Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Nadi αυτο με την μοναδα κ τα 50ml ειναι "μουφα" για μενα!!!

Πιεζουν τα μωρα οντως να φανε 50ml κ οταν τα παρεις στο σπιτι τις πρωτες μερες μην περιμενεις να φανε τοσο!!!

Εγω με τον μεγαλο φρικαρα γιατι μου ειπαν το παιδι καθε 3 ωρες οπωσδηποτε 50ml κ στο σπιτι να τρωει 30-40ml με το ζορι!!!

Μετα πηρε για τα καλα τα πανω του,οπου τωρα τρωει 150ml.....

Οντως να ειναι γερα τα μωρα μας αλλα εγω δεν το αντεχα να τα αφηνω κ να φευγω...

Τωρα για το γαλα ρωτησες την πιο ακαταλληλη!!!:tongue:

Εγω οτι εβγαζα με το θηλαστρο τα ταιζαν εκει..οταν τα πηραμε σπιτι ηταν μικρουλια κ δεν μπορουσαν να πιασουν στηθος.....με το θηλαστρο δεν προλαβαινα κ δεν προλαβαινω να βγαζω γαλα!!! οποτε ξενο κ εαν τυχει να τραβηξω 1-2 φορες την ημερα κ αυτο μεχρι 50ml.....κοπηκε για τα καλα!!!

Στην αρχη εβγαζα 300ml την μερα....τωρα θα πω στην παιδιατρο να μου πει τι χαπια να παρω να το κοψω!!!

Καλημέρα Σέβη!!

Τι κάνεις?...Οι μπόμπιρες?

Κοίτα, για το γάλα στη μονάδα μας έχουν ενημερώσει πως θέλουν να πίνει το μωρό στη μονάδα 50 ml γιατί ξέρουν πως στο σπίτι θα πίνει πολύ λιγότερο αφού κι εμείς είμαστε άπειρες ακόμα και δεν θα είναι εύκολο να πιουν τέτοια ποσότητα. Αλλά αν τους έδιναν στη μονάδα 20 και 30 ml τότε σπίτι θα έπιναν 10.

Για το γάλα τώρα...τι να πω?...έχω στεναχωρηθεί. Ελπίζω να μη μου σταματήσει και να μπορεσω να δώσω λίγο ακόμα...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Σέβη!!

Τι κάνεις?...Οι μπόμπιρες?

Κοίτα, για το γάλα στη μονάδα μας έχουν ενημερώσει πως θέλουν να πίνει το μωρό στη μονάδα 50 ml γιατί ξέρουν πως στο σπίτι θα πίνει πολύ λιγότερο αφού κι εμείς είμαστε άπειρες ακόμα και δεν θα είναι εύκολο να πιουν τέτοια ποσότητα. Αλλά αν τους έδιναν στη μονάδα 20 και 30 ml τότε σπίτι θα έπιναν 10.

Για το γάλα τώρα...τι να πω?...έχω στεναχωρηθεί. Ελπίζω να μη μου σταματήσει και να μπορεσω να δώσω λίγο ακόμα...

γεια σας κοριτσακια, ολα καλα διαβαζω! nadi και εμενα το γαλα εχει λιγοστεψει παρα πολυ, μονο μια φορα την ημερα την βαζω και απο ενα 10λεπτο και αυτο με το ζορι! και να φανταστεις ειχα τοσο γαλα που αφου ταιζα το εβγαζα!!!

τελος παντων, ολα καλα!

εμεις μαμ κακα και νανι!!!

Κοριτσακια σας διαβάζω και τρωω κιολα; για να προλάβω ..

Σεβακι τα μικρά σου είναι κουκλιά !!! Για το γάλα που λες αν βγάζεις τόσο λίγο γιατι να πάρεις χάπια και να βάλεις τον εαυτο σου σε κίνδυνο. Στη 1η μου κορη ετσι κι εγω , ειχε μειωθει πολύ το γάλα και έπινα 3 φλυτζανια φασκόμηλο τη μέρα μεχρι που κόπηκε εντελώς, Ειναι οτι πρέπει το φασκόμηλο γι αυτη η δουλειά ...

Ναντινορ αν τηρεις αυτο που λέει το πρωτοκολο ανλήσεων δηλ ανα 3ωρο και το βράδυ το πολύ 4ωρο δεν θα χεις μείωση παραγωγής . Απλά φορτωνοταν πολύ το στηθος στο 4 ωρο γι αυτό εβγαζες περισσότερο, Τωρα που θα κάνεις 8 αντλήσεις τη με΄ρα αθροιστικα μερα με τη μερα θα δεις διαφορά. Δε ξερω αν στο χω ξαναγράψει αλλά δοκιμασε να κανεις 10 λεπτά διπλή άντληση μετα διάλλειμα 1 λεπτό κ ύστερα αλλά 10 λεπτά το ίδιο. Εγω ειδα μεγαλη διαφορά στη παραγωγη έτσι ..

Εμεις τωρα πίνουμε 70μλ. Στην αρχη θηλασμος κανα 20 λεπτο με εναλλαγη στο στηθος ύστερα άντληση κ μετα απ το μπουκάλι όσο θέλει. Μας παίρνει 1μιση ωριτσα αλλά στοχευω στο μονο στηθος κάποια στιγμή Βεβαια δυσκολο το βλέπω γιατι εχω κουραστει με τις αντλήσεις κι αν το αφησεις θα σ αφήσει τες πα όσο παρει δε χαλασε ο κόσμος ...

Τα αλλα μπεμπακια τι κάνουν ??? Κι εμεις συνηθως τρωμε και κοιμομαστε και κανουμε αμετρητες φορες κακά !! Οταν τα κάνει ομως βρε κορίτσια κλαιει και πονάει η καημενουλα ... επισης το χειροτερο της είναι η αλλαγη πάνας και το μπάνιο. Μονο εκει ακουμε τη φωνούλα της !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Εμας ηρθε η παιδιατρος κ πια μας ειπε οτι "τελειωσε" η προωροτητα με βαση την καμπυλη αναπτυξης!!!

Ο μεγαλος ειναι 3730 κ ο μικρος 3260....πηραν σε 3 εβδ 1200γρ κ οι 2!!!

Ο μεγαλος ειναι πια 52 ποντους κ ο μικρος 49!!!

Ο μικρος τους περναει πιο ελαφρια τους κολικους επειδη τρωει πιο αργα...

Ο μεγαλος που ειναι λαιμαργος μας εκανε 2 φορες εμετο το απογευμα...

Οπωσδηποτε θελει να τους φοραω καλτσακια μεσα απο τα φορμακια.....

Πιπιλα να τους την μαθουμε ειδικα οταν εχουν κολικους κ για μετα γιατι αλλιως θα βαζουν το δαχτυλο τους κ θα ειναι χειροτερα!!!

Τον αποφρακτηρα εαν εχουν πολλες μυξουλες μπορουμε πριν απο καθε γευμα κ ειδικα στο μικρο γιατι εχει στενα ρουθουνακια...

Οπως θα διαβασετε ο καθενας με τον καημο του ειναι τα μικρα!!!

Εμας ηρθε η παιδιατρος κ πια μας ειπε οτι "τελειωσε" η προωροτητα με βαση την καμπυλη αναπτυξης!!!

Ο μεγαλος ειναι 3730 κ ο μικρος 3260....πηραν σε 3 εβδ 1200γρ κ οι 2!!!

Ο μεγαλος ειναι πια 52 ποντους κ ο μικρος 49!!!

Ο μικρος τους περναει πιο ελαφρια τους κολικους επειδη τρωει πιο αργα...

Ο μεγαλος που ειναι λαιμαργος μας εκανε 2 φορες εμετο το απογευμα...

Οπωσδηποτε θελει να τους φοραω καλτσακια μεσα απο τα φορμακια.....

Πιπιλα να τους την μαθουμε ειδικα οταν εχουν κολικους κ για μετα γιατι αλλιως θα βαζουν το δαχτυλο τους κ θα ειναι χειροτερα!!!

Τον αποφρακτηρα εαν εχουν πολλες μυξουλες μπορουμε πριν απο καθε γευμα κ ειδικα στο μικρο γιατι εχει στενα ρουθουνακια...

Οπως θα διαβασετε ο καθενας με τον καημο του ειναι τα μικρα!!!

Σαν παππούδες δεν είναι;;; Εμένα ο ένας τσιμπλιαζει το ματακι του και δεν μπορει να το ανοιξει καθολου ο καυμένος. 7 φορες τη μερα το καθαριζουμε.

Επισης βουλωνει η μυτη του.

Ο αλλος ειναι πιο ζωηρος και δεν παθαινει τιποτα το τζουτζουκι μου. Φτου φτου.. Δεν μασαει μια. Απλως δεν μπορει να ησυχασει και ευκολα στον υπνο απο το νευρο του.

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

Σαν παππούδες δεν είναι;;; Εμένα ο ένας τσιμπλιαζει το ματακι του και δεν μπορει να το ανοιξει καθολου ο καυμένος. 7 φορες τη μερα το καθαριζουμε.

Επισης βουλωνει η μυτη του.

Ο αλλος ειναι πιο ζωηρος και δεν παθαινει τιποτα το τζουτζουκι μου. Φτου φτου.. Δεν μασαει μια. Απλως δεν μπορει να ησυχασει και ευκολα στον υπνο απο το νευρο του.

Εμας ευτυχως δεν τσιμπλιαζουν τα ματακια τους!!!

Αποφρακτηρα τους βαζεις για να αναπνεουν καλυτερα;;;

Καλησπέρα κορίτσια...!!

Σέβη και Polixenia διαβάζω τα κατορθώματα των ζουζουνιων σας και γελάω...! Τσίμπλες ο ένας, λαίμαργος ο άλλος, νευρόσπαστο το μικρό της Polixenia...χαχαχα!!...Να σας στείλω την κόρη μου να σας βάλει σε μια τάξη τους άντρες?...Κι αν χρειαστεί βοήθεια θα πάρει τις κόρες της Γιώτας και της Μarigia...!!!

Marigia μου, δεν προλαβαίνω δυστυχώς να κάνω πολλές αντλήσεις. Με τρώνε τα δρομολόγια και στο 24ωρο θα κάνω 6 αντλήσεις. Μέχρι εκεί. Πέρασα μια δύσκολη μέρα χθες, δεν ήμουν καλά, οι ορμόνες μου χορεύουν τρελό ρυθμό κι ένιωσα πως δεν είμαι καλή μάνα για 1002 λόγους που τελικά δεν ισχύουν. Είπα στον εαυτο μου "θα κάνω μέχρι εκεί που μπορώ, αν ζοριστώ κι άλλο θα κόψω το γάλα". Μακάρι να τα έιχα σπίτι από τη μέρα της γέννησής τους, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, θα είχαν μάθει κι εκείνα αλλιώς. Τώρα όταν με το καλό έρθουν δεν ξερω αν θα μπορεσουν να θηλάσουν, αν θα προλαβαίνω να κάνω αντλήσεις ή αν τελικά δώσω ξένο γάλα. Θα δούμε...έχει ο Θεός...

Τα καλά νέα είναι πως η μικρή από σήμερα τρώει μόνο με μπιμπερό, της έβγαλαν το ρινογαστρικό...κάτι μου λέει πως ετοιμάζεται για την ηρωική έξοδο από το μαιευτήριο...:D:D:D....Είναι τώρα 2430 γρ.

Ο μικρός έχει πολλή πλάκα. Πίνει με το μπιμπερό πότε 10ml, πότε 15, σήμερα τον τάισε ο μπαμπάς του κι ήπιε 35ml!...αλλά δεν νιώθει ακόμα να καταπιεί το καημενούλι μου. Ρουφάει και κρατάει το γάλα στο στομα...χαχαχα!!...Έφτασε τα 1900 γρ.

Άντε να έρθουν σπίτι να τα χαρώ....:D

Τα υπόλοιπα κοριτσια τι να κάνουν άραγε?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Γεια σας μανούλες! Τι κάνετε; Μεγαλώνουν τα μωρουλίνια, ε; Βγάζουν και χαρακτήρα βλέπω από τώρα! :tongue::tongue::tongue:

Εγώ ακόμα έγκυος! :tongue::tongue::tongue: Βολεύτηκε η πιτσιρίκα και δε λεει να βγει από κει μέσα! Έτσι τη Δευτέρα πρωί πρωί μπαίνω για πρόκληση, εκτός αν μας προλάβει αυτές τις μέρες και αποφασίσει να έρθει από μόνη της!

Adraki, μάλλον με σένα θα κλείσουν οι γέννες στο καφέ μας! Η Jo λογικά θα έχει γεννήσει τώρα!

Δεν προλαβαίνω να πω περισσότερα, ο μικρός με φωνάζει! Φιλιά σε όλες!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημερα κοριτσια ναι ναι θα ειμαι τελευταια και το kinder εκλπηξη θα κανει το κλεισιμο του μηνα μου φαινεται 20 Οκτωβρι εχουμε ραντεβου εκτος απροοπτου!!!!

Ρε κοριτσια ζεστενεστε η μονο εγω εχω καψες και βγαινω με το κοντομανκο και με κοιτανε ολοι καλα καλα?

Οσες χρησιμοποιουν πανες libero μπορουν να γραφτουν στο club και να περνανε τους κωδικους και να παραγγελνουν δωρακια εμεις εχουμε παρει τελεια δωρακια του γιου μου!!!!!

Ευχομαι ολα τα παιδακια να πανε γρηγορα σπιτακι τους!!!!!!!

Πολλα φιλια σε ολες!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Διαφημίσεις

Εμας ευτυχως δεν τσιμπλιαζουν τα ματακια τους!!!

Αποφρακτηρα τους βαζεις για να αναπνεουν καλυτερα;;;

Μέχρι στιγμής βάζω ένα χαρτομανδηλάκι και τα βγάζω με την ακρούλα του.

Αυτός όταν κλαίει ρουθουνίζει και με πιάνουν τα γέλια... Αυτος κλαίει και εγώ γελάω...! Γι'αυτό και γεμίζει η μύτη του...

Αποφρακτήρα έχουμε αλλά δεν τον χρησιμοποιήσαμε ακόμα. Φοβόμαστε λίγο, αλλά προς το παρόν βολεύει και το χαρτομανδηλάκι.

Νάντια και εμείς έτσι θα γελάμε με τα δικά σου τα ζουζούνια που θα κάνουν ζουζουνιές...

Alex εσύ εκεί .. ακόμα εγκυος να το εμπεδώσεις! χαχαχα!! Υπομονή κοριτσάκια! Κι εσύ Ανδράκι μια βδομαδούλα έμεινε!!

UbPrp3.png

Μέχρι στιγμής βάζω ένα χαρτομανδηλάκι και τα βγάζω με την ακρούλα του.

Αυτός όταν κλαίει ρουθουνίζει και με πιάνουν τα γέλια... Αυτος κλαίει και εγώ γελάω...! Γι'αυτό και γεμίζει η μύτη του...

Αποφρακτήρα έχουμε αλλά δεν τον χρησιμοποιήσαμε ακόμα. Φοβόμαστε λίγο, αλλά προς το παρόν βολεύει και το χαρτομανδηλάκι.

Νάντια και εμείς έτσι θα γελάμε με τα δικά σου τα ζουζούνια που θα κάνουν ζουζουνιές...

Alex εσύ εκεί .. ακόμα εγκυος να το εμπεδώσεις! χαχαχα!! Υπομονή κοριτσάκια! Κι εσύ Ανδράκι μια βδομαδούλα έμεινε!!

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εμεις ξενυχτησαμε σημερα, ετρωγε ανα 1 ωρα και με εβγαλε νοκ αουτ!

εγω εχτες πηγα για πιο χοντρα φορμακια γιατι επιασε κρυο και φοβηθηκα μην μου κρυωσει! αυριο κλεινουμε μηνα!!!εχει γινει παιδακι πια, δεν ειναι μυγακι!!!

εμεις βαζουμε φυσιολογικο ορο στην μυτη 4-5 φορες την ημερα. ρουθουνιζει , αλλα τσιμπλες δεν εχει ευτυχως. ειναι πολυ λαιμαργη και μερικες φορες ξεχναει να αναπνεει και πνιγεται! ειναι 4 κιλα και 54 ποντους.

εχουμε παλινδρομιση του γαλακτος και θελει τουλαχιστον μιση ωρα μετα το φαγητο ορθια για να μην βγαλει γαλα. και εμας εκανε 2 φορες εμετο ρουκετα!!! πεταχτηκε μισο μετρο! τα ειδα ολα, ευτυχως την κραταγε και τις 2 φορες ο αντρας μου!

polixenia, μια χαρα τα πας, και εγω γελαω οταν κλαιει και της εχω βαλει φυσ.ορο στην μυτη, ειναι σαν να κανει γαργαρες! πλακα εχουν!!!

alex με το καλο! οσο πιο πολυ καθετε το μωρο στην κοιλια τοσο καλυτερα ειναι!

αντρακι και εσυ με ενα πονο! η τελευταια των μοικανων!!!

ναντι μην εχεις ενοχες, και εγω τα ιδια εκανα, αφου το γαλα σχεδον κοπηκε πριν 2 εβδομαδες. την βαζω μονο και μονο για να τρωει οτι εχει, αν και σημερα δεν εβγαλα καθολου... με το καλο να παρεις και την κορουλα σου σπιτι! για τον μπεμπη ξερουμε τιποτα, ποτε θα βγει?

σεβη μια χαρα πανε τα ζουζουνια σου! μπραβο!

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!Έγινα μαμά!!!!!!

Το αστεράκι μου δεν με ταλαιπώρησε καθόλου!!!Αν δεν έπαιρνα στα σοβαρά τους πρώτους πόνους,θα γεννούσα στο δρόμο.Γεννήθηκε 3260γρ. και μέχρι σήμερα που γυρίσαμε σπίτι έχει πάρει το αρχικό του βάρος.Δεν μπόρεσα να σας πω τα ευχάριστα πιο νωρίς γιατί η αλεργία μου επέστρεψε δρυμίτερη και ο μικρούλης εκτός απο ίκτερο έχει και ένα μπουκοματάκι που ευτυχώς φεύγει.Θα σας διαβάσω και θα επικοινωνησω μαζι σας το συντομότερο!!!Πολλα φιλιά σε όλες!!!!

Ac6Fp3.png

Καλημερα!!!

Jo να σου ζησει ο μικρουλης σας!!! Γερος κ καλοτυχος να ειναι.......!!!!

Οσο για την αλλεργια κ γω μετα την γεννα φουντωσα περισσοτερο κ τοτε πηγα σε δερματολογο κ με την αγωγη σε 20 μερες ηρεμησα.....τωρα ειμαι καλα αλλα σημαδια ειδικα στα ποδια εχω ακομα!!!

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!Έγινα μαμά!!!!!!

Το αστεράκι μου δεν με ταλαιπώρησε καθόλου!!!Αν δεν έπαιρνα στα σοβαρά τους πρώτους πόνους,θα γεννούσα στο δρόμο.Γεννήθηκε 3260γρ. και μέχρι σήμερα που γυρίσαμε σπίτι έχει πάρει το αρχικό του βάρος.Δεν μπόρεσα να σας πω τα ευχάριστα πιο νωρίς γιατί η αλεργία μου επέστρεψε δρυμίτερη και ο μικρούλης εκτός απο ίκτερο έχει και ένα μπουκοματάκι που ευτυχώς φεύγει.Θα σας διαβάσω και θα επικοινωνησω μαζι σας το συντομότερο!!!Πολλα φιλιά σε όλες!!!!

να σου ζησει το αστερακι σου!

πως τα πατε??

καλη σαραντηση να εχετε!!!

τυχερη κ εσυ σαν και εμενα, μασα σε μιση ωρα γεννησα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...