τη Δευτέρα 7 η ώρα το πρωί θα είμαι στο μαιευτήριο για να ξεκινήσει η διαδικασία! Τα συναισθήματα ανάμικτα, από τη μία σκέφτομαι πώς θα αποχωριστώ τόσες μέρες το αγοράκι μου, από την άλλη ανυπομονώ να δω την μπεμπούλα και να την κρατήσω επιτέλους στην αγκαλιά μου!!!

Αν δεν προλάβω να ξαναμπώ, σας χαιρετώ όλες και θα τα πούμε όταν με το καλό επιστρέψουμε σπιτάκι μας!

Γλυκιά μου Άλεξ!! Επιτέλους ήρθε και η σειρούλα σου!! Καλή λευτεριά κορίτσι μου!!! Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου το κοριτσάκι σου!! Αύριο τέτοια ώρα θα είστε όλοι μαζί!!!! Τι καλά!! Περιμένουμε νέα!!

Φιλάκια πολλά!!

UbPrp3.png

Να σου ζησει το παιδακι σου!!!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Αχ ακριβως τα ιδια συναισθηματα εχω και εγω περιμενω πως και πως την Πεμπτη και σκεφτομαι και το παιδακι μου που θα του λειπω!!!!

Ολα να πανε καλα και να επιστρεψεις στο μικρουλη σου!!!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!

Alex μου πρέπει να έχεις γεννήσει,οπότε να σου ζήσει η κοριτσάρα σου!!!

Adraki και εσύ καλή λευτεριά!!!

Κοριτσάκια μου είμαι καλά σε γενικές γραμμές.Θηλάζω αποκλειστικά και την υπόλοιπη ώρα τρέχω να προλάβω να πλυθώ και να κάνω τις απαραίτητες δουλειές και οτι μέινει να κοιμηθώ.Υποσχομαι να σας διαβάσω και να σας γράψω σύντομα.Πολλά φιλιά σε όλες!!!!

Ac6Fp3.png

Άλεξ να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γερή και καλότυχη να είναι!!! Με το καλό να πάτε σπιτάκι σας και να μας πεις τα νέα!!!

Ανδράκι κι εσύ με το καλό για αύριο! Καλή λευτεριά!!

Jo_K μπράβο που θηλάζεις αποκλειστικά!!

Κορίτσια χαθήκαμε!! Έτσι θα είμαστε πάντα τώρα που έχουμε μωρά ή κάποια στιγμή βλέπεις φως στο τούνελ??!! :)

UbPrp3.png

Άλεξ να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γερή και καλότυχη να είναι!!! Με το καλό να πάτε σπιτάκι σας και να μας πεις τα νέα!!!

Ανδράκι κι εσύ με το καλό για αύριο! Καλή λευτεριά!!

Jo_K μπράβο που θηλάζεις αποκλειστικά!!

Κορίτσια χαθήκαμε!! Έτσι θα είμαστε πάντα τώρα που έχουμε μωρά ή κάποια στιγμή βλέπεις φως στο τούνελ??!! :)

alex να σου ζησει το κοριτσακι σου! καλο σαραντισμο να εχετε και με το καλο να πατε σπιτακι σας!

andraki με το καλο για αυριο, με ενα πονο!

polixenia θελω να βλεπω φως στο τουνελ, γιατι αλλιως θα φρικαρω! τωρα εσεις με τα διδυμα ειναι πιο δυσκολο, αλλα θα μεγαλωσουν και θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα! υπομονη και κουραγιο θελει!

το μονο που με πειραζει ειναι οτι δεν μπορω να βγαινω εξω απο το σπιτι!

θα σαραντισουμε που θα παει!!! αυριο παμε παιδιατρο!

Γεια σας κορίτσιαααα!!!

Ίσα που προλαβαίνω να σας γράψω τα νέα μου, γιατί από στιγμή σε στιγμή θα ξυπνήσουν τα μικρά για να φάνε. Σήμερα άρχισα κάπως να μπαίνω στο κλίμα, επικρατούσε ένα χάος στο σπίτι μου, ευτυχώς η μαμά μου και η αδερφή μου είναι εναλλάξ τα βράδυα στο σπίτι που φεύγει ο άντρας μου για δουλειά κι έτσι έχω βοήθεια. Τα μωράκια μου είναι ήσυχα, μόνο όταν πεινάνε ακούγονται. Στο στήθος τα έβαλα για λίγο σήμερα, ελπίζω να καταφέρουμε να πίνουμε έστω και λίγο. Τα περισσότερα γεύματα πάντως είναι με ξένο γάλα. Αύριο πάμε στην παιδίατρο. Για να δούμε...

Προχθές που τα ζυγίσαμε είχαν πάει η μικρή 2900 κι ο μικρός 2300...

Έχουν πολλή πλάκα...τα κοιμίζω μαζί σε μια κούνια και την μέρα τα έχω στον καναπέ, δίπλα δίπλα...Προχθές τα βρήκα πιασμένα χέρι χέρι!!!...Ελπίζω να τα πούμε πάλι σύντομα...

Banjp3.png

hJSRp3.png

καλησπερα κοριτσια... χαθηκαμε... απορω οι διδυμομανουλες πως προλαβαινουν να μπουν κ στο σαιτ?? εγω βεβαια δεν το εχω κ ευκαιρο εφοσον ο υπολογιστης ειναι στο γραφειο κ προτιμω να ειμαι ξαπλα στον καναπε οταν μπορω οποτε... εκανα copy την λιστα να συμπληρωσουν κ οι νεες μανουλες να μην ψαχνουμε

Αγγελικη-Ιωαννα.......24/08/2011: αγορακι-αγορακι rolleyes.gifrolleyes.gif

Σέβη.........................06/09/2011: αγορακι-αγορακι rolleyes.gifrolleyes.gif

Marigia ....................13/09/2011: κοριτσακι tongue.gif

Yotou.......................15/09/2011: κοριτσακι tongue.gif

Nadimor...................16/09/2011 αγορακι-κοριτσακι rolleyes.giftongue.gif

natasa.....................18/09/2011: κοριτσακιtongue.gif

maroulita29..............24/09/2011: αγοράκι rolleyes.gif

polixenia..................26/09/2011: αγορακι-αγορακι rolleyes.gifrolleyes.gif

Elly..........................28/9/2011: κοριτσάκιtongue.gif

Nadine.....................30/09/2011: κοριτσάκι tongue.gif

-----------------------------------------------------------------------

fatsaki............................08/10/2011 κοριτσακιtongue.gif

lianaki............................09/10/2011 κοριτσακι tongue.gif

adraki............................20/10/2011 kinder εκπληξη! icon_razz.gif

alex...............................21/10/2011 κοριτσακι tongue.gif

Jo.K...............................25/10/2011 αγορακιrolleyes.gif

εμενα η μικρουλα μου πηρε ενα κιλο και 4 ποντους οταν μας μετρησε ο γιατρος.. τρωμε πολυ αλλα εχουμε κολικους κ ποναμε πολυ... στις 18-11 θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιο κ μετα θα ειμαστε πιο χαλαροι... ευτυχως εχω την μανουλα μου (κ το θηλαστρο!!) κ εχει κρατησει την μικρη 3 φορες για να βγω βολτα με τον ανδρουλη μου!! αυτα τα νεα μας!! να ειστε ολες καλα κ να χαιρεστε τα μωρακια σας!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!Ελπίζω να είστε όλοι καλά,μαμάδες και μωράκια.Είναι δύσκολο,ο χρόνος ελάχιστος,αλλα γράψτε μας τα νέα σας.

Εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι!Τρώμε κάθε 2+μιση ώρες,μπάνιο,αλλαγή πάνας και γρήγορα ύπνο μαμά και γιός να αντέξουμε.Η μανούλα βέβαια έχει και τις δουλειές αλλα δεν παραπονιέται.Το μπουκοματάκι μας ενοχλεί ακόμα,ευτυχώς ελάχιστα.'Οπως και η αλεργια μου που υποχωρεί.Ο αφαλός μας έπεσε στις 11 μέρες ,οπότε είμαστε πιο άνετοι στα παιχνίδια μας.Αυτά προς το παρόν.Συμπλήρωσα και το πινακάκι,σας φιλώ!!!

Αγγελικη-Ιωαννα.......24/08/2011: αγορακι-αγορακι rolleyes.gifrolleyes.gif

Σέβη.........................06/09/2011: αγορακι-αγορακι rolleyes.gifrolleyes.gif

Marigia ....................13/09/2011: κοριτσακι tongue.gif

Yotou.......................15/09/2011: κοριτσακι tongue.gif

Nadimor...................16/09/2011 αγορακι-κοριτσακι rolleyes.giftongue.gif

natasa.....................18/09/2011: κοριτσακιtongue.gif

maroulita29..............24/09/2011: αγοράκι rolleyes.gif

polixenia..................26/09/2011: αγορακι-αγορακι rolleyes.gifrolleyes.gif

Elly..........................28/9/2011: κοριτσάκιtongue.gif

Nadine.....................30/09/2011: κοριτσάκι tongue.gif

Jo.K..........................07/10/2011: αγορακι

-----------------------------------------------------------------------

fatsaki............................08/10/2011 κοριτσακιtongue.gif

lianaki............................09/10/2011 κοριτσακι tongue.gif

adraki............................20/10/2011 kinder εκπληξη! icon_razz.gif

alex...............................21/10/2011 κοριτσακι tongue.gif

rolleyes.gif

Ac6Fp3.png

Kαλησπέρα κι απο μας !

Πως τα πάτε με την αυπνία βρε κορίτσια ,Εγω είμαι σα ζομπι όλη μερα.. Εχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης (το μονο καλο στο να γεννησεις πρόωρα .. δε προλαβαινεις να βάλεις κιλά..) και γενικά αισθανομαι μια ατονια . Παιρνω τις βιταμινες μου εκοψα όμως το σιδηρο γιατι ενοχλουσε τη μπεμπουλα .

Εχουμε πιάσει στήθος αλλά τρωμε και περιπου 30μλ απο αυτο που αντλω με το μπουκάλι. Δε θηλαζει ακόμα τόσο καλά γιατι είναι μκρούλα .

Επαθα και μια ωραιοτατη μαστιτιδα με πυρετο κλπ. Πηρα κάτι αντιφλεγμονωδη και με κομπρεσες και μασαζακι είμαι καλύτερα. Κι εγω που πίστευα πως το να εχεις πολύ γάλα ειναι καλό ... ταλαιπωρηθηκα λίγο αλλά τωρα είμαι καλά.

Είμαστε 3κιλάκια και κάτι ψιλα

JO να σου ζήσει κι εσενα το μωράκι σου , εχουμε κι εμεις ενα μπουκωματακι . Την πλακωνω στους ορούς και με τη συριγγα για καλύτερα αποτελεσματα αλλά και με τις αμπούλες, οι οποιες όμως δε φτουρανε οποτε παιρνω κι εγω ενα μεγαλο μπουκάλι και γεμιζω μια 5αρα σύριγγα Καθαριζει και καλύτερα !

Το βράδυ πόσες φορες τα ταιζεται εσεις βρε κορίτσια ?? Ποτε θα με αφησει επιτελους να κοιμηθω πάνω απο 1μιση ωρα συνεχόμενα ???? Μμμμ ξεσυνηθισα μου φαίνεται ..

Η μεγαλη επίσης ολο να τη χτυπαει θέλει ρε γμτ .. Σημερα εκανε πως τη χτενιζε με τη βρεφική χτενουλα ενω εγω τη θήλαζα και της δίνει μια στο κεφάλι .. πεταχτηκε το καημενο .. Ειναι και ύπουλο το σκ&το ....

Ναντιμορ τι ωραια είκονα αυτη που περιγράφεις !! Χερακι χεράκι !

Πολυξενια πως είναι αλήθεια να τα θηλάζεις και τα δυο ???

Διδυμομανουλες όταν κουραζομαι πολύ σκεφτομαι εσας και παρηγοριέμαι ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Γεια σας κοριτσακια σας γράφω από το κινητό Γενησα την Πέμπτη το πρωί την μπεμπουλα μου 2720 είναι πολυ καλή με Πολλά μαλακια. Πρώτα ο θεός θα βγούμε την Δευτερα ελπίζω να μπαίνω να τα λέμε!!! Πολλά φιλια σε όλες τις μανουλες και τα μπεμπονια!!!!

Κοριτσακια μου γεια σας!!! Τι μου κανετε;;;

Αndraki μου να σου ζησει η μπεμπουλα σας!!!Καλο σαραντισμο να εχεις!!!

Το ξερω χαθηκα αλλα εκανα γενικη το σπιτι αυτη την εβδ μαζι με την μαμα μου κ πριν 2 ωρες στρωσαμε με τον αντρα μου κ το σαλονι!!!

Περιττο να σας πω οτι τα εχω παιξει....αδιαθετησα κιολας με πολυ μεγαλη ροη κ ζαλιζομουν ολη μερα κ να τρεχω σαν τον Βεγγο...

Τα μωρα με κολικους κλασσικα,βεβαια περα απο το infacolic τωρα παιρνουμε κ κατι σταγονες προβιοτικες μηπως τα βοηθησουν!!!

Τωρα κοιμουντε αλλα κατα τις 3 θα ειναι ξυπνιοι κ οι δυο....ποτε θα κοιμουντε το βραδυ ολοκληρο οεο;;;

Ενα μεσημερι πριν 10 μερες να σας πω τι επαθα....ταιζω κ τα δυο(δεν θηλαζω) κ ξεκιναω να αλλαξω τον μικρο....τον πλενω,βαζω κρεμα κ πανω που πιανω το babylino στα χερια μου,αρχιζει κ τα κανει στο σελτεδακι!!!

Τι να κανω; τον αφηνω κ το απολαμβανει κ αφου τελειωνει τον παω για μπανιο!!!

Μετα πιανω τον μεγαλο.....χ@σμενο αυτο,τον παω για πλυσιμο κ εχουμε διακοπη νερου!!! Εκει τρελαθηκα απο τα νευρα μου....αναγκαστικα μωρομαντηλο!!!

Marigia εμας σκεφτεσαι;;; πια δεν καταλαβαινω πως περναει η μερα....ολη μερα με ενα μπιμπερο στο χερι ειμαι......

Αχ τι επαθε η μικρη μου με την χτενουλα!!! ζηλευει η μεγαλη,ε;;;

Θα μπαινω πιο συχνα αλλα μην χανεστε καλε!!! φιλακια σε ολες σας!!!

andraki να σου ζησει η κορούλα σου !! Το κανες το ζευγαρακι μπράβο !! Γερα να ειναι και τα δυο τα παιδακια σου και να τα χαιρεστε !!!

Διδυμομανουλες εσεις που θηλάζετε έστω κ σε κάποια γευματα , δείτε αυτες τις στάσεις . Ισως να βοηθησουν

http://www.breastfeeding.com/helpme/helpme_images_twins.html

http://mmhls.tripod.com/id22.html

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...