Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Alex@ είπε:

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα μετά τα νέα για τα δικά μου δίδυμα, οι διαφορετικοί σακοι με δικό τους πλακούντα συμβαίνει όταν το έμβρυο διαιρεθεί τις 3 πρώτες μέρες, μετά όπως εμένα 4 με 8η μέρα είναι μονοχοριακα σε δύο σάκους, χωρίζονται από μια μεμβράνη αλλά με έναν πλακούντα.

Εσένα χωρίστηκαν στο εργαστήριο ή έβαλες 3 ημερών κ έγινε η διαίρεση εκείνη την ημέρα;

Όχι κορίτσι μου δύο βλαστοκυστες μεταφέραμε εμείς...ο γιατρός θεωρεί πως το ένα διαιρεθηκε αμέσως με την εμφύτευση...για αυτό και ειδαμε αμέσως 3 σάκους...

πρίν από 46 λεπτά , Makelen είπε:

Θα τα βαλω ναι. Σε δυαδες ομως. Δεν βαζω ενα, για να αυξησω τις πιθανοτητες.. και γιατι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα μεχρι να πιασω (αν πιασω). Τωρα αν ειναι ολα αγορια (και τα 6 εννοω) τι να πω..! Εγω δεν εχω προβλημα παντως! Ας παει καλα κι ας ειναι ο.τι θελει! 

Ναι καταλαβαίνω για το οικονομικό!!!θα πιάσεις...έχεις πολύ καλές πιθανότητες με τις βλαστοκυστες!!!τώρα εισαι σε προετοιμασία για μεταφορά?

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

Αχαχχα @Eva_Lou να σαι καλα αυτο με το μαιευτηριο πολυ πετυχημενο! Ε μα ετσι δν πρεπει να μας παιρνει απο κατω! Σ ευχαριστω πολυ οπως κ τις υπολοιπες, πιστευω καταλαβαινομαστε πιο πολυ απο τους κοντινους μας ανθρωπους! Ρε κοριτσια, η κουμπαρα μου εχει δυο παιδακια, εχει τα θεματα της κλπ αλλα τοσο καιρο δν με ρωτησε τπτ για παιδι κλπ ετσι να ενδιαφερθει. Το φερνω σαν παραδειγμα. Τι να κανω να πρηζω τον αντρα μου συνεχεια; μια φιλη π μιλησαμε κ γενναει σε λιγο μ ειπε εκεινη ειχε καφε κ ευαισθητο στηθος μερες πριν. Εγω τπτ. Θα δειξει, μακαρι να μας εκπληξει. 

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Eva_Lou είπε:

Αααα αυτά με τη φατσούλα;;; Καλά πρώτο μήνα τα χρησιμοποίησα κ τα αγάπησα!!!! Είναι καλούλια!!!! Τι κύκλους κάνεις;;;; Εγώ να σου πω μέρα παρά μερά τα χρησιμοποιούσα... υποπτευόμουν ότι θα κάνω ωορρηξία γύρω στην 20η μέρα... άρα έκανα ένα την 14η, ένα την 16.... βγήκαν αρνητικά... αλλά έκανα και τη 17η και σήμερα που ήταν η 18η όπου βγήκε θετικό... πλέον από τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσω από την 16η και μετά.... απλά αν υποπτεύεσαι πότε περίπου κάνεις κανα δυο μέρες πριν κάνε κάθε πρωί.... οχι για κανέναν άλλο λόγο απλά για να μην χάσεις μία από τις 2 γόνιμες... εκτός αν έχεις πολύ τακτικές επαφές έτσι κ αλλιώς που είναι το καλυτερο!!!! Εμείς αμέσως μετά την περίοδο κάνουμε σερί κάποιες μέρες πάντα έτσι... για την πάρτη μας.... μετά συνήθως κάνουμε ένα διάλλειμα 3 ή 4 ημερών κ μετά πάλι... γενικά ίσως αυτός να είναι ο πρώτος μηνας στοχευμένων προσπαθειών αν τελικά μας κάτσει να έχουμε επαφές! :) Εγώ πάντως του μαγείρεψα... θα κάνω μπάνιο και θα τον περιμένω!!!!!! Χαχαχα!!!!! Πόσο καιρό προσπαθείτε κορίτσι; Και πόσο χρονών είσαι;;; Συγγνώμη αν τα έχεις ξαναπεί... απλά προσπαθώ να σας μαθαίνω και να σας ξεχωρίζω!!!!! 

Ναι ναι αυτά με τη φατσούλα!! Πρώτη φορά τα πήρα και μου αρεσαν πολύ !!

εγω είμαι 26 και ο σύζυγος 27! Από τον Σεπτέμβριο που παντρευτήκαμε κάνουμε ελεύθερα αλλά όχι στοχευμένα τις κατάλληλες μέρες ! Από τον προηγούμενο μήνα προσπαθήσαμε να κάνουμε στην ωορηξια που υποτίθεται ότι ένιωθα! Για αυτό αποφάσισα να πάρω τα τεστακια για να είμαι σίγουρη ποτε κάνω κ αν κάνω βασικά !!!

συνηθως οι κύκλοι μου είναι 29-30 μέρες ! Σύμφωνα με το ημερολόγιο της εφαρμογής στο κινητό μου κάνω ωορηξια την άλλη εβδομάδα ! Αλλά δεν εμπιστεύομαι η αλήθεια είναι την εφαρμογή! Θα φανεί! Συνήθως στα μέσα του κύκλου νιώθω πόνους χαμηλά κ θεωρώ πως αυτή είναι η ωορηξια μου αλλά τώρα θα μου λυθούν όλες οι απορίες πιστευω με τα τεστακια! 

Εσυ ποσο είσαι κορίτσι;& ποσο προσπαθείτε !; Αν δεν κάνω λάθος παντρεύεσαι το καλοκαίρι ;

LzTRp3.png

Just now, Moomin είπε:

Αχαχχα @Eva_Lou να σαι καλα αυτο με το μαιευτηριο πολυ πετυχημενο! Ε μα ετσι δν πρεπει να μας παιρνει απο κατω! Σ ευχαριστω πολυ οπως κ τις υπολοιπες, πιστευω καταλαβαινομαστε πιο πολυ απο τους κοντινους μας ανθρωπους! Ρε κοριτσια, η κουμπαρα μου εχει δυο παιδακια, εχει τα θεματα της κλπ αλλα τοσο καιρο δν με ρωτησε τπτ για παιδι κλπ ετσι να ενδιαφερθει. Το φερνω σαν παραδειγμα. Τι να κανω να πρηζω τον αντρα μου συνεχεια; μια φιλη π μιλησαμε κ γενναει σε λιγο μ ειπε εκεινη ειχε καφε κ ευαισθητο στηθος μερες πριν. Εγω τπτ. Θα δειξει, μακαρι να μας εκπληξει. 

Ισως από διακριτικότητα να μην ρωταει. Φιλη σου ειναι, αν το νιωθεις μιλα της. Οσο για τα συμπτωματα....διαφερουν πολυ απο γυναικα σε γυναικα. Δεν εχουν ολες καφε ή πρησμενο στηθος!!!

Just now, Annie4 είπε:

Ισως από διακριτικότητα να μην ρωταει. Φιλη σου ειναι, αν το νιωθεις μιλα της. Οσο για τα συμπτωματα....διαφερουν πολυ απο γυναικα σε γυναικα. Δεν εχουν ολες καφε ή πρησμενο στηθος!!!

Τι να σου πω μπορει, απλα σαν να μην την ενδιαφερει. Καλα ναι τα συμπτωματα διαφερουν. Εντωμεταξυ ειναι κ αλλη κοπελα που περιμενει ή κανω λαθος; η Μαρια; γτ κ η Pagor μας μπα; θα νευριασω αν δεν εχουμε εγκουλα. Παροτι στο αλλο θεμα υπαρχει η Barbina σιγουρα.

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

Just now, Moomin είπε:

Τι να σου πω μπορει, απλα σαν να μην την ενδιαφερει. Καλα ναι τα συμπτωματα διαφερουν. Εντωμεταξυ ειναι κ αλλη κοπελα που περιμενει ή κανω λαθος; η Μαρια; γτ κ η Pagor μας μπα; θα νευριασω αν δεν εχουμε εγκουλα. Παροτι στο αλλο θεμα υπαρχει η Barbina σιγουρα.

Σε ποιο θεμα;;;;

Διαφημίσεις

Just now, Annie4 είπε:

Σε ποιο θεμα;;;;

Κορίτσια καλησπέρα!! Εγώ περίμενα και μου ήρθε πριν από λίγο... στέλνω όμως σε σας τη θετική μου ενέργεια!❤️❤️ Μεταξύ μας καμία ερώτηση δεν είναι χαζή... έτσι λέω και στους μαθητές μου όταν μου λένε να κάνω μια χαζή ερώτηση. Εγώ που ρώτησα το γιατρό μου και μου είπε ότι 2 μέρες πριν την ωορρηξία είναι καλό να έχεις επαφές...και μετά μπορείς να κάνεις κάθε μέρα.δεν ισχύει αυτό με το μέρα παρά μέρα

Just now, Moomin είπε:

Αγάπη εγώ ευαίσθητο και καφέ στήθος έχω κάθε μήνα πάντως αλλα οχι απο παιδακι.... πιστευω πως η κουμπαρα σου μπορει να το κανει απο διακριτικοτητα κ να μην ρωτα.... κ η δικη μου αυτο ακριβως θα εκανε... δεν θα με ρωτουσε ποτε!!!!! Οχι απο αναισθησια αλλα απο τακτ... μηπως γιαυτο;;;

Just now, Agapakiii είπε:

Ναι ναι αυτά με τη φατσούλα!! Πρώτη φορά τα πήρα και μου αρεσαν πολύ !!

εγω είμαι 26 και ο σύζυγος 27! Από τον Σεπτέμβριο που παντρευτήκαμε κάνουμε ελεύθερα αλλά όχι στοχευμένα τις κατάλληλες μέρες ! Από τον προηγούμενο μήνα προσπαθήσαμε να κάνουμε στην ωορηξια που υποτίθεται ότι ένιωθα! Για αυτό αποφάσισα να πάρω τα τεστακια για να είμαι σίγουρη ποτε κάνω κ αν κάνω βασικά !!!

συνηθως οι κύκλοι μου είναι 29-30 μέρες ! Σύμφωνα με το ημερολόγιο της εφαρμογής στο κινητό μου κάνω ωορηξια την άλλη εβδομάδα ! Αλλά δεν εμπιστεύομαι η αλήθεια είναι την εφαρμογή! Θα φανεί! Συνήθως στα μέσα του κύκλου νιώθω πόνους χαμηλά κ θεωρώ πως αυτή είναι η ωορηξια μου αλλά τώρα θα μου λυθούν όλες οι απορίες πιστευω με τα τεστακια! 

Εσυ ποσο είσαι κορίτσι;& ποσο προσπαθείτε !; Αν δεν κάνω λάθος παντρεύεσαι το καλοκαίρι ;

Εγώ είμαι 29 σε 2 μηνες :( κ το αγόρι μου 35 :) είστε μπουμπουκάκια μοσχοβολάτε!!!!!! Θα ερθει γρήγορα όμως καλά έκανες κ πήρες τεστάκια... εμείς ελεύθερα 3 μήνες κάνουμε αλλά πρέπει στο κουτουρού να κάναμε.... για να δούμε τώρα με τεστάκια!!!! Καλή τύχη μπουμπουκάκι!!!!! 

Just now, Annie4 είπε:

Εμείς οι 2 λέμε τα ίδια... εγώ με χρονοκαθυστέρηση χαχαχαχα

Just now, Konsta είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Εγώ περίμενα και μου ήρθε πριν από λίγο... στέλνω όμως σε σας τη θετική μου ενέργεια!❤️❤️ Μεταξύ μας καμία ερώτηση δεν είναι χαζή... έτσι λέω και στους μαθητές μου όταν μου λένε να κάνω μια χαζή ερώτηση. Εγώ που ρώτησα το γιατρό μου και μου είπε ότι 2 μέρες πριν την ωορρηξία είναι καλό να έχεις επαφές...και μετά μπορείς να κάνεις κάθε μέρα.δεν ισχύει αυτό με το μέρα παρά μέρα

Λενε πως το μερα παρα μερα ειναι για τα λιγο πιο αδυναμα σπερματα για να προλαβαινουν να δυναμωνουν. Κοριτσι κ εσυ καθηγητρια;;;; Ποπο ειμαστε μεγαλος κλαδος τελικα !!!!! Χρησιμοποιεις τεστακια;;;; Ξερεις ποτε κανεις;;;;

Κοριτσαρες μου βγήκε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΌ!!!! μιλάω για το γεμιστο τσουρέκι του Λάμπρου Βακιαρου.... ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΌ....τρελάθηκε ο άντρας μου..  είναι τόοοοοοσο εύκολο...δεν είχα ξαναφτιάξει ποτέ γιατί έλεγα είναι δυσκολο...ούτε ζυμωμα ούτε τίποτα....

• Μου αρέσει 2

Just now, Pagor είπε:

Κοριτσαρες μου βγήκε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΌ!!!! μιλάω για το γεμιστο τσουρέκι του Λάμπρου Βακιαρου.... ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΌ....τρελάθηκε ο άντρας μου..  είναι τόοοοοοσο εύκολο...δεν είχα ξαναφτιάξει ποτέ γιατί έλεγα είναι δυσκολο...ούτε ζυμωμα ούτε τίποτα....

Και του χρονουυυυ!!!!! Γεια στα χερακια σου!!!!! Καλή απόλαυση!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Eva_Lou είπε:

Αγάπη εγώ ευαίσθητο και καφέ στήθος έχω κάθε μήνα πάντως αλλα οχι απο παιδακι.... πιστευω πως η κουμπαρα σου μπορει να το κανει απο διακριτικοτητα κ να μην ρωτα.... κ η δικη μου αυτο ακριβως θα εκανε... δεν θα με ρωτουσε ποτε!!!!! Οχι απο αναισθησια αλλα απο τακτ... μηπως γιαυτο;;;

Εγώ είμαι 29 σε 2 μηνες :( κ το αγόρι μου 35 :) είστε μπουμπουκάκια μοσχοβολάτε!!!!!! Θα ερθει γρήγορα όμως καλά έκανες κ πήρες τεστάκια... εμείς ελεύθερα 3 μήνες κάνουμε αλλά πρέπει στο κουτουρού να κάναμε.... για να δούμε τώρα με τεστάκια!!!! Καλή τύχη μπουμπουκάκι!!!!! 

Λενε πως το μερα παρα μερα ειναι για τα λιγο πιο αδυναμα σπερματα για να προλαβαινουν να δυναμωνουν. Κοριτσι κ εσυ καθηγητρια;;;; Ποπο ειμαστε μεγαλος κλαδος τελικα !!!!! Χρησιμοποιεις τεστακια;;;; Ξερεις ποτε κανεις;;;;

Είμαι φιλόλογος... άλλωστε παντού υπάρχει ένας φιλόλογος...χαχα! Εμείς είμαστε λίγο πιο ώριμο ζευγάρι... έκλεισα τα 30 και ο αντρούλης μου 39! Εγώ έχω πολυκυστικές και ο γιατρός μου μετά τους 3 μήνες προσπαθειών μου είπε να πηγαίνω κάθε μήνα για παρακολούθηση ωορρηξίας με υπέρηχο. Πηγαίνω κάθε μήνα 2-3 φορές για να βρούμε την ωορρηξία και μάλιστα δε μου παίρνει και χρήματα!

Just now, Pagor είπε:

Μας άνοιξες την όρεξη κορίτσι μου!!το έβλεπα κι εγώ το πρωί που το έφτιαχνε ο Βακιαρος και μου έτρεχαν τα σάλια

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Konsta είπε:

Είμαι φιλόλογος... άλλωστε παντού υπάρχει ένας φιλόλογος...χαχα! Εμείς είμαστε λίγο πιο ώριμο ζευγάρι... έκλεισα τα 30 και ο αντρούλης μου 39! Εγώ έχω πολυκυστικές και ο γιατρός μου μετά τους 3 μήνες προσπαθειών μου είπε να πηγαίνω κάθε μήνα για παρακολούθηση ωορρηξίας με υπέρηχο. Πηγαίνω κάθε μήνα 2-3 φορές για να βρούμε την ωορρηξία και μάλιστα δε μου παίρνει και χρήματα!

Μπράβο!!! Ακόμα καλύτερο αυτό!!!!! Θα δουλέψει!!!!! Μια χαρά είστε!!! Πάνω στο άνθος σας!!!! Καλή τύχη στην προσπάθεια... λίγη υπομονή ακόμα για όλες μας.... πλησιάζουμε κορίτσια μου!!!!!!! 

Just now, Eva_Lou είπε:

Μπράβο!!! Ακόμα καλύτερο αυτό!!!!! Θα δουλέψει!!!!! Μια χαρά είστε!!! Πάνω στο άνθος σας!!!! Καλή τύχη στην προσπάθεια... λίγη υπομονή ακόμα για όλες μας.... πλησιάζουμε κορίτσια μου!!!!!!! 

Θέλει υπομονή και αισιοδοξία... σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα κι εγώ αυτά τα ηλεκτρονικά τεστακια να σταματούσα το πήγαινε έλα στο γιατρό... απλώς θα χρειαστώ πολλά τεστακια μέχρι να βρω την ωορρηξία!! 

Just now, Konsta είπε:

Θέλει υπομονή και αισιοδοξία... σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα κι εγώ αυτά τα ηλεκτρονικά τεστακια να σταματούσα το πήγαινε έλα στο γιατρό... απλώς θα χρειαστώ πολλά τεστακια μέχρι να βρω την ωορρηξία!! 

Τώρα που πηγαινεις στο γιατρο ποσες φορες εχεις παρακολουθησει ωορρηξια;;;;

Just now, Eva_Lou είπε:

Οοοοοντως! Χαχαχα

Just now, Pagor είπε:

Και ξααναρωτώ...delivery κάνεις;

• Χαχα 1

Είναι ο 4ος μήνας που πηγαίνω και στους 2 τελευταίους παίρνω και serpafar για να κάνω ωορρηξία... αλλά τον τελευταίο μήνα δεν έκανα ωορρηξία...μου ήρθε περίοδος σήμερα και από αύριο ξανά πάλι.έχω τα θεματάκια μου κι εγώ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...