Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Nαντιάκι τι θήλαστρο έχεις ?? Νοικιασε της μεντελα το symphony που είναι διπλής άντλησης οποτε κανεις και τα ζυζια ταυτοχρονα οποτε είναι ο μισός χρόνος . Εγω κάνω 10 λεπτα διπλη άντληση σταματαω για 1 λεπτο κ κάνω αλλά 10 λεπτα ξανα διπλη άντληση. Σε ενα 20 λεπτο εχω τελειώσει.

Μη στενοχωριεσαι για το μικ΄ρο που εχασε βάρος. κι εμεις οταν βγαλαμε τον ορο εχασε αλλά ύστερα έπαιρνε σιγα σιγα.

Δεν είναι τέλεια στα κουνάκια που τη παιρνεις αγκαλίτσα ! Αντε να ρθει κι ο μικρός κ ύστερα σπιτι !!!!

Οι άλλες τι κα΄νετε ???

Σεβη πως πάτε με κωλικούς ??

Έχω της Ameda το Lactaline, διπλής άντλησης είναι κι αυτό, έχει τρία ανταλλακτικά και το τρίτο το έχω για ώρα ανάγκης. Αλλά θέλω ένα μισάωρο για να τελειώσω. 20 λεπτά δεν φτάνουν για να βγει το γάλα. Χθες μου είπε η κοπέλα στο γαλακτοκομείο του ΙΑΣΩ "βλέπω έχετε πολλή παραγωγή γάλακτος,ε?"....χαχαχαχα....κι εγώ νόμιζα πως βγάζω λίγο...:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Polixenia μπραβο που το εζησες ετσι!!!κ εγω θα ηθελα να ηξερα πως ειναι να σπανε τα νερα!!! Να σου ζησουν κ παλι!!!

Nadimor τι κανεις;;; ποτε με το καλο θα παρεις την μικρη;;;

Για το γαλα που εχεις σε σακουλακια ειναι ευκολη η αποψξη,αλλα ρωτα τις κοπελες στην μοναδα να σου εξηγησουν,αλλιως ρωτα με οτι θες!!!

Οχι οτι εχω γαλα εγω αλλα ακουσα πως γινεται η διαδικασια αποψυξης,ευκολο ειναι!!!

Τα δικα μας νεα ειναι καλα!!!Τα μικρα πηραν παλι 400γρ(ας ειναι καλα το ξενο γαλα που ειναι για προωρα κ ελλειποβαρη βρεφη) κ τωρα πια ο μεγαλος ειναι 3300 κ το μικρο 2700!!!

Ξεκινησαμε το infacolic μπας κ ηρεμησουν λιγακι κ στο μικρο βαλαμε τον αποφρακτηρα στην μυτουλα του,ουρλιαξε το καημενο αλλα δεν γινοταν αλλιως,δεν κοιμοταν καθολου καλα!!!βουλωμενη μυτουλα με μυξουλες,δυσπνοια...μεχρι κ οταν επινε γαλα δεν μπορουσε!!!!!!

Το μεγαλο θα του κανω αυριο την μυτουλα του,τωρα που κοιμαται ακουσα οτι κ αυτος εκανε γμτ....

Polixenia μου, τέτοια ώρα κι εσύ καταφέρνεις να βρεις χρόνο,ε?

Και πάλι καλά δηλαδή, που έχεις τα μωρά σπίτι και προλαβαίνεις έστω και λίγο...Εγώ δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα πια...μόνο με το θήλαστρο έχω σχέσεις και δεν μου αρέσουν και καθόλου. Θέλω να έρθουν τα μπεμπάκια μου σπίτι και να τα θηλάσω, μπορώ?

Πως τα πας με το θηλασμό?...Είναι εύκολο?

Το δύσκολο είναι ότι θέλουν πολύ ώρα τα μωρά να είναι στο στήθος για να θηλάσουν και πρέπει να σταματάς να τους κατεβάζεις γιατί αλλιώς αποκοιμιούνται στην ηλικία τους τόσο μικρόσωμα και να συνεχίζεις μετά από 5 λεπτά ξανά. Όλο αυτό σου τρώει απίστευτο χρόνο. Ίσως να μιλάμε και για πάνω από 8ωρο ανά μέρα. Στην αρχή καθόμουν και έβλεπα το ταβάνι κάθε φορά που θήλαζα. Τι να έκανα, δεν μπορούσα να κάνω και πολλά από την καισαρική. Τώρα άρχισα να σηκώνομαι, να γράφω στο laptop με το μωρό να θηλάζει, να διαβάζω.

Κάποιες φορές τους θηλάζω και μαζί αλλά αυτό γίνεται μόνο αν έχω κάποιον να μου τους βάλει στο στήθος.

Σέβη μου ευχαριστώ. Και εσύ καλές υπομονές!

UbPrp3.png

Το δύσκολο είναι ότι θέλουν πολύ ώρα τα μωρά να είναι στο στήθος για να θηλάσουν και πρέπει να σταματάς να τους κατεβάζεις γιατί αλλιώς αποκοιμιούνται στην ηλικία τους τόσο μικρόσωμα και να συνεχίζεις μετά από 5 λεπτά ξανά. Όλο αυτό σου τρώει απίστευτο χρόνο. Ίσως να μιλάμε και για πάνω από 8ωρο ανά μέρα. Στην αρχή καθόμουν και έβλεπα το ταβάνι κάθε φορά που θήλαζα. Τι να έκανα, δεν μπορούσα να κάνω και πολλά από την καισαρική. Τώρα άρχισα να σηκώνομαι, να γράφω στο laptop με το μωρό να θηλάζει, να διαβάζω.

Κάποιες φορές τους θηλάζω και μαζί αλλά αυτό γίνεται μόνο αν έχω κάποιον να μου τους βάλει στο στήθος.

γεια σας κοριτσακια μου!

polixenia διαβασα αυτα που εγραψες, πραγματικα αυτα που εγραψες ειναι οτι ακριβως ενιωσα και εγω... ειναι μοναδικη εμπειρια και εισαι απο τις τυχερες που το βιωσαν!!! πως πας με τα διδυμα?

Σεβακι υπομονη με τους κολικους, θα περασουν, παντως το βαρος τους σουπερ!

marigia? γυρισατε? πως πατε?

nadimor, τι κανετε???

alex το φουσκωμα καλα κρατει? ποσο εχεις ακομα?

εμεις ολα καλα, δεν την φτανει το στηθος και τρωει και συμπληρωμα, ανα τρεις ωρες και λιγο νωριτερα το ματι γαριδα! πολυ πεινα ρε παιδακι μου!

φτασαμε στα 3400! περνει περιπου 80 γρ την ημερα! ειναι απιστευτη γλυκουλα το μπιζουδακι μου!!!!

Γειά σας κορίτσια!!!!

Έρχεται η σειρά μου.Ο γιατρός μου είπε οτι έχω δύο εκατοστά διαστολή!!!Θα με δει πάλι την δευτέρα εκτός απροόπτου.Αν δηλαδή σπάσουν τα νερά,με πιάσουν οι πόνοι ή δω αίμα.Αν το αστεράκι δεν βιαστεί και η διαστολή μου ανεβαίνει σιγά σιγά μέχρι την δευτέρα θα γεννήσω μου είπε εύκολα.Οπότε είμαι στην αναμονή και έχω το νου μου ανα πάσα στιγμή για σημάδια τοκετού.

Εσείς τι κάνετε?

Polixenia τι συγκινητική περιγράφη!!!Με πήραν τα ζουμιά!!!Αχ πως περιμένω αυτό το στερεοφωνικό κλαματάκι!!!Να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!!!

Σας φιλώ!!!!

Ac6Fp3.png

Διαφημίσεις

Φιλενάδες γειά σας!!!

Επιστρέψαμε και εμεις στο σπιτι απο την Κυριακή αλλα δεν ειχα pc για να σας γραψω, καθότι τα μεγάλα μου παιδάκια του εβγαλαν τα ματακια.

Εζησα για τριτη φορα ενα ονειρο και γεννησα μια υπεροχη κορη!!!

Ειμαστε ολοι ευτυχεις. Τα μεγαλυτερα παιδια μου την κοιτουν και δεν πιστευουν.

Ποιες δεν εχουν γεννησει ακόμα;

Σας αφήνω γιατι κλαιει η πενταμορφη και θα σας διαβασω αργοτερα. Τα φιλιά μου σ'ολες!

XEMUp2.png

xIp9p2.png

Ih5yp2.png

Polixenia μπραβο που το εζησες ετσι!!!κ εγω θα ηθελα να ηξερα πως ειναι να σπανε τα νερα!!! Να σου ζησουν κ παλι!!!

Nadimor τι κανεις;;; ποτε με το καλο θα παρεις την μικρη;;;

Για το γαλα που εχεις σε σακουλακια ειναι ευκολη η αποψξη,αλλα ρωτα τις κοπελες στην μοναδα να σου εξηγησουν,αλλιως ρωτα με οτι θες!!!

Οχι οτι εχω γαλα εγω αλλα ακουσα πως γινεται η διαδικασια αποψυξης,ευκολο ειναι!!!

Τα δικα μας νεα ειναι καλα!!!Τα μικρα πηραν παλι 400γρ(ας ειναι καλα το ξενο γαλα που ειναι για προωρα κ ελλειποβαρη βρεφη) κ τωρα πια ο μεγαλος ειναι 3300 κ το μικρο 2700!!!

Ξεκινησαμε το infacolic μπας κ ηρεμησουν λιγακι κ στο μικρο βαλαμε τον αποφρακτηρα στην μυτουλα του,ουρλιαξε το καημενο αλλα δεν γινοταν αλλιως,δεν κοιμοταν καθολου καλα!!!βουλωμενη μυτουλα με μυξουλες,δυσπνοια...μεχρι κ οταν επινε γαλα δεν μπορουσε!!!!!!

Το μεγαλο θα του κανω αυριο την μυτουλα του,τωρα που κοιμαται ακουσα οτι κ αυτος εκανε γμτ....

Αχου τα μωρέ τα μπεμπάκια σου!!!...Μεγαλώνουν γρήγορα ρε συ....φτου φτου!!!

Για το γάλα που λες, μας εξήγησαν σήμερα (σε ένα mini μάθημα) πως μπορούμε να αποψύχουμε γάλα, πως να τα κανουμε μπανιο...γενικά πως να τα φροντίζουμε. Αλλά ένιωσα άσχετη και στενχωριέμαι μήπως δεν τα καταφέρω...

Μπράβο σου Polixenia μου που μπορείς και τους θηλάζεις και τους δυο...!!!!Κι εγώ το θέλω αυτό!!...Πονάς όταν θηλάζεις?...Ρωτάω γιατί επειδή κάποιες φορές με πονάει το θήλαστρο θέλω να δω αν ο θηλασμός είναι πιο ανώδυνος...
γεια σας κοριτσακια μου!

polixenia διαβασα αυτα που εγραψες, πραγματικα αυτα που εγραψες ειναι οτι ακριβως ενιωσα και εγω... ειναι μοναδικη εμπειρια και εισαι απο τις τυχερες που το βιωσαν!!! πως πας με τα διδυμα?

Σεβακι υπομονη με τους κολικους, θα περασουν, παντως το βαρος τους σουπερ!

marigia? γυρισατε? πως πατε?

nadimor, τι κανετε???

alex το φουσκωμα καλα κρατει? ποσο εχεις ακομα?

εμεις ολα καλα, δεν την φτανει το στηθος και τρωει και συμπληρωμα, ανα τρεις ωρες και λιγο νωριτερα το ματι γαριδα! πολυ πεινα ρε παιδακι μου!

φτασαμε στα 3400! περνει περιπου 80 γρ την ημερα! ειναι απιστευτη γλυκουλα το μπιζουδακι μου!!!!

Καλώς τη Γιωτούλα και την κοράκλα της...καλά είμαστε κυρία μου, κι απ'ότι βλέπω κι εσείς μια χαρούλα είστε...:D:D
Γειά σας κορίτσια!!!!

Έρχεται η σειρά μου.Ο γιατρός μου είπε οτι έχω δύο εκατοστά διαστολή!!!Θα με δει πάλι την δευτέρα εκτός απροόπτου.Αν δηλαδή σπάσουν τα νερά,με πιάσουν οι πόνοι ή δω αίμα.Αν το αστεράκι δεν βιαστεί και η διαστολή μου ανεβαίνει σιγά σιγά μέχρι την δευτέρα θα γεννήσω μου είπε εύκολα.Οπότε είμαι στην αναμονή και έχω το νου μου ανα πάσα στιγμή για σημάδια τοκετού.

Εσείς τι κάνετε?

Polixenia τι συγκινητική περιγράφη!!!Με πήραν τα ζουμιά!!!Αχ πως περιμένω αυτό το στερεοφωνικό κλαματάκι!!!Να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!!!

Σας φιλώ!!!!

Άντε με το καλό Jo....!!!!Εύχομαι με έναν πόνο...ή και με κανέναν πόνο!!...Όλα καλά να πάνε...!!Έρχεται το μπεμπάκι σου...:D:D:D
Φιλενάδες γειά σας!!!

Επιστρέψαμε και εμεις στο σπιτι απο την Κυριακή αλλα δεν ειχα pc για να σας γραψω, καθότι τα μεγάλα μου παιδάκια του εβγαλαν τα ματακια.

Εζησα για τριτη φορα ενα ονειρο και γεννησα μια υπεροχη κορη!!!

Ειμαστε ολοι ευτυχεις. Τα μεγαλυτερα παιδια μου την κοιτουν και δεν πιστευουν.

Ποιες δεν εχουν γεννησει ακόμα;

Σας αφήνω γιατι κλαιει η πενταμορφη και θα σας διαβασω αργοτερα. Τα φιλιά μου σ'ολες!

Να σου ζήσει η πεντάμορφη και πάλι Elly, να τη δείτε όπως επιθυμεί, να είναι γερή, τυχερή κι αγαπημένη με τα αδερφάκια της...:D:D:D

Έχω κι εγώ καλά νέα...σήμερα έφυγε ο μικρός από τη ΜΕΝΝ 2 και πήγε στην 3!!!....Είναι 1700 γρ. και μόλις πάρει καμιά 150-200 γρ. ακόμα θα πάει κι αυτός στα κουνάκια, στην αδερφούλα του!!...Η μικρή σήμερα έφαγε με το μπιμπερό 30 ml....καλά πάμε....αργά αργά αλλά σταθερά. Άντε να φτάσουμε και να σταθεροποιηθούμε στα 50-60ml για να την πάρουμε σπίτι!!...Τρελαίνομαι όταν την ταϊζω και νιώθω αυτή τη μωρουδίλα...χάνω το μυαλό μου...!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα σε όλες!!

Γιώτα και Νάντι, τα πάω ανέλπιστα καλά με τα δίδυμα!! Το βραδυ στις 3 τους περποιουμε μονη μου και αφηνω τον αντρα μου να ξεκουραζεται. Το πρωι στις 6 σηκωνεται αυτος και μου τους φερνει στο κρεβατι να τους θηλασω εναν εναν για να μην ξανασηκωνομαι. Ειναι πολυ καλά παιδιά!! Τα συνηθισαμε τωρα και μας φαινονται κανονικα παιδακια και οχι ευθραστα νεογεννητα!

Νάντι μην το φοβάσαι καθόλου. Στο είπα και την άλλη φορα, αν πονάς θα βάλεις προστατευτικά θηλών, εκτός αν φυσικά πειραζει εσενα. Εμένα παθανε συγχιση θηλης πολυ γρηγορα μεσα στην κλινικη που τους δινανε μπιμπερο και τωρα ουτε καν πια αναγνωριζουν τη θηλη μου... Αλλά εμενα προσωπικα δεν με πειραζει καθολου. Σημασια εχει που τρωνε. Τα προστατευτικα δεν πονάνε! Τουλαχιστον μέχρι στιγμης ε! Γιατι τα μικρά μας δεν εχουν ακόμα δυναμη να ρουφηξουν πολυ! σε κανενα μηνα θα σου ξαναπω. Παντως η θηλη συνηθιζει σταδιακα και πολυ πιθανό όταν θα ρουφανε πιο δυνατα να αντεχει και η θηλη ηδη περισσοτερα!

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

Δεν θυμάμαι να αλλάξω υπογραφή!! Τα νευρα μου!!

γεια σας κοριτσακια!

elly να σου ζησει το κοριτσακι σου! να το δειτε οπως επιθυμειτε! γερο και τυχερο!

jo με το καλο! με εναν πόνο!

marigia με το καλο να πατε σπιτακι σας!

nadi, μην ανησυχεις, ολες ασχετες ειμασταν και ειμαστε! σιγα σιγα μαθαινουμε!!!

polylenia μπραβο! τελεια!!! μια χαρα τα καταφερνεις!

για αλλαγη υπογραφης πηγαινε επανω στα βοηθηματα επεξεργασια υπογραφης, σβησε το παλιο τικερακι και βαλε το καινουργιο με τον κωδικο URL και αποθηκευση υπογραφης! ελπιζω να βοηθησα!

εμεις εχτες ειδαμε λιγο αιμα στα κακα μας και μας ειπε η παιδιατρος οτι της εκανε αλεργια το γαλα, το αλλαξαμε με φαρμακευτικο της αλμυρον και επειδη ειναι ανοστο το καινουργιο γαλα, ξεσηκωσαμε τον κοσμο! αλλα στο δευτερο γευμα, ολα καλα! το συνηθησε! ευτυχως. τωρα μολις φαγαμε, και θα αραξω λιγακι!

φιλακια σε ολες

Καλημέρα σε όλες!!

Γιώτα και Νάντι, τα πάω ανέλπιστα καλά με τα δίδυμα!! Το βραδυ στις 3 τους περποιουμε μονη μου και αφηνω τον αντρα μου να ξεκουραζεται. Το πρωι στις 6 σηκωνεται αυτος και μου τους φερνει στο κρεβατι να τους θηλασω εναν εναν για να μην ξανασηκωνομαι. Ειναι πολυ καλά παιδιά!! Τα συνηθισαμε τωρα και μας φαινονται κανονικα παιδακια και οχι ευθραστα νεογεννητα!

Νάντι μην το φοβάσαι καθόλου. Στο είπα και την άλλη φορα, αν πονάς θα βάλεις προστατευτικά θηλών, εκτός αν φυσικά πειραζει εσενα. Εμένα παθανε συγχιση θηλης πολυ γρηγορα μεσα στην κλινικη που τους δινανε μπιμπερο και τωρα ουτε καν πια αναγνωριζουν τη θηλη μου... Αλλά εμενα προσωπικα δεν με πειραζει καθολου. Σημασια εχει που τρωνε. Τα προστατευτικα δεν πονάνε! Τουλαχιστον μέχρι στιγμης ε! Γιατι τα μικρά μας δεν εχουν ακόμα δυναμη να ρουφηξουν πολυ! σε κανενα μηνα θα σου ξαναπω. Παντως η θηλη συνηθιζει σταδιακα και πολυ πιθανό όταν θα ρουφανε πιο δυνατα να αντεχει και η θηλη ηδη περισσοτερα!

Εντωμεταξύ εγώ σήμερα ξεκινάω θήλαστρο και φοβάμαι αυτό!!!

Γιατί πονάει ρε συ;;; Δώσε καμια οδηγία!!!

Πονάει γιατί είναι από πλαστικό και είναι σκληρό στο σημείο που αγκαλιάζει το στήθος. Κανονικά έπρεπε να είναι από μαλακό υλικό...σιλικόνη ή κάτι τέτοιο. Εμένα σε καθημερινή σχεδόν βάση μου κάνει σγρομπαλάκια που την επόμενη μέρα υποχωρούν, αλλά την πρώτη μέρα με πονάνε. Εγώ το παθαίνω βέβαια, γιατί με το πέρα δώθε στο μαιευτήριο δεν τηρώ τους χρόνους που πρέπει και μπορεί να βγάλω γάλα μετά από 4 ή και 5 ώρες. Μόνο όταν είμαι στο σπίτι τηρώ το 3ωρο.

Χαίρομαι πολύ που διαβάζω πως δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα με τα δίδυμα όσο το φαντάζομαι. Ελπίζω να το διαπιστώσω σύντομα...:D:D:D

Μπράβο σου που τα καταφέρνεις!!!

γεια σας κοριτσακια!

elly να σου ζησει το κοριτσακι σου! να το δειτε οπως επιθυμειτε! γερο και τυχερο!

jo με το καλο! με εναν πόνο!

marigia με το καλο να πατε σπιτακι σας!

nadi, μην ανησυχεις, ολες ασχετες ειμασταν και ειμαστε! σιγα σιγα μαθαινουμε!!!

polylenia μπραβο! τελεια!!! μια χαρα τα καταφερνεις!

για αλλαγη υπογραφης πηγαινε επανω στα βοηθηματα επεξεργασια υπογραφης, σβησε το παλιο τικερακι και βαλε το καινουργιο με τον κωδικο URL και αποθηκευση υπογραφης! ελπιζω να βοηθησα!

εμεις εχτες ειδαμε λιγο αιμα στα κακα μας και μας ειπε η παιδιατρος οτι της εκανε αλεργια το γαλα, το αλλαξαμε με φαρμακευτικο της αλμυρον και επειδη ειναι ανοστο το καινουργιο γαλα, ξεσηκωσαμε τον κοσμο! αλλα στο δευτερο γευμα, ολα καλα! το συνηθησε! ευτυχως. τωρα μολις φαγαμε, και θα αραξω λιγακι!

φιλακια σε ολες

Το καλό είναι πως συνήθισε το καινούριο γάλα κι ας είναι και άνοστο...!!Μπράβο στην μπεμπούλα σου..!!

Σήμερα η παιδίατρος είπε στον μπαμπά μας πως μπορεί το ΣΚ να πάρουμε τη μικρή σπίτι!!!!...Έχω ενθουσιαστεί και αγχωθεί ταυτόχρονα...:D:D:confused:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Πονάει γιατί είναι από πλαστικό και είναι σκληρό στο σημείο που αγκαλιάζει το στήθος. Κανονικά έπρεπε να είναι από μαλακό υλικό...σιλικόνη ή κάτι τέτοιο. Εμένα σε καθημερινή σχεδόν βάση μου κάνει σγρομπαλάκια που την επόμενη μέρα υποχωρούν, αλλά την πρώτη μέρα με πονάνε. Εγώ το παθαίνω βέβαια, γιατί με το πέρα δώθε στο μαιευτήριο δεν τηρώ τους χρόνους που πρέπει και μπορεί να βγάλω γάλα μετά από 4 ή και 5 ώρες. Μόνο όταν είμαι στο σπίτι τηρώ το 3ωρο.

Χαίρομαι πολύ που διαβάζω πως δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα με τα δίδυμα όσο το φαντάζομαι. Ελπίζω να το διαπιστώσω σύντομα...:D:D:D

Μπράβο σου που τα καταφέρνεις!!!

Το καλό είναι πως συνήθισε το καινούριο γάλα κι ας είναι και άνοστο...!!Μπράβο στην μπεμπούλα σου..!!

Σήμερα η παιδίατρος είπε στον μπαμπά μας πως μπορεί το ΣΚ να πάρουμε τη μικρή σπίτι!!!!...Έχω ενθουσιαστεί και αγχωθεί ταυτόχρονα...:D:D:confused:

αντε, μακαρι! καλως να την δεχτητε!!!:-P

Κορίτσια μπορεί και να βιάστηκα να μιλήσω ότι είναι καλά παιδιά! χιχι... Σήμερα είναι ανήσυχα και όλο φοβάμαι ότι θα αλλάξουν και θα γίνει κάποιο βράδυ ο χαμός...

Έχω νέα. Δοκίμασα το θήλαστρο και δεν με πόνεσε!! Μοιάζει πάρα πολύ με το ρούφηγμα που κάνουν τα μπεμπάκια... Το ρούφηγμα που κάνουν τώρα γιατί την πρώτη εβδομάδα απλώς πιπίλιζαν. Ουφ μου έφυγε ένα βάρος... Τώρα θα δοκιμάσω αντί να τους θηλάσω στις 10 ή 11 να βγάλω γάλα με το θήλαστρο και μετά αύριο το πρωί επειδή λένε ότι το πρωί είναι αυξημένη η παραγωγή.. Επιτέλους να δω πόσο γάλα βγάζω..! Θα με φάει η περιέργεια...!

Νάντι προσπάθησε να τηρείς το τρίωρο. Τουλάχιστον μέχρι να έρθουν στο σπίτι τα μωρά γιατί μετά θα το τηρείς θες δεν θες! Εμένα εκτός από την 4η μέρα στην κλινική που κατέβηκε το γάλα και είχα ένα στήθος 3 νούμερα μεγαλύτερο, πρησμένο και πονούσε, ξανά δεν πρόλαβε να γίνει έτσι. Είναι πάντα μαλακό όπως ήταν πριν. Με το καλό να δεχτείτε την κορούλα σας σπίτι!! Πολύ θα χαρώ να μάθω ότι την πηρατε!!

Alex, Jo_K, Andraki γράψτε μας κι εσείς πώς πάτε;; Πώς νιώθετε που πλησιάζει η μέρα;; Άντε με το καλό να γεννήσετε και μετά έχουμε να συζητάμε άλλα!

Γιώτα μετά από πόσες μέρες εμφάνισε αλλεργία;;; Εμένα σήμερα ανησύχησα γιατί ενώ τους ταίσαμε στις 7.30 πολύ καλά με φόρμουλα (τεχνητό), στις 8.30 ξαναξύπνησαν, πράγμα που δεν είχαν κάνει μέχρι τώρα ξανά, ξαναέφαγαν από λίγο φόρμουλα γιατί εγώ μόλις είχα αντλήσει ό,τι γάλα είχε απομείνει και μετά πάλι δεν θέλανε να κοιμηθούνε. Ο ένας τώρα κοιμάται στο πορτ μπεμπε στον καναπε και ο άλλος με το ζόρι κοιμηθηκε στο κρεβάτι. Τι να πω..

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...