Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, linaa said:

Για το θέμα της αμνιοπαρακέντησης είναι καθαρά δικό σου θέμα όπως θα έκανες γενικά δεν έχει σημασία η δωρεά . Όπως νιώθεις εσύ πιο καλά. 

Όσο για τις ασφάλειες καλέ τι να ρωτήσουν πως σου ήρθε αυτή η απορία? 

Χαχα έλα ντε! ☺️ 

επειδη μάλλον αυτοί ρωτάνε τα πάντα..είπα μήπως! 

48 minutes ago, *Vasoula said:

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μάλλον δεν θα μπω..κ ο γιατρός προς τα εκεί πάει απλά δεν θέλει να πάρει θέση και λογικο..

Εσυ σε τι φάση είσαι; Θα κανεις nipt? 

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

@Bloumblou και @Moomin μου σας ευχαριστώ πολύ κοριτσια μου...απλά την είχα αυτή την απορία καιρό...και δεν έλεγε να ρωτήσω τον αδερφό μου που είναι του επαγγέλματος βέβαια αλλα πόσα ποια θα ξέρει για την ερωτική μου ζωή... χαχχαχχχαχα...είπαμε...βέβαια και τους προηγούμενους 3 μήνες που πρόσεχαν ειδικά για αυτό το λόγο ..από φόβο δηλαδή ..δεν είχα μωρό.. χαχχάχαχα ...άρα αυτό το μήνα που δεν τα κοιτάω του δώσαμε και κατάλαβε οποία μέρα να είναι....ε μα....δεν έρχεται που δεν έρχεται κρατιομουνα κιόλας...χαχχάχαχα...

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Moomin είπε:

Καλημερα, καλο σαββατοκυριακο!

Καλο ταξιδι κ οταν τακτοποιηθεις εδω θα μαστε!!

Ακομα καλε να κανεις; θυμισε μου εχεις τα ηλεκτρονικα; σε ποια μερα εισαι; εγω εχω ψιλοενοχλησεις παντως...λογικο αν εμφανιστει σε 5-6 μερες.

Αχ η προλακτινη δεν θελει αγχος. Θα μου πεις κ τι δεν θελει.... Ειχα κ γω λιγο ανεβασμενη κ επεσε απο μονη της. Δεν το περιμενα. Τωρα θα ξανακανω σε δυο μηνες να δουμε παλι. Ισως χρειαστεις χαπι; συζητα το με τον ενδοκρινολογο σου. Ατιμες ορμονες!

Καλα αυτο με τα λουκανικα, χαχα. Τρωω που τρωω τον διαφορα :-D

Βαρια για βραδυ τα ατιμα.

Ναι τα ηλεκτρονικά έχω.... άντε να δούμε..... θα κάνω; Δε θα κάνω; Θα δείξει.... 

@Bloumblou ενταξει το καταλαβα. Ειχα κανει το εξης πιο παλια. Ο γυναικολογος ηταν ενημερος. Δεν ξεκινουσα το κουτι απο τη 1η μερα περιοδου αλλα περιπου καμια βδομαδα μετα. Απλα για να μην εχω στις διακοπες ροη. Βλακεια μου βεβαια, δεν ειχα ομως θεματα με τον κυκλο μου. Αχχχχ @Pagor ολες λιγο πολυ τα εχουμε σκεφτει αυτα. Εγω δν μπορω εκει λιγο πριν γτ εχω ενοχλησεις κλπ στη κοιλια. Αλλα αν προκυψει δε λεω οχι 8)

Just now, Eva_Lou είπε:

Ναι τα ηλεκτρονικά έχω.... άντε να δούμε..... θα κάνω; Δε θα κάνω; Θα δείξει.... 

Κ σε ποια μερα εισαι; αν υπολογισεις κ 12 μερες για μετα. Καλα εχε εσυ επαφες μεχρι που θα μπορειτε. Δε χανεις κατι.

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

πρίν από 26 λεπτά , ΚατεριναΣκ είπε:

Καλημερα αγαπες.. Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω απο χθες τρεχω να προλαβω τα παντα..  Σε λιγο θα ξεκινήσουμε..καλο ΣΚ να εχετε και να περασετε τελεια οτι και αν κανετε!!! Φιλουμπες!!!!

Καλημέρα Κατερινάκι! Να περασετε τελεια!!! Φιλάκια

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Χθες οι ξαδερφες μου, μιλουσαν για τις γεννες τους και με πιασαν τα κλαμματα. Αααααχ...

πρίν από 1 λεπτό , Moomin είπε:

Καλημερα, καλο σαββατοκυριακο!

Καλο ταξιδι κ οταν τακτοποιηθεις εδω θα μαστε!!

Ακομα καλε να κανεις; θυμισε μου εχεις τα ηλεκτρονικα; σε ποια μερα εισαι; εγω εχω ψιλοενοχλησεις παντως...λογικο αν εμφανιστει σε 5-6 μερες.

Αχ η προλακτινη δεν θελει αγχος. Θα μου πεις κ τι δεν θελει.... Ειχα κ γω λιγο ανεβασμενη κ επεσε απο μονη της. Δεν το περιμενα. Τωρα θα ξανακανω σε δυο μηνες να δουμε παλι. Ισως χρειαστεις χαπι; συζητα το με τον ενδοκρινολογο σου. Ατιμες ορμονες!

Καλα αυτο με τα λουκανικα, χαχα. Τρωω που τρωω τον διαφορα :-D

Βαρια για βραδυ τα ατιμα.

@Moomin χαχαχαχα πραγματικά κ τι δεν θέλει άγχος.. Όλα θα γινουν θα τις στρώσουμε τις άτιμες τις ορμόνες.. Στο χέρι τους ειναι ?? :-D:-D

Just now, Pagor είπε:

Καρδούλα μου εγώ το έγραψα αυτό για τα αντισυλληπτικά...εγώ τα πήρα όμως επειδή έκανα επέμβαση από πολύποδα και στο κέντρο της μήτρας και στις σάλπιγγες ...και μου τα έδωσε για να θρέψη πιο γρήγορα...λόγο που τα αντισυλληπτικά είναι οι ορμόνες που εχουμε ήδη...Μην πάρεις χάπια αν δεν στο πει ο γιατρός σου γιατί δεν ξέρουμε αν κάνουν καλό η κακό στην προσπάθεια για παιδακι ....εγώ τα πήρα αποκλειστικά για λίγες μέρες και αυτό επειδή ήμουν από επέμβαση...

Ναι κοριτσακι μου το έχω ξανά ακούσει αυτό...η προλακτίνη είναι μια πολύ ευαίσθητη ορμόνη και είναι αυτή που ανέβαινει όταν έχουμε και ανχος ... συγκεκριμένα μου είπαν ότι η προλακτίνη είναι τόσο ευαίσθητη που 10 φορές την μέρα αν την πάρεις θα δείξει 10 διαφορετικές τιμές....τόσο ευαίσθητη είναι..  

Κορίτσια έχω μια απορία...μπορεί χαζή αλλά την έχω....πες ότι έχεις έρθει σε επαφές και ότι κανονικά έχει γίνει η γονιμοποίηση και εχει γίνει και η εμφύτευση...αλλά δεν το ξέρεις ακόμα λόγο που δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να κάνεις τέστ...δηλαδή μιλαμε για την τρίτη εβδομάδα.. που είσαι έγκυος αλλά δεν το ξέρεις ακόμα ...η ερώτηση μου είναι : έρχεσαι σε επαφή με τον άντρα σου???...ρωτάω γιατί εγώ όλους τους άλλους μήνες που το προσπαθούσαμε πολύ ,ειδικά την τελευταία εβδομάδα ,δεν ερχομουνα σε επαφές γιατί φοβονουνα μην είμαι και κανω κάτι κακο στην διαδικασία...εσείς τι λέτε???παίζει ρόλο στην διαδικασία ...δηλαδή μπορεί να κάνουμε κάτι κακό???

@Pagor καθολου χαζή απορία..Θα μεταφέρω την εμπειρία της κουμπάρας μου..Προσπαθουσαν για παιδακι κ εκαναν συστηματικα καθε 2 μερες σεξ.. Παμε ενα 2ημερο στα ποζαρ.. Δεν ξεραμε οτι ηταν σε φάση γονιμοποιησης.. Εκεί καναμε λουτρα Νοεμβριο μηνα ειχε κ κρυο..Ειχε ξεχασει κ εσωρουχο κ καθοταν 3ωρες με βρεγμενο μαγιο μεχρι να παμε ξενοδοχειο.. Ολο το 2ημερο φυσικα κ ήρθαν σε επαφη κ απόλαυσαν την εκδρομή..Ακομα κ σε ιδιωτικο τζακουζι που ειχε το δωματιο :-D κ το Δεκέμβριο με την 1 μερα καθυστερησης πηγε για χωριακη ειναι κ νοσοκομα κατευθειαν καταλαβε πως ηταν ήδη 3,5 εβδομαδων κ πως εκεινο το σκ ηταν ήδη εγγυος χωρις να το ξέρει..Οποτε δεν νομιζω οτι πρεπει να σε ανησυχει ερχεσαι σε επαφη όποτε θέλεις κ όπως νοιωθεις δεν χρειάζεται να γίνονται όλα τόσο ρομποτικά.. κ να χάνουμε τις στιγμές μας με τον σύντροφο μας..Εγώ τουλάχιστον αυτό προσπαθώ.. Οπότε μην τα σκεφτεσαι αυτά κ απόλαυσε την καθημερινότητα σου :x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Annie4 είπε:

Καλημέρα Κατερινάκι! Να περασετε τελεια!!! Φιλάκια

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Χθες οι ξαδερφες μου, μιλουσαν για τις γεννες τους και με πιασαν τα κλαμματα. Αααααχ...

Ελα βρε μονο εγω δν κλαιω πια; κ μεις περιμένουμε 3 γεννες μεχρι σεπτεμβρη κ ευχομαι να πανε ολα καλα. Μη σε παιρνει απο κατω. Σκεψου οτι δεν προσπαθειτε πολυ καιρο, κανω λαθος; σκεψου τωρα τα πασχαλινα πραγματα που θα κάνουμε!

Just now, Marthakat είπε:

@Moomin χαχαχαχα πραγματικά κ τι δεν θέλει άγχος.. Όλα θα γινουν θα τις στρώσουμε τις άτιμες τις ορμόνες.. Στο χέρι τους ειναι ?? :-D:-D

@Pagor καθολου χαζή απορία..Θα μεταφέρω την εμπειρία της κουμπάρας μου..Προσπαθουσαν για παιδακι κ εκαναν συστηματικα καθε 2 μερες σεξ.. Παμε ενα 2ημερο στα ποζαρ.. Δεν ξεραμε οτι ηταν σε φάση γονιμοποιησης.. Εκεί καναμε λουτρα Νοεμβριο μηνα ειχε κ κρυο..Ειχε ξεχασει κ εσωρουχο κ καθοταν 3ωρες με βρεγμενο μαγιο μεχρι να παμε ξενοδοχειο.. Ολο το 2ημερο φυσικα κ ήρθαν σε επαφη κ απόλαυσαν την εκδρομή..Ακομα κ σε ιδιωτικο τζακουζι που ειχε το δωματιο :-D κ το Δεκέμβριο με την 1 μερα καθυστερησης πηγε για χωριακη ειναι κ νοσοκομα κατευθειαν καταλαβε πως ηταν ήδη 3,5 εβδομαδων κ πως εκεινο το σκ ηταν ήδη εγγυος χωρις να το ξέρει..Οποτε δεν νομιζω οτι πρεπει να σε ανησυχει ερχεσαι σε επαφη όποτε θέλεις κ όπως νοιωθεις δεν χρειάζεται να γίνονται όλα τόσο ρομποτικά.. κ να χάνουμε τις στιγμές μας με τον σύντροφο μας..Εγώ τουλάχιστον αυτό προσπαθώ.. Οπότε μην τα σκεφτεσαι αυτά κ απόλαυσε την καθημερινότητα σου :x

Αχ τι ωραιες αυτες οι ιστοριες!!! Με προσπαθειες κ χαλαρα μετα....

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

Just now, Moomin είπε:

@Bloumblou ενταξει το καταλαβα. Ειχα κανει το εξης πιο παλια. Ο γυναικολογος ηταν ενημερος. Δεν ξεκινουσα το κουτι απο τη 1η μερα περιοδου αλλα περιπου καμια βδομαδα μετα. Απλα για να μην εχω στις διακοπες ροη. Βλακεια μου βεβαια, δεν ειχα ομως θεματα με τον κυκλο μου. Αχχχχ @Pagor ολες λιγο πολυ τα εχουμε σκεφτει αυτα. Εγω δν μπορω εκει λιγο πριν γτ εχω ενοχλησεις κλπ στη κοιλια. Αλλα αν προκυψει δε λεω οχι 8)

Κ σε ποια μερα εισαι; αν υπολογισεις κ 12 μερες για μετα. Καλα εχε εσυ επαφες μεχρι που θα μπορειτε. Δε χανεις κατι.

Σήμερα είμαι στην 16η ημέρα!!! Για να δούμε... να δείτε που θα κάνω καμία 20η μέρα... αν κάνω δηλαδή.........

Just now, Moomin είπε:

Ελα βρε μονο εγω δν κλαιω πια; κ μεις περιμένουμε 3 γεννες μεχρι σεπτεμβρη κ ευχομαι να πανε ολα καλα. Μη σε παιρνει απο κατω. Σκεψου οτι δεν προσπαθειτε πολυ καιρο, κανω λαθος; σκεψου τωρα τα πασχαλινα πραγματα που θα κάνουμε!

Αχ τι ωραιες αυτες οι ιστοριες!!! Με προσπαθειες κ χαλαρα μετα....

Οχι κοριτσι μου, δεν κανεις λαθος. Ουσιαστικα καλη προσπαθεια αυτο τον μηνα καναμε. Εχω ενοχλησεις περιοδοτ αν και σε 4 μερες περιμενω

Καλησπεραααα κοριτσαρες!πως είστε? Εγώ πριν λίγο τελειώσα τη δουλειά και νιώθω ότι με εξόντωσης σήμερα. ..σπάσιμο νεύρων. ..Θέλω να πέσω να κοιμηθώ αλλάααα όχι. ..Έχω να μαγειρεψω ...Έχω να βαψω  ...Έχω να συγυρισω ....πφφ

• Λυπημένη/-ος 1

sQxAp2.png?acNuzqrobJxPp2.png 

Just now, kerasaki10 είπε:

Καλησπεραααα κοριτσαρες!πως είστε? Εγώ πριν λίγο τελειώσα τη δουλειά και νιώθω ότι με εξόντωσης σήμερα. ..σπάσιμο νεύρων. ..Θέλω να πέσω να κοιμηθώ αλλάααα όχι. ..Έχω να μαγειρεψω ...Έχω να βαψω  ...Έχω να συγυρισω ....πφφ

Αυτες οι δουλειες.... Αυριο πας; να χαλαρωσεις λιγο.

Just now, Annie4 είπε:

Οχι κοριτσι μου, δεν κανεις λαθος. Ουσιαστικα καλη προσπαθεια αυτο τον μηνα καναμε. Εχω ενοχλησεις περιοδοτ αν και σε 4 μερες περιμενω

Τοτε βρε συ ασε να δούμε τι θα γινει κ ας μην απογοητευόμαστε. Εγω δεν κοιταω συμπτωματα γιατι με μπερδευουν. Κ αν τελικα εμφανιστει δεν θα βαλω μαραζι. Θα φυγετε καπου εσεις;

πρίν από 34 λεπτά , Eva_Lou είπε:

Σήμερα είμαι στην 16η ημέρα!!! Για να δούμε... να δείτε που θα κάνω καμία 20η μέρα... αν κάνω δηλαδή.........

Δεν εχεις συμπτωματα οτι μπορει να πλησιαζει;

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Moomin είπε:

Τοτε βρε συ ασε να δούμε τι θα γινει κ ας μην απογοητευόμαστε. Εγω δεν κοιταω συμπτωματα γιατι με μπερδευουν. Κ αν τελικα εμφανιστει δεν θα βαλω μαραζι. Θα φυγετε καπου εσεις;

Καλά τα λες...πραγματικά. Ναι, θα παμε στο χωριο μου! Εσεις; Που θα πατε;

Just now, Annie4 είπε:

Καλά τα λες...πραγματικά. Ναι, θα παμε στο χωριο μου! Εσεις; Που θα πατε;

Α τελεια...εμεις στα πεθερικα για Πασχα κ καπακι δηλ γυρναμε Κυριακη κ Δευτερα παμε ταξιδι στην Πολη. Οποτε δεν θα εχω χρονο για στενοχωριες!

T4Rzp2.png

Just now, Moomin είπε:

Αύριο ευτυχώς μετά από 1 χρόνο στη δπυλεια θα είναι η δεύτερη Κυριακή που κάθομαι. ..!λεμε να πάμε κάπου βολτουλα να χαλαρώσουμε γιατί μας έχει φάει η δουλειά. ..εντωμεταξυ μου έστειλε ο γιος ενός φίλου του μπαμπά μου ,αγγλος, γιατί θελείναι να ερθει με την μαμά του να δουν τον πατέρα μου ..Και θέλω  να κανονισω του μπαμπά πως θα βρεθούν ...Θα χαρεί πολύ. ..Ο δικός μου παλι οχι που μου έστειλε ο γιος και ειδικά αν τον δει χαχαχαχα

• Χαχα 1

sQxAp2.png?acNuzqrobJxPp2.png 

Just now, Moomin είπε:

Α τελεια...εμεις στα πεθερικα για Πασχα κ καπακι δηλ γυρναμε Κυριακη κ Δευτερα παμε ταξιδι στην Πολη. Οποτε δεν θα εχω χρονο για στενοχωριες!

Υ π ε ρ ο χ α!!! Μου δινεις πολλη θετικη ενεργεια, να ξερεις

• Μου αρέσει 1

Just now, Moomin είπε:

Αχ βρε κορίτσι δεν ξέρω.... δεν νομίζω να είχα ποτέ συμπτώματα για ωορρηξία... δεν καταλάβαινα, δεν έδινα σημασία τι να σου πω... πάντως για μένα τα λευκά υγρά σημαίνουν πως δεν έχει γίνει ακόμα... ξεκίνησαν εδώ και 2 μέρες κ σήμερα αρκετά περισσότερα... χωρίς υπερβολές... αν κάνω πιστεύω θα κάνω γύρω στην 20η μέρα!!!! Τέλεια!!!! Πάλι τεράστιος κύκλος! Κορίτσια θέλω 26 μέρες κύκλο... άντε 28... πιο πολύ κουραστικό είναι....

Just now, kerasaki10 είπε:

Αύριο ευτυχώς μετά από 1 χρόνο στη δπυλεια θα είναι η δεύτερη Κυριακή που κάθομαι. ..!λεμε να πάμε κάπου βολτουλα να χαλαρώσουμε γιατί μας έχει φάει η δουλειά. ..εντωμεταξυ μου έστειλε ο γιος ενός φίλου του μπαμπά μου ,αγγλος, γιατί θελείναι να ερθει με την μαμά του να δουν τον πατέρα μου ..Και θέλω  να κανονισω του μπαμπά πως θα βρεθούν ...Θα χαρεί πολύ. ..Ο δικός μου παλι οχι που μου έστειλε ο γιος και ειδικά αν τον δει χαχαχαχα

Αχαχαχαχα!!! Τόσο κούκλος είναι;;;;;;; 

Just now, Annie4 είπε:

Υ π ε ρ ο χ α!!! Μου δινεις πολλη θετικη ενεργεια, να ξερεις

Άντε κορίτσι μου.. σε 4 μέρες θα ξέρουμε;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...