Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Παρόλο που η κύηση είναι μικρή κ δεν τα αισθάνομαι ακόμη, νιώθω όταν χαϊδεύω τη κοιλίτσα μου ότι επικοινωνώ μαζί τους!

Και καλά κάνεις κορίτσι μου! Κι εγώ σήμερα το πρωί τους είπα καλημέρα και χαιδευα τη κοιλιά μου!!! Να κάνεις όπως νιώθεις εσύ όμορφα!!! Αναρωτιέμαι φυσικά πόσα είναι αλλά ελπίζω να χουν μείνει και τα δύο και να μην μιλάω στον πληθυντικό σαν τη χαζή 😂

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

Just now, Sofaki_88 είπε:

Αχ γλυκούλα, αμα αγαπάς όλα τα κάνεις, δεν σου φαίνεται δύσκολο... :) όπως και εγω αγαπώ Αθήνα, έχω έρθει αμέτρητες φορές για παρεες και την αγαπω τρελά!!!!

@Pagor κορίτσι μου Σέρρες βρίσκομαι!

Αχχχ εχω ακουσει οτι ειναι τελεια και εκει....δεν εχω ερθει δυστηχως απο εκει...καλη μωρε ειναι η Αθηνα δεν λεω...αλλα πλεον στα 33 θα ηθελα πολυ περισσοτερο να μενω αλλου σε καποια αλλη πολη...αυτο ελεγα και στον αντρα μου με ευκαιρια μια εκδρομη που ειχαμε παει....πανεμορφα μεροι κ εμεις εδω στο καυσαεριο...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Eva_Lou είπε:

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!! Τι κάνουμε;;;; Ποιες από μας μένουν Αθήνα και ποιες επαρχία; Η ερώτηση της ημέρας! Σκέφτηκα κάθε μέρα να βάζουμε μία ερωτησούλα για να μαθαίνουμε λίγο η μία την άλλη κ να ξεφεύγουμε κ λίγο από το αγαπημένο μας θέμα. Εσείς τι λέτε; Ή δεν επιτρέπεται να λέμε άσχετα; Όπως κ να έχει εγώ ζω στην Αθήνα! :) 

Χαχαχα είσαι θεά!!!!! Τρομερό!!!!! Έτσι έτσι δουλίτσα!!!! Στρώσου!!!!!!

Καλημέρα Εύα μου!!! Εγώ είμαι από επαρχία, σπούδασα 4 χρόνια στην Αθήνα, αλλά δεν θα μπορούσα να μείνω παραπάνω... Ναι μου αρέσει η ιδέα σου!!! 

• Μου αρέσει 1

Lilypie Angel and Memorial tickers

Just now, Mummyofanangel είπε:

Εγώ πήρα αυτά με την φατσούλα που βρίσκει τις γονιμες από Low μέχρι High . Πήρα και τεστ εγκυμοσύνης τα ψηφιακά που τα βρήκα 7.50 € στο ΝΕΤ και ανυχνευουν μέχρι και ποσό εβδομάδων είσαι γιατί τα 20 στα φαρμακεία είναι υπερβολικά. Έτσι λέμε και εμείς γιατί το πηγαίναμε χαλαρά να το δούμε πιο θερμά . Αλλιώς με κόβω μετά τον Μάιο που θα έχουμε τελειώσει με τις εξετάσεις των μαθητών κτλ να ειμαι πιο χαλαρή 

Αυτά που βρίσκει τις 2 πιο γόνιμες;;;; Αααα κ γω καθηγήτρια είμαι κ μέχρι αρχές Ιουνίου θα έχει πολύ τρέξιμο αλλά θα το βρούμε! Πού θα μας πάει;;;;

Αχ γλυκούλα, αμα αγαπάς όλα τα κάνεις, δεν σου φαίνεται δύσκολο... :) όπως και εγω αγαπώ Αθήνα, έχω έρθει αμέτρητες φορές για παρεες και την αγαπω τρελά!!!!

@Pagor κορίτσι μου Σέρρες βρίσκομαι!

κορίτσια ερώτηση (της άσχετης)! ο κύκλος μου είναι 26 ημερών, σήμερα είναι η 7η μέρα και βλέπω υγρά λευκά...παίζει τόσο νωρίς να ξεκινάει η ωορηξία;;;

Στην ωορρηξια δεν εχεις λευκα υγρα εχεις διαφανα...λογικα αυτα ειναι που τα βλεπεις λιγες μερες πριν την ωορρηξια...αλλα αν εχεις ενα τεστακι ωορρηξιας κανε να δουμε.

Διαφημίσεις

Just now, Pagor είπε:

Τι τελεια που μαζευομαστε απο παντου....και εγω εχθες με ειχε παρει λιγο απο κατω αλλα σημερα αλλη μερα...ουτε εδω εχει ωραιο καιρο φυσαει παααααρα πολυ...βιοψια εκανες η θα κανεις????

Θα κανω για πιθανη ενδομητριτιδα λογω 2 αποτυχημενες εμβρυομεταφορες!

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Just now, Pagor said:

Αχχχ εχω ακουσει οτι ειναι τελεια και εκει....δεν εχω ερθει δυστηχως απο εκει...καλη μωρε ειναι η Αθηνα δεν λεω...αλλα πλεον στα 33 θα ηθελα πολυ περισσοτερο να μενω αλλου σε καποια αλλη πολη...αυτο ελεγα και στον αντρα μου με ευκαιρια μια εκδρομη που ειχαμε παει....πανεμορφα μεροι κ εμεις εδω στο καυσαεριο...

ένας λόγος που άφησα την Θεσσαλονίκη ήταν αυτός...δεν άντεχα άλλο την τρέλα της πόλης..φυσικά σκέφτηκα μελλοντικά που θα ήθελα να ζει το παιδί μου και προτίμησα την μικρή πολη που έχει τα πάντα, μα πάνω απο όλα καθαρό αέρα και καλύτερη ποιότητα ζωης..εμένα προσωπικά άλλαξε όλη μου η ζωη και εννοείτε η ψυχολογία μου.... :)

• Μου αρέσει 2

kEWVp2.png

Just now, Moomin said:

@Sofaki_88 γιατι να μην ειναι ωορρηξια; Αν εχεις μεγαλους κυκλους ειναι ενταξει.

κορίτσι μου φάνηκε πολύ νωρίς...είμαι και άσχετη βρε κορίτσια, με σας μαθαίνω! χιχι...νόμιζα στον κύκλο μου που ειναι 26μέρες γίνεται μετά την 10η μέρα...δεν έχω και τεστάκια, είπα αλλον ενα μήνα να μην αγχωθώ με αυτά και δεν πήρα...

kEWVp2.png

Just now, Kaity8 είπε:

Καλημέρα Εύα μου!!! Εγώ είμαι από επαρχία, σπούδασα 4 χρόνια στην Αθήνα, αλλά δεν θα μπορούσα να μείνω παραπάνω... Ναι μου αρέσει η ιδέα σου!!! 

Δεν εχεις αδικο που δεν θα ηθελες να μεινεις εδω Αθηνα....καλη ειναι η Αθηνα για οταν εισαι πιο μικρος...εχεις απειρες επιλογες και ετσι ειναι ωραια αλλα μεγαλωνοντας δεν τις θες πια....θες αλλη ζωη..τουλαχιστον αυτο βλεπω απο εμενα...αλλα τι να κανουμε εδω ειναι οι δουλειες μας δεν γινεται αλλιως..,

Just now, Annita tsoupani είπε:

Θα κανω για πιθανη ενδομητριτιδα λογω 2 αποτυχημενες εμβρυομεταφορες!

Καταλαβα...καλη επιτυχια κοριτσακι μου..,ευχομαι ολα να σου πανε καλα και γρηγορα με μια γεματη κοιλιτσα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Kaity8 είπε:

Επαρχία που καλή μου;;;; Και εγώ από τον Πειραιά είμαι @Moomin !!! Έχω μετακομίσει λίγο προς τα Νότια τον τελευταίο χρόνο αλλά θα επιστρέψω Πειραιά όταν φτιαχτεί εκεί το σπίτι μας!

• Μου αρέσει 1

Εγώ κορίτσια μου ειμαι από τα Χανιά κατά κάποιο τρόπο ! Καταγωγή από Χανιά και Καναδά και το αγόρι μου από Αθήνα ! Όπως λέει και ο ίδιος ερωτικός μετανάστης για τα μάτια μου !! @Eva_Lou ναι καθηγήτρια Αγγλικών ειμαι σπούδαζα και ζούσα στην Αθήνα 24 χρόνια πριν μετακομίσουμε στο νησί ! 

Just now, Pagor είπε:

Δεν εχεις αδικο που δεν θα ηθελες να μεινεις εδω Αθηνα....καλη ειναι η Αθηνα για οταν εισαι πιο μικρος...εχεις απειρες επιλογες και ετσι ειναι ωραια αλλα μεγαλωνοντας δεν τις θες πια....θες αλλη ζωη..τουλαχιστον αυτο βλεπω απο εμενα...αλλα τι να κανουμε εδω ειναι οι δουλειες μας δεν γινεται αλλιως..,

Συμφωνώ απόλυτα! Έχεις τα πάντα στην Αθήνα, όλα είναι κοντά με τις συγκοινωνίες, αν είχα γεννηθεί εκεί δεν θα με πείραζε,ίσα ίσα που δεν θα ήθελα να φύγω για επαρχία! Εδώ που είμαι εγώ για να πάω γιατρούς, εφορία, και γενικά να κάνω δουλειά πρέπει να οδηγήσω 1 ωρα

κορίτσι μου φάνηκε πολύ νωρίς...είμαι και άσχετη βρε κορίτσια, με σας μαθαίνω! χιχι...νόμιζα στον κύκλο μου που ειναι 26μέρες γίνεται μετά την 10η μέρα...δεν έχω και τεστάκια, είπα αλλον ενα μήνα να μην αγχωθώ με αυτά και δεν πήρα...

Δεν  διαβασα σωστα εγω. Καταλαβα, ισως κανεις λιγο πιο νωρις. Παρακολούθησε το κ στο τελος θα δεις τι κυκλο θα κανεις. Αν κ ευχομαι να τη χασεις τη κυρια χεχε.

T4Rzp2.png

Just now, Eva_Lou είπε:

Επαρχία που καλή μου;;;; Και εγώ από τον Πειραιά είμαι @Moomin !!! Έχω μετακομίσει λίγο προς τα Νότια τον τελευταίο χρόνο αλλά θα επιστρέψω Πειραιά όταν φτιαχτεί εκεί το σπίτι μας!

Είμαι από Μεσσηνία! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...