-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 12 λεπτά , little miracle είπε:
Αυτο που λες μου το εχουν επιβεβαιωσει εμβρυολογοι (προφανως σε προσωπικο επιπεδο , εννοω οχι σε κουβεντα ως ασθενης τους). και μαλιστα επειδη κι οι δυο ειχαν περασει απο πολλα κεντρα στην Αθηνα, μου ελεγαν οτι οσο κι αν σου ακουστει περιεργο, τα πιο «μικρα» κεντρα εχουν αυστηροτερα κριτηρια στην καταψυξη βλαστοκυστεων. κι εκει οντως οι αριστες βλαστοκυστες ειναι αριστες. δεν ειχα σκεφτει να ρωτησω το λογο, αλλα μετα που το συζητουσα με πολυ στενη φιλη που επισης εργαζεται σε ενα απ τα μεγαλυτερα κεντρα ivf της Αθηνας, σκεφτομασταν μηπως ειναι και θεμα «χωρου» να το πω ετσι. δηλαδη οτι στα πολυ μεγαλα κεντρα εχουν την υποδομη και την οικονομικη ανεση να υποστηριξουν άπειρα κατεψυγμενα εμβρυα, ενω στα πιο μαζεμενα ειναι πιο συγκεκριμενες οι υποδομες τους.
σιγουρα και στατιστικα να το δεις οι ΑΑ και ΑΒ εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες. οπως και να το κανουμε δηλαδη, κι οι γιατροι αν τους ρωτησεις αυτο σου λενε. κι εγω (παλι σε προσωπικο επιπεδο απο φιλες και γνωστες) εχω παρατηρησει οτι και στους προεμφυτευτικους συνηθως αυτες κρινονται υγιεις. εννοειται οτι θα υπαρχουν και εξαιρεσεις σαφεστατα, αλλα σε γενικες γραμμες συνηθως αυτες προχωρανε. παντως θα ξαναπαραθεσω την περιπτωση μου, που οι αριστες αα μου δωσανε παλινδρομες και παιδι εκανα με μετρια αβ. οποτε ποτε δεν ξερεις. καμια φορα ειναι κ θεμα…τυχης;;
Ναι αλλά αν τα μεγάλα κέντρα βγάζουν της ‘μέτριες ‘ βλαστοκύστες σαν ‘καλές ‘ ….αυτρς που βγάζουν σαν ‘κακές’ βλαστοκύστες τι είναι ;;
θέμα τύχης είναι σίγουρα εφόσον με ‘γυμνό’ μάτι δεν μπορείς να ξέρεις πιο ωάριο και πιο σπερματοζωάριο είναι αυτά που θα δώσουν και υγιή έμβρυο άρα καθαρά είναι θέμα τύχης απλά μερικές μας δεν θέλει η τύχη 🫠
-
Cafe Οκτώβριος 2011
-
Θέματα
-
- 11.524 απαντήσεις
- 1.167.798 εμφανίσεις
-
- 11.268 απαντήσεις
- 2.225.480 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 142.712 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 501.270 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 145.457 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.524 απαντήσεις
- 1.167.798 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 29
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 430 απαντήσεις
- 101.500 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 4.962 εμφανίσεις
-
- 28.366 απαντήσεις
- 3.608.933 εμφανίσεις
-
- 11.268 απαντήσεις
- 2.225.480 εμφανίσεις
-
- 2.213 απαντήσεις
- 115.817 εμφανίσεις
-
- 1.164 απαντήσεις
- 132.201 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 1.230 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 2.953 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 373 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα