Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!Εγώ απλά περιμένω.Προσπαθώ να μην κουράζομαι πολύ,γιατί απο οτι βλέπω απο εσάς,μετά έχει πολύ τρέξιμο και ξενύχτι!!!

Nadine με το καλό!!!!

Αlex μια χαρά η μπουμπού σου!Ας μπει ο οκτώβρης!!Δίκιο έχει η Σέβη μας βλέπω να γινόμαστε cafe σεπτεμβρίου!!!

Σεβούλα μου υπομονή.Ελπίζω να ξεκουράζεσαι και εσύ τις ώρες που κοιμούνται για να αντέξεις!!!

Γιώτα πάλι καλά!!Αφου κοιμήθηκε βράδυ συνεχόμενο εξάωρο αρχίζει και μπαίνει σε πρόγραμμα!!!

Περιμένω να διαβάσω νέα σας!!Πολλά φιλιά!!!!

Γεια σου Τζο...!!!!:D:D:D....Υπομονή κι έφαγες τον γάιδαρο....κοντεύεις κι εσύ!!

Η Nadine μας γέννησε....όλα πήγαν καλά!!!...

Πόσες έχετε μείνει τελικά?...Εκτός από το Adraki χάσαμε κι άλλες κοπέλες...το Lianaki, το Fatsaki...που χάθηκαν αυτές?...

Εγώ είμαι καλά, έχω ένα θέμα με το θήλαστρο...χθες πέτρωσε το στήθος μου απ'την πάνω μεριά και τρελάθηκα στον πόνο....ούτε θυμάμαι πόσες φορές έκανα ντουζ και μαλάξεις με ζεστό νερό για να φύγει το γάλα. Σήμερα είμαι καλύτερα, αλλά λιγάκιιιιιιιι με πονάει. Επίσης με πονάει η αριστερή θηλή, σαν να έχει τραυματιστεί και τσούζει κάθε φορά που βγάζω γάλα. Χθες μου ήρθε να βάλω τα κλαματα....λέω "αν κάνω έτσι τώρα, όταν με το καλό έρθουν τα μωρά τι θα κάνω?"...2 ώρες πάλευα να βγάλω γάλα.

Τα καλά νέα είναι πως η μικρή μου, η ευαίσθητη, μεταφέρθηκε στη ΜΕΝΝ 3 και σήμερα ή αύριο θα μεταφερθεί κι ο μικρός εκεί. Πάμε καλά...αυτό έχει σημασία...

Ελπίζω να είστε κι εσείς καλά...

Περιμένω νέα σας...!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια γεια σας!!

Γυρίσαμε σπίτι και είμαστε μια χαρά και τρισευτυχισμένοι!

Το μόνο που προλαβαίνω να πω είναι:

Να ζήσουν τα νέα μας μωράκια!! Να σου ζήσει Ελλη μου το ζουζουνάκι σου και καλή υπομονή και γρήγορη ανάρρωση για την καισαρική που τώρα πια ξέρω πώς είναι...

Να σου ζήσει Nadine μου το κοριτσάκι σου!! Με το καλό να γυρίσετε σπίτι!!

Βρε κορίτσια ανανεώστε τη λίστα να φανεί πόσες έμειναν! Άντε να δω κι εμένα μέσα επιτέλους!!! :D

Θα σας γράψω μόλις μπορέσω για την εμπειρία!

UbPrp3.png

Κοριτσάκια γεια σας!!

Γυρίσαμε σπίτι και είμαστε μια χαρά και τρισευτυχισμένοι!

Το μόνο που προλαβαίνω να πω είναι:

Να ζήσουν τα νέα μας μωράκια!! Να σου ζήσει Ελλη μου το ζουζουνάκι σου και καλή υπομονή και γρήγορη ανάρρωση για την καισαρική που τώρα πια ξέρω πώς είναι...

Να σου ζήσει Nadine μου το κοριτσάκι σου!! Με το καλό να γυρίσετε σπίτι!!

Βρε κορίτσια ανανεώστε τη λίστα να φανεί πόσες έμειναν! Άντε να δω κι εμένα μέσα επιτέλους!!! :D

Θα σας γράψω μόλις μπορέσω για την εμπειρία!

Καλώς την μανούλα!!!

Καλώς ήρθατε στο σπιτάκι σας και εύχομαι να είστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι!!! Περιμένουμε λεπτομέρειες της γέννας όποτε βρεις χρόνο!

Δεν ξέρω πώς να ανανεώσω τη λίστα, θα σου πω όμως ποιες έχουμε απομείνει: η jo, το adraki κι εγώ!Πώς λέμε τρεις κι ο κούκος; Αυτό ακριβώς! :tongue::tongue::tongue:

Βέβαια έχουμε κάποια κορίτσια που έχουν πολύ καιρό να μας γράψουν νέα τους, οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά...

Να ευχηθώ και στη nadine να της ζήσει το κοριτσάκι και καλό σαραντισμό!!!

Μη μας ξεχνάτε νέες μανούλες, αρχίζω και νιώθω μοναξιά... Ξέρω ότι οι 24 ώρες μάλλον δεν είναι αρκετές, αλλά όποτε μπορείτε να μπαίνετε να μας λέτε για τα μωρουλίνια σας!

Καλό σ/κ σε όλες! Σας φιλώ!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλο μηνα σε ολες μας!!!Καλησπερα!!!

Polixenia γυρισατε στο σπιτακι σας;;; μπραβο κοριτσι μου κ παλι να σου ζησουν!!!

Αlex κ λιγα λες...εχω χαζεψει απο την κουραση,βεβαια ας ειναι καλα ο αντρας μου.....το απογευμα τα αναλαμβανει εκεινος κ κοιμαμαι καμια ωριτσα!!!

Παρασκευη κ Σαββατο βραδυ ξενυχταει εκεινος για να κοιμηθω εγω για να μπορω να αντεξω την εβδομαδα μετα!!! εμενα με αφηνουν το πολυ να κοιμηθω κανενα διωρο τις καθημερινες γιατι εχουν πολλους πονους απο τους κολικους!!!

Αφηστε που οταν ξυπναει ο μεγαλος κανει σαν να το σφαζουν απο το κλαμα μεχρι να μπει το μπιμπερο στο στομα!!!ουτε να κ@τουρησουμε δεν προλαβαινουμε!!!:tongue:

Το μικρο ειναι πιο νορμαλ οταν πειναει.....απλα κλαιει η γκρινιαζει!!!

Αγγελικη-Ιωαννα.......24/08/2011: αγορακι-αγορακι rolleyes.gifrolleyes.gif

Σέβη.........................06/09/2011: αγορακι-αγορακι rolleyes.gifrolleyes.gif

Marigia ....................13/09/2011: κοριτσακι tongue.gif

Yotou.......................15/09/2011: κοριτσακι tongue.gif

Nadimor...................16/09/2011 αγορακι-κοριτσακι rolleyes.giftongue.gif

natasa.....................18/09/2011: κοριτσακιtongue.gif

maroulita29..............24/09/2011: αγοράκι rolleyes.gif

polixenia..................26/09/2011: αγορακι-αγορακι rolleyes.gifrolleyes.gif

Elly..........................28/9/2011: κοριτσάκιtongue.gif

Nadine.....................30/09/2011: κοριτσάκι tongue.gif

-----------------------------------------------------------------------

fatsaki............................08/10/2011 κοριτσακιtongue.gif

lianaki............................09/10/2011 κοριτσακι tongue.gif

adraki............................20/10/2011 kinder εκπληξη! icon_razz.gif

alex...............................21/10/2011 κοριτσακι tongue.gif

Jo.K...............................25/10/2011 αγορακιrolleyes.gif

Να μας ζήσουν τα νέα μωράκια...!!!!!!Με το καλό εύχομαι και στις υπόλοιπες εγκυούλες!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Αν αναρωτιέστε πως και είμαι τέτοια ώρα ξύπνια, αφού δεν έχω τα μωρά ακόμα σπίτι, θα σας πω πως ετοιμάζομαι να πάρω το θηλαστράκι μου αγκαλιά και να περάσουμε μαζί ένα αξέχαστο 60 λεπτο...!!

Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα....η μικρή μου πήγε στα κουνάκια!!!

Όσο ταλαιπωρήθηκε το κοριτσάκι μου τόσες μέρες με σωληνάκια, τόσο γρήγορα τα ξεπέρασε κι επειδή το βάρος της είναι καλό (2340γρ) έμεινε μόνο 2 μέρες στη ΜΕΝΝ 3. Την πήρα στην αγκαλιά μου σήμερα...!!Δεν το πίστευα πως την κρατούσα και της έδινα με το μπιμπερό γαλατάκι (άσχετα που ήπιε μόνο 2 γουλιές και μετά έσπρωχνε με την γλώσσα της το μπιμπερό!). Σε λίγες μέρες θα την έχω σπίτι...!!

Ο μικρός μου, έχασε σήμερα 100γρ. κι ενώ αρχικά τρελάθηκα, οι εξετάσεις που του έκαναν βγήκαν ευτυχώς καλές, οπότε θα του αλλάξουν απλά το γάλα, θα του δώσουν άλλο πιο ενισχυμένο για να πάρει βάρος πιο γρήγορα. Σήμερα ήταν 1580 γρ..!!..Ειναι όμως ταρζανάκος...όλο κλωτσάει και τεντώνεται...

Εσείς τι κάνετε?...Τα μωράκια σας?

Σας φιλώ και περιμένω νέα σας...!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Αν αναρωτιέστε πως και είμαι τέτοια ώρα ξύπνια, αφού δεν έχω τα μωρά ακόμα σπίτι, θα σας πω πως ετοιμάζομαι να πάρω το θηλαστράκι μου αγκαλιά και να περάσουμε μαζί ένα αξέχαστο 60 λεπτο...!!

Όσο ταλαιπωρήθηκε το κοριτσάκι μου τόσες μέρες με σωληνάκια, τόσο γρήγορα τα ξεπέρασε κι επειδή το βάρος της είναι καλό (2340γρ) έμεινε μόνο 2 μέρες στη ΜΕΝΝ 3. Την πήρα στην αγκαλιά μου σήμερα...!!Δεν το πίστευα πως την κρατούσα και της έδινα με το μπιμπερό γαλατάκι (άσχετα που ήπιε μόνο 2 γουλιές και μετά έσπρωχνε με την γλώσσα της το μπιμπερό!). Σε λίγες μέρες θα την έχω σπίτι...!!

Ο μικρός μου, έχασε σήμερα 100γρ. κι ενώ αρχικά τρελάθηκα, οι εξετάσεις που του έκαναν βγήκαν ευτυχώς καλές, οπότε θα του αλλάξουν απλά το γάλα, θα του δώσουν άλλο πιο ενισχυμένο για να πάρει βάρος πιο γρήγορα. Σήμερα ήταν 1580 γρ..!!..Ειναι όμως ταρζανάκος...όλο κλωτσάει και τεντώνεται...

Καλησπερα πατριωτακι μου!!!:P

Γιατι καλε 60 λεπτα στο θηλαστρο;;; πολυ δεν ειναι;; 15 λεπτα σε καθε ζιζι λενε....

Αντε μπραβο στο κοριτσακι σου!!! απο εβδομαδα θα την εχεις σπιτι!!!Ειναι μαγεια οταν τελικα τα παιρνουμε αγκαλιτσα αλλα θεωρω οτι χασαμε πολυτιμες μερες στην αρχη!!!

Εμας στα κουνακια 2 μερες εμεινε ο μεγαλος κ 3 ο μικρος!!!

Θα παρει βαρος γρηγορα το μικρο σου,μην το φοβασαι!!!

Κ εγω στο σπιτι τους δινω ενισχυμενο για προωρα της Almiron.....

Καλημέρα!!!!

Nadine να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!!!!

Nadimor κυριολεκτικά κάνω υπομονή.Όταν περπατώ νομίζω θα μου φύγει απο κάτω το αστεράκι.Αύριο θα με δει ο γιατρός μου!!!Ανυπομονώ..!!!Στενοχωρήθηκα πολύ που διάβασα όσα πέρασες με το παλιοθήλαστρο.Ευτιχώς σε λίγο θα τα έχεις σπίτι τα ζουζούνια σου.

Polixenia εύχομαι να είστε πάντα τρισευτυχισμένοι!!!

Αlex εμείς τελευταίες και καταιδρωμένες!!!Ελπίζω να εμφανιστεί σύμφωνα με το πινακάκι το fatsaki ή το Lianaki ή κάποια άλλη έστω να κάνει τον κούκο!!!:-P:-P:-P

Σέβη μου υπομονή!!!Είναι και δύο και πονάνε τα γλυκούλια σου!!!Αχ τι με περιμένει!!!

Κοριτσάκια περιμένω νέα σας!!!Πολλά φιλιά...

Ac6Fp3.png

΄Να ζησουν τα καινουργια μωράκια . Μανουλες να τα χαιρεστε και να τα καμαρωνετε γερά και δυνατα !!!

Εμεις βγαινουμε αύριο !!! ΟλΑ ετοιμα για τη μπεμπούλα μας!

Εχω γεμισει την καταψυξη γαλα βρε κοριτσια τι να κάνω ?? ΜΑκαρι να τρωει περισσότερο και να πιασει γρήγορα στήθος ..

Παω για το τελευταιο σίδερο ..

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Nαντιάκι τι θήλαστρο έχεις ?? Νοικιασε της μεντελα το symphony που είναι διπλής άντλησης οποτε κανεις και τα ζυζια ταυτοχρονα οποτε είναι ο μισός χρόνος . Εγω κάνω 10 λεπτα διπλη άντληση σταματαω για 1 λεπτο κ κάνω αλλά 10 λεπτα ξανα διπλη άντληση. Σε ενα 20 λεπτο εχω τελειώσει.

Μη στενοχωριεσαι για το μικ΄ρο που εχασε βάρος. κι εμεις οταν βγαλαμε τον ορο εχασε αλλά ύστερα έπαιρνε σιγα σιγα.

Δεν είναι τέλεια στα κουνάκια που τη παιρνεις αγκαλίτσα ! Αντε να ρθει κι ο μικρός κ ύστερα σπιτι !!!!

Οι άλλες τι κα΄νετε ???

Σεβη πως πάτε με κωλικούς ??

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!

Μarigia βγαινετε κοριτσι μου;;; τι καλα!!! θα παρετε το κοριτσακι σας!!! γιουπιιιιιιιιι!!!

Εμας εχθες ηταν πολυ δυσκολη μερα με τον μικρο απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ κοιμοταν 5 λεπτα κ μετα κλαμα για κανενα μισαωρο,ξανα υπνος 5λεπτος παλι κλαμα!!!Ο μεγαλος ηταν καλα εχθες σχετικα,μουγκριζε μονο στον υπνο του κ ευτυχως κοιμηθηκε 4ωρα με 5ωρα!!!

Σημερα θα μιλησω με την παιδιατρο να της πω ποσο ζυγιζουν κ θα την ρωτησω εαν κανει να παρουμε το φαρμακο για τους κολικους!!!

Γεια σας κορίτσια! Όλα καλά; Εγώ μια χαρά, φουσκώνω! :tongue::tongue:

Έβλεπα στον ύπνο μου τις προάλλες πως είχα γεννήσει και θήλαζα το μωρό, ξαφνικά κοιτάζω πιο προσεχτικά και βλέπω το πρόσωπο του Γιάννη! Και σκεφτόμουν, καλά πότε άρχισε ξανά να θηλάζει ο μικρός; Μ' έχει πιάσει μια ανυπομονησία όμως να γεννήσω, άλλο πράγμα! Ο τελευταίος μήνας δεν περνάει!

Σέβη μου, υπομονή κοπέλα μου, μεγάλο ζόρι οι κολικοί πόσο μάλλον εις διπλούν... Μακάρι να σας δώσει η παιδίατρος το φαρμακάκι, μπας και ανακουφιστούν τα μικρούλια... Αλλιώς δεν υπάρχει κάποιο γαλατάκι ειδικό για κολικούς;

Μαρίγια, με το καλό να έρθει η μικρή στο σπίτι!!! Να τη βάζεις συχνά στο στήθος, για να μαθαίνει! Αλήθεια, η μεγάλη σου κόρη έχει συνειδητοποιήσει ότι απέκτησε αδερφάκι; Ελπίζω να προσαρμοστεί εύκολα χωρίς ζήλιες, αυτό ελπίζω και για το δικό μου το παιδάκι...

Nadimor, πολύ καλά τα νέα της μικρής σου! Άντε με το καλό να έρθει σπίτι! Ο ταρζανάκος σου πώς πάει με το βάρος; Φαντάζομαι θα μείνει λίγες μέρες παραπάνω,ε;

Τα υπόλοιπα κορίτσια πώς είστε;

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τέτοια ώρα προλαβαίνω πια να μπω ως συνήθως και αυτό εις βάρους ύπνου..! Ελπίζω σε καμιά βδομάδα ακόμα να έχω αναρρώσει καλύτερα από την καισαρική και να είμαι πιο δραστήρια.

Ξέρω ότι κάποιες θα χαρείτε να μάθετε πώς έζησα εγώ από την πλευρά μου την εμπειρία της γέννησης των μωρών μου, τουλάχιστον αυτές που δεν έχετε γεννήσει ήδη, γιατί οι άλλες τρέχουν και δεν φτάνουν.. Τι εμπειρίες και τι περιγραφές..! χαχα!

Με δύο λόγια, η εμπειρία της γέννησης όπως την έζησα, τα είχε κυριολεκτικά όλα! Αισθάνομαι πολυ "γεμάτη" έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και πιστεύω ότι θα τη θυμάμαι για πάντα πολύ ζωντανά στο μυαλό μου, σαν να την έζησα χτες.

Ήταν να γεννήσω στις 26/09 στις 11 το πρωί και τελικά στις 4 τα ξημερώματα έσπασαν τα νερά!! Απίστευτο! Τα μπεμπάκια μας πρόλαβαν και έκαναν στη μαμά τους το καλύτερο δώρο!!

Πολύ χαίρομαι που έζησα το σπάσιμο των νερών, την έκπληξη του αναπάντεχου και του γρήγορου, το τρέξιμο στην κλινική, τους πρώτους πόνους και συσπάσεις μέσα στο αυτοκίνητο, τους "μισούς" πόνους έστω ενός φυσιολογικού τοκετού, αφού η διαστολή έφτασε μέσα σε μιάμιση ώρα μέχρι να μου κάνουν επισκληρίδιο, κυριολεκτικά τρέχοντας, στο 6!! Πολύ χαίρομαι επίσης που εξαιτίας της ταχύτητας με την οποία έγιναν όλα, δεν πρόλαβα ούτε να αγχωθώ, ούτε να περιμένω με τις ώρες, ούτε να φάω το κλύσμα!!

Στις 06:15 και 06:16 άκουσα το ωραιότερο στερεοφωνικό κλάμα της ζωής μου!! Δύο γλυκά κλαματάκια όλο υγεία, που "γέμισαν" την "άδεια" αίθουσα του χειρουργείου και μαζί γέμισαν και τα μάτια μας δάκρυα!!

Εύχομαι σε όσες έμειναν καλή λευτεριά και υγιή μπεμπάκια! Με το καλό!

UbPrp3.png

Polixenia μου, τέτοια ώρα κι εσύ καταφέρνεις να βρεις χρόνο,ε?

Και πάλι καλά δηλαδή, που έχεις τα μωρά σπίτι και προλαβαίνεις έστω και λίγο...Εγώ δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα πια...μόνο με το θήλαστρο έχω σχέσεις και δεν μου αρέσουν και καθόλου. Θέλω να έρθουν τα μπεμπάκια μου σπίτι και να τα θηλάσω, μπορώ?

Πως τα πας με το θηλασμό?...Είναι εύκολο?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα!!!!

Nadine να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!!!!

Nadimor κυριολεκτικά κάνω υπομονή.Όταν περπατώ νομίζω θα μου φύγει απο κάτω το αστεράκι.Αύριο θα με δει ο γιατρός μου!!!Ανυπομονώ..!!!Στενοχωρήθηκα πολύ που διάβασα όσα πέρασες με το παλιοθήλαστρο.Ευτιχώς σε λίγο θα τα έχεις σπίτι τα ζουζούνια σου.

Polixenia εύχομαι να είστε πάντα τρισευτυχισμένοι!!!

Αlex εμείς τελευταίες και καταιδρωμένες!!!Ελπίζω να εμφανιστεί σύμφωνα με το πινακάκι το fatsaki ή το Lianaki ή κάποια άλλη έστω να κάνει τον κούκο!!!:-P:-P:-P

Σέβη μου υπομονή!!!Είναι και δύο και πονάνε τα γλυκούλια σου!!!Αχ τι με περιμένει!!!

Κοριτσάκια περιμένω νέα σας!!!Πολλά φιλιά...

Σε καταλαβαίνω Jo μου...θυμάμαι πως ένιωθα εγώ τις τελευταίες μέρες και ήμουν και 34 εβδομάδων μόνο...Περιμένουμε τα νέα σου απ'τον γιατρό...:D
΄Να ζησουν τα καινουργια μωράκια . Μανουλες να τα χαιρεστε και να τα καμαρωνετε γερά και δυνατα !!!

Εμεις βγαινουμε αύριο !!! ΟλΑ ετοιμα για τη μπεμπούλα μας!

Εχω γεμισει την καταψυξη γαλα βρε κοριτσια τι να κάνω ?? ΜΑκαρι να τρωει περισσότερο και να πιασει γρήγορα στήθος ..

Παω για το τελευταιο σίδερο ..

Βγαίνετε Marigia μου?....Μπράβο, με το καλό να πάτε στο σπιτάκι σας!!!...Τι ωραία αίσθηση,ε?...Όσο για το γάλα...έχεις τόσο πολύ απόθεμα?...Εγώ το πηγαίνω στη μονάδα και μου είπαν πως όταν βγούμε αν έχουν περισσέψει σακλουλάκια θα μου τα δώσουν πίσω. Πως θα τα χρησιμοποιήσουμε, οεο?....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...