Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Δεν ξερω αλλα απο οσα εχω διαβασει ολες οι μανουλες λενε οτι το αποκορυφωμα ειναι βραδυ προς ξημερωμα!!!

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε? εμεις ολα καλα, κοιμομαστε και εγω δουλευω απο το σπιτι!

σεβακι 2750 γεννηθηκε η μπουμπου,τρεξιμο με τα 2 μωρα ε?

ναντι ποτε θα τα παρετε σπιτι?

jo γυρισαμε την κυριακη σπιτι, και ολα καλα!

marigia, natassa πως τα πατε?

οπως βλεπετε γραφω μονολεκτικα γιατι δεν προλαβαινω!!!

alex, polyxienia ολα καλα?

ξεχναω καποια? φιλακια πολλα σε ολες!!!:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓιωτΑ είστε σπίτι τι καλά !! Να σου ζήσει η κουκλίτσα σου ξανά !! Πολυξενια το ένστικτο της μανας είναι τοσο εντονο που να σαι σιγουρη πως εσυ θα ξερεις καλύτερα απο τον καθενα τι είναι ΄καλύτερο για τα παιδάκια σου γι αυτο και πάντα να το εμπιστευεσαι ..

Σεβη κολικούς ε ?? μασαζακι στη κοιλιά και υπομονη κι ευχομαι να περάσουν γρηγορα. Τα ματιασαμε το αγορακια μας , ησυχα ήσυχα και τωρα ταλαιπωριουντε τα καημενα . Ειναι κατι σταγονιτσες που δινουν ,ο παιδίατρος τι λέει ??

Εμεις προβιβαστηκαμε στα κουνάκια !! ΠΟυ σημαινει απλή εντατική και αγκαλιές , πολλες΄αγκαλιες !! Προχθες την πηρα αγκαλια μετα απ 10 μερες που τη γεννησα κορίτσια ,.. Τρελάθηκα !! Ειναι τοσο μικρόυλα .. Αυριο θα τη βαλω και στο στηθος !

Το σωληνακι σιτισης βέβαια δεν το χουμε βγάλει ακόμα αλλά κανουμε και τη προσπάθεια μας με μπιμπερό .

Αυτα κοπέλες μου παω καλή νυχτα !!

Σεβη ρωτα αν μπορεις να δωσεις και κανονικο χαμομηλι μαζεμενο αν βρεις βέβαια. Ειναι πολύ καλύτερο απ της μιλουπα που ναι όλο χημικά.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

γεια σας κουκλες!!!

εχτες βγηκαμε κ ειμαι πτωμα!! ποιο πολυ με κουρασε το αγχος παρα η μπουμπου αυτη ειναι ησυχη εκτως απο μερικες φορες που θελει κακακια κ ποναει μαλλον!!

κατσαμε μια μερα παραπανω λογω ικτερου κ την κυριακη θα παμε για επαναληπτικο ελεγχο.. αν ολα ειναι καλα θα παμε Κω την δευτερα.. εκει θα ηρεμησω... στο σπιτακι μας!! δεν προλαβενω να σας διαβασω τωρα. Η μικρη εμεθε απο την μενν κ λογω ικτερου να τρωει με μπιμπερο κ βγαζω με θηλαστρο το γαλα της.. τωρα παω να την ταισω κ να αρμεχθω μετα χαχαχα!!

χαλαλι της να παρει λιγο τα πανω της κ βλεπουμε..

πολλα φιλια κ τις καλυτερες ευχες σε ολες!!! θα προσπαθησω να ξαναμπω συντομα..

ΓιωτΑ είστε σπίτι τι καλά !! Να σου ζήσει η κουκλίτσα σου ξανά !! Πολυξενια το ένστικτο της μανας είναι τοσο εντονο που να σαι σιγουρη πως εσυ θα ξερεις καλύτερα απο τον καθενα τι είναι ΄καλύτερο για τα παιδάκια σου γι αυτο και πάντα να το εμπιστευεσαι ..

Σεβη κολικούς ε ?? μασαζακι στη κοιλιά και υπομονη κι ευχομαι να περάσουν γρηγορα. Τα ματιασαμε το αγορακια μας , ησυχα ήσυχα και τωρα ταλαιπωριουντε τα καημενα . Ειναι κατι σταγονιτσες που δινουν ,ο παιδίατρος τι λέει ??

Εμεις προβιβαστηκαμε στα κουνάκια !! ΠΟυ σημαινει απλή εντατική και αγκαλιές , πολλες΄αγκαλιες !! Προχθες την πηρα αγκαλια μετα απ 10 μερες που τη γεννησα κορίτσια ,.. Τρελάθηκα !! Ειναι τοσο μικρόυλα .. Αυριο θα τη βαλω και στο στηθος !

Το σωληνακι σιτισης βέβαια δεν το χουμε βγάλει ακόμα αλλά κανουμε και τη προσπάθεια μας με μπιμπερό .

Αυτα κοπέλες μου παω καλή νυχτα !!

Αχ, Μarigia μου με συγκίνησες κούκλα μου...!!!Τι ωραίες που είναι αυτές οι αγκαλιές ,ε??...Να 'ξερες πόσο τις ονειρεύομαι...!!...Ο μικρούλης μου πήγε στη ΜΕΝΝ 2 και μπορούμε να τον αγγίζουμε κι έχω πάθει πλάκα!!....Πήρε 10 γρ. από χθες και είναι τώρα 1.550 γρ. Μας είπαν πως μόλις ξεπεράσει τα 1600 γρ. θα τον πάνε στη ΜΕΝΝ 3 όπου θα μπορώ να τον θηλάσω ή να του δίνω γάλα με μπιμπερό...τι ωραία!!!Έχει πάρει φόρα και παίρνει βάρος συνέχεια!....Η μικρούλα μου, είναι μεν καλή στα κιλά (2.020 γρ.) αλλά μόλις σήμερα άρχισαν να της δίνουν γάλα και μόλις αρχίσει να σιτίζεται κανονικά θα την πάνε από τη ΜΕΝΝ 1 στη ΜΕΝΝ 3 κατευθείαν μιας και στη ΜΕΝΝ 2 πάνε μόνο τα μικρά μωρά. Έτσι ευελπιστώ να συναντηθούν τα μωράκια μου και να βγουν παρέα...!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

γεια σας κουκλες!!!

εχτες βγηκαμε κ ειμαι πτωμα!! ποιο πολυ με κουρασε το αγχος παρα η μπουμπου αυτη ειναι ησυχη εκτως απο μερικες φορες που θελει κακακια κ ποναει μαλλον!!

κατσαμε μια μερα παραπανω λογω ικτερου κ την κυριακη θα παμε για επαναληπτικο ελεγχο.. αν ολα ειναι καλα θα παμε Κω την δευτερα.. εκει θα ηρεμησω... στο σπιτακι μας!! δεν προλαβενω να σας διαβασω τωρα. Η μικρη εμεθε απο την μενν κ λογω ικτερου να τρωει με μπιμπερο κ βγαζω με θηλαστρο το γαλα της.. τωρα παω να την ταισω κ να αρμεχθω μετα χαχαχα!!

χαλαλι της να παρει λιγο τα πανω της κ βλεπουμε..

πολλα φιλια κ τις καλυτερες ευχες σε ολες!!! θα προσπαθησω να ξαναμπω συντομα..

Με το καλό Νατασάκι να επιστρέψετε στο σπιτάκι σας και να βρείτε τους ρυθμούς σας!!!....Αυτό παλεύω να κάνω κι εγώ....

Όλα θα γίνουν, υπομονή θέλει τώρα γιατί είμαστε στην αρχή και για μας τις πρωτομανούλες θα είναι λίγο πιο δύσκολα...Που θα πάει, όμως...θα την βρούμε την άκρη. Σας αφήνω κι εγώ γιατί το θήλαστρο με περιμένει να του κάνω αγκαλίτσες...:lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου σας γραφω απο το λητω γεννησα 4,30η ωρα τα ξημερωματα με φυσιολογικο τοκετο ενα αγορακι 3600,ειμαστε πολυ καλα και οι δυο,απλα εγω ποναω λιγακι στα ραμματα..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Γεια σας κοριτσια!!!

Marigia μπραβο σας.πολυ γρηγορα πηγατε στα κουνακια.λιγες μερες μεινανε ακομα!!!

Σταγονες δεν μας εδωσε μονο χαμομηλι της milupa....ο μικρος το τσακιζει,ο μεγαλος το φτυνει!!!:tongue:

Νατασα να σου ζησει το κοριτσακι σου!!! Στο Γαια δεν εισαι κ εσυ;;; γνωριστηκες με την Μarigia;;; μαζι θα ειστε στην μοναδα!!!

Nadimor αφου αρχισαν να πινουν γαλατακι θα ξεπεταχτουν πολυ γρηγορα!!!

Πολλα μωρα μας περασαν στην μενν.....:confused::confused::confused:

Τα δικα μου νεα ειναι οτι τα μικρα ειναι λιγο καλυτερα αλλα το βραδυ υποφερουν αρκετα!!!

Βεβαια ο καλος μου,μου εκανε το καλυτερο δωρο.....κοιμηθηκα εχθες το βραδυ σερι 7 ωρες κ το μεσημερι αλλες 3.....ξεκουραστηκα αφου φροντιζε αυτος τα μικρα!!! δεν γινοταν αλλιως απο την κουραση οτι κ να με ρωταγαν ελεγα δεν ξερω,δεν θυμαμαι κ ελεγα αληθεια!!! δεν λειτουργουσα σωστα!!!

μαρουλιτα να σου ζήσει το μωράκι σου και να ναι γερο και τυχερό και καλή ανάρρωση.

ναντιμορ αντε και κοντοζυγωνεται κι εσεις για την απλή.

Εμεις εχουμε ακόμα το ρινογαστρικό και της δι νουν και 3 μπιμπερο οπου πινει μονον 20.. Την ταισα εγω σημερα οπου και ηπιε μονο 15.Με το ρινογαστρικό πίνει 45μλ

Εχουμε δρομο ακόμα το ξερω γιατι δεν εχει ακόμα το ένστικτο της κατάποσης. Κατα τα άλλα μονον κοιμαται και που και που ανοιγει τα μάτια βαριεστημένα.

Αγκαλια με το θηλαστρο κι εγω κάθε 3 ωρες ακόμα και το βράδυ. Ευτυχως εχω νοικιάσει δι΄πλής άντλησης.

natasa αλήθεια ήσουν μονάδα ??? Ελα ρε κοριτσι , και να μη γνωριστούμε????

nI9Sp3.png

urDwp2.png

γεια σας κοριτσια μου σας γραφω απο το λητω γεννησα 4,30η ωρα τα ξημερωματα με φυσιολογικο τοκετο ενα αγορακι 3600,ειμαστε πολυ καλα και οι δυο,απλα εγω ποναω λιγακι στα ραμματα..
Συγχαρητήριααααααααααα Μαρουλιτα!!!!!!!!!...Να σου ζήσει το αγοράκι σου, να είναι γερό και τυχερό, πλημμυρισμένο από αγάπη κι ευτυχία!!!...Ο πόνος των ραμμάτων θα περάσει....υπομονήηηη....σκέψου πως έγινες μανούλαααααα!!:D:D:D
Γεια σας κοριτσια!!!

Marigia μπραβο σας.πολυ γρηγορα πηγατε στα κουνακια.λιγες μερες μεινανε ακομα!!!

Σταγονες δεν μας εδωσε μονο χαμομηλι της milupa....ο μικρος το τσακιζει,ο μεγαλος το φτυνει!!!:tongue:

Νατασα να σου ζησει το κοριτσακι σου!!! Στο Γαια δεν εισαι κ εσυ;;; γνωριστηκες με την Μarigia;;; μαζι θα ειστε στην μοναδα!!!

Nadimor αφου αρχισαν να πινουν γαλατακι θα ξεπεταχτουν πολυ γρηγορα!!!

Πολλα μωρα μας περασαν στην μενν.....:confused::confused::confused:

Τα δικα μου νεα ειναι οτι τα μικρα ειναι λιγο καλυτερα αλλα το βραδυ υποφερουν αρκετα!!!

Βεβαια ο καλος μου,μου εκανε το καλυτερο δωρο.....κοιμηθηκα εχθες το βραδυ σερι 7 ωρες κ το μεσημερι αλλες 3.....ξεκουραστηκα αφου φροντιζε αυτος τα μικρα!!! δεν γινοταν αλλιως απο την κουραση οτι κ να με ρωταγαν ελεγα δεν ξερω,δεν θυμαμαι κ ελεγα αληθεια!!! δεν λειτουργουσα σωστα!!!

Το καλύτερο δώρο σου έκανε Σέβη μου, μπραβο του!!!...Δεν γίνεται διαφορετικά αν δεν έχουμε βοήθεια απ'τους συζύγους. Θα μουρλαθούμε σίγουρα!...Αυτό λέγαμε με τον άντρα μου σήμερα...πως αλλάζει η ζωή μας τελείως, θα πρέπει τα πάντα να τα κάνουμε μαζί...να βοηθάει ο ένας τον άλλο. Φαντάσου...ο άντρας μου δουλεύει νύχτα...ξέρεις πως το σκέφτομαι πως θα τύχουν πολλά βράδια που εκείνος θα λείπει στη δουλειά τι θα κάνω αν αρχίσουν να κλαίνε ταυτόχρονα???....:confused::confused::confused: Ευτυχώς μένουν οι γονείς μου κοντά και σε περίπτωση ανάγκης θα αρχίσω τα τηλέφωνα!

Banjp3.png

hJSRp3.png

μαρουλιτα να σου ζήσει το μωράκι σου και να ναι γερο και τυχερό και καλή ανάρρωση.

ναντιμορ αντε και κοντοζυγωνεται κι εσεις για την απλή.

Εμεις εχουμε ακόμα το ρινογαστρικό και της δι νουν και 3 μπιμπερο οπου πινει μονον 20.. Την ταισα εγω σημερα οπου και ηπιε μονο 15.Με το ρινογαστρικό πίνει 45μλ

Εχουμε δρομο ακόμα το ξερω γιατι δεν εχει ακόμα το ένστικτο της κατάποσης. Κατα τα άλλα μονον κοιμαται και που και που ανοιγει τα μάτια βαριεστημένα.

Αγκαλια με το θηλαστρο κι εγω κάθε 3 ωρες ακόμα και το βράδυ. Ευτυχως εχω νοικιάσει δι΄πλής άντλησης.

natasa αλήθεια ήσουν μονάδα ??? Ελα ρε κοριτσι , και να μη γνωριστούμε????

Το βράδυ κοιμάμαι 5 ώρες. Τη μέρα προσπαθώ να τηρώ το "ανα 3ωρο" αλλά όλο κάτι τυχαίνει και συνήθως πάει στο 4ωρο και τότε συνειδητοποιώ πως το στήθος μου έχει γίνει τούμπανο και πονάει. Άσε που νιώθω κάτι σουβλιές σαν να μου καρφώνουν μαχαίρια...!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Μαρουλίτα να σου ζήσει!!!!!!!!!! Να είναι γερό το μωρουδέλι σου και εσείς γεροί να το καμαρώνετε!!!

Κορίτσια δεν προλαβαίνω ήδη να σας γράψω γιατί τρέχουμε να φροντίσουμε τελευταίες λεπτομέρειες...

Ελπίζω να βρω λίγο χρόνο αύριο. Σας φιλώ!

UbPrp3.png

Κοριτσακια άσχετο αλλά καμιά σας δεν εχει facebook ???Δεν μπορεί .... Αντε να γνωριστουμε κι απο εκει .

Ναντιμορ προσπάθησε να κάνεις 8 αντλησεις τουλ τη μέρα απ τις οποιες η μια να ειναι αναμεσα 00.00-06.00 το πρωι προκειμενου να διατηρηθει η γαλουχία και νοικιασε νοσοκομειακό θηλαστρο αν δε το χεις κανει ήδη. Σου λεω οτι μου χει υποδειξει η σύμβουλος θηλασμου.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημέρα!!!

Maroulita να σου ζήσει το μωράκι σου!!!Να είναι καλότυχο και ευτυχισμένο!!!

Σέβη και Marigia σας έστειλα το facebook μου σε πμ.Άντε να δω φωτογραφίες με μωράκια!!!:D

Κορίτσια εύχομαι να είστε όλες καλά!!!Αύριο θα σας γράψω νέα απο το αστεράκι μου.Το απόγευμα θα μας δεί ο γιατρός!!!Ανυπομονώ!!!

Σας φιλώ!!!

Ac6Fp3.png

Natasa, Maroylita να σας ζήσουν!!! Να χαίρεστε τα μωράκια σας και με το καλό να επιστρέψετε στα σπιτάκια σας με τα γλυκά τα μωρουλίνια.

Πολυξένια μου, η μεγάλη μερα πλησιάζει. Ευχομαι κοριτσάκι μου όλα να πανε καλά που σίγουρα θα πανε. ΝΟμίζω πως την ωρα που σου τα δωσουν για πρρωτη φορα αγκαλια, αγγίζει τα ορια της ευτυχίας. Με το καλό κορίτσι μου και με την πρωτη ευκαιρία γραψε μας νέα σου. Η σκέψη μου αυριο μαζι σου

Μarigia, Nadimor πως πατε ;

Φιλιά σ'ολες τις ηδη και μελλουσες μανουλες του καφε μας

XEMUp2.png

xIp9p2.png

Ih5yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...