Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Καλή χρονιά κοπέλα μου και το 2025 να σου φέρει αυτό που επιθυμείς! Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού στην γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου που σε ενδιαφέρει και να αναφέρεις τον λόγο. Απο εκεί θα σου πουν αν αναλαμβάνουν ή όχι. Εκτός αν ξέρεις κάποιον γιατρό δημοσίου που να έχει και ιδιωτικό ιατρείο έξω οπότε πας εκεί κατευθείαν και τον πληρώνεις απλά θα σου βρει χειρουργείο σε δημόσιο. Καλη τύχη γιατί τα δημόσια νοσοκομεία είναι λίγο μια ανακατωσούρα. 

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλησπέρα χρονια πολλά σε όλους. Καλό και τυχερό το 2025 ❤️

Συγνώμη αλλά αυτό είναι κουλό. Απομονώνουν τα βακτήρια ; Πως ; Στο είπε αυτό το πράγμα ο γιατρός; Τι είναι το βακτήριο; Τσιμπούρι ή ψείρα να το περνούν με τσιμπίδα και να το απομακρύνουν; 

Συγγνώμη που γέλασα μου φάνηκε τόσο αστείο θα το χρησιμοποιώ στο εργαστήριο και θα χαζογελαω 🤭

Πάντως κ εμείς για μικρόβιο έχουμε κάνει αγώνα και ειδικά για πυρετό (γιατί ο άντρας μου αρρωσταίνει εύκολα κ κάνει πυρετό υψηλό) έχουμε χάσει μήνες! Συγκεκριμένα με βιταμίνες και αντιβιώσεις έφτιαξε την μορφολογία και την κινητικότητα που είναι τα χαρακτηριστικά που επιλέγουν στην μικρογονιμοποίηση.

Καλή χρονιά σε όλες μας με υγεία και επιτυχία στις προσπάθειες μας!!!! ❤️❤️❤️

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Polixenia, με το καλό κορίτσι μου να υποδεχτείς τους πρίγκιπές σου!!!!!!!!

Όλα θα πάνε τέλεια!!!!!!

Περιμένουμε νέα σου όποτε μπορέσεις!

Maroulita, να σου ζήσει ο παίδαρος!!!!!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Καληνύχτα!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Κοριτσακια άσχετο αλλά καμιά σας δεν εχει facebook ???Δεν μπορεί .... Αντε να γνωριστουμε κι απο εκει .

Ναντιμορ προσπάθησε να κάνεις 8 αντλησεις τουλ τη μέρα απ τις οποιες η μια να ειναι αναμεσα 00.00-06.00 το πρωι προκειμενου να διατηρηθει η γαλουχία και νοικιασε νοσοκομειακό θηλαστρο αν δε το χεις κανει ήδη. Σου λεω οτι μου χει υποδειξει η σύμβουλος θηλασμου.

Τη μέρα προσπαθώ να είμαι συνεπής στο 3ωρο, το βράδυ αντλώ γύρω στις 2 και μετά πάλι στις 7 το πρωί. Να κοιμηθώ κι ενα πενταωράκι...

Ναι, κι εγώ έχω fb!!...Θα σας στείλω τα στοιχεία μου...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Τη μέρα προσπαθώ να είμαι συνεπής στο 3ωρο, το βράδυ αντλώ γύρω στις 2 και μετά πάλι στις 7 το πρωί. Να κοιμηθώ κι ενα πενταωράκι...

Ναι, κι εγώ έχω fb!!...Θα σας στείλω τα στοιχεία μου...

Σου εκανα αιτημα!!! απο την Τζια εισαι;;;;η σε αλλη κοπελα εστειλα αιτημα;;;!!!

Διαφημίσεις

Να μας ζήσουν τα νέα μωρούλια...!!

Απ' ό,τι βλέπω, θα σας ξεγεννήσω όλες και τελευταία θα φέρω κι εγώ στον κόσμο τη μπουμπού...!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Polixenia να σου ζησουν κ απο εδω!!! μια χαρα ειναι κ το βαρος τους!!! τελεια!!!

polixenia να σου ζησουν τα παιδακια σου! με το καλο να πατε σπιτακι σας και να σαραντησετε!

κοριτσια πως πατε??? εμας μολις μας επεσε ο αφαλος! μεγαλωσαμε!!!

Ειπα να σας γραψω κ τα δικα μας νεα!!!

Καθε Δευτερα εχει ζυγισμα τα μικρα κ μιλαμε με την παιδιατρο!!!

Μας ειχε πει οτι θελει να παιρνουν 200γρ την εβδ κ τελικα ο μεγαλος πηρε 400γρ κ εφτασε τα 2900....ο μικρος πηρε 300γρ κ εφτασε τα 2400!!!

Την ρωτησα ποσο πρεπει να κοιμουντε γιατι μερικες φορες χτυπανε κατι 5ωρα....κ το θελει αυτο αφου πινουν αρκετο γαλα κ οτι στον υπνο ψηλωνουν τα μικρα!!!

Τωρα λιγο υπομονη ακομα κ θα αρχισουν να κοιμουντε το βραδυ γιατι αλλιως δεν την παλευουμε......

Πηρα στο jumbo σημερα τα υπολοιπα αυτοκολλητα για τον τοιχο στο δωματιο τους!!! τους πηρα κ 2 λουτρινα που θελει η παιδιατρος να ειναι στην κουνια τους,ενα ο καθενας κ να μην τα βγαζουμε απο εκει!!! ειναι η συντροφια τους στον υπνο,οχι για παιχνιδι μεσα στην μερα!!!

Τα επλυνα κιολας....στον μεγαλο πηρα τον winnie κ στον μικρο ton micky,γιατι τον φωναζω ποντικομαμη που ειναι μικρουλης!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Πολυξένια μου να σου ζήσουν τα αγοράκια σου. Με το καλό να πατε στο σπιτάκι σας ολη μαζί η οικογένεια.

Και σ'ολες τις μανουλες, να περασουν γρηγορα οι μερες να παρετε τα παιδακια σας απο τα μαιευτηρια και να βρειτε γρηγορα τους ρυθμους σας

Σεβούλα μου, σουπερ βαρος πηρανε τα μωρακια σου. Μια χαρα!!!! Τωρα εχουν και την παρεα τους...ποιος τα πιανει!!! Εσυ πως εισαι; Η τομή;

Τα δικά μου: φευγω σε λιγο για το μαιευτηριο, για να μιλησω με αναισθησιολογο,να γινει διασταυρωση αιματος για τις δυο φυαλες που χρειαζονται στη καισαρικη,να κανονισω τα τελευταια και αυριο στις 8 θα ειμαι εκει. Η καισαρική θα γινει στις 10

Σας φιλώ .........θα ξαναμπω το απογευματακι.

Καλα να περνάτε. Φιλιά

XEMUp2.png

xIp9p2.png

Ih5yp2.png

Καλημέρα μανούλες, μωράκια και συνεγκυούλες (όσες έχουμε απομείνει δηλ.:tongue::tongue::tongue:)!!!

Τι κάνετε;

Σέβη, πολύ ωραία τα νέα σου! Ξεπετάχτηκαν τα αντράκια!!! Πίνουν αποκλειστικά δικό σου γαλατάκι ή δίνεις και συμπλήρωμα; Αυτά τα 5ωρα που κοιμούνται να τα εκμεταλλεύεσαι για να ξεκουράζεσαι!! Εμείς στο γιο μας κάναμε το λάθος να τον ξυπνάμε το βράδυ ανά 3ωρο για να φάει, ενώ το παιδί ήθελε να κοιμηθεί... Μετά τις 40 μέρες χαλαρώσαμε και τον αφήναμε να ξυπνάει μόνος του.

Με γεια και τα λούτρινα!!

Γιώτα, πώς τα πάτε με την μπέμπα; Έχετε βρει τους ρυθμούς σας; Σας έπεσε και ο αφαλός! Μεγαλώνει το κορίτσι! Θα δεις πότε θ' αρχίσετε τα αγκού αγκού και θα λιώνεις!!!

Nadimor, τι νέα από τα μωρούλια σου; Ξέρετε πότε θα βγουν;

Νατάσσα, marigia, μαρουλίτα, όλα καλά; Τα μπεμπάκια σας;

Οι υπόλοιπες εγκυούλες, elly, jo, nadine πώς τα πάτε; Εγώ καλά αισθάνομαι, πέρα από κάτι πονάκια στην πλάτη. Α, και το πρωί όταν σηκώνομαι τα δάχτυλά μου τα αισθάνομαι πρησμένα, κατά τα άλλα την παλεύω ακόμα! :tongue: Αύριο θα πάμε για υπέρηχο και θα με εξετάσει και κολπικά για να δει τον τράχηλο...

Ελπίζω να μην ξεχνάω καμιά σας! Θα τα πούμε! Καλή σας μέρα!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Elly μου, τώρα είδα τα νέα σου! Αύριο η μεγάλη μέρα λοιπόν!! Με το καλό!!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσια!

elly με το καλο το μπεμπακι σας!

σεβακι τα νεα σου super!

alex σε γενικες γραμμες ολα καλα, ειναι ησυχη, εκτος απο κανα δυο μερες τωρα που μαλλον δεν φτανει το γαλα μου και λεω για συμπληρωμα, κατα τα αλλα ειναι super το μπιζουδακι μου! εσυ αργεις ακομα? πως πας?

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε??

Γεια σας κ απο μενα!!!

Elly γιατι να χρειαστεις αιμα στην καισαρικη;;;

Με το καλο!!!

Η τομη ειναι καλυτερα,με γαζα βεβαια κλειστη γιατι υγρο βγαζει ακομα!!!

Alex πινουν αποκλειστικα ξενα κ λιγο δικο μου!!! δεν εχω γαλα οποτε οτι βγαζω με το θηλαστρο,δεν εχω αλλη επιλογη!!!

Yotou κ να παραμεινει ησυχη!!! ετσι ηταν κ μας οι 2 αλλα με τους κολικους υποφερουν.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...