Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κοριτσάκια!!!!

Αμήν και πότε να γεννήσω!!!Το αστεράκι φτάνει τα 3,5 κιλά και με πονά σε κάθε του κίνηση.Όταν περπατώ νομίζω θα μου βγεί απο κάτω.Δυσκολεύομαι με την τεράστια κοιλιά μου.Στον ύπνο είναι μαρτύριο να αλλάζω πλευρό.Γενικά προσπαθώ να ξεκουράζομαι όσο μπορώ και είμαι σε εγρήγορση για οποιοδήποτε σημάδι τοκετού.

Elly μου να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!

Nadimor εύχομαι σύντομα απο τα κουνάκια,στο δωμάτιο τους στα κρεβατάκια τους!!!Αχ αυτή η μωρουδίλα και εμένα με τρελαίνει.Περιμένω πως και πως το αστεράκι μου να τη χορτάσω!!!

YOTOU πάλι καλά που την κατάλαβες αμέσως την αλεργία και που το μωράκι σου τρώει το καινούριο του γαλατάκι!!!

Polixenia χαίρομαι που δεν αντιμετώπισες πρόβλημα με το θήλαστρο.Μακάρι να μην έχω θέμα σε περίπτωση που το χρησιμοποιήσω.

Alex και Adraki,εσείς τι κάνετε?

Περιμένω νέα απο όλες!!!Σας φιλώ!!!

Ac6Fp3.png

Καλημερα σε ολες!!!Φιλακια στα μπεμπακια κ στις κοιλιτσες σας!!!

Κλεισαμε μηνα σημερα...!!!

Jo κοντευεις!!!το καταλαβαινω πως νιωθεις αλλα λιγες μερες μεινανε!!!

Nadimor με τα διδυμα δεν ειναι τοσο τραγικα αλλα εαν εχουν κολικους σαν τα δικα μου,μας κανανε κ τα παιξαμε λιγο....!!!

Να δειτε πως μας χορευουν κ πως μας τρεχουν ηδη κ πως σε σας σε λιγο!!!:tongue:

γεια σας μανουλες...... χαθηκα!!! δεν βολευει ο η/υ και οταν εχω χρονο η αληθεια κοιμαμαι.. δεν προλαβαινω να διαβασω οσα εχω χασει αλλα ειδα για το θηλαστρο να συζητατε.. εγω απο την κλινικη αυτο χρησιμοποιω η μικρη δεν θελει το στηθος μου καθολου την πιανουν τα νευρα της οταν το δει!! ετσι αγορασαμε το swingτης madela κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη.. εχουμε κ εμεις κολικους αλλα οχι κατι τρομερο ο γιατρος μας εδωσε infacolic και χαμομηλι κ θα δουμε πως θα παει...

Γεια σας μανούλες!

Μπαίνω καθημερινά και διαβάζω τα νέα σας, αλλά πριν προλάβω να απαντήσω έρχεται ο μικρός και με τραβάει από το παντελόνι για να παίξουμε ή ζητάει να του βάλω ζουζούνια να χορέψει! :tongue::tongue:

Τώρα τον απασχολεί η γιαγιά ευτυχώς!!

Jo, υπομονή κοπέλα μου, σε νιώθω απόλυτα... Πού θα πάει, θα βγουν και τα δικά μας τα μωρουλίνια και θα "ελευθερωθούμε" που λένε! Προς το παρόν πάντως απολαμβάνω τις κλωτσιές της μικρής και περιμένω με αγωνία την αυριανή επίσκεψη στη γιατρό! Εκτός από υπέρηχο θα δει και τον τράχηλο και θα μου πει πού βαδίζουμε... Χτες το βράδυ είχα αρκετές σουβλιές χαμηλά για καμιά ωρίτσα, λέω έχε χάρη να γεννάω, τελικά όμως πέρασαν.

Να πω στις διδυμομανούλες πόσο τις θαυμάζω που τα καταφέρνουν με δύο νεογέννητα ταυτόχρονα!!! Polixenia μου, το θήλαστρο πάντα βγάζει λιγότερη ποσότητα από αυτη που πραγματικά υπάρχει στο στήθος. Στο λέω για να μη νομίζεις πως δεν εχεις πολύ γάλα, όπως είχα πάθει σε κάποια φάση εγώ με τον γιο μου... Σέβη, οι κολικοί καλά κρατούν, ε; Υπομονή μωρέ, φάση είναι και θα περάσει... Nadimor, εύχομαι σύντομα να είναι στο σπίτι τα μωρά σου και να γεμίσει ο τόπος μωρουδίλα!!

Yotou, μεγαλώνει γρήγορα η μπουμπού σου! Ελπίζω όλα καλά τώρα με το καινούργιο γαλατάκι!

Ελλη, να τη χαίρεσαι την πεντάμορφη και να είστε πάντα τόσο ευτυχισμένη οικογένεια!

Νατάσσα, εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι κολικοί και η μικρή να "συμφιλιωθεί" με το στήθος! Ταλαιπωρία να αποστειρώνεις θήλαστρο, μπιμπερό και να αντλείς συνέχεια...

Ώρα να φάει ο μικρός, σας αφήνω! Φιλιά!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Koριτσια πως πάτε με τα μωράκια στο σπίτι .. Εγω τρεχω κ δε φτανω αφού τα γευματα του μωρού μου τρώνε πολύ χρόνο..Καθε 3 ωρες τη βαζω στο στηθος για κανα 15 λεπτο μπορεί και παραπανω αν θέλει ύστερα τηςδινω με το μπιμπερο αυτο που αντλώ που κανει κανα 20 λεπτο να το πιει κ μετα αλλό ενα 20 λεπτο η άντληση + το ρεψιμο που μας παιρνει κι αυτο πολύ χρόνο...

Εχω κουραστεί ήδη .. Αχ ποτε θα τρωει μόνο στήθος?? Απο παραγωγη παω πολύ καλά , εχω γεμίσει καταψυξη κ το γαλα που βγάζω φτάνει να φάει η μπέμπα 2 μερες .. Αλλά δε καταφερνω πλέον να τηρω κι εγω 3ωρα στις αντλήσεις κ φοβαμαι μη δεν ελχω γάλα σε λίγο ...

Εσεις με τα δίδυμα πως τα καταφερνετε βρε κορίτσια ?? Εγω ετσι είναι σαν να ταιζω δίδυμα . Αν μια μανουλα δηλ ήθελε να θηλάσει αποκλειστικά δίδυμα τι θα έκανε ???

Εχω κ τη μεγάλη που περναει κι αυτη τα ζόρια της ... Κολαση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Koριτσια πως πάτε με τα μωράκια στο σπίτι .. Εγω τρεχω κ δε φτανω αφού τα γευματα του μωρού μου τρώνε πολύ χρόνο..Καθε 3 ωρες τη βαζω στο στηθος για κανα 15 λεπτο μπορεί και παραπανω αν θέλει ύστερα τηςδινω με το μπιμπερο αυτο που αντλώ που κανει κανα 20 λεπτο να το πιει κ μετα αλλό ενα 20 λεπτο η άντληση + το ρεψιμο που μας παιρνει κι αυτο πολύ χρόνο...

Εχω κουραστεί ήδη .. Αχ ποτε θα τρωει μόνο στήθος?? Απο παραγωγη παω πολύ καλά , εχω γεμίσει καταψυξη κ το γαλα που βγάζω φτάνει να φάει η μπέμπα 2 μερες .. Αλλά δε καταφερνω πλέον να τηρω κι εγω 3ωρα στις αντλήσεις κ φοβαμαι μη δεν ελχω γάλα σε λίγο ...

Εσεις με τα δίδυμα πως τα καταφερνετε βρε κορίτσια ?? Εγω ετσι είναι σαν να ταιζω δίδυμα . Αν μια μανουλα δηλ ήθελε να θηλάσει αποκλειστικά δίδυμα τι θα έκανε ???

Εχω κ τη μεγάλη που περναει κι αυτη τα ζόρια της ... Κολαση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μανούλα με δίδυμα που να μην έχει άδεια όπως εγώ αποκλείεται Μαρίγια μου. Κι εγώ το συνειδητοποίησα και στεναχωρήθηκα. Αλλά τι να κάνω. Τους βάζω ανά 3 ώρες στο στήθος επί 20-25 λεπτά, αλλά μετά τρώνε και συμπλήρωμα. Αλλιώς πεινάνε σε μια ώρα και θα έπρεπε κάθε ώρα 24 ώρες το 24ωρο να τους θηλάζω...

Το πρόγραμμά μας είναι ήδη γεμάτο και κάνουμε μικτή διατροφή! Πού να κάναμε και αποκλειστικό θηλασμό!

Πάντως έχουμε μπει σε μια σειρά. Ρολογάκια είναι, ξυπνάνε λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι ακριβώς την ώρα που τους περιμένω. Κολικούς να μην τους ματιάξω δεν έχουν ακόμα. Ο ένας είναι λίγο δύσκολος στον ύπνο, έμοιαξε εμένα, αλλά απλώς δεν βολεύεται. Όλα τον ενοχλούν και κάνει ανήσυχο ύπνο. Ανα ένα λεπτό βγάζει ήχους. Αφού χαμηλώνω το baby monitor για να κλεισω ματι, αλλιως δεν μπορώ! Πού να κοιμόμουν και στο ίδιο δωμάτιο.. Με τίποτα... Ο άλλος κοιμάται σαν τούβλο.

UbPrp3.png

οντως ειναι δυσκολο το ταισμα οταν το κανεις με θηλαστρο οπως κ εγω αλλα μ'αρεσει που ξερω ποσο τρωει κ κοιμαται αρκετη ωρα μετα.. κ εμενα μουρμουραει στον υπνο της... εχει πλακα!! ολα εχουν τα καλα τους κ τα κακα τους..

παω να ξαπλωσω τωρα γιατι κατα τις 12 εχουμε γευμα κ αντληση!!

φιλια κ δυναμη σε ολες!!

Καλησπέρα κοριτσάκια και μωράκια!!

Τι κάνετε οι νέες μανούλες?...Προλαβαίνετε να κάνετε τίποτα?...:confused:

Εγώ όχι, και δεν έχω και τα μωρά σπίτι ακόμα. Ευτυχώς που η μαμά μου μαγειρεύει καθημερινά και για μας κι έρχεται και μια φορά την εβδομάδα και μου κάνει μερικές δουλειές. Όχι, ότι μ'αρέσει αυτό...είμαι παράξενη με τις δουλειές και θέλω να τις κάνω μόνη μου, αλλά στην παρούσα φάση δεν προλαβαίνω, οπότε την αφήνω να με βοηθάει.:cool:

Ήθελα να ήξερα πως τα καταφέρνουν οι μανούλες με μικρά μωρά και τις δουλειές του σπιτιου. Και δεν εννοώ γενικές δουλειές. Εννοώ τα βασικά...με το ζόρι βρίσκω χρόνο να βάλω κανένα πλυντήριο ή να κάνω κανένα ξεσκονισματάκι.

Πάλι καλά που βρήκα χρονο προχθές και κατέβασα χειμωνιάτικα κι έπλυνα και τα καλύμματα του σαλονιού. Μου βγήκε η πίστη να τα βάλω, βέβαια, αλλα τουλάχιστον ξεμπέρδεψα μ'αυτό.

Κατά τα άλλα...τα μωράκια μου πάνε πολύ καλά, η μικρή έφτασε τα 2410γρ. και πίνει 60 γρ. γαλατάκι :):)

Σήμερα την τάισε ο μπαμπάς της και ήπιε 40ml. Τα υπόλοιπα 20 της τα έδωσαν με το ρινογαστρικό. Πολύ καμάρωνα που τους έβλεπα έτσι. Χάρηκε και ο μπαμπάς μας που κατάφερε να ταϊσει την κόρη του (που κάνει μπαμ πως της έχει αδυναμία).:tongue::rolleyes:

Κάναμε "καγκουρό" σήμερα με τον μπέμπη μου...:):):)

Αχ, τι να σας πω...ένιωσα το απόλυτο δέσιμο!!...Είχε γυρίσει το κεφαλάκι του και επί ένα 20λεπτο του μιλούσα και με κοιτούσε...Έλιωσααααα!!!!Πήρε και βάρος, πήγε 1800γρ. και από αύριο θα του ξεκινήσουν μπιμπερό.

Εσείς τι κάνετε?....Ελπίζω να είστε και να περνάτε καλά....

Φιλιάαααααα!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!!

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω εχω να μπω παρα πολλες μερες ετρεχα να συμαζευτω στην Παρο και ειμαι στην Αθηνα απο την Δευτερα αλλα δεν ειχα ιντερνετ τωρα καταφερα να παρω ενα στικακι για να μπαινω!!!!

Απο τα λιγα που διαβασα πρεπει να ειμαι η τελευταια που εμεινα!!!!!!

Εγω πηγα στο γιατρο την Τριτη το μωρο ειναι 2700 κλεισαμε ραντεβου στις 20 Οκτωβριου εκτος απροοπτου!!!!!

Τωρα θα προσπαθησω να μπαινω καθημερινα να τα λεμε!!!!!

Πολλα φιλια σε ολες θα τα πουμε αυριο!!!!!!

Καλο και ησυχο βραδυ σε ολες τις μανουλες και τα μπεμπονια!!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Γεια σας κοριτσια κ απο μενα!!!

Καλα ειστε;;;

Andraki μια χαρα μεγαλωνετε!!! τελεια,να γεννησει κ καμια στον Οκτωβρη!!!

Nadi ποιες δουλειες καλε;;;

Κ μενα μου μαγειρευει μαμα κ πεθερα!!!

Την Παρασκευη που καθαρισα το σπιτι,κραταγε η μαμα μου τα μικρα(στην πεθερα δεν εχω εμπιστοσυνη,θα τα ξυπναει αντι να τα κοιμισει)

Πολυ πλυσιμο κ σιδερο καθε μερα!!! ο μεγαλος βγαζει γουλιες κ λερωνεται κ ο μικρος κατουριεται κ τα αλλαζω 2-3 φορες την μερα!!!

Δεν συζητω για τις πετσετες!!!τις κατουραμε αμεσως μετα το πλυσιμο τους!!!

Nadi το κοριτσι ειναι μεγαλο πια,γιατι δεν στο δινουν;;; εγω πηρα το μεγαλο 2300 κ το μικρο 2100!!!

Μια χαρα ειναι το αγορακι σας!!!μεγαλωνει κ παιρνει κανονικα βαρος!!!!

Γεια σας κοριτσια κ απο μενα!!!

Καλα ειστε;;;

Andraki μια χαρα μεγαλωνετε!!! τελεια,να γεννησει κ καμια στον Οκτωβρη!!!

Nadi ποιες δουλειες καλε;;;

Κ μενα μου μαγειρευει μαμα κ πεθερα!!!

Την Παρασκευη που καθαρισα το σπιτι,κραταγε η μαμα μου τα μικρα(στην πεθερα δεν εχω εμπιστοσυνη,θα τα ξυπναει αντι να τα κοιμισει)

Πολυ πλυσιμο κ σιδερο καθε μερα!!! ο μεγαλος βγαζει γουλιες κ λερωνεται κ ο μικρος κατουριεται κ τα αλλαζω 2-3 φορες την μερα!!!

Δεν συζητω για τις πετσετες!!!τις κατουραμε αμεσως μετα το πλυσιμο τους!!!

Nadi το κοριτσι ειναι μεγαλο πια,γιατι δεν στο δινουν;;; εγω πηρα το μεγαλο 2300 κ το μικρο 2100!!!

Μια χαρα ειναι το αγορακι σας!!!μεγαλωνει κ παιρνει κανονικα βαρος!!!!

Καλησπέρα Σέβη μου!!!....Καλά, για τις δουλειές δεν θα σχολιάσω...έχω σίδερο τρελό κι εγώ, θα το έκανε χθες η μαμά μου αλλά δεν πρόλαβε και τώρα μπαίνω στο παιδικό, κοιτάω τη σιδερώστρα, σβήνω το φως και βγαίνω απ'το δωμάτιο....περιμένω μπας και σιδερωθούν από μόνα τους...:rolleyes::rolleyes:

Η μικρή έχει καλό βάρος αλλά τεμπελιάζει στο τάισμα, χθες και σήμερα έφαγε καλά αλλά για να μου τη δώσουν πρέπει να μάθει να τρώει 50ml με το μπιμπερό και καθόλου με το ρινογαστρικό. Πάει καλά, απλά θέλουμε να σταθεροποιηθεί για να της βγάλουν το σωληνάκι τελείως. Πιστεύω πως δεν αργεί η μέρα να την παρουμε.

Σήμερα πήγε κι ο μικρός στην απλή παρακολούθηση και τον παίρνουμε κι αυτόν αγκαλίτσα!...Τον τάισα τον τοσοδούλη μου, είναι λαίμαργος, τρώει και του φεύγει γάλα απ'το στόμα γιατί δεν προλαβαίνει να το καταπιεί...χαχαχα...έχει πολλή πλάκα...

Αυτό που με νοιάζει είναι ότι απόλυτα υγιή, τώρα μια μέρα πάνω μια μέρα κάτω δεν πειράζει...θα έρθουν σύντομα σπιτάκι μας...

Να ρωτήσω κάτι?...από χθες το πρωί που αποφάσισα να γίνω απόλυτη και να τηρώ το 3ωρο με το θήλαστρο, ομολογώ πως δεν πονάει το στήθος μου. Νιώθω όμως πως μειώθηκε η παραγωγή μου. Έχω ανησυχήσει μήπως μου σταματήσει το γάλα...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλησπέρα Σέβη μου!!!....Καλά, για τις δουλειές δεν θα σχολιάσω...έχω σίδερο τρελό κι εγώ, θα το έκανε χθες η μαμά μου αλλά δεν πρόλαβε και τώρα μπαίνω στο παιδικό, κοιτάω τη σιδερώστρα, σβήνω το φως και βγαίνω απ'το δωμάτιο....περιμένω μπας και σιδερωθούν από μόνα τους...:rolleyes::rolleyes:

Η μικρή έχει καλό βάρος αλλά τεμπελιάζει στο τάισμα, χθες και σήμερα έφαγε καλά αλλά για να μου τη δώσουν πρέπει να μάθει να τρώει 50ml με το μπιμπερό και καθόλου με το ρινογαστρικό. Πάει καλά, απλά θέλουμε να σταθεροποιηθεί για να της βγάλουν το σωληνάκι τελείως. Πιστεύω πως δεν αργεί η μέρα να την παρουμε.

Σήμερα πήγε κι ο μικρός στην απλή παρακολούθηση και τον παίρνουμε κι αυτόν αγκαλίτσα!...Τον τάισα τον τοσοδούλη μου, είναι λαίμαργος, τρώει και του φεύγει γάλα απ'το στόμα γιατί δεν προλαβαίνει να το καταπιεί...χαχαχα...έχει πολλή πλάκα...

Αυτό που με νοιάζει είναι ότι απόλυτα υγιή, τώρα μια μέρα πάνω μια μέρα κάτω δεν πειράζει...θα έρθουν σύντομα σπιτάκι μας...

Να ρωτήσω κάτι?...από χθες το πρωί που αποφάσισα να γίνω απόλυτη και να τηρώ το 3ωρο με το θήλαστρο, ομολογώ πως δεν πονάει το στήθος μου. Νιώθω όμως πως μειώθηκε η παραγωγή μου. Έχω ανησυχήσει μήπως μου σταματήσει το γάλα...

Nadi αυτο με την μοναδα κ τα 50ml ειναι "μουφα" για μενα!!!

Πιεζουν τα μωρα οντως να φανε 50ml κ οταν τα παρεις στο σπιτι τις πρωτες μερες μην περιμενεις να φανε τοσο!!!

Εγω με τον μεγαλο φρικαρα γιατι μου ειπαν το παιδι καθε 3 ωρες οπωσδηποτε 50ml κ στο σπιτι να τρωει 30-40ml με το ζορι!!!

Μετα πηρε για τα καλα τα πανω του,οπου τωρα τρωει 150ml.....

Οντως να ειναι γερα τα μωρα μας αλλα εγω δεν το αντεχα να τα αφηνω κ να φευγω...

Τωρα για το γαλα ρωτησες την πιο ακαταλληλη!!!:tongue:

Εγω οτι εβγαζα με το θηλαστρο τα ταιζαν εκει..οταν τα πηραμε σπιτι ηταν μικρουλια κ δεν μπορουσαν να πιασουν στηθος.....με το θηλαστρο δεν προλαβαινα κ δεν προλαβαινω να βγαζω γαλα!!! οποτε ξενο κ εαν τυχει να τραβηξω 1-2 φορες την ημερα κ αυτο μεχρι 50ml.....κοπηκε για τα καλα!!!

Στην αρχη εβγαζα 300ml την μερα....τωρα θα πω στην παιδιατρο να μου πει τι χαπια να παρω να το κοψω!!!

Nadi αυτο με την μοναδα κ τα 50ml ειναι "μουφα" για μενα!!!

Πιεζουν τα μωρα οντως να φανε 50ml κ οταν τα παρεις στο σπιτι τις πρωτες μερες μην περιμενεις να φανε τοσο!!!

Εγω με τον μεγαλο φρικαρα γιατι μου ειπαν το παιδι καθε 3 ωρες οπωσδηποτε 50ml κ στο σπιτι να τρωει 30-40ml με το ζορι!!!

Μετα πηρε για τα καλα τα πανω του,οπου τωρα τρωει 150ml.....

Οντως να ειναι γερα τα μωρα μας αλλα εγω δεν το αντεχα να τα αφηνω κ να φευγω...

Τωρα για το γαλα ρωτησες την πιο ακαταλληλη!!!:tongue:

Εγω οτι εβγαζα με το θηλαστρο τα ταιζαν εκει..οταν τα πηραμε σπιτι ηταν μικρουλια κ δεν μπορουσαν να πιασουν στηθος.....με το θηλαστρο δεν προλαβαινα κ δεν προλαβαινω να βγαζω γαλα!!! οποτε ξενο κ εαν τυχει να τραβηξω 1-2 φορες την ημερα κ αυτο μεχρι 50ml.....κοπηκε για τα καλα!!!

Στην αρχη εβγαζα 300ml την μερα....τωρα θα πω στην παιδιατρο να μου πει τι χαπια να παρω να το κοψω!!!

Συμφωνώ με τη Σεβη. Κι εμένα ο μικρός τρώει από το μπιμπερό 20, 30 το πολύ 40 στα πολύ high του. Ξέρεις πόσες φορές κοιμάται ένω εχει φαει μονο 10 ή 20? To είπα στο γιατ΄ρο και είπε οτι θα το δουμε μετα απο 2 βδομαδες, αν εχει παρει βαρος η οχι.

Επίσης, Σεβη κι εμένα ο μικρός κατουριεται συνεχεια. Μαλλον επειδη ειναι μικρά!

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...